منظورت كدوم بازيه ؟نقل قول:
همه بازيها نيازي به پچ ندارن كه
منظورت كدوم بازيه ؟نقل قول:
همه بازيها نيازي به پچ ندارن كه
خواهش میکنم به من هم کمک کنیننقل قول:
فوریه
اگه اهل لایو هستی ، اون هارد اصلی (گرونه) را بگیرنقل قول:
چون اگه هاردت اصل نباشه بری لایو بن میشی
غیر از این تو کارکردشون تفاوتی وجود نداره؟نقل قول:
بعد هارد اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
توی کارکردشون فکرنکنم تفاوت خاصی داشته باشندنقل قول:
حدودا هیچ تفاوتی تو کار کردنشون نیست.نقل قول:
غیر از این تو کارکردشون تفاوتی وجود نداره؟
بعد هارد اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
هارد اصل ۹۵ در ۱۰۰ دست دوم هست.
سلام. فکر نکنم همچین چیزی باشهنقل قول:
یه سوال دارم
ایا کابلی هست که ورودی hdmi دستگاه را به سیم سه شاخه ساده تبدیل کرد. یعنی یه سرش hdmi باشه و یه سرش سه شاخه؟
آقایون سلام .
من امروز داشتم بازی میکردم (دراز کشیده بودم !) پام خورد به سیم رابط و چون سیمش یه کم داغون بود یه چند باری هی پشت هم اتصال برق به xbox قطع و وصل شد ، یه نگاه به xbox انداختم داشت سه چراغ قرمز میزد ( نکته : elite دارم . و میدونم سه چراغ قرمز ماجراش چیه) ، کرک و پرم ریخت و خیلی ترسیدم . سریع خاموش کردم و از برق کشیدمش . خیلی خیلی ترسیدم . چند دقیقه بعد روشن کردم هیج مشکلی نداشت ، موضوع چیه ؟ آیا مشکلی براش پیش اومده ولی هنوز متوجه نشدم یا قراره بیاد ؟ من خیالم راحت باشه که چیزیش نشده یا نه ؟
ممنون .
اسلیم xbox ELITE ؟؟؟؟؟؟ چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ مشخصاتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
از قبلیها بهتره ؟؟؟ چرا ؟؟؟؟
سلام آقا یکی مارو از دو دلی در بیاره من پول جمع کردم یه آیفون بگیرم ولی الا دو دل شدم نمیدونم اینو بگیرم یا نهتا حالا با xbox کار نکردم ، چطوره میرزه بگیرم ؟! با توجه به اینکه شاید فقط واسه یه سال باشه آخه دیگه پیر شدیم :)کد:http://www.360shop.ir/xbox-360/388-xbox-360-slim-250gb-bundle-kinect.html
اگه بخوام لایو بازی کنم چه اینترنتی میخواد ؟ بازی اورجینال هم که حنما میخواد ؟! در کل خرج جانبی زیاد داره ؟ یه آدم مردی منو راهنمایی کنه ولی زود مرسی
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
اساسین و هات پورسوت رو هر دو رو بدون پچ دارم بازی میکنم
نمیدونم مشکل از کجاست