کدنقل قول:
پیامک میشه واستون باید در سایت وارد کنید تا 3گیگ حجم اضاف بشه بهتون
Printable View
کدنقل قول:
پیامک میشه واستون باید در سایت وارد کنید تا 3گیگ حجم اضاف بشه بهتون
اطلاعیه مهم برا کاربران حجمی آسیاتک
توضیحات: (چون این خبر از طریق پیامک و ایمیل و... اطلاع رسانی نشد این جا می زنم تا کاربران این شرکت 3 گیگ حجم هدیه رو بگیرند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برین به این آدرس: ==> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ، ورود کاربران رو بزنید
یوزر پسورد رو وارد کنین تا وارد پنل بشین
بعد رو این هدیه کلیک کنین :↓(همونی که چشمک میزنه واستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جهت مشاهده عکس زیر با اندازه 700x273px کلیک کنید!
بعد از کلیک کردن میاد : کاربر گرامی : هدیه آسیاتک به مناسبت (فرارسیدن نمایشگاه الکامپ) شامل حجم اضافه به میزان 3072 mb می باشد
تاریخ تولد و جنسیت رو وارد کنین و تایید رو بزنین
کد فعال سازی واستون sms میشه ،در مرحله ی بعدی اون کد فعال سازی وارد و تایید کنین
در نهایت میزنه با موفقیت انجام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حداکثر تا 10 دقیقه 3 گیگ به حجمتون اضافه میشه (رایگان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اااا چه زرنگن [emoji34] 3 گیگ بخوره توسرشون کثافتای حرام خورنقل قول:
دوستان آسیاتکی سلام ! میخواستم بدونم شرکته شما دانلود شبانه کاملل رایگان داره ؟! خطه بنده اینه بنظرم خوبه نمیدونم حالا...
میخواستم بدونم بیام سمته آسیا تک خوبه ؟ روزی 7-8 گیگ دانلودی دارم
درود،فعلا صبانت خوبه،بنده دانلودر هستم و با صبانت راحتم،هرچند گیگ بخری میتونی 2برابرش رو شبانه دانلود کنی.نقل قول:
ینی اگه تو ماه 10 گیگ بخریم سر جمع میتونم 20 گیگ تو 1ماه دانلود کنم یا هر شب 20 گیگ ؟
شما هرچند گیگ دوست داری بخر تا بتونی شبانه 2برابرش رو دانلود کنی. برای مثال بنده 70 گیگ خریدم که 140 گیگ میتونم دانلود کنم،بعد میتونم این حجم رو در یک هفته تموم کنم و دوباره حجم بخرم ، یا در 1سال تموم کنم،فرقی ندارهنقل قول:
از بس ازمون کشیدن ..... دیگه وقتی یه 3 گیگ میدن باید تا 3 روز عروسی گرفت . :n38:
دوست عزیز اگر روزی 7 یا 8 گیگ دانلود داری که سمت صبانت نرو که بدبخت میشی:n02:.برای روزی 8 گیگ دانلود در صبانت تقریبا باید روزی 2.5 گیگ حجم بخری .یعنی تقریبا روزی 10000 تومان و ماهی 300000 تومان.اما در آسیا تک.اگر سرویس 10 مگشو برداری با 20 گیگ حجم در ماه به غیر از 20 گیگ حجم درماه هر شب بین 4 تا 5 گیگ هم میتونی به راحتی دانلود کنی.من هر دوی این شرکتا رو داشتم و با اطمینان دارم بهت میگم این تجربه رو.الان اومدم خونه جدیدی که مرکز مخابراتش متاسفانه پورت خالی واسه آسیاتک نداره وگرنه دوباره همین سرویسی رو که گفتم از آسیاتک برمی داشتم.از زمانیکه در صبانت قانون مصرف منصفانه شبانه اجرا شد همه دانلودرها ازش فرار کردم.این دوستمون هم شاید دانلودر قانعی هست یا وسع مالی خوبی داره و گرنه شما هر چقدر گیگ روزانه بخری فقط تا دو برابرش میتونی شبانه مصرف کنی که واسه مصرف شما برات حساب کردم چقدر باید هزینه کنی:n02:در ضمن اون سرویس آسیاتک با مالیاتش ماهی 72 تومان برات درمیاد که به نظر من به صرفه است.نقل قول:
راستی کیفیت خطت بسیار عالیست اونم چون به مرکز مخابرات منطقتون نزدیک هستی.(تا 21 مگ هم خطت کشش داره)برو حالشو ببر.هر کسی چنین خط با کیفیتی نداره:n02:
یعنی اگر 10 گیگ در یک ماه بخری به غیر از خود 10 گیگ کلا در یک ماه میتونی 20 گیگ هم دانلود رایگان شبانه داشته باشی.(یعنی کلا با خود 10 گیگ میشه 30 گیگ در یک ماه میتونی دانلود کنی)حالا اگر زودتر از یک ماه این 20 گیگ رایگان رو مصرف کردی باز باید بری حجم بخری تا به اندازه دو برابرش بتونی دانلود شبانه داشته باشی.نقل قول: