سلام
دوسته من اینجا همه جمع شدیم که از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم و چیزی یاد بگیریم :n16:
من خودمم به شخصه خیلی خوشحال میشم وقتی یه نفر یه چیز جدید بهم یاد میده یا اطلاعات میده و من خودم میرم دنبالش و تحقیق میکنم اما یه سرینکته هستش که میخواستم بگم :
اینجا همه مثل حمید اقا که بزرگه بنده هستن و خیلی دوسشون دارم و ارادت خاصی دارم بهشون از باند بیضی شروع کردن و پله پله رفتن بالا و خرید قطعات فوق العاده ورده بالای شرکتهای مطرح در سیستم صوتی اتومبیل.
فکر میکنم 90% بچه های فروم تجربه باند بیضی بدون وصل کردن امپ رو داشتن و این حرف شما که باندتون ویبره میزده و سقف میلرزیده کلا اغراقه . چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ جوابش اینه که کلا رنج فرکانسی ویبره و بیس سنگین رو اصلا یه کواکسیال نمیتونه اجرا کنه :n02: من با ساب cvx15 اینچ که 1000وات rms داره نتونستم سقفو اونجوری که شما میگین بلرزونم با sqx12 نشد با راکفورد p3 15اینچ نشد بخوام بگم خیلیه :n02:
یه چیز دیگه کلا از نظر شخص من به یه جفت باند بیضی اصلا سیستم نمیگن که بشه باهاش سیستم بازی کرد :n12:
و اینکه کلا برند سونی رو خیلی بزرگ کردین چون توس سیستم های ماشینی اصلا جایی نداره و موفق نبوده مثلا شما یه مثال بیار که سونی با این قطعه که داده بیرون جایزه گرفته باشه :n13:
حالا کافیه جایزه های برند هایی مثل ادیسان-ماسکونی-فوکال-هرتز-گلیدنو .... توی نت مشاهده کنین بعد به برندی چینی مثل کدنس نمیگین حرفه ای :n09:
سونی فقط از نظر من باند بیضی هایی که جدیدن میده بیرون مثله 6921 واقعا به قیمتشون میارزه و خوش صدا هستن و از پایونیر و کنوود یه پله بالاتره از نظر خوش صدایی البته این حرفی که زدم کاملا برمیگرده به سلیقه طرف مقابل :n06:
کلام اخر : :n40::n40::n16::n12: