دوستان سلام
امروز صبح چند دقیقه قطعی داشتم و دان استریم از544 اومد رو 288 ولی خوشبختانه دوباره برگشت رو 544 سابق:27:
Printable View
دوستان سلام
امروز صبح چند دقیقه قطعی داشتم و دان استریم از544 اومد رو 288 ولی خوشبختانه دوباره برگشت رو 544 سابق:27:
آخه الانش هم برای من رو روی 512 بستن و توی روز سرعتم خیلی خوبه میترسم اگه بگم 512 کنید بعدش خوشم نیاد دوباره برگردم به 128 دیگه روی 512 نبندند و سرعت توی روز هم بشه 16 کیلونقل قول:
برای من هم از 1024 به 288 کم شد. البته من آرت 128 دارم. دوستان دیگه این مشکل را دارند یا خیر؟نقل قول:
دوستان من سرعتم برگشت با پشتیبانی چت کردم گفتم اگه سرعت من تا شنبه خوب نشه ازتون شکایت میکنم همون شب سرعت مثل قبل شد :31:
<br />نقل قول:
<br />
ببخشید ولی من یاد یه جوکی افتادم :
یه روز دوتا خالی بند به هم می رسن
اولی : میدونستی بابای من یه طویله داره که تمام گوسفندای دنیا توش جا میشن یه درش اینجاست
یه درش اونور کره زمینه !
دومی : این که چیزی نیست بابای من یه نردبون داره جمعه ها که بیکاره تکیه میده پشت بوم باهاش
میره کره ماه !
اولی : خالی نبند بابا همچین نردبونی رو میخواد کجا جا بده ؟
دومی : خب معلومه تو طویله بابای تو !
:31:
متاسفانه برای منم همینجوری شد.نقل قول:
انتظارش هم داشتم همیشه 1مگابیت نذارن بمونه.
الان سرعت دانلودم نزدیک 30 هست.:(
متشکرم.نقل قول:
پس فقط برای من نبوده....
ولی حیف شد. اما تجربه خوبی بود. من که قید سرعت 1 مگ را همون هفته اول زده بودم. اما 6 ماه طول کشید تا از ا مگ خارج بشه.
سرعت دانلودمن هم بین 28 تا 30 هست.
منم آرت 1 داشتم از بهمن فکر کنم کرده بودنش 1 مگ .
ولی همین امروز صبح شده 288 .
بنظرتون بهشون بگیم یا صبر کنیم فعلا ؟
میترسم چیزی بگم بعد اصلا برش گردونن 128 :41:
نگیم بهتره. چون جوابشون معلومه که چیه!!!! میگن تو قرارداد تعهد کردیم 128 بدیم نه ا مگ یا 288 کیلو.....نقل قول:
بهشون بگو مودم دارینقل قول:
من مودم ASUS AM602 خریدم 46000 با 1 سال گارانتی تا الان هم عالی بوده و راضی هستم