منم همین سوالو دارم کسی میتونه لینک اون کاری که چندتا چیر میریختیم بهد میشد NFS اینارو بازی کرد بدهنقل قول:
منم همین سوالو دارم کسی میتونه لینک اون کاری که چندتا چیر میریختیم بهد میشد NFS اینارو بازی کرد بدهنقل قول:
دوستان یه سوال شایدم شد دوتا
من دیروز ال تی پلاس ریختم ولی یخورده شک دارم
علت شکم اینه که بازی که پچ شده نبود رو اجرا کرد ( البته من بازی رو قبل ارتقا به روش 3 آپدیت اجرا میکردم الان هم شاید از اون باشه )
به طور کلی از کجا میشه فهمید که ال تی پلاس روش ریختم یا نه اگه دوستان بخوان لاق رو هم در اختیارشون میزارم
ممنون
رفیق در جوابت باید بگم همه که نمیتونن فوت کوزه گری یاد بگیرن.....ماشالا هزار ماشالا آقا میثم مشتریاش کم نیستن به خاطر کار درست بودنش..ولی تو چند صفحه پیش جناب Liken آموزشی قرار داد گفتم شاید آقا میثمنقل قول:
یه کم از هنرش در اختیار ما بزاره........!
نقل قول:
آموزشش با روش های قبلی ریختن فریم ور فرق چندانی نداره.. توی فروم بازی سنتر مفصل توضیح داده شده...
ولی به خطرش نمیارزه.. اگه اهل ریسک هستی انجام دادنش خالی از لطف نیست:31:
چند ساعت نبودیما. چه صحبت های شده :دی
من بیشتر رو فروش مانور میدم تا تعمیراتو این حرفا. حرفو حدیث نباشه پشتمون:31:
میثم جان ما که همش ازت تعریف کردیم چه حرفو حدیثی؟نقل قول:
حرفه شما درسته اما به نظرت کسی که کنسولو -- کرد اونو فروخت؟؟یا برای همه قرار داد؟؟نقل قول:
به نظر منهم باید کسی که بلد بگه روشه انجامشو چون خودش از جایی دیگه یاد گرفته و متعلق به خودش نیست...میتونیم اموزشو بزاریم هرکس دوست داشت انجام بده و هرکس دوس نداشت ببره بیرون
مطمعنا میفروشه ولی در کل من منظور خاصی نداشتم به نظرم اومد میثم جان حرفه ای تره که اینو گفتمنقل قول:
دوستان سلام.
من درایو دستگاهم hitachi است. و مثل اینکه فرمویر جدید برای درایو من نیومده است. ایا این امکان وجود داره که بتونم بازی های جدید رو اجرا کنم؟
متشکرم.
........................?نقل قول: