از من که همون صبحش زنگ زدن و بعد از یه سری نظر خواهی گفت 3 گیگ هدیه روزه تولدته. اگه زنگ نزدن خودت زنگ بزن بگو ""این چی چی بود آوردین، گندشو درآوردین!"":31::31::31:نقل قول:
Printable View
از من که همون صبحش زنگ زدن و بعد از یه سری نظر خواهی گفت 3 گیگ هدیه روزه تولدته. اگه زنگ نزدن خودت زنگ بزن بگو ""این چی چی بود آوردین، گندشو درآوردین!"":31::31::31:نقل قول:
من چند روز دیگه تولدمهنقل قول:
خیلی دلم میخواد بهم زنگ بزنن و مخصوصا دلم میخواد ازم راجع به کیفیت بپرسن :31:
جواب های بسیار جالبی دارم براشون همونطور که تا الان داشتم
شده حتی به قیمت پریدن این 3 گیگ تمام بشه برام :31:
سلام
میخام از شاتل adsl بگیرم . چون توی شهری که الان هستم فقط ایشون حضور دارن! یکی از دوستان که این سرویسو گرفته شرکت مودم 25 تومنیو 60 تومن بهش انداختن منم که تماس گرفتم گفتن باید حتما از ما مودم بگیری !
بااینحال میخام خودم مودم از بازار بخرم.
لطفا راهنمایی کنید چه مودمی بگیرم و بهشون چی بگم ؟!!
مرسی
»ن هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
اگه بهتر پیدا بشه حتما از شاتل میرم :21:
:18::18::18: آقا معجزه قرن اتفاق افتاد :18::18::18:
سایت گوگل توسط برادران جان در کف ف ی ل ت ر شد !!!!!!
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا معجزه قرن اتفاق افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گوگل توسط برادران جان در کف ف ی ل ت ر شد !!!!!!
برا همه هیتلر نیستش :دی :دی برا من بازه :دی :دی
اما الان باز شد
حدود 15 دقیقه بسته بود :13:
نقل قول:
مشکلی نداره.
دوباره تست کنید.
لینک خبر فیلتر گوگل
کد:http://www.asriran.com/fa/news/117580/%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF
نه، خیالت راحت، اون 3 گیگ ربطی به نظراتت نداره، چه تشکر کنی چه فحش بدی 3 گیگ تو پنلت اضافه شده. راحت باش عزیزم، حرف دلت رو بگو!:31:نقل قول: