من امشب بازم از 2 تا 8 دانلود میکنم.
Printable View
من امشب بازم از 2 تا 8 دانلود میکنم.
سلام دوستان. من دو سه روز پیش اینترنت مبین نتم قطع شد. در واقع سیگنال از بین رفت. در حالی که جای ثابتی داشت و تقریبا دو سال جای مودم را تغییر نداده بودم. اما نمیدونم چرا سیگنال دهی یهو از بین رفت. یعنی به نظر شما دکل ایراد داره ؟ مودم هیچ اشکالی نداره چون جای دیگه میبرم درست میشه... میخواستم بپرسم که شما هم همین مشکلو داشتین تا حالا ؟ و آیا اگه مودم رو آپگریت بکنم درست میشه ؟ در کل چه راهکاری به نظرتون میرسه ؟
(میخوام مودم همون جای قبلی دوباره سیگنالش خوب بشه)
بهترین کار اینه از قسمت صدای مشتری تو سایت پیگیری کنیم
تو رو خدا بیاین پیگیری کنیم کم یا حذفش نکنن شماررو یه ذره چش بگیریم حله
- :n25:
- :n24:
واسه اعتراض راه های مختلفی هست ولی متاسفانه هیچ کدومش تو ایران جواب نمیده چون دل ها با هم یکی نیست .. مثلا بزرگترین ضرری که میشه به این شرکت زد در اعتراض به این حرکتش اینه که تعداد زیادی از مشتریان ماهیانه 1 ماه طرحشون رو فعال نکنند و هزینه پرداخت نشه .. اون موقع حساب کار دستش میاد .. هر چند مشترکین عادی شاید خیلی مهم به حساب نیان اما اگه تعداد زیادی باشن ضرر هم به مراتب بیشتره .. اما حیف که تو ایران نمیشه از این کارا کرد ...
اگه میگید جای دیگه مودم درست کار میکنه که پس مودم به قول خودتون هم سالم هست و نیازی به آپگرید نداره. البته نگفتین از جای دیگه منظور توی همون محل نصب مودم هست یا جای دورتر میرید. چون اگه منظورتون مثلاً اتاق بغلی باشه که باز معلومه وضعیتتون از نظر سیگنال خوبه و دکل مناسبی نزدیکتون هست.نقل قول:
چیزی که میتونم حدس بزنم شاید منبع نویز و پارازیت شدیدی بغل مودم دارین که باعث میشه سیگنال در حد قطع ضعیف بشه. بهتره اول این موضوع رو چک کنید.
ساعت ۲ است و من که شروع کردم ب دانلود .بنظرم هیچ وقت جرعتشو ندارن شبانه رو حذف کنن ! اگه حذف کنن واقعا دلیلی نمیمونه که من تمدید کنم چون من فقط به عشق دانلود فیلم و موزیکه که اینترنت دارم والی کارای عادی و فیس و.. همه با موبایل ولب تاپ از نت دانشگاه مجانی وصل میشن
اگه این 2 ساعتم کم کردن! واقعا باید دید دیگه ارزش داره و اصلاچیزی میشه مثل قبل گرفت .چون 3 ساعت و نیم بعید میدونم بدرد دانلود فیلم بالای 2 گیگ حتی بخوره منکه فیلم ایرانی که کیفیتش در حد پشقله .
ممنون از پاسخ شما. منظورم از جای دیگه مثلا حیاط خونمون یا فضای آزاد مشکلی نداره. الان هم مودم را موقتا گذاشتم توی حیاط. ولی نمیشه همیشه اونجا بمونه باید بیارم توی اتاق. اما متاسفانه توی هیچ اتاق یا کلا توی محیط بسته خونه سیگنال نداره. فکر نکنم نویزی هم بوده باشه چون وقتی داشتم استفاده میکردم اینترنت یهو قطع شد. پس ربطی به نویز نداره. بازم ممنون از تونقل قول:
مال منم چندین بار شدهنقل قول:
من آپدیت و اینا نمیکنم هیچوقت
مشکل از دکلشونه چند بار زنگ بزنی بگی تو این منطقه خوب بوده الان مشکل داری میان دکل رو چک میکنن
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
الان 25 دقیقه به هشته مال من که حجمم چیزی کم نشده داره بازم دانلود میکنه فکر نکنم کم کرده باشن
Sent from my SM-C105 using Tapatalk