سلام برنامه ای هت برای بررسی میزان سیگنال برای کامپیوتر
مثلopen signal برای اندروید؟
Printable View
سلام برنامه ای هت برای بررسی میزان سیگنال برای کامپیوتر
مثلopen signal برای اندروید؟
برای چه مودمی؟نقل قول:
سلام e3372
نقل قول:
نسل چهار نیم هست +4G
توی تاپیک جامع مودمها آپدیتی موجود هست که سیگنال رو توی خود تنظیمات مودم نشون میده،نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان من دیروز مودم ر3372رسید دستم.دیشب تست زدم بسیارناپایدار بود اما دمه صبح بهتر شد تا 3 مگ دانلود داشتم ولی فقط 1ساعت اینطوری بود.
دوستان راه حلی دارن؟
نصب انتن؟سرور خارجی؟VPN؟
اینم بگم دو تا کوچه بالاتر از من دکل ایرانسل هست تو خونه هم سیگنال 80 درصد هستش با 80DB
مشکل کجاست
راستی اینم دکل نزدیک خونه ایرانسله؟4G?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یک چیزی رو نمی فهمم نزدیک خونه ما سرعت به بالای 20مگابیت می رسه ولی سرعت دانلود 700 و خورده ای است در صورتی که توی عید من با سرعت 34 مگابیت سرعت سه مگ و خورده ای میداد
بر اساس ضریب 1به 8 ضریب تبدیل مگابیت به مگابایت با سرعت 20 و خورده ای باید بالای دو مگ سرعت دانلود بده در صورتی که 700 میده فکر کنم سرعت دانلود رو محدود کردن
در ضمن توی طرح دانلود نا محدود 2000تومن می گیره و میگه 60 گیگ میشه دانلود کرد تازه اونم فقط برای سه ساعت بعد سرعت رو محدود میکنه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سروری رو که ازاش دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشهنقل قول:
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
در ضمن توی طرح دانلود نا محدود 2000تومن می گیره و میگه 60 گیگ میشه دانلود کرد تازه اونم فقط برای سه ساعت بعد سرعت رو محدود میکنه
من توی اهوازم تری جی ایرانسل توی محله ما اشغاله ولی 4g خوبه ولی انگار بعد از عید سرعت دانلود رو محدود کردن
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
دوستان انتن برا پایداری سیگنال چقدر تاثیر داره؟
من خیلی سیگنال دریافتیم بالا پایین میشه.
اگه تاثیر زیاده می خواستم اینو بگیرم بهتر از انتن w435هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]