دقیقا.ظاهرا هنوز عملی نشدهنقل قول:
من خودم خبرو چک کردم دوستان دیگه هم همینطور بمن اوپراتور گفت !!
همین الان شما و هرکسی که شک داره زنگ بزنید با شماره روبرو خودتونم بپرسید 096790
Printable View
دقیقا.ظاهرا هنوز عملی نشدهنقل قول:
من خودم خبرو چک کردم دوستان دیگه هم همینطور بمن اوپراتور گفت !!
همین الان شما و هرکسی که شک داره زنگ بزنید با شماره روبرو خودتونم بپرسید 096790
به نظر من اگه از الان خودمون تایمو کم کنیم اونا هم کم میکنن
بیایید همون 2 شروع کنیم،البته دیشب من هیچی نزدم کلا خونه نبودم اما امشب میزنم 2
اخه ما ۱۰ نفر تو این انجمن چه تاثیری میتونیم تو این چند میلیون کاربر مبین نت داشته باشیم :دینقل قول:
تنها راهش اینه که یکی امضا جمع کنه و تو هرسایتی و یا شبکه ای که میدونه بزاره .
منم ۲میزارم اگه ۲ ساعتمو خورد دیگه نمیزارم :دی چون دیشب کم نکرده میزا رم
ولی جدی دارن یه کارایی میکنن چون هنوز حجمم بروز نشدهنقل قول:
یه دفعه میبینی زده 0 :n02:
چند نفر گفتن کم نکرده :دی حالا تا شب بازم انجمنو چک میکنیمنقل قول:
ماله من که اوضاشخیلی بی ریخته هر چی خاموش روشن میکنم اپدیت نمیکنه .
تأیید میشه ، برای منم از دیروز صبح تا الان آپدیت نشده.نقل قول:
واسه من تا دیروز درست بودش ولی یکدفه چسببید6 بهمن
- :n04:
من که از همون 2 شروع می کنم به دانلود .. صرف اینکه اپراتور بگه خبررسانی نیست .. خیلیا هستند ممکنه این انجمن نیان و یا مشکلی نداشت هباشن و به اپراتور هم ز نزنند ... پس قبل این ک چنین چیزی اعمال شه یا باید از طریق سایت یا اس ام اس اطلاع رسانی بشه که خوشبختانه نشده ..
به نظر من اگه بخواد اعمال بشه از سال جدید میشه
و یا این امکان وجود داره طرح جدید که خریداری بشه ساعاتش تغییر کرده باشه ..
بگو اگه می خواین کم کنید حداقل به 2 تا 7 تغییر می دادید ! .. عوضیا از هر دو طرف زدن ! :| .. اینجوری باید قیمت گیگابایت اضافه رو کاهش بدن حداقل .. این که نمیشه آخه ..
_____
من الان ز زدم پشتیبانی .. طرف گفت اینی که به ما گفتن قرار بوده از 1 اسفند پیاده بشه که هنوز نشده .. حالا چرا تو سایت نزدن و یا از طریق اس ام اس اعلام نکردن مشخص نیست ما خودمون هم اطلاعی نداریم چون تصمیمات جای دیگه اتخاذ میشه .. گفت البته امکانش هست در مقابل این قضیه به نفع مشترک هم کاری انجام بشه اما هنوز هیچی معلوم نیست ولی گفت شما میخواین برای اینکه متضرر نشید امشب از همون 3 شروع کنید به دانلود تا مشکلی پیش نیاد ! :|
نقل قول:
احتمالش زیاده که واقعاً دارن عکسالعمل کاربرها رو سبک و سنگین میکنن که ببین آیا میشه حذفش کرد یا نه. یادمه همین چند ماه پیش وقتی بحث حذف ساعات مجانی پیش میاومد یه عده میگفتن که مگه میشه و اگه بشه درجا میریم یه شرکت دیگه. فعلاً که دارن برای اینکار دوون میپاشن و شاید هم واقعاً به مرور کل ساعات مجانی رو حذف کردن.
نقل قول:
مشکل اینجاست که اگه یادتون باشه زمان حذف مجانی بودن جمعه هم به کسی خبر ندادن و خود من چون اینجا هم سر نمیزدم تا دو هفته خبر نداشتم تا اینکه خبر رو هم یکی از دوستانم گفت. این تازه مال وقتی بود که تبلیغات میکردن برای جذب مشتری. الان که رسماً اعلام میکنن مشتری سازمانی به مشتری عادی ترجیح داره دیگه حساب کنید چه خبره.