من زدم برا دانلود ببینم فردا گندش در میاد یا نه!نقل قول:
Printable View
من زدم برا دانلود ببینم فردا گندش در میاد یا نه!نقل قول:
من طدج و تغییر دادم به ماهیانه 4 گیگ ولی نوشته 2 گیگ میتونم دانلود کنم الان اون 2 گیگ دیگه کجا رفت؟
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
منکه تا هشت دانلود کردم..1000 ریال بیشتر هم تو حسابم نبود:n02:
ببخشید اینا این چیزو کجا خوردن ؟ واسه من که نه اس ام اس اومد نه هیجی ... اولین جاییه که میشنوم ... دیشب هم دانلود کردم ... یعنی اگه کم بشه دیگه سرویسمو تمدید نمی کنم ... بی اینترنتی بهتر از این کوفته ...
سرویسم هم ۲ مگه ... حسابشو بکنین تو این ۲ ساعت چه قدر خجم کم میشه ...
من که از همون 2 تا 8 دانلود کردم. تا حالا که داخل سایتش چیزی ننوشته. اگه بعدا بیاد بنویسه که خوب از چند روز پیش تا حالا ساعت رایگان رو کم کردیم، زنگ میزنم پشتیبانی و ..... (مشخصه که چی کار میکنم!)
منم دو تا هشت دان کردم ولی سرعت افتضاح بود حجم کم نکرد
منم همونطور که گفتم دیشب گذاشتم برا دانلود و هنوز چیزی از حسابم کم نشده.
اصلا با عقل جور در نمیاد یک هو بدون اطلاع رسانی بخواد ساعتش رو کم کنه!
شاید قراره توی آینده نزدیک این اتفاق بیفته.
نقل قول:
اول اینجا حرفش شد و من هم برای تست خودم زنگ زدم پشتیبانی و گفت ساعتها کم میشه. شاید بد نباشه دیگران هم یه زنگ بزنن که هم تائید مجدد باشه و هم ببینن که همه نگران این قضیه هستن و اگه جدی هست شاید عقب کشیدن.
پس دوستان دیشب رو کم نکردن ؟ کسی تایید میکنه؟؟ اگه هنوز طرح اجرا نشده بگید منم امشب از 2 تا 8 بزارم .
نمیدونم چرا اوپراتور پس میگه 3تا7 شده حتما میخوان واکنش هارو ببینن یا کم کم ملتو اماده کنن
آقا یعنی چی ساعات رایگان کم شده ؟!
مگه اجازه دارن بدون اطلاع قبلی یهویی کم کنند ! برید داخل سایت هنوز نوشته 2 تا 8 رایگان ! اصلا چنین اجازه ای ندارند
ضمن اینکه من چند روز بود اینجا نیومده بودم .. مث اینکه گفته شده از 1 اسفند ساعات تغییر می کنه .. جالبه بدونید من حجمم تموم شده و فقط 4تومن شارژ کردم و این دو شب هم دانلود داشتم .. زیاد هم داشتم .. در صورتی که هنوز حجمم تموم نشده ! پس اگه ساعات تغییر کرده بود الان باید حجم من صفر می شد که نشده..
در ضمن اگه یک درصد این داستان حقیقت داشته باشه و ساعات از 6 ساعت بشه 4 ساعت دیگه .......
سال دیگه میشه 2 ساعت و بعد هم دیگه جمعش می کنند !
دوستان اگه این اتفاق اقتاد خواهشا ساکت نشینید .. با این نت مزخرف امیدمون به همین 6 ساعت شبانست .. تروخدا از هر راهی می دونید و می تونید اعتراض کنید