مودم جیبی که من دارم وای فایهنقل قول:
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
Printable View
مودم جیبی که من دارم وای فایهنقل قول:
فقط رایتل کارش درسته ایرانسل داره کاری میکنه من امشب مودممو از پنجره پرت کنم بیروننقل قول:
نقل قول:
داش مبین عزیز همیشه اینجوری بوده و به مشتری اهمیت نمیده. مدیرش میگه چون سراسری و قابل حمل و نقل هستیم، تافته جدا بافته هستیم (توی مصاحبههاش گفته که چند ماه پیش اینجا لینک دادم). موقع حذف جمعهها هم بدون خبر اینکار رو کرد. البته الان یه خبر جدید هم در مورد اینکه چرا مبیننت همچین میکنه به ته صحبتم اضافه کردم که واضح گفته مشتری عادی براشون اهمیت نداره.
الان هم اگه برید توی صفحه قیمتها هنوزم میگه که ۲ شب تا ۸ صبح مجانی هست. شکی ندارم که الان خیلیها بیخبرن و هنوز دارن مثل سابق دانلود شبانه میکنن. اینجوری یه دفعه میبینن که حجمشون تموم شده و باید شارژ بخرن. بخصوص دومگیها که هم توی اون ساعت گم شده بیشترین حجم رو میتونن دانلود کنن و هم حجم اشتراکهاشون از همه کمتره، بیشترین ضرر رو میبینن.
جدی مگه چند نفر مییان اینجور جاها رو بخونن و با خبر بشن؟ توی سایت هم که نگفته و به کسی هم SMS نداده. فکر کنم داد و بیداد کاربرها چند روز دیگه تازه در بیاد. وقتی که حجمها حساب بشه و تازه بفهمن چی شده.
راستی الان توی وبلاگ مبیننت دیدم که گفته "مشتریان سازمانی برای مبیننت ارزش ویژهای دارند"
این یعنی مشتریان عادی و غیرسازمانی لطفاً یا خودتون زودتر جمع کنید برید یا اینقدر اذیت میشید که دیگه نتونید بمونید. این هم لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این حذف نامحدودها که چند روزه اینطوری شده. هر چند با اون سرعت لاکپشتی که داشتن همچین هم چیز خوبی نبودن. البته چند صفحه قبل hamijoon عزیز خبر دادن که گویا قراره مجدد از اول سال برگردن. منتهی با چه شرایط و قیمتی معلوم نیست.
من الان چک کردم کم نکرده برا ساعت رایگان.امکان داره صفحه مشترکین به روز نباشه؟(معمولا برا من بروزه)
کلاً توی مبیننت صبحت از بالا رفتن فقط برای هزینهها و مشکلات معنی میده. :n03: یعنی بهتره بگم اگه نامحدود بگیرید سرعتتون کمتر از محدود هست. هر چی باشه توی نامحدود اشتراک بصورت رسمی یک به ده تقسیم میشه که توی اوج ترافیک بصورت غیررسمی این تقسیم بیشتر هم میشه.نقل قول:
نقل قول:
راستش من دیشب خودم ۲ شب به بعد به پشتیبانی زنگ زدم و تائید کرد. البته با کلی سئوال و جواب. فکر کنم قرار نبوده که قضیه لو بره و برای همین هم نه به کسی خبر رسمی دادن و نه توی صفحات سایت بخش ۲ شب تا ۸ صبح اصلاح شده. الان که ساعت ۲ گذشته به شدت ترافیک زیاد و سرعت کم شد. راحت میشه حدس زد که یه عده زیادی بدون خبر، دارن فرت و فرت دانلود میکنن و تازه بعداً میفهمن که از جیبشون رفته.
نقل قول:
بیشتر مدلها وای.فای دارن. بخصوص رومیزیها که دارن. شما کدوم مدل رو میگید؟
نقل قول:
الان که ساعتهای اولیه جمعه هست روز دوم اسفند هست. چون ۲ صبح عملاً بامداد همون روز حساب میشه و جزء اون روز هست. یعنی دیروز پنجشنبه اول اسفند بوده و از ۲ اون حساب شده و به ۳ تا ۷ صبح تغییر کرده. دیشب هم که زنگ زدم طرف گفت از همین الان که از دو گذشته بود این قضیه اجرا شده و ساعت سه به بعد مجانی میشه. یعنی به احتمال زیاد ﴿چون قضیه اعلام رسمی خود مبیننت نیست﴾ کسانی که دیروز دانلود کردن اون دو ساعت از جیبشون رفته.
نقل قول:
من الان که چک کردم دیدم مال من رو فقط تا ۶ بهمن نشون میده و از اون جلوتر گزارش نمیده. البته حجم کلی رو توی صفحه اصلی درست نشون میده. منتهی چون من دیشب میدونستم و دانلود نکردم الان نمیتونم تست کنم که حساب کرده یا نه.