دوستان بیاین یه اعتراضی بکنیم دیگه تا کی وایسیم این مبین نت نت مارو بچاپه؟؟؟!!!!!!!
Printable View
دوستان بیاین یه اعتراضی بکنیم دیگه تا کی وایسیم این مبین نت نت مارو بچاپه؟؟؟!!!!!!!
بله برداشتن.. تو چند صفحه قبل طرح 6 ماهشو بررسی کردم که گرون تر طرح یک ماهش در میاد که 6ماه تمدید کنی. متعارف که هیچ ...منم کلافمنقل قول:
بله چون یک به چهار میشه نامحدودشو کسی توصیه نمیکنه .ولی اگه تغییر بدی طرح قبلیت میپره!نقل قول:
شما هم توی همین منطقه بودید؟ ... من خودمم بین ایرانسل و مبین نت موندم ...برای من سرعتش مهمه و اینکه قطعی زیاد نداشته باشه هی بره رو اعصاب...دانلود آنچنانی ندارم ... اون قسمت شبانه ی رایگانش واسه ی من زیاد کاربردی نداره.....می گن بستگی زیادی به منطقه داره ...نمی دونم توی این محدوده بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره
نقل قول:
شما هم توی همین منطقه فرجام بودید؟؟....من بیشتر سرعتش واسم مهمه و اینکه زیاد قطعی نداشته باشه ...دانلود آنچنانی ندارم ... می گن به منطقه بستگی داره...نمی دونم توی این محدوده که ما هستیم ایرانسل بهتره یا مبین نت ...خودمم بین این دو تا موندم !
نقل قول:
منکه یکی از امضا جمع کنه .منکه وارد نیستم.نقل قول:
فعلا با۰۹۶۷۹۰ تماس بگیرید تعارف و تشکر هم بزارید کنار .دیگه حق خودتونه
نه من اونجا نیستم و اطلاعی ندارم . من ایرانسل کار کردم ولی خودم نداشتم که مقایسه بهتری کنم .دوستان دیگه بدونن حتما راهنمایی میکنننقل قول:
ادیت
مبین نت شیاد بزرگ تو حساب کاربری بعدازاهدای سبد کالای 1 گیگ و قبل از اعلام نابودی ساعت رایگان نظر سنجی گذاشته ...اگه مرده اعلام کنه 2 ساعت رایگان رو کم کرده و بعد نظر سنجی بزاره
یکی از سوال هاش
پس از پایان این دوره ، همچنان وایمکس مبیننت را انتخاب خواهم کرد.
گذینه مجبورم نداره ..موندم چی بزنم برم ببینم ایرانسل و رایتل چطوره
واااااااااااااااااااااای یعنی اگه بخوان جدی جدی از 3 تا 7 کنن که دیگههههههههه خاککککککککککککک تو سرشوووووووووووووون
بعدش فکر نکنم از دیشب بوده باشه اخه من دشیب فقط 100 تومان بیشتر تو حسابم نداشتم
یه سوال دیگه ... این مودم های مبین نت اصلاً WiFi داره یا نه ؟؟ ...این مدل هایی که من دیدم توی سایت زده که چیزی راجع به Wifi در مورد هیچ کدومشون ننوشته !!
نقل قول:
من زنگ زدم اوپراتور 096790 گفت دیشب حساب نمیشه از اول اسفند یعنی امشب.شما هم یک تماس بگیر ببین چی میگن .بش میگم چرا ااطلاع رسانی نمیکنید میگه بله هنوز اطلاع رسانی کلی نشده!!
حالا امشب چیکار کنیم؟نقل قول:
بخوابیم یا بیدار بمونیم گند کاریه مبین نتو جمع کنیم:n13: