پس پینگت خوبه خط چندی؟نقل قول:
Printable View
پس پینگت خوبه خط چندی؟نقل قول:
یعنی سرویس 2 مگ بگیریم پینگ درست میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ب من ک همینو گفتنقل قول:
ولی پسر داییم با 256 محدود پینگ داره خدا ! از 150 بالاتر نمیره ! اونم همین مخابرات رو داره 5 روز گرفته
پینگ ربطی به سرعت نداره ، با سرعت 128 هم پینگ میتون خوب باشه
من تالش هستم مخابرات واسه مغازه داشتم ، تو Wow و سرور تهران گیم بالای 65 نمیرفت و تا حالا لگ نشدم
اندیشه ساعت رایگانش 1 تا 7 هستش ؟
خیلی مسخره از سرور داخل سرعت رایگان 80 تا 100 هستش ، ولی سرور خارجی به 5 هم بزور میرسه، چیکار کنم ؟
کسی میدونه اندیشه 512 هم تو ساعت رایگان 80 تا 100 هست ؟
سلام
سرویسی رو میشه از یه خط به خط دیگه انتقال داد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جم کردن سرویس اندیشه، حتما بایدرفت شرکت داخل گلسار یا شعبه های دیگه ش هم میشه ؟ (معلم)
دوستان من دیگه بیاد این سرویس اندیشه رو جم کنم، یه سرویس دیگه بگیرم تو خط 4 - فقط نمیدونم چی بگیریم،چند بار این سوالُ همینجا پرسیدم، جوابی نگرفتم
دانلود شبانه ندارم، 90% مصرفم مربوط به وب گردیِ ، بنظرتون همین اندیشه دوباره سرویسم بگیرم یا برم شاتل؟
الآن 128 نامحدود اندیشه دارم، ولی دیگه هم این سرعت 30 خسته کننده شده هم قیمت رو برده بالا و دیگه ارزش نداره، باز 128 نامحدود شاتل سرویس ART-Light ماهی 21 تومن ارزش داره بنظرم.
مخابرات از چیزی که معلومه یه بار خوبه یه بار نه، منم حوصله ندارم هر چند ماه یه بار شرکت عوض کنم، یه شرکت تا آخر !!!!!
مخابرات 2 گیگ حجم رایگان داده انگاری به همه داد جز منه بدبخت :|
آقا این صحت داره که قراره مخابرات همه شرکتا رو جمع کنه و همگی برن روی مخابرات؟؟
نقل قول:
من 512 دارم ساعت رایگانش 1تا7 و سرعت 60 تا 80
واسه منم اضافه نشده، حرص نزن، درست میشه! -_-نقل قول:
کلا دور پارس انلاین رو خط بکشید دوستان من تازه یکماه ازشون نت گرفتم سرعتم در حد دایل آپه دنبال یه شرکت دیگم:n21: