اره......................نقل قول:
اره......................نقل قول:
وصل شد.
با تشکر
نه Tci هنقل قول:
چرا؟تا چند روز پیش درست بود.ولی حالا...
ببینم TCI به اینجا چه ربطی داره؟نقل قول:
اینجا تاپیک ایرانسله
آیا میشه از سیم کارت جایزه که شمارش 935 هست بازم جایزه گرفت ؟
من یکی رو تو پست خونه دیدم 4 تا سیم کارت از تو هم در اورده بود !!!
کف کردم ..
خب آخه می خوام اینو بفروشم ایرانسل بخرم دیگه:31:نقل قول:
کمک
کسی میدونه اگه طرحت بعد از سه روز آومدن پیغام 24 ساعت دیگه...... فعال نشه باید چیکار کرد؟
نقل قول:نقل قول:
هيچكدام براي من كار نكرد. حالا اس ام اس مي ياد ولي نمي تونم بفرستم. عجب مسخره بازيه باحاليه. يه مشت مفت خور دزد پول و وقت مردم مي گيرند بعد ادعاي صداقت و درستي و خدمات و هزار يه حرف مفت ديگه دارند.
اگر كسي از دوستان كدهاي ديگري براي وارد كردن در مسينجر سنتر دارد و باعث مي شود تا گوشي بنده مثل بچه آدم اس ام اس بفرستد و دريافت كند پست بگذارد.
با سپاس از دوستان با محبت و لعنت و نفرين ابدي بر موجودات دو پاي دروغگوي عزيز در ايرانسل
مسیج سنتر های 1420،1400 و 1410 رو امتحان کن
با 140 هم تماس بگیر تا پی گیری کنن
سلام
من مارک گوشیم P990i هستش. به تازگی یک سیمکارت ÷یام رسان ایرانسل گرفتم. ولی نمی تونم باهاش به اینترنت وصل شم. چجوری می تونم به اینترنت وصل شم؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
نقل قول:
مباركه. اما شما توي همين سايت بگرديد آموزشهاش هست آگه نبود بگو من بزارم يا اينكه پبام خصوصي بده تا مشكلتونو حل كنم:10:
نقل قول:
مباركه اما شما توي همين سايت بگرديد آموزشهاش هست آگه نبود بگو من بزارم يا اينكه پبام خصوصي بده تا مشكلتونو حل كنم:10:
دوست عزیزم آدرسهایی که توی گوشی نشان داده می شود فقط اسم آنتنی که ما در اون منطقه استفاده میکنیم
سلا م دوست مننقل قول:
من شرایط شما رو داشتم !
البته برای من همه چیز میومد ولی هیچی از طرف من نمی رفت
ستاره 140 ستاره*1# بزن درست میشه....
سلام دوباره
اگه بخوام واسه یکی زنگ بزنم که واسه اون آنتن نیست و خودش خبر نداره و تماس هم مهم باشه باید چیکار کنم؟؟؟
سلام
اومدم جواب یکی دوتا از دوستان که مشکل داشتن را بدم.....
1- یک از دوستان که ظاهرا بندرعباس زندگی میکنن مشکل gprs داشتن (که البته الحمدالله رفع شد) ولی باید بگم که اگر بازم قطع شد زیاد نگران نباشن چرا که اینها کاملا موقتی و طبیعی هستن.....
2- برخی از دوستان مشکل ارسال پیام کوتاه را دارن باید خدمتشان عرض کنم که این دوستان اگه سیم کارتشان را فعال نکردن حتما باید اول اون را فعال کنن تا بتونن پیام کوتاه ارسال نمایند
برای فعال کردن سیم کارت از کد زیر استفاده کنید
#1*140*
اگه مشکل حل نشد مسیج سنتر را عوض کنید من اینو بهتون پیشنهاد میکنم
989350001420+
اگه بازم مشکل حل نشد :دی کد زیر را وارد کنید و سپس call را بزنید
#16*0000*35#
اگه بازم مشکل حل نشد زنگ بزنین به 140 یا 130 و مشکل را پیگیری کنید
با تشکر
خوب کاری نداره که !نقل قول:
اگه می خوای تا انتن اومد متوجه بشه که کار مهمی باهاش داری یه اس ام اس بده !
درسته، ولی هر وقتی که من وصل شدم از دیروز خوب وصل شده، فقط سرعتش پایینه !نقل قول:
1- یک از دوستان که ظاهرا بندرعباس زندگی میکنن مشکل gprs داشتن (که البته الحمدالله رفع شد) ولی باید بگم که اگر بازم قطع شد زیاد نگران نباشن چرا که اینها کاملا موقتی و طبیعی هستن.....
باورت میشه شونصد دفعه خوندم جملت را تا متوجه شدم؟؟:31: یه ویرگولی علامت تعجبی!! نقطه ای چیزی میزاشتی که راحت بشه خوند:27::10:نقل قول:
اما در مورد سرعت باید بگم که برای ما که خیلی خوبه ینی اگه خوش شانس باشی(نزدیک به دکل) و شبکه خلوت باشه حتی میتونی با سرعت 10 کیلو دانلود کنی ولی خوب در اکثر مواقع سرعتش در حد دایال آپه:8::5:
متاسفانه Bts های بندر عباس قطع شده !!!!
باید کار خاصا بکنم که اسم آنتن رو گوشیم نمایش داده بشه ؟
آنتن ؟
نه !
سیم کارت میزاری خودش میاد دیگه !
مگر اینکه بری به صورت دستی از قسمت NetWork انتخاب کنی شبکه ی مورد نظرتو !
چه شهري هستي؟
بايد توي منو هاي گوشيت قسمت Area Info رو On كني
اكثرا تو قسمت message هست
البته گفتم بايد شهرتون فعال شده باشه
این طرح زمستونی دیگه چه طرح مزخرفیه؟؟؟؟ اینا دارن هم پول طرح میگیرن هم تعرفه مکالمه هم تعرفه Sms!!!!!!!!!!!! اونوقت میگن شده به نفع مشتری؟؟؟؟؟ من با اپراتورش تماس گرفتم میگه دیگه تو هیچکدوم از طرحهاش هیچی رایگان نیست. حتی تو طرح طلائی سیم کارت دائمی! نه تنها هر دقیقه آدم باید پول بده و با هر Sms هم پول بده، تازه با هر قبض علاوه بر پول اونا باید 24000 تومن هم اضافه پول طرح رو بده! و با تعرفه مکالماتت هر سری بالای 70-60 تومن درمیاد!!
کیفیت هم که نداره!
اینا فکر کردن مردم یه مشت ببو هستن؟
چقدر عصبانینقل قول:
بابا این دوستمون حسابی دل پری داره
:10:
عجب !
نمیشه که همیشه مفت مفت جلو ما گذاشت !!!!1
یادتون رفته مخابرات چه کارا می کرد با مردم ؟؟؟ همین سیم کارت رو چند می فروخت !!! ؟
2 تومن 1 تومن 800 تومن 400 تومن 280 تومن!!!!!!!!!!!
من تاز ه ایرانسل گرفتم ! 2 روزه اصلا تعصبی هم بهش ندارم !
فقط نزارید بعضی ها فکر کنند نباید به ایرانی جماعت فرصت داد ! و بعد که ازش بگیریم چون زیر زبونش مزه داده !!! صداش در بیاد
سیم کارت می گیریم 15 تومن بعدش همه چیز مجانی هم توش باشه ؟
با با انصاف داشته باشید !!!! من همیشه می خوندم کلی ترافیک بود روی شبکه اون موقع
من و تو بیکاریم میریم دهن شبکه موقع مجانی بودن سرویس می کنیم
اون بدبختی که کارش گیره چیکار کنه ؟ حتی یه تماس هم نمی تونه بگیره !!!!
حرف خیلی زیاده!!!!
فقط به هر چیزی که هست قانع باشیم
درسته منم گرفتم به خاطر همین طرح های مجانیش ولی وقتی که نیست
اصلا شاکی هم نیستم.
یا حق.
این طرح مال سیم دائمی بود.. مجانی هم نبود ماهی 15 تومن میگرفت. تازه اونم فقط ایرانسل به ایرانسل نه واسه همه مکالمات.
سیم کارتش هم 75 تومن بود.
الان ایرانسل به ایرانسل رو کردن دقیقه ای 10 تومن خطوط دیگه هم که دیگه هیچی!!
تازه با هر قبض آدم باید 24 تومن هم واسه طرح بده به جز هزینه مکالماتش!!..
همه میدونن که همره اول تو آنتن دهی و کیفیت حرف اول رو میزنه
ایرانسل نه تو مترو خط میده نه تو شهرای دیگه نه به خط های دیگه.
تو خود شبکش هم که همش خط رو خط میشه!
اینم از کیفیتش!
کیفیت که نداره.. آنتن هم که نمیده
تنها مزیتی که داشت این بود که 75 تومن میدادی + ماهی 15 تومن در عوض ایرانسل به ایرانسلت رایگان بود (منظور از مجانی این بود)
که اون رو هم برداشتن...
حالا مکالمش شده ساعتی 600 تومن + 24000 تومن هزینه طرح با هر قبض یهنی به طور متوسط اگه آدم هفته ای 20 ساعت صحبت کنه هر سری میشه 96000 تومن و با 24 تومنش میشه 120.000 تومن!!!! شما خودت حاضری همچین کاری بکنی؟
این کجاش خوبه؟ اگر هم آدم بخواد کم صحبت کنه که با همون دولتی صحبت میکنه 1000 بار هم کیفیتش بهتره همه جا هم آنتن میده
ایرانسل با این طرح زمستونیش داره مشتری هاش رو دفع میکنه. اونوقت میگه شده به نفع مشتری!!!!!!!!!!!!!
واسه همینه که میگم فکر کردن مردم ببو هستن!
دوست من
به نظرم این ها قصد داشتند که ببیند ظرفیت شبکشون چه قدره ! البته میشه گفت یکی از اهدافشون شاید این بوده !!! یا تشویق یا خیلی دلایلی دیگه
که الا این کارو کردند میخوان ببینند باز هم فروششون بالا هست یا نه ! ( البته این فکر منه )
در هر صورت خیلی به مردم ضد حال زدن و با سقوط سوددهیشون نتیجش رو میبینن.
همه دارن پس میدن!
من رو بگو که خبر نداشتم زمستون اینطوریه تازه رفته بودم 50 تومن داده بودم یه سیم دائمی کار کرده گرفته بودم!!!
حالا چیکارش کنم؟؟؟ میشه بفروشمش؟
فکر میکنید چقدر میتونم بفروشمش؟
سلام
من واقعا نميدونم چرا انقدر عجله ميكنيد تازه اول كمي صبر تحمل داشته باشيد درست ميشه
چی درست میشه؟ طرح زمستونی یعنی تا آخر زمستون دیگه!! اینم از بد شانسیه منه..
تا اون موقع که من ایرانسل نداشتم ملت همه داشتن از طرحهای تابستونی و پائیزی استفاده میکردن.
همینکه من اومدم گرفتم این طرح مزخرف زمستونی رو گذاشتن!!!
آخه دیگه به چه دردی میخوره
اگه بخوام انقدر پول بدم خوب مگه عقلم کمه که بیام ایرانسل بگیرم؟ دولتی بود دیگه..
تازه کیفیتش هم 1000 بار بهتر بود و همه جا هم آنتن میداد
اگه کسی خواست من میفروشمش...
اینم ایمیلمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما از درست شدن چیه؟ یعنی میخوان دوباره مث قبلش کنن؟ یعنی ممکنه؟
نقل قول:
یعنی میخوان دوباره مث قبلش کنن؟ یعنی ممکنه؟
نتیجه ی این طرح زمستون همه چیز رو معلوم می کنه.
نقل قول:
دوست عزیز شما اگه بخوای همینقدر مکالمه رو با همراه اول انجام بدید هر سری(2ماه) باید حدود 384 هزار تومن پول بدی! در صورتی که با ایرانسل و طرح طلایی سیمکارت دائمیش میشه 120 هزار تومن!(طبق گفته خودت)
ازاون گذشته شما فراموش نکن که برای خرید سیمکارت همراه اول چه قدر پول دادی و برای ایرانسل چه قدر!!!
راستی gprs خیلی بهتر شده نسبت به پاییز، هم کیفیتش هم قیمتش! پاییز هر کیلو بایت 15 ریال بود و پنجشنبه جمعه ها رایگان(و قطع!!!)
اما الان شنبه تا چهار شنبه صبح تا شب 5 ریاله( یک سوم قیمت قبل) و شبها از 12 تا 5:59 صبح و پنج شنبه جمعه ها فقط یک ریاله!!! واقعا عالیه!!!
چون نه اونقدر ارزونه که بعضی ها بخوان باهاش فیلم دانلود کنن(چون دانلود یه فیلم 700 مگابایتی در شب میشه حدود 70 هزارتومن در صورتی که دی وی دیش تو بازار 1000تومنه!:27::27::27:) و از طرفی برای اون کسانی که میخوان ایمیل یا آفلاین چک کنن واقعا عالی و مقرون به صرفه ست! زنده باید ایرانسل با این طرح های کارشناسی شدش!!!:8::8::8::10::10::10:
چقدر؟؟؟؟!!
آخه تا کی؟ چقدر باید صبر کنم؟ وقتی زمستون تموم شد و بهار اومد؟
یعنی من باید 3 ماه دیگه صبر کنم که ببینم نتیجه طرحشون چی میشه؟!!
آره دیگه...
بزک نمیر بهار میاد / کمبزه با خیار میاد!!!!!!!! :exclamati
من Gprs نمیخوام که.. خوب اون رو ارزونش نکنن
بعدشم حرفی که شما میزنی درست اما به کیفیت همراه اول هم نگاه کن! همه جا و تو همه شهرا آنتن میده.. دیگه همه میدونن که حرف اول رو میزنه
اما ایرانسل چی؟ حتی تو شبکه خودش هم خوب خط نمیده و خط رو خط میشه دیگه چه برسه به بقیه خطها!!
تو این مدت از بس خط رو خط شده من با خیلیهای دیگه آشنا شدم! :31:
جاهای دیگه هم که دور آنتن رو باید خط کشید!
تنها نزیتش همین قیمتش بود که اون رو هم خراب کرد! دیگه چی داره!!!
اینم درسته که با دولتی گرونتر میشه اما بازم هزینش زیاده نصف اینم باشه مگه آدم خله که بیاد اینقدر پول بده؟
بهترین طرحشون همون طرح طلائی دائمی قبلی بود.. مجانی مجانی هم نبود با هر قبض از هر نفر 30 تومن میگرفتن خوب بود دیگه تازه اگه مشترک تماس با خطهای دیگه داشت بابت اونم پول میگرفتن
هم به صرف اونا بود هم مشتری
اما ایرانسل با این طرح زمستونیش واقعا گند زد!!!!!!!!!!
حالت خوبه؟:18: 138 که مال پیگیریه سیمکارت هدیه ی کساییه که روز مادر یا پدر ایرانسل خریدن.:19::31:نقل قول:
دوست عزیز نظرات شما محترم ولی اگه یکمی فکر کنی متوجه میشی که کسی شما رو مجبور به خرید سیم کارت ایرانسل نکرده بود شما خودت خریدینقل قول:
ما که کاملا راضی هستیم و دولتی رو تو پارکینگ گذاشتیم والبته خوشحال تر که طرح ها جمع شده
من رو حساب طرح طلائیش اومدم گرفتم. حتی چند روز قبل هم رفتم نمایندگی ایرانسل که سر خیابون بهشتیه
سوال کردم اما نامرد هیچی نگفت که تو طرح زمستونی قراره چه افتضاحی به بار بیارن و الکی لبخند زد گفت بله
بله ...!!!!!
تمام مکالمات و مسیج های شما داخل شبکه کاملا رایگانه!!! فقط با هر قبض 30 هزار تومن میدید!
منم گرفتم اما امروز فهمیدم که ایرانسل چه کلاهی سرم گذاشته!!
واقعا مفت خوری تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟
قابل توجه کسانی که ایرانسل را فقط و فقط به خاطر مکالمه مجانی خریدن
باید عرض کنم که همین الان در اولین فرصت سیمکارتشون را بفروشن چون دادن مکالمه مجانی در ایران فایده نداره و خیلیا جنبهی اونو ندارن و بعید میدونم که دیگه این طرح مسخره پاییز و تابستون را تکرار کنه
من نمیدونم ایرانسل کی گفته من همیشه طرح مکالمه و پیام کوتاه مجانی میدم؟؟؟؟؟؟اون فقط برای یه دورهی خاص بود (تو تبلیغاتش هم میگفت که جشنوارهی پاییزی نمیگفت وجشنوارهي همیشگی!!!!!!!)
پس سعی کنید به جای داد و قال کردن برن سیم کارتشون را بفروشن و یه 350 تومن پول بدن یه همراه اول بخرن و با قیمت دقیقه ای 76 تومن (برای شهرستان) مکالمه کنن و هیچ تخفیفی نداشته باشن و خلاصه لذت ببرن (راستی هیج وقت هم این جمله مشترک در دسترس نمیباشد را نخواهند شنید)
شما نمیخواین ولی خیلیا نیاز دارن به GPRS مثل من که خیلی از زمانم را که بیرون هستم وبه اینترنت دسترسی ندارم از این سرویس استفاده میکنمنقل قول:
من Gprs نمیخوام که.. خوب اون رو ارزونش نکنن
پایان