شرکت ها همه نماینده فنی دارند ولی برای تست پورت ، رفع خرابی و اصلاح رانژه های انجام شده توسط mdf ولی مطلقا انجام رانژه و تخلیه فقط توسط پرنسل مخابرات انجام میشود.نقل قول:
Printable View
شرکت ها همه نماینده فنی دارند ولی برای تست پورت ، رفع خرابی و اصلاح رانژه های انجام شده توسط mdf ولی مطلقا انجام رانژه و تخلیه فقط توسط پرنسل مخابرات انجام میشود.نقل قول:
اینم تست همین الان زنگ بزنید پشتیبانی شاید مشکلتون حل شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار واسه شما فقط اینقدر خوبه !نقل قول:
والا تو صفحه اینستاگرامشون که همه دارن از سرعت مینالن
تو منطقه خودمم دو نفر از دوستام پارس انلاین دارن واسه اونام داغونه
تو ۱۹۵ شکایت کنیدنقل قول:
امروز سرعت بهتر شده
کاری هم نکردم خودش بهتر شده
تو تنظیمات مودم هم SNR خیلی بهتر شده و از حدود 10 به 21 رسیده !
سلام دوستان اینترنت من از تابستون مشکل داره ساعت های 12 ظهر و ساعت 20 شب و بین 11 تا 2 شب اینترنت به مدت 10 ثانیه تا 1 دقیقه قطع میشه و دوباره وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه از مودمه ولی ۳ تا مودم چک کردم همین طور بود یه نکته
ای که داخل مودم دیدم یه بخشی به نام Crc Error برای من قبلا صفر بود ولی الان صفر نیست خواشا اگه کسی میدونه مشکلش چیه راهنمایی کنه.
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید که خط با مشخصات زیر تا چه سرعتی کشش دارد و پایدار خواهد بود؟ سرعت فعلی روی 4 مگابایت بسته شده است.
حذف شود...
درودنقل قول:
احتمالا تا 16 مگ interleave میکشه
با تشکر از شما ممکن است راهنمایی کنید interleave چیست؟نقل قول:
رو همین حالتی ک هستی interleave هستشنقل قول:
یه حالت دیگه هم هست ک پینگ رو پایین میاره بهش میگن حالت fast
تو اون حالت max rate یکم افت میکنه crc مودمم میره بالا
سلام
پارس آنلاین جشنواره جدیدی نگذاشته یا قرار نیست بگذاره به مناسبت یلدا؟
ممنون از راهنمایینقل قول:
اون سرویسای جشنواره دیگش بنظرم بیشتر میارزه،فعلا اونو زدم4مگ با120 گیگ 6ماهه 85تومن
ببینم میتونیم دوباره برگردیم پارس
بهتون گفتم ک برای منم همیشه خوب نیستنقل قول:
تازه ساعت 5 صبح تست گرفتم ک خلوته اگه شب بود به نیم مگابیت هم نمیرسید
سلام دوستان
سرعت روی سرور های خارج برای شما هم داغونه ؟
حتی نمیشه یک کیلو بیت با ftp آپلود کرد:blink: همینطور روی پروتکل های دیگه مثل ریموت دسکتاپ و ... خیلی سرعت افت کرده برای من :blink: ینی چی شده:blink:
من صبانت دارم چند روزه نابود شده کلا شاتل هم دارم روی یه خط دیگه اونم همین طوریه نمیدونم دارن گندی میزنن یا منطقه ای هست مشکلی چیزیهنقل قول:
ع :n24:الان همین پست هم دو ساعته روی ارسال زدم گیر کرده بود پس برای همه همین طوره :n28:نقل قول:
نمیدونم والا من مشهد هستم این جوریه ولی باز در عوضش ایرانسل td درسته !!!!!!نقل قول:
مثلا بگم من پینگ داخلیم به طور معمول بین 15 تا 20 هست الان پینگ دارم میگیرم از مثلا تابناک یه خط 30 یه خط 90 یه خط 60 باز یه خط بعدی 30
:n24:پارس انلاین که سرویس معمولی (نه گیم )کلا پینگش داغونه روز عادیش روی 45 تا 60 روی ایران الان دیگه داغونیش رسیده به سرعت روی سرور های خارجی :weird:امروزم واقعا بشدت داغونه برای من :sad::sad::sad:نقل قول:
پارس انلاین سرویس گیمینگ فقط باید پول بیشتری بدی وگر نه اشغاله همون سرویس معمولی بگیرید شرف داره 140 هزار تومن پول میدی بعد زنگ میزنی میگی چرا پینگ بالاست مگه من سرویس گیمینگ نگرفتم که پینگ مثل ادم باشه بعد جواب که نمیدن هیچی طلب کار هم میشن. یک مشت ادم بیشعور رو شدن پشتیبانی طرف اندازه خر سواد نداره بعد باید من باهاش سروکله بزنم.................... :grrr:
از لحاظ پشتیبانی ضعیفه ؟
- - - Updated - - -
از لحاظ پشتیبانی ضعیفه .:angry:
من همدانم
برا منم سرورهای خارجی دانلود میشه ۱۰۰ کیلوبایت
الان یه چندروز اینجوریه. ولی داخلی ۲ مگ دانلود میگیرم.
سرعتم ۱۶ مگه
اعصابمونو خورد کردن بخدا....
ماله منم اینجوریه سرعت پایینه دو سه روزه اینترنت مشکل داره.نقل قول:
قبلا یه ساعت های خاصی سرعت پایین بود ولی الان همیشه پایینهنقل قول:
این سیستم فرستادن کارشناس چجوریاست؟ کیسه دوزی جدیدشونه؟
اینترنتم چند روزه تقریباً قطعه
زنگ زدم میگه قطع و وصل شدید و نویز دارید باید کارشناس بیاد بررسی کنه اگه ایراد از ما بود که هیچی فقط ایاب ذهابه اما اگه ایراد از شما باشه باید 70 هزار تومن بدید :blink:
کسی تا حالا گفته از این کارشناسا بیاد براش؟ جواب میده فایده ای داره؟
شرکتهای دیگه اصلا پول نمیگیرن ..نقل قول:
البته هزینه های ایاب ذهاب منطقها فرق میکنه
شما بگید اگر نمیتونید درستش کنید تخیله میزنم
فکرکنم پارسال من درخواست دادم همینو گفتن اما هریته کم بود 20 30 تومن گقتم باشه میدم تست مرکزو خط و همه رو رفتم کارشناس اومد خونه مودم زد سر خط و بعد یکی دو ساعت تست اعلام کردن کشش خط همینه 4 مگ کاریش نمیشه کرد میتونیم پولتو تا 8 مگ 1 ساله پس یدیم 4 مگ 1 ساله بشه و پشت بندش بازم دراپ داد و باز یه کارشناس دیگه فرستادن و این بار گفتن 3 مگابیت آخرشه اما بعد همه اینا پولی نگرفتن برای هر 2 دفعه و نمیدونم الان همین شرایط باشه بعد 1 سال الان من دیگ قرارداد ندارم با پارسنقل قول:
11 ماه از قراردادم موندهنقل قول:
تخلیه کنم همش میپره؟ یا پولشو میدن؟ :sad:
وقتی اعتراض کنی به خرابی و درست نشدن 100درصد میتونینقل قول:
شما 195هم شکایت بزن البته با مدرک و اگر درست نکردن بگو میخواهم تخلیه کنم 1ماه استفاده رو کم کنن11 ماه پول رو پس بدن
من درخواست تخلیه دادمه داخل سایت زده بدون قرار داد ولی هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده کسی میدونه معمولا چند روزه تخلیه میشه؟
سلام من آنلاین بازی می کنم و داخل چند تا از بازی ها نمی ره به شرکت اصلی پارس انلاین تو تهران زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم ولی هیچ کاری نکردن باید چکار کنم؟
سلام من آنلاین بازی می کنم و داخل چند تا از بازی ها نمی ره به شرکت اصلی پارس انلاین تو تهران زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم ولی هیچ کاری نکردن باید چکار کنم؟
با تغییر dns داخل بازی شونقل قول:
من درخواست تخلیه دادمه داخل سایت زده بدون قرار داد ولی هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده کسی میدونه معمولا چند روزه تخلیه میشه؟
سلام
دوستان
وضعیت کیفیت Adsl پارس آنلاین چطوره
میخوام سرویس بگیرم ازشون
سلام ... از کجا میشه فهمید سرویس گیم فعال هست روی خط؟
از تو پروفایل مود channel mode روی fast باشهنقل قول:
- - - Updated - - -
از تو پروفایل مود channel mode روی fast باشهنقل قول:
نقل قول:
ممنون کدوم قسمت میشه؟ مودم من TD-W8960N هستش... عکس داخل مودم:
فقط یع جا زده interleaver depth.... تو up و down این قسمت زده 1 ... این یعنی فعاله یا فعال نیست؟
سلام دوستان
خط من نویز شدید داره طوری که تلفن هم قطع شده و برای اینکه پول مفت ندم به پارسانلاین که کارشناس بفرسته الان میخوام سیم کاشی از دم در تا پارکینگ خونه رو عوض کنم
دوستانی که تجربه دارند چه نوع سیمی و با چه برندی برای مسافت حدود 30 متر مناسب هست ؟