مرسی ...خیلی بد شد ما رو بگو گفتیم معدن گنج رو پیدا کردیم.نقل قول:
Printable View
مرسی ...خیلی بد شد ما رو بگو گفتیم معدن گنج رو پیدا کردیم.نقل قول:
مشکل اینجاست که ما در همه موارد معترض هستیم.نقل قول:
من یک زمان کار صحیح و بدیهی انجام میدادم ، دیدم بازم اعتراض میکنند . کلا بی تفاوت شدم و اصلا کاری نکردم.
اینکه در موارد خوب هم معترض باشیم باعث میشه کلا کسی کاری نکنه و روند رو همان جور که هست ادامه بده و جلو بره و اصلا ریسک نکنه و این خوب نیست.
من چندین ایمیل دارم از همین شاتل . وقتی برای سرعت معترض شدم جواب داده شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنید چون سرویسی که خریدید این مقدار سرعت داره و الان چند برابر دانلود میکنید..
تو بحث ترافیک اصلا جواب درست نمیدن..میگفتند این مربوط به سیستم هست! نمیدانیم!
الان واضح و شفاف شده. حداقل هر کسی حق ش رو میدونه
کسانی معترض هسنند که ماهی 500 گیگ دانلود می کردند و عملا از سهم کم مصرف و متوسط مصرف ها می بردند ...
خوب طبیعی هست هر کسی به اندازه هزینه که میکنه باید دانلود کنه..یکی با 50 هزارتومن هزینه میدید ماهی 30 گیگ مصرف داره و سرعت کم و یکی با 100 هزار تومن و خرید چند بسته، 400 گیگ دانلود میکرد!
سجاد جان الان هاست هایی که سروراشون شاتل و اسیاتک هستن هم جزو ترافیک ایران قرار نمی گیرن؟یعنی شبیه شاتلند هستن برای داناود می گمنقل قول:
چون تو ایرانسل که من چند باری تست کردم از حجم خارجی کم می کنه حالا نمی دونم رو این شرکت هایadsl چطوره؟
فقط این بسته های شبانه رو تعیین تکلیف نکرده تلگرام با اینستاگرام رسمی شاتل گفتن که بسته های شبانه وجود خواهد داشت روی سرویسهای شبانه ولی در سایت شاتل هیچ صحبتی دربارش نشده و در بخش فروش هم چیزی ازش آورده نشده...
کسایی که دانلود شبانه بالایی داشتن فقط از خلوتی شبکه توی اون ساعات داشتن استفاده می کردن نه این که از سهم ترافیک روزانه کسی ببرن. یعنی درک مطلبی به این سادگی انقدر سخته که گاها از دوستان همچین تنفری رو نسبت به کم مصرفایی که دانلود شبانه بالایی داشتن می شنویم؟!!!!نقل قول:
اگه اونا از ترافیک شبانه استفاده نمی کردن پهنای باند تو اون ساعات خالی می موند وعملا خود شرکت سرویس دهنده ضرر می کرد. در عوض آی اس پی ها با دریافت یه هزینه ای هم اونا رو راضی نگه می داشتن و هم ضرر نمی کردن.
هدف سرویسای جدید ربطی به بحث شبانه نداره و به احتمال زیاد سرویسای شبانه رو دوباره برگردونن چون اگه این کارو نکنن اونایی که به دانلود بالا نیاز دارن میرن سراغ شبانه همراه اول و ... و پهنای باند شبانه شرکت های دیگه بازم خالی می مونه.
در ضمن ظاهرا شاتل بازم ترافیک سرویس هاشو تغییر داده و ترافیک بعضیا رو کم کرده اگه اشتباه نکنم.
بحث توزیع نامناسب بوده ، شرکت بابت پهنای باند بین المللی که در شب استفاده میشده به وزارت خونه پول میده، الان اون ترافیک به همه کاربران در روز اختصاص داده شده. شرکت که به وزارت خونه بر اساس مصرف شبانه پول نمیده، مجموعا ترافیک میخرهنقل قول:
این صحبت شما مال وقتی بود که مرکز پهنای باند داشت اما وقتی همه در روز استفاده میکردند نمی تونست سرعت و کیفیت رو تضمین کنه و کاربران به شب هدایت میشدنذ مه خلوت بود
سلام.نقل قول:
خیر دوست عزیزم.
هر سایت یک ip مشخص داره ... پس فقط و فقط ip اون ۵۰۰سایت یا به زبان ساده تر همون ip هارو جزو نامحدود قرار دادن.
پس اگه شما حتی از خود شاتل هم هاست یا vps یا وی پی ان هم بگیرید، ip که برای سرویس شما قرار میگیره کاملا مجزا هست و حجم محاسبه میشه...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
سلام
مشترکایی که هنوز قرارداد یک سالشون تموم نشده فقط برا 500 تا سایت نیم بها حساب میکنه و بقیه رو حجم خارج حساب میکنه تازه شاید یکمم بیشتر :mellow:
اشتباه شما اینه که فک میکنی شرکت ترافیک میخره... خیر اینطور نیستنقل قول:
کسی 512 گرفته ببینه سرعت دانلود چنده
نقل قول:
تعاملات و توافقاتی صورت گرفته که تخفیفهای خوبی به شرکتها برای خرید ترافیک داخلی و خارجی داده بشه.
یه نمونه اینه با راه اندازی IXP ها در چند نقطه اتصال و انتقال دیتا بین شرکتها و سرورهای متعلق به اونا رایگان شده. یا مثلا لینک انتقال بین استانی تفیف میخوره. زیر ساخت هم قراره در صورت خرید بیشتر شرکتها تخفیف بیشتری بده چون خودشم هرچی بیشتر لینک بخره شرکت خارجی ارزونتر میفروشه
من یکی که هیچوقت از شاتل نمیگیرم، ببین مدیرعاملش چه آدم کثیفیه
بعدینقل قول:
بر اساس مصوبه ۲۶۶ سازمان رگولاتوری، از حاکمیت به ما دستور داده شده است تا باید شیوه ارائه سرویس را تغییر دهیم. در اقتصاد آزاد و باز، چنین چیزی بیمعنی است که یک نهاد به شرکت خصوصی دستور دهد باید به چه شکل و با چه قیمتی خدمات خود را ارائه دهد.»
اگه بازار آزاده چرا میشینید با هم توافق میکنید ملت رو بچاپید؟ یعنی عوضی تر از اینا هم وجود داره؟نقل قول:
. طرح اولیهای که ما پیش از دیگران ارائه دادیم بر اساس توافقات قبلی بود، ولی در نهایت دیدیم که شرکتهای دیگر برخلاف صورتجلسهای که امضا کرده بودند طرح ارائه کردند.
لینکش اینجا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ی سوال
من 45 گیگ از ترافیک دوره ام مونده این ترافیکو خودم خریدم زمانشم یکساله
بعد از اپراتورشون پرسیدم گفت دوره بعدی نمیره میسوزه ؟ قضیه چیه! الان من چیکار کنم؟
سلام دوستان
الان تو پنل من این فکتور رو ارسال کردند
من از 87 همین سرویس رو داشتم Eco 128 که الان سرعت دانلودش رو 900 هست
دوره هام ماهانه بود ماهی 17 تومان و 7 تومان هم هزینه شبانه
الان چند تا سوال برام ایجاد شده چون 18 ام سرویسم پایان میرسه
1 - این که هزینه رو زده 0 یعنی فقط طرح تمدید میشه بدون هیچ ترافیکی؟
2 - اون قسمت شبانه که برای یک سال تمدید زدن و قیمت رو 116 اعلام کردن معنیش چیه ؟ یعنی تو این یک سال اینده مثل همین مدت دانلود شبانه سرجاش هست ؟ یا اون هم قراره کنسل بشه؟
3 - علاوه بر این 116 تومان باید به صورت جداگانه ترافیک هم خریداری بشه ؟ یا دوره جدید در صورت پرداخت این فاکتور با ترافیک 0 شروع میشه ؟
4 - این ترافیک رو هم متوجه نشدم یعنی مثلا طرحی 20 گیگ ترافیک داره اگه به 0 برسه اینترنت قطع میشه ؟ یا برقرار هست ولی سرعت کم میشه ؟
ببخشید زیاد شد
مرسی
رفیق ، متوجه نشدم د تایید بود یا نقدنقل قول:
به ه حال شرکت ها گیگ نمیخرن بلکه پهنای باند میخرن، و شبانه که ازاد میمونه ، هدر میره و نمیشه ذخیرش کرد
دارن اپدیت میکنن،نقل قول:
منم تو اسیاتک میخواستم طرح بگیرم زده بود قیمت ۰! پرداخت که میزدم میگفت اشتباه است
خب به سلامتی با این حرکت جدید چطوری باید سر کرد نمیدونم!!!
من البته دانلود فیلم و سریال شدید بالا دارم ولی میذاشتک با نت 4جی ایرانسل دانلود میکردم همیشه...
سرویس ART1 هم داشتم و مصرفم در ماه به 30 گیگ میرسه..
باید تا 3 روز دیگه تمدید کنم که نمیشهو باید سرویس جدید رو انتخاب کنم...
الان کدوم سرویس رو باید انتخاب کنم که با Art1 برابری کنه برام... و 30 گیگی هم بشه تعرفه خارجی دانلود کرد
الان مثن زده 110 گیگ یعنی نصف برای خارجی هست؟؟
1- برای مشترکین اکو سرویسی رو که داشتن تا برج هفت سال اینده بصورت رایگان تمدید کردن(بدون ترافیک). بنابر این از این بابت هزینه ای نمی دیننقل قول:
2- اگر در انتهای دوره فعلیتون نخواهید از این اشتراک رایگان تا برج هفت سال اینده استفاده کنید باید یکی از تعرفه های جدید رو انتخاب کنید که قاعدتا تا این لحظه براش شبانه در نظر گرفته نشده . اگر به سرویس فعلیتون بنا به پیشنهاد تمدید رایگان ادامه بدین فقط هزینه شبانه رو باید پرداخت کنید + خرید ترافیک برای ادامه سرویس( یعنی شما تا برج هفت سال دیگه همچنان مشترک اینترنت حجمی حساب می شید)
3-اگر از خرید حجمتون کمتر از یکسال گذشته به این دوره منتقل می شه وگرنه باید حجم جدید بخرین
4- اینترنت قطع نمی شه بلکه بدون توجه به نوع سرویستون به حداقل سرعت که 128 هست کاهش پیدا می کنه مگر اینکه حجم بخرید
دوستانی که سرویس آرت دارید، این چند روز باقیمانده رو نهایت استفاده رو ببرید چون نه قابل تمدیده و نه محدودیتش به دور بعد میرسه
اگر هنوز اون یک سال تموم نشده که باید به این طرح های جدید منتقل بشه.نقل قول:
هیچکدوم. توضیح بود.نقل قول:
به نظرتون الان اینو تمدید کنم بهتره یا تعرفه های جدید ؟نقل قول:
عزیز شما آسیاتک هستی مشکل وبگردی نداری؟نقل قول:
قدیم آسیاتک بودم چون بیسش رو سرور کشش بود وقتی میخواستی وبگردی کنی صفحه رو بالا نمیاورد باید چند بار رفرش میکردی تا مینداختت بیرون از سرور کش و صفحه بالا بیاد. هر بار اون خطاش هم عوض مید. تو سایت های مثل دیجی کالا هم وضع بدتر هم میشد. به همون خاطر من جمع کردم رفتم های وب و بعد هم اومدم شاتل
آسیاتک اون داستان رو هنوز داره؟
سرعت ۵۱۲ ۶۴ هنقل قول:
من تقریبا همین شرایط رو دارم یعنی 128 اکو بدون شبانه. شما باید نیاز خودتون رو بسنجید. با شرایط فعلی برای خودم با توجه به اینکه 80 تومن در ماه برای داشتن حداکثر سرعت برای من خیلی مبلغ زیادیه و اصلا حوصله سرعت پایین رو هم ندارم :n02: ترجیح می دم مثل روال قبل سرویسی که به سرویس حجمی قبلی نزدیک تر هست رو انتخاب کنم . برای همین بعد از تموم شدن دوره فعلی از دوره رایگان تا برج 7 استفاده می کنم و در این مدت حجم 2000 تومنی می خرم. بعد از تموم شدن اون هم سرویس نامحدود 10000 تومنی رو قصد دارم بخرم. برای دانلود حجیم رو هم با یه سیم کارت اعتباری و اینترنت ساعتی نامحدود.نقل قول:
البته توجه داشته باشین من مصرف زیادی در ماه ندارم( حدود 9 گیگ بین الملل که 4 گیگش در ماه رو داره میده ) و از اون مهمتر توانایی مالی پرداخت 80 تومن در ماه.
نقل قول:
الان برای بنده هم مثل همین دوست عزیز اینو زده قسمت تمدید :
یعنی یکسال اکو رایگان داده الان فقط باید هزینه شبانه رو بدم ؟ و ترافیک بخرم؟
بله فقط شبانه و خرید حجم ، البته یکسال کامل که نه ولی تا برج 7 سال دیگه .نقل قول:
خوب من اگه بخوام همین اکو رو تمدید کنم الان 45 گیگ مونده از دوره ام میره دوره بعد دیگه ؟نقل قول:
بله ولی تا زمانی که از خرید حجمتون یک سال نگذشته باشه. ولی چون اینجا همه چی درهمه شما برای اطمینان از پشتیبانی این مورد رو دوباره سوال کن.نقل قول:
سلامنقل قول:
واسه من هم اومد چند صفحه قبل گذاشتم مال من مبلغ زیادتری زده از برج 11 تا 9 میشه 9 ماه قبلا 6 ماهه (منظور قیمت شبانه هست) که میگرفتم ماهی 7 تومن با ارزش افزوده میشده 50 تومن الان با 3 ماه بیشتر که قائدتا 3 ماهش طبق همون فرمول میشه 25 هزار تومن باید بشه 75 تومن ولی واسمن زده 105 تومن ؟!!! 30 تومن بیشتر برای چی ؟؟
دوستان شاتل خرید نکنید
یک فریب و دزدی بزرگ در راه است
من سرویس 1 مگ ماهیانه 40 گیگ رو خریدم وقتی متصل شدم سرعت در حدل لاکپشت بود مثل زمان دیال اپ
با پشتیبانی که تماس گرفتم در کمال تعجب دیدم میگند سرعت سرویس شما همینه و بیشتر نمیشه 128 کیلوبایت
واقعا مسخره است . بهشون میگم چرا در قسمت تعرفه ها این موضوع رو توضیح ندادید . میگه این سرعت و سرویس و قیمت بر اساس قوانین کشور هست
دوستان فعلا دست به خرید نزنید تا ببینید تکلیف سرعت و تعرفه ها چی میشه
خاک بر سرشون
از اول هم قرار نبوده شرکتی سرویس ۱به۱ بهتون بده... سرعت ۱مگ گرفتید که نرخ دانلودش همین ۱۲۸ هست و قانونی...نقل قول:
بجز فن آوا و مشترکین جدید پارس آنلاین هیچ سرویس دهنده ای سرعت رو بالاتر از سرعت اسمی خریداری شده نمیبنده...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
سرعت یک مگابیت همینهنقل قول:
طبق قانون جدید همه سرعت اسمی میبندن دیگه مثل قدیم حداکثر کشش خط نیست مجبوری سرعت بالاتر بگیری
نقل قول:
با این حساب باید بگم واقعا برای شاتل و دولت روحانی متاسفم . مرگ بر این مسئولین دزد و کثیف
یعنی من برای اینکه بتونم سرعت نرمالی نداشته باشم ماهی 80 هزار تومن بدم به شاتل ؟؟!! در صورتی که بیش از 15 گیگ نیازی به اینترنت ندارم باید 320 گیگ بگیرم . اخه 320 رو میخوام کجای روحانی کنم وقتی 15 گیگ بیشتر لازم ندارم
متاسفانه ایراد اصلی این طرح همینه که حجم پایین برای سرعت های بالا نداره و مجبور به هزینه 50 هزار به بالاییدنقل قول:
باید صبر کرد تا شرکت ها طرح های متنوع تر ارایه بدن
سلام دوستان
من شاتلی نیستم ولی میخوام بیام از این شرکت سرویس بگیرم میخواستم بدونم که شاتل سرویس ۱۶ mb رو به همه میده یا اگه خط کشش اون سرعت نداشته باشه بهش نمیده؟ اخه حجمش برا من مهم تره
اگه اینطوری باشه که به همه بده فک کنم الان همه تو پنلشون باید این طرح داشته باشن
ممنون اگه جواب بدین
بحث اینجاست که اگر به شما دستور ندهند که شرکت ها خون مردم تو شیشه کردند.نقل قول:
طی 4 سال وزارت واعظی، دو بار تخفیف خوب و بالا پهنای باند به شرکت های اینترنتی داده شد، اما چقدر تخفیف گیر کاربر نهایی آمد؟ هیچی!
این متن بالا رو مدیر عامل شاتل گفته:نقل قول:
نخجوانی باور دارد که چنین فضایی، باعث میشود تا شرکتهایی که سهم کمتری از بازار دارند دست به کارهایی بزنند که در نهایت به زیان خودشان است: «در این حالت شرکتها برای جذب مشتری قیمتهای عجیبی ارائه داده و شروع به خودزنی میکنند. گاهی این شرکتها بسیار کوچکند و سهم چندانی ندارند، درحالی که بیشترین کاربر اینترنت خانگی در ایران متعلق به شاتل است. طرح اولیهای که ما پیش از دیگران ارائه دادیم بر اساس توافقات قبلی بود، ولی در نهایت دیدیم که شرکتهای دیگر برخلاف صورتجلسهای که امضا کرده بودند طرح ارائه کردند. در این شرایط بسیاری از شرکتها آسیب جدی خواهند خورد، از جمله خود شاتل. با این حال پای حرفمان میایستیم.»
یعنی واقعا فکر میکرده با 40 هزار تومن بخواد 17 گیگ پهنای باند بین المملی برای 4 مگ سرعت بدهند و تمام؟
همانطور که گفتم این طرح چندین قدم بزرگ به سمت بهتر شدن برای کاربر نهایی هست و اصلا شرکت ها از بیخ و بن با این کار مخالف هستند.
شاتل طی 12 ساعت تراقیک بین الملی از 17 گیگ میرسونه به 55 گیگ...
34 گیگ رو میورسنه به 55 گیگ در داخل.
ببنید چقدر دستشون باز بوده... اما بعد همین ها رو با بسته تشویقی و منت به یوزر میدادند...
اتفاقا وزیر اگر این کار رو نمیکرد هیچ وقت اینترنت برای کاربر درست نمیشد. خوشبختانه این کار دیگه عقبگرد نداره. :n16:
اما برعکس میبینیم کاربر ناراحت این هست وسط به اشتباه!!
تا هفته پیش من با 43 هزار تومن، سرعت دانلودم نهایتا 190 کیلوبایت بر ثانیه بود. و با 63 تومن سرعت دانلود نهایتا 390 کیلوبایت!نقل قول:
بعد حداقل تبادل ترافیک هم زده بود 25 گیگ ، هر وقت صلاح! میدانست محدود میکرد..
الان ایشون با 40 تومان، سرعت دانلود 500 کیلوبایت هست و 110 گیگابایت ترافیک داخل و خارج داره..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این برای شما خیلی مناسبه + یه بسته ترافیک اضافه. ترافیک داخلش هم رایگانه
من فکر میکنم این مشکل شما به مرور رفع میشه. شرکت ها چاره ای ندارن و مجبورن سرعت رو باز بزارند برای جلب مشتری.نقل قول:
الان مقداری مقاومت میکنند چون سود کلانی که می برندند کم شده