چطوری بفهمیم حجمی که قبل از خریدِ فشفشه داشتیم چند گیگ بوده؟
Printable View
چطوری بفهمیم حجمی که قبل از خریدِ فشفشه داشتیم چند گیگ بوده؟
دوستانی که طرح های 6ماه یا 1 سال داررن اگه میشه یه عکس یا قیمت فشفشه های بالاتر از 15 روز را اعلام کنند
چون با توجه به زمان سرویس طرح ها فرق میکنه
قسم میخورم که دیروز 1گیگ از جم منم کم شده بی خود اصلا به نت وصل نبودم ولی کم شده :|نقل قول:
تو قسمت سرویس - پرداخت اونجا نوشته میشهنقل قول:
دوستان تو قسمت تعرفه ها های وب اینو جدید اضافه کرده
* منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ترافیک دریافتی در آن دوره است و ترافیک ارسال رایگان در نظر گرفته میشود
از وقتی سرویس گرفتم تا 12 دهم برا من مجموع ارسال و دریافت رو از حجمم کم کرده اما از 12 دهم به بعد فقط دریافت رو حساب کرده
دیشبم تو ساعت رایگان دانلود کردم صبح دیدم 2 گیگ حجمی که داشتم تمام شده(از حجم اصلیم کم کرده)زنگ زدم بهشون گفت تو سیستم دارن تغییراتی میدن بررسی میکنن :n15:
....................نقل قول:
دقیقا این مشکل تو واسه منم پیش اومد دیشب ساعت رایگان که دانلود کردم حدود 1گیگ از حجم اصلیمم کم کرده چیکار کنم؟؟؟نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی اسمتو تو لیست کسانی که از حجمشون کم شده بنویسن بعد به من گفت یکشنبه دوشنبه زنگ بزن تا ببین بهت اضافه میشهنقل قول:
دوستان برای شما هم مشکل قطع و وصل شدن وجود داره ؟ :n04: لینک نمیپره اما چند دقیقه سایتا باز میشن دوباره همه چی قطع میشه و همینطوری ادامه پیدا میکنه .:n03:
دوستانی که های وب دارن به این سوالای من جواب بدید خدا خیرتون بده :
سرعت سرویسهایی که میگیرید ( وب گردی و دانلود ) خوبه ؟؟؟
قعطی داره ؟؟؟ چقدر ؟؟
شبانه رایگان داره سرویساش یا نه ؟؟؟
مثلا من بخوام سرویس 2 مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه بگیرم این شامل شبانه رایگان میشه ؟؟!! سرعت دانلود با این سرعتی که گفتم چقدره ؟؟؟
کلا از های وب راضی هستید ؟؟؟؟
این عکسو ببین اعتبار حجمم هست طی یک هفتهنقل قول:
2تای بالا رو ببین ماله امروز و دیروزه
1گیگ حجم کم شده دیگه درسته؟ چون مصرف نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-های وب سگش به صبا می ارزه،2مگ شبانه نداره،شما باید 1 مگ بگیری 4تا 7 صبح هم رایگانه سرعتش هم حدودا 250 تا تو تایم رایگان.نقل قول:
-من قبلا مشترک های وب بودم ولی تو تهران یه کم مشکل داره نمیدونم الان مشکل حل شده یا نه قبل ثبت نام حتما از تهرانی ها خوب پرس و جو کن.
این چیزی که من میبینم 2125 ازت کم شده چطور میگی 1 گیگ :n13:نقل قول:
من یک مگ دارم سرعت دانلود معمولا بین 400 تا 470. سرعت تک کانکشن پایینتره . یوتیوب یا بقیه سایتای ویدویی رو خوب باز میکنه ولی مثلا واسه پخش فوتبال آنلاین مخصوصا 11 به بعد اذیت میکنه !نقل قول:
اینجایی که من هستم (غرب تهران) قطعی هاش فوق القاده زیاده در این حد که روزی 3 - 4 بار قطعی برام رویایی شده ! نمیدونم حالا مشکل از خط من و نویزه یا از اون وره !
شبانه سرویس 1 مگ فقط داره اونم حجم های 3 و 8 گیگ ! دقیقترش رو میتونی تو لیست قیمتا ببینی . سرعت دانلودم همون 450 اینا باید باشه .
در مورد راضی بودن باید ببینی میخوای بیشتر چیکار کنی ! برای دانلود اگه میخوای بد نیست مخصوصا با این فشفشه و حجمای اضافی که گذاشته.
اگر حوصله سر و کله زدن با مودم و قطع و وصلی زیاد و ... رو نداری بهتر نیای سمتش.
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا !!!
کلا ترافیک 2 گیگ یا همون 3 گیگ در ماه برام بسه .
بیشتر واسه آپدیت گوشی و تبلت میخوام چون معمولا حجم آپدیتا بالای 300 مگ هست .
و خب 1 مگ با 2 مگ اختلاف چندانی نداره ظاهرا تو قیمت!!!
شما همون 1 مگ با حجم 3 گیگ در ماه بگیر تایم رایگان هم داره.نقل قول:
متاسفانه برای منم این مشکل وجود داره 1گیگ 700مگابایت ازم کم کرده دیشب 4 گیگی داشتم صبح دیدم شده 2خورده ای :n03::n04:نقل قول:
اگر با خود گوشی یا تبلت میخواهید اپدیت کنید که اصلا طرف های وب نیایی چون بدترین سرعت تک کانکشن و داره مخصوصا اینکه شما تو تهران هستین که روزی چندبار قطعی و حجم دزدی و.... دارید.نقل قول:
امروز کلا توان باز کردن صفحرو هم نداره الان 4ساعت اینجوریه :n03:
آره خاک بر سرا معلوم نیست دارن چه غلطی میکنننقل قول:
بدون چیزشکن جایی رو باز نمیکنه.
همین الان همه چی برگشت به حالت عادی :n02::n01:نقل قول:
دوستان وصع پینگ تایم شما چطوریه ؟ برای من خیلی نوسان داره از 190-200 بعضی ساعات هم داغونه همش 1000-2000 یا قطع وصل میشه زنگ هم میزنیم همش کمبود باند الان 4 ماه که دارن میگن درخواست دادیم ولی معلوم نیست کی اضافه کنن مگه این اضافه کرن چقدر طول باید بکشه اخه :n23::n03::n04:
حجمی که دیشب ازم کم کرد الان اس ام اس اومد که اضافه شد دمشون گرم :n16:
پینگ هم به حالت عادی برگشت:n01:
منم زنگ زدم گفتم 2گیگ پریده گفت بزار نگاه کنم کمی نگاه کرد گفت میم رسیدگی کنن به نظرت مثل تو بر میگردونن؟نقل قول:
شما هم قطعی داشتید از طرفای ساعت 12 تا الان همش قطع میشه وصل میشه 12-1:30 نت کلا قطع شد الان هم که وصل شده همش تایم اوته :n13::n03:
بچه ها از هایوب راضی هستین؟تو تایم شبانش(تایم رایگان)محدودیت و یا سقف دانلود برای محدودیت داره؟
تایم شبانه همون ساعت رایگان بله سرعت رو محدود میکنن رو 250kb و هر شب میشه تقریبا 2.8گیگ ویا کمتر گرفتنقل قول:
دیروز 2گیگ ازم تموم شد زنگ زدم گفتن برررسی میکنن
امروز باز 2گیگ ازم کم شد چرا شبانه از حجم اصلی کم میکنه :|||||:n04:
آره من دیدم داره کم میکنه دانلود نکردم نمیدونم چرا درستش نمیکنن پس با این حساب 4 گیگ باید بهت برگردونن :n02:نقل قول:
سرویسای نامحدود هم برداشتن نمیدونم اینطوری شم :n01: یا اینطور :n15:
کل سرویساش شده محدود
برای منم تو تایم رایگان از حجم اصلیم کم کرده زنگ زدم صبحی های وب گفت تا شنبه برمیگرده
از بچه های شیراز کسی های وب داره؟
های وب نمایندگی های شیرازش سایت خاصی نداره ظاهرا...
دفتر مرکزی هم شماره در شبکه نیست الان :-)))
وضعیت 1مگ چطوره، من برای 1-2ماه بیشتر نمیخوام.
شبی بالای 3-4 گیگ بگیره کارم راه میافته.
اینطور هست؟
برای شما پیش اومده در تایم غیر رایگان حجم اضافی کم بشه ؟ چون برای من خیلی داره حجم کم میکنه --نقل قول:
نقل قول:
تو تایم غیر رایگان سرویس دینامیت که داشتم برام از حجمم کم کرد و حتی تو همین تاپیک هم نوشتم و زنگ زدم های وب اما زیربار نرفتن...
یعنی من دوباره زنگ نزنم خودشون میدونن ماله کیا کم شده یا نه؟نقل قول:
4گیگ که نهنقل قول:
5گیگ بیشتر شبی 2.4 اینا دانلود میکردم :(
از دیروز 8 گیگ داشتم شده 2.7:n03:
ای بابا ! پریشب توی تایم رایگان حجمم صفر شد . زنگ زدم ، تا شب برگردوندن . حالا بد شانسی های وبی که روزی 10 بار قطعو وصل میشه این دفعه 2-3 روز بود قطع ننشده بود !!!! با کلی بالا پایین طرفو راضی کردم بررسی کردو شب هم اس اومد که...
حالا باز امشب :n23: .... البته ایندفه مودمو خاموش روشن کردم :n09:
دارن چیکار میکنن ؟!؟!؟!
پ ن : تازه میخواستم جمع کنم برم صبا که دیدم اون یهو پوکید :(
ای بابا پس چرا حجم منو برنگردوندن؟نقل قول:
اخه فشفشه زدم حتما اونو دیدن گفتن ازش کم نشده اونام برنگردوندن :|||
اگه قبلا زنگ زدید نیازی نیست دیگه زنگ بزنید اما اگه زنگ نزدید باید زنگ بزنید و اطلاع بدید تا یوزرتون ثبت کنه که حجم ازش کم شدهنقل قول: