عملا با مالیات میشه 79نقل قول:
فقط بدرد دانلود بالا میخوره وگرنه که سرویسهای محدود شرکتهای دیگه با سرعت بالاتر و خیلی ارزونتر هست.
Printable View
عملا با مالیات میشه 79نقل قول:
فقط بدرد دانلود بالا میخوره وگرنه که سرویسهای محدود شرکتهای دیگه با سرعت بالاتر و خیلی ارزونتر هست.
راهنمایی بفرمایید:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 1 مگ مخابرات دارم!
امروز صبح امتحان کرم سرعت دانلود 125 بود اما از ساعت های چهار به بعد دوباره افت پیدا کرد و رسید به 70 !
دیگه نمیدونم این وضعیت تا کی ادامه داره به نظرتون امکانش هست که این اعمال کاهش سرعت برداشته بشه؟؟؟؟
سلام دوستان .
من 256 مخابرات دارم چند وقته 1 مشکلی پیدا کردم ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید.
برنامه هایی که به نت مربوطند از حداقل سرعت استفاده میکنن مثلا 1 ه سرعت تقریبا ولی چند برنامه که با هم کار کنن مجموعشون با هم میرسه به ماکسیمم.
برنامه ای مثل دانلود منیجر هم که خودش فال ها رو پارت بندی میکنه سرعت کاملا ماکسیممه.
:n06:
این مشکل فکر میکنم که سراسری باشه و فقط مربوط به مخابرات نیست ! من الان مبین نت دارم اونم چند وقتی هست که اینجوری شده !نقل قول:
گفتن تا ماه دیگه پهنای باند تهرانو ۳۰% افزایش میدن خبرش تو سایت مخابرات هست.
30 درصد زیاد کنن چیزی به ما هم میرسه؟! :دی
فعلا بهتره سرعت دانلود رو به همون اندازه ی قبل برگردونن بقیه رو بیخیال.....نقل قول:
از شانس بد من حالا که من شدیدا به دانلود سریال نیاز دارم اعمال کاهش سرعت شروع شده....
نقل قول:سرعت نمیره بالاتر بلکه کیفیت سرویس میره بالا مشکل افت سرعت حل میشه.نقل قول:
همین الانشم خیلی بهتر از عید و قبل عید شده.
واقعا اوضاع بهتر شده.تمام روز میشه بازی انلاین زد.بتلفیلد 2 انلاین مثل هلو جواب میده تمام ساعات روز.دانلود هم با 512 حداکثر سرعت رو میده البته با 8تا کانکشن.
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
ن که سرعت تک لینکم بالای 10 نمیره ...بازی انلاین...اصن بگو فلش...هیچی:n21:نقل قول:
اینترنت الان به جرات میتونم بگم با دایل آپ فرقی نداره :n21:نقل قول:
یه چیز جالب!
این لینکو تست کنین، سرعتش فوله، با تک کانکشن! حتما سرور ماکرومدیا تو ایرانه! D:
نمیدونم چیه قضیه ولی مثکه تک و توک یه سری سرورها رو استثنا میکنن دوستامون.
چون یکسری روت ها سرعتش درسته و فول میگیره.نقل قول:
این که تحریمه. البته نه از طرف ما! از طرف اونا!نقل قول:
شما چه جوری دانلود کردی؟
با بروکسی هم 10 تا بیشتر نداد:n27:
جدیدا تحریمشو برداشتن امروز فلش من مستقیما آپدیت شد.نقل قول:
مخابراتی شما؟نقل قول:
واسه من هنوز فیله چرا؟:n13:
اشتباه شد...
لطفا پاک شود
نقل قول:نقل قول:
من ام توی خبر ها دیدم که ادوب تحریم رو برداشته، ولی موقعه دانلود مستقیم با اررو دوستم مواجه شدم،
تهران شهر گرامی اگه سابنت IP های مخابرات رو داری برام اینجا بزار که یه ایمیل بهشون بزنم و هم داستان رو جویا بشم و هم ای پی ها رو اعلام کنم.
:n16:
سرعت دانلود من قبل از عید راحت 130 بود اما الان بین 50 و 70 نوسان داره اونوقت میگی خیلی بهتر شده؟؟؟:n27:نقل قول:
فکر کنم هر منطقه به منطقه ی دیگه فرق داره !
با 16 کانکشن سرعت واقعی میده؟ منطقه ما که 1m تا 128k با 8 کانکشن پر میکنه اخیرا یه دو هفته ای هست که با 16 تا کانت باید سرعت واقعی بگیرمنقل قول:
کسی امروز با مخابرات مشکل نداره یکی از دوستانم از دیشب تا همین الان که خبر دارم اینرتنتش قعطه.
اتفاقا مال من از دیشب سرعتم با لینک خارجی عالی شده و تایم اوت هم ندارم .نقل قول:
سرعتم در حد سرعت پیشرفت اقتصاد ایران شده!
مرکز سلمان فارسی!
سلام دوستان
اگه سرویس مخابرات تموم نشده باشه میشه عوضش کرد و ما تفاوت سرویس جدید رو باید بدیم یا نه پول سرویس قبلی کلا پر میشه و باید سرویس جدید رو جداگونه حساب کنیم ؟
نقل قول:
سلمان فارسی چند وقته فقط از ساعت 2 تا 8 صبح عین آدم کار میکنه :n23:
خیرسرمون 2 مگ نامحدود داریم سرعت تک کانکشن بالاتر از 120 نمیره درحالی که دو کانکشن تا 260 پر میکنه !
سرعت باز کردن هم که با 512 و پایین تر حتی ! فرقی نداره !
لا اله الا اله ! این پستو به علت اسپم حذف میکنن! ( تاپیک مخابرات پرنده توش پر نزنه بلـــند صلـــوات:n19:...)
دوست عزیز مدیری که از جریانات این تاپیک خبر نداری این پست اسپم نیست. یه مسئله جا افتاده بین خودمونه که هر وقت تاپیک مخابرات شلوغ شد روزی 50 صفحه جلو رفت یعنی سرویس داغونه و هر وقت سوت و کور شد یعنی اوکی شده. این پست هم کاملا فنی بوده و نشون دهنده روبراه بودن وضع مخابرات هست!
سلام
من 2 مگم دیروز فعال شد
فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی شروع به دانلود میکنه اولش سرعت 245 هست
ولی حدود 20 تا 30 ثانیه بعد سرعت میاد روی 210 و ثابت روی همین میمونه
دوستان برای شما هم اینطوریه ؟
دو مگ نامحدود مخابرت سرور داخلی :
سرور اروپا ( پاریس ) :
علت اختلاف تست پهنای باند سرور داخلی با خارجی اینه که چون با اروپا پینگ بالاس و اینکه یه تایم محدودی داره چک کردن پهنای باند تا میاد کل 2 مگ و پر کنه تایم تموم میشه !
وگرنه با کل سرورهای اورپا و امریکا با 260kb/s دانلود می کنه !
دوستان از ساعت 10 صبح تا الان به زور سرعت اینترنت 1 مگ به 30 کیلوبایت میرسه؟شما مشکلی ندارید؟
همه باز ترکیده مشکل سراسری هست بقیه تاپیکها اشاره کردیم
خاک برسر مخابرات دزد !
فقط پول گرفتن کیفیت بالایی داره اما 2 مگ که می گیری با 100 دانلود می کنه !
والا واسه من برعکسه سریع اپلود میکنه ولی دید دانلود میکنه
از من برعکس هست!نقل قول:
تورروح اول وآخرت مخابرات !
روحانی مچکریم ! :n08:
مخابرات تهران - 256 نامحدود
احساس میکنم خیلی خیلی داغونه ! بنظرتون مخابرات 512 بگیرم یا نه ؟
دوستان من وایمکس دارم سرعتم از این ماه دوبرابر شده . واسه ADSL مخابرات تغییراتی از این ماه ایجاد شده یا نه؟؟؟
2 مگ برای من هم بالاتر از 220 نمیره در صورتی که حداقل باید 256سرعت بدهنقل قول:
اونم با 15 تا فایل اونم هر کدوم 16 تا کانکشن
دوستان عزیزم
من یک چند مدتیه که ایمیل هام هم در یاهو و هم در گوگل با کندی بالا می آید، ADSL ام مخابرات ولیعصر 256 هستش.
باتشکر