ایول...
دمشون گرم...
Printable View
ایول...
دمشون گرم...
این سید صالحی خیلی مشنگه 2 سال قبل هم شانسی تو آسیا گل زده اون موقع هم شانسی هر چی میزد میرفت تو گل
من استادیوم بودم !
خیلی خوب بازی کرد امروز اس اس ! راحت 3-4 دیگه هم نزدن !
نقل قول:
درحالی که در دقایق ابتدایی بازی استقلال و الغرافه به سختی می شد حاضرین در ورزشگاه را نزدیک به 30 هزار نفر تخمین زد اما بازی خوب این تیم در نیمه دوم سبب شد که در شروع بازیدر نیمه دوم نزدیک به 65هزار نفر در استادیوم باشند.
این درست نیست ! همون دقیقه 10 بازی هم نشده بود که به راحتی 65.000 تا اومده بودن ! درا بسته بود ! بازی تا شروع شد باز کردن ! 5 دقیقه هم نکشید که اومدن تو !
تــــــــبريک ...
فقط استقلال
تبريك به همه استقلاليها .......
تاج آسيا چه ميكنه :40:
تبريك ميگم اين برد واقعا چسبيد :8: به اميد سومين ستاره براي تاج كبير :40:
منم به همگی تبریک میگم.
only SS:8:
من استقلالی نیستم اما بازی رو دیدم حال کردم .امیدوارم استقلال قهرمان بشه
گفته بودم استقلال از فصل پیش بهتر نتیجه میگیره..همین دوستان استقلالی باور نمیکردن؟
تو این بازی چرا ژنرال تشویق نشد؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا واقعا تبریک من از نیمه دوم دیدم بازیو استقلال ترکونده بود فقط فرهاد مجیدی
بله میگفتن حتی 80 میلیون نفر هم بیرون استادیوم بودن و داشتن زندگیشون رو میکردننقل قول:
این درست نیست ! همون دقیقه 10 بازی هم نشده بود که به راحتی 65.000 تا اومده بودن ! درا بسته بود ! بازی تا شروع شد باز کردن ! 5 دقیقه هم نکشید که اومدن تو !
65000
اوه اوه با تیم دیگه ای اشتباه گرفتی
بازیکنای پیروزی از این بهتر نمی تونن باشن.
حرف پرسپولیس و استقلال نیست برادر من :دی
حرف سر اینه که مملکت تخیلی شده ،ته ریش میزاری منشوری میشی ،مو بلند منشوری و ...
خوب بگو به تو چه که اسلحه داشته ....
نقل قول:
الف
اصلا هم تابلو نیست کیو میگن ولی فردا ابراهیم اسدی میره تکذیب میکنه!نقل قول:
سابقه زدن گل قهرمانی برای تیمش را هم دارد
جالبه جایی هم که میخوان اسم نبرن ، آدرس سرراست میدن!
سلاح گرم ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! :18: :18:
بهانه گیری های مدام عمادرضا باعث شده سپاهانی ها به مصدومیت های پی در پی او شک کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم عراقی سپاهان اصفهان که اداعا می کند کمردرد دارد و نمی تواند برای تیمش بازی کند، مشکل خاصی برای بازی کردن ندارد و به قول خود سپاهانی ها، او فقط بهانه می گیرد. به گفته پزشک تیم سپاهان مصدومیت عمادرضا آنقدر جدی نیست که او نتواند برای تیمش بازی کند.
به عقیده مسئولان باشگاه سپاهان مصدومیت عمادرضا کمی مشکوک است!
------------------------
قلعه نویی: بازیکنان ما را هوایی می کنند!
هنوز امیدوار است. امیدوار به این که سپاهان با شکست دادن حریفانش در خانه بتواند به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کند.
روز سختی برای امیر قلعه نویی بود. باخت به پاختاکور آن هم در شرایطی که سپاهان وضعیت خوبی در لیگ قهرمانان ندارد، می تواند پیامدهای بدی را برای سرمربی این تیم داشته باشد. با این حال قلعه نویی همچنان امیدوار است، امیدوار به صعود. «البته هنوز باور نمی کنم دو گل از پاختاکور خورده ایم فکر می کنم روی دو اشتباه دو گل مبتدیانه خوردیم. با این حال دوست دارم بگویم در این بازی مستحق شکست نبودیم.»
قلعه نویی که بازیکنانش فرصت های زیادی را در لیگ قهرمانان برای گلزنی از دست داده اند، اشاره ای دوباره به این موضوع می کند و می گوید: «این اتفاق یکی از دلایلی است که همیشه برای سپاهان مشکل ساز بوده است. به این قضیه مصدومیت هادی عقیلی را هم اضافه کنید. تمام برنامه های من با این مصدومیت در خط دفاعی به هم ریخت.»
قلعه نویی در ادامه مصاحبه اش دلیلی را رو می کند که به نظر خودش یکی از مهم ترین عوامل باخت سپاهان در این بازی بوده است. او می گوید: «مسئله ای که خیلی ناراحتم کرده این است که یک سری از آدم ها قبل از این که لیگ برتر به اتمام برسد تماس های تلفنی زیادی را با بازیکنان ما داشته اند.
آن ها بازیکنان ما را هوایی می کنند و باعث می شوند تا تمرکز تیمی سپاهان به هم بریزد. خود من در جریان هستم که تا به حال با پنج بازیکن ما مذاکره کرده اند. این خیلی دردناک است و درست نیست که پیش از اتمام فصل با بازیکنان ما مذاکره کنند. اگر تیمی بازیکنان سپاهان را می خواهد، مذاکره ها را بگذارد برای آخر فصل.»
صحبت های پایانی قلعه نویی در مورد شانس صعود سپاهان به مرحله بعدی لیگ قهرمانان است، آنجا که او می گوید هنوز سه بازی از لیگ قهرمانان در این مرحله باقی مانده است: «ما دو بازی در داخل خانه داریم که اگر هر شش امتیاز این دو مسابقه را بگیریم شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد داریم. می خواهم این را بگویم که شانس سپاهان تمام نشده است.»
khabaronline.ir
تیم کلا به هم ریز شده
2 شایعه وجود داره
اول اینکه قرار سپاهان فروخته بشه!!!
و دوم اینکه مقدمه سازی برای برکناری ساکت
دیگه نیمدونم
خب حتما کار داشته . میخواسته بره یکیو بکشه. چی کار به کاره مردم دارن. نمیزارن کاراشونو بکنن
عمادرضا خیلی مشکوک میزنه والبته سابقه تبانی هم که داره
ببخشید سابقه تبانی عماد رضا کی و کجا بوده ؟ شاید منظورتون توره هست که قبل از بازی دربی فصل پیش خودش رو مورد سه اخطاره شدن قرار داد :دینقل قول:
باز این (((ژنرال داخلی))) باخت شروع کرد به فرافکنی و داور سر ما رو برید و توپای ما نرفت تو گل و ...
بازم
بابا اینا به همه چیه مردم کار دارن !
فردا میگن اون بازیکن کمربندش به جای 2 سانت ! عرضش 3سانت و نیمه !
یا اون بازی بازیکن پازلفیش بلنده !
پیرهنش آستین کوتاه است !
خودم دیدم موهاش رو ژل رده !
آقا به جون خودم ابروهاش رو هم برداشته !!!
آخه یکی نیست بگه به شما چه ربطی داره ؟
اینو که همین الانم میگننقل قول:
مگه نیکبخت رو واسه چی محروم کردن؟؟؟؟
خب واسه همینا بوده دیگه
اینا فقط حماقتشون رو نشون میده !!!
بنده خداها خب طنزهای مهران مدیری تموم شده و این قهوه تلخ هم که هنوز ساختش تموم نشده !
اینا شدن سوژه خنده 70 میلیون نفر !!!
تازه ثواب هم داره !
کلی واسه شب های جمعه که سوژه خنده نداریم خوبه !
:31:
سلامنقل قول:
عماد رضا به همراه 2 یا 3 بازیکن دیگه تیم ملی شون به همراه مربی شون اكرم سليمان توی بازی های جام خلیج فارس در حالی که تیمشون تو گروه اول بوده تبانی میکنن با تیم عربستان تا بازی مساوی بشه .تو یکی از کسل کننده ترین بازی های تاریخ فوتبال دقیقه 90 ناغافل تیم عربستان گل میزنه و از اون ور تیم عمان میبره تا عربستان اول بشه وعمان دوم وسر عراق بی کلاه بمونه وسوم بشه(تفاضل گل). تو اون بازیها عمان قهرمان میشه واین تبانی گرها دو یا سه سال از تیم ملی محروم میشن.حالا اگه مورد عفم قراربگرفته باشن فبها
یا حق:11:
کد:http://www.iransport.net/News/asp/Detail_News.asp?id=38940
تيم فوتبال پرسپوليس تهران که در امارات حضور دارد ، جمعه شب در ديداري دوستانه مقابل منتخب ليگ اين کشور( ياران سالم سعد ) مغلوب شد .
اين ديدار تدارکاتي در ورزشگاه النصر برگزار شد و طي آن تيم پرسپولبس با حساب 4بر2 برابر حريف خود تن به شکست داد . " ژائو توماس " بازيکن پرتغالي تيم الشارجه ( دوگل ) ،" سرور سالم " از باشگاه النصر و " فيصل خليل " مهاجم الاهلي گلهاي تيم ميزبان را رقم زدند .
" هادي نوروزي " و " حميد علي عسگر " گلهاي تيم پرسپوليس تهران را در اين ديدار تدارکاتي به ثمر رساندند.
football3.ir
بازي دو تيم فوتبال پرسپوليس و منتخب ليگ امارات نکات حاشيهاي جالبي نيز داشت.
* حبيب کاشاني پس از بازگشت از مالزي و حضور در نشست کميته حرفهاي باشگاههاي آسيا به جمع سرخپوشان ملحق شد و جمعه شب در ورزشگاه النصر دبي تماشاگر شکست سرخپوشان بود.
*همچنين اشپيتيم آرفي مهاجم مصدوم تيم پرسپوليس به همراه پسرش از جايگاه ويژه بازي را تماشا کردند. اين بازي در حضور 300 تماشاگر برگزار شد که عمده آنها ايرانيان مقيم دبي و هواداران پرسپوليس بودند.
* تماشاگران تيم النصر دبي نيز در چند نوبت سالم سعد بازيکن فقيد تيم خود را تشويق ميکردند. ميثاق معمارزاده به علت آسيبديدگي درفهرست18 نفره جايي نداشت و در غياب او عليرضا حقيقي و حسين ناييجي 4 گل دريافت کردند.
بازي بعدي پرسپوليس روز يکشنبه مقابل تيم النصر امارات برگزار خواهد شد
football3.ir
تماس های مشکوک با بازیکنان سپاهان
سپاهانی ها مدعی هستند که نماینده یکی از تیم های پرطرفدار تهران با 4 بازیکن آن ها برای فصل آینده مذاکره کرده است.
از طرف یکی از مسئولان یکی از دو تیم بزرگ پایخت تماس هایی با 4 بازیکن سپاهان گرفته شده و به آن ها پیشنهاد شده تا برای فصل آینده به این تیم بروند. این همان اتفاق مهمی بود که قلعه نویی در کنفرانس مطبوعاتی اش به آن اشاره کرد.
هادی عقیلی، عمادرضا، سیدجلال حسینی و سید مهدی رحمتی 4 بازیکنی هستند که از طرف نماینده این تیم پایتخت نشین با آن ها تماس گرفته شده است. این مسئله باعث شده تا سپاهانی ها از مذاکرات پیش از پایان فصل دلخور شوند و این حرکت را حرکتی غیر حرفه ای بنامند.
khabaronline.ir
به به پس کار داره جالب میشه
البته من همیشه مطمعن بودم که دستهایی هستند که در کار سپاهان و دیگر تیم های غیر تهرانی اختلال ایجاد میکنه
همونطور که دیدیم چطور حاشیه و شایعه برای تیم ها درست میکردن
مثل تبانی سپاهان با داور
كنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام كرد: تیم استقلال تهران پرتماشاگرترین تیم در این دوره از رقابت های لیگ قهرمانان بوده است.
در پایان دور رفت مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، كنفدراسیون فوتبال این قاره اعلام كرد : طی این مسابقات، بیش از نیم میلیون نفر در ورزشگاه ها حضور یافته اند كه ركورد جدیدی در آسیا به شمار می رود.
بر اساس این گزارش در سه هفته گذشته این دوره از رقابت ها، در مجموع 551077 نفر طی 48 مسابقه در ورزشگاه ها حضور یافته اند كه میانگین 11481 نفر برای هر بازی را به ثبت رسانده است.
ركورد قبلی در فصل گذشته به طور میانگین 11039 نفر در هر بازی بود.در دور رفت مرحله گروهی مسابقات امسال، تیم استقلال تهران با داشتن 60 هزار تماشاگر در دیدار با الغرافه قطر و 32 هزار تماشاگر در بازی با الجزیره امارات بیشترین هوادار را داشته است.
هورا اسپرت
سلام دوستان خواهشا در نظرسنجی سایت AFC که درمورد بهترین سرگروه گروهها در دور اول مسابقات است به تیمهای ایرانی رای بدهید ...
متشکر از همتون :11:کد:http://www.the-afc.com/fa/home
قلعه نوعی همیشه میخواد با تشویش اذهان عمومی خودشو تبرئه کنه
این که الان میگه بازیکن ها هوایی شدن و خط گرفتن همونی نبود که سال قبل میگفت اگه بازیکنی به حرف من گوش نده یا زیر سرش بلند بشه و من هنوز تو تیمم نگه اش دارم اون روز . روز مرگمه
پس چی شد ؟الان روز مرگش نیست
ضمنا این عراقی ها هم هیچ وقت بازیکن بشو برای ما نیستن فقط به فکر منافع خودشونن
مرسی از خبرت... رای دادیم!:31:
منم رای رو دادم
استقلال با چه اختلافی اوله...:18:
ممنون ! دادم به افتخارمون !
اين علي دايي نميخوره وقتي هم ميخوره 4تا 4تا ميخوره
Please Delete This Post
مقابل منتخب اونجا بوده که همه خوبان حضور دارننقل قول:
از طرفی پرسپولیس تیم کم مهره ای هست
نظر شخصیم این هست زیاد نتیجه بدی هم نیست باید دید چطور بازی کردن :دی
پای پرسپولیس وسطه؟یکی از دو تیم بزرگ پایتخت؟