جناب مهندس اون محدودیت 90 کیلو در شبانه برای تمام مشترکین طرح بعثت برداشته شده؟
Printable View
جناب مهندس اون محدودیت 90 کیلو در شبانه برای تمام مشترکین طرح بعثت برداشته شده؟
لطفا همین مطالب را دقیق به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایید تا دقیق بررسی و پیگیری شودنقل قول:
خبر ندارم فردا شب خبر میدهمنقل قول:
امیدوارم توجه کنین
نقل قول:
این موضوع نیاز به داشتن یک اکانتینگ خوب میباشد که انشاا... سعی میکنیم تا پایان سال این نوع سرویس ارائه شودنقل قول:
من چند شبه سرعت طرح بعثت 40 هست قبلا 128 بود امیدوارم سرعت به همان 1مگ قرارداد اصلاح شود و کاری کنید خاطره ای که از نام مبارک این طرح برجا میگذارید خوب باشد.باتشکر
QUOTE=malek jaffarian;8000846]دوست گرامی قبلا توضیح دادم شب با توچه به استفاده همه سرویس های شب رایگان ترافیک بالا میرود و مشکل سرعت ایجادمیشود در همین سایت یکی از دوستان طرح خانواده دارد و با توجه به اینگه شب پول پرداخت میکند ولی از سرعت پایین مینالد
در ثانی سرعت ها شیر 1 به 8 میباشد[/QUOTE
بزرگوار من چی گفتم شما چی جواب میدی دارم میگم 1به 8 میشه چند.میشه 250
سرعت روزانم از 150 بیشتر نمیره بیشتر سایتها تایم اوت میده و پینگ افتضاحه. خواهشا فقط نگو مشکل از سیستم شماست گوشمون از این حرفا پره گاگولم نیستیم که از این چیزا سر در نیاریم
درست نمیتونید خدمت رسانی کنید استفعا بدید بخدا پیر شدیم اعصاب نذاشتین از بس حرص سرعت خوردیم
شما نمیخواد به فکر افزایش پهنای باند باشید همین 250 ( طبق قرارداد ) رو اعمال کنید بقیش پیش کش
اگه این طرحی که گفتم راه بندازین هم واسه مشتری خوبه هم واسه شما چون قیمت شبکه ملی(داخلی) یک دهم اینترنت هستنقل قول:
بررسی میکنم و خبر میدهمنقل قول:
خب اگه دوستان اجازه بدهند مزخص میشوم
شب همه گی خوش باد
ما که به جوابی نرسیدیم امیدوارم امشب بهترشه
مهندس خیلی هم کار سختی نیست هاااا خیلی زمان بخواد یه هفته ولی خوب ظاهرا دوستان جوان خیلی تازه کارن چندماهی زمان می خواننقل قول:
ماهم که چاره ای نداریم منتظر می شویم ببینیم چه می شود
در ضمن همین طوری ستاره هاتون داره زیاد می شه هااا دقت کردین دو شب دیگه بیاین اینجا هر شش تا ستاره رو دریافت کردین :n06:
اگه امکان داره یه آواتار هم برای خودتان قرار بدهید (مثلا آرم مخابرات یا عکس خودتان ) تا اینجوری بهتر پست هاتون دیده بشن
عجب سیاستی! فروش در زمانهای مختلف.به هرحال جناب ملک جعفریان نوع طرح هاتون چه در زمان گذشته و چه در زمان حال غیر از اسمشون و قیمتهاشون هیچ تفاوت دیگه ای با هم ندارن. ملک جعفریان هم هستی یا نیستی ممنون از پاسخگویتون.در ضمن ادرس اون سایتی که گفتید حتما فردا بزارید.محض رضای خدا هم ک شده یه امشب و تا ساعت 1 بیدار باشید تا یکی از کاربرای اینجا اکانتشو بده شما و خودتون تست کنید ببینید وضع دانلود شبانه به چه صورت هست.دوستان شب همگی خوش از اون 1 به 8 که با من هستن خوشحال باشن چون من رفتم بخوابم و شدن 1 به 7 .نقل قول:
نمیدونم چرا لینک ها تغییر داده میشن به ---------- : ادرس i r a n b l o g
اسپویلر رو باز کنید ... عکس ها رو ببینید ( ادامه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس ها
فکر کنم من با شما باشم به هر حال ما هم رفتیم بخوابیم به پول برقش نمی ارزه اون 1 به 7 هم بیشتر خوشحال باشن شدن 1 به 6 :n02:نقل قول:
اسم سایتش رو با فاصله بگو خودمون یه کاریش می کنیم :n02:نقل قول:
بدون شرح :n09::n09::n08:
سلام. فقط همینو بدین. من با کم شدن روزهام و قطعی ها و.... میسازم. همین منتهای آمال منه. 1تا 7 سرعتم 250 باشه. 256 هم نبود، نبود.نقل قول:
من که از مهندس خواستم استعفا بده
3 جمله بیشتر نمیگفت
شماره سرویس بدین رسیدگی میکنم
طلایی 256 باید باشه کرده بودید 90 با اصلاح باید بشه 256 الان شبا میانگین 30 هست.نقل قول:
همین الانم هنوز به ساعت رایگان نرسیده سرعتم محدود شدم به نهایت 166k ( اونم لینک داخلی - اینترانت )
دوستان این حرفشون درسته حجم اونایی که شماره سرویسشون رو پیلمک کردن برگشته؟؟؟نقل قول:
سرعت 60. (ساعت 1:04) . طرح طلایی که باید 256 باشه بعلت کم فروشی مخابرات الان 60 هست.
دوستان طلایی هر ماهش چنده؟
90 شده 60 90 شده 60 اصلاحات از نوع مخابرات بجایی که از دروغ تقصیر هجوم کاربرا نندازن (چون تو همین تاپیک با دلایل محکم ثابت شده که ربطی نداره) و محدودیتو بر دارن و بشه 256 9 رو بر عکس کردن که بشه 6:n08:
اینم از اینترنت مخابرات ملک کجایی که ببینی شاید یه یکم خجالت بکشی البته میدونم خجالت کشیدن تو مرامت نیست
کمپنم طلایی خوشحالم :n08: بجای 256 الان زیر 50 هستم. مخابرات منو اغفال کرد. فریب داد. هورااااااااااااااااا. (دیگه قاطی کردم):n07: روانی شدم از دست دروغ، فریب، کم فروشی :n19:
ارسال شد.نقل قول:
سیستم اکانتینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا خیلی بهتر از سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر بود
سیستم همه جا روبه جلو حرکت میکنه متاسفانه مخابرات خراسان رضوی رو به عقب در حال پیشرفته
شایدم این گلد نت مال یکی از آشناها و خویشاوندای یا آقا زاده های یکی از مسئولین مخابرات هست که در ازای اینکه هیچی نداره و سرتاپا مشکل داره همچنان طرفداریش و میکنید
دقیقا تا ساعت 1 با 130 تا دانلود میکردم ولی الان شده 20 تا
به فاصله 1 دقیقه چه انفاقی افتاده نمیدونم
تا اطلاع ثانوی هیچکس اینترنتش رو شارژ یا تمدید نکنهبنده همین الان کلی ضرر کردم. مشکل از این قرار بود:
حجم اینترنتم تموم شده بود و می خواستم یک گیگ شارژ کنم. ولی هر دفعه ارور تراکنش ناموفق رو میداد. دفعه پنجم درست شد و پیغام موفقیت رو داد.
بعدش رفتم تو سایت چک کردم دیدم 6 ماه با 24 گیگ + اون 4 گیگ رو با هم شارژ کرده! گفتم 136 تومن بعلاوه 4 تا 4 تومن از حسابم کم شد!
الان از بانک پیام اومده که 4 تا 4 تومن و یک 235 تومن از حساب کم شده! یعنی هزینه طرح سه ماهه ماهی 40 گیگ!
با پشتیبانی تماس گرفتم مشکلو گفتم جواب داد که خودمون میدونیم ایراد داره! یک هفته است اینجوریه!
یعنی انتهای بیخیالین اینا. مشکل به این گندگی خوب ببندین اون سایتو! یا حداقل یه اطلاعیه بزنین رو اون ....
فردا حضوری باید برم مخابرات!
+++
نتیچه پیگیری تلفنی امروز:
قبول کردن که مشکل از سایت هست.
قرار شد فردا خبر بگیرم که هزینه رو چجوری برگشت میدن.
باز ببینیم فردا چی میشه!
درست نشده جناب. طلاییی الان سرعت (لینکهای داخلی) 50 هست. لطفا رسیدگی فرمایید.نقل قول:
ای خدا کی بشه شب با سرعت روز بتونیم کانکت بشیم!!!!
بابا ما که چیز عجیب غریبی نخواستیم . کاری کنید شبا هم سرعت روز رو داشته باشیم . یعنی در توانتون نیست با این همه پولی که میگیرید ؟ خب یکم از اون پول لامصب رو خرج کیفیت کنید
نقل قول:
نتیجه گیری چند صفحه پیشم= به مخابرات هرگز اعتماد نکنم.
نقل قول:
حرف منم همینه این سیستم گلدنت مشکل اساسی داره که از دوره برپاییش یکی یکی داره گنداش در میاد سیستم اکانتینگ قبلانش اصلا اینجوری نبود اگه از مشترک های قدیم باشید احتمالا به خاطر میارید
- شرکت مخابرات ایران
- مخابرات استان تهران
- مخابرات استان همدان
- مخابرات استان کردستان
- مخابرات استان خراسان جنوبی
- مخابرات استان آذربایجان شرقی
- مخابرات استان بوشهر
- مخابرات استان اصفهان
- مخابرات استان هرمزگان
- مخابرات استان کرمان
تمام مراکز مخابرات بالا از سیستم اکانتینگ پلوتون (سیستم سابق مخابرات خراسان رضوی) استفاده میکنند واقعا این گلدنت با این همه باگ چه مزییتی داره که رفتن سراغش احتمالا مجانی بوده :|
مال همه رو درست کنید. چرا تکی شماره میگیرید؟؟!!!!نقل قول:
علی به نظرم یه جای کار تو میلنگه.نقل قول:
یه مشکلی هست تو سرویس تو .
به قول مهندس چک کن ببین نویز نداری یه وقت !
مودمت رو یه ریست بکن . یه ویندزو عوض کن . صد تا صلوات بفرست . شاید مشکل سرعتت حل شد .
واسه این میگم چون من الان سرعتم همون 250 هستش !
سرعت من الان میشه 50 بعد میشه 40 بعد میشه 30 بعد 20 بعد 13 بعد 10 بعد 8 بعدم 6 رو هر کدومم خیلی گیر میکنه
سرویسمم نقره ای4گیگ-کمپینpostpaid
شبانه رایگان مثلا
خب خدا را شکر مشکل دوستان حل شده و 250 دانلود میکنن:n24:
سرعت من الان بین 1-6 کیلو بایت متغیر هست و دقیقا تا 12:59 سرعت ام 130 بود
احتمالا راس این ساعت نویز می افته رو خطم
من شاید در هفته فقط یک بار اونم 1-2 گیگ دانلود داشتم حالا ببین چه بدبختیه که هر شب تست میکنم و سرعت روز به روز کمتر میشه بیشتر نمیشه
من اینطور بقیه چی؟؟؟ طلایی های کمپین لطفا اعلام سرعت کنید. (همیشه هم لینکام داخلی، چند تا باهم و از سایتای مختلفه)نقل قول:
خوب شاید شما به جای اینکه بری روی گزینه شارژ رفته روی تمدید و خرید رو انجام دادی .نقل قول:
الان برای خودم هم نسبت به قبلا چندین طرح دیگه اضافه شده . ( مثلا طلایی 2,4,8,40 و با ماه های متفاوت ) . که باید باز از بین اونا انتخاب کرد . قبلا اینا نبودند .
کمپین یا طلایی ؟ ( کمپین طلایی که من نشنیدم تا حالا )نقل قول:
یک بار دیگه بگو کدوم طرح رو داری ؟ ماهانه چقدر ؟ چند گیگ !