قیمت رو می شه واسه دوتاشون لطف کنید...نقل قول:
Printable View
قیمت رو می شه واسه دوتاشون لطف کنید...نقل قول:
سایتش که مطمئن هست اما شما بهتره حضوری بخرید چون روی حساب حرف دیگران نمیشه خوب تصمیم گرفت یعنی شما که تاحالا اینارو تست نکردید شاید بعد از خرید خوشتون نیاد!:n06:بعدهم عطرایی که اقای nadermatinمعرفی کردند رو نمیدونم اما در مورد اونایی که من گفتم مورد اول و دومی رو که معرفی کردم (و حتی سومی)به احتمال خیلی زیاد میتونید توی شهر خودتون هم بیابید!:n01:حالا بنتون و جاکومو رو کمتر بشه پیدا کرد شاید:n17:نقل قول:
والا من شخصا در حدی که برخورد داشتم باعطرای مردونه این 4تا شاید برای حرفی که زدید خوب باشن(مخصوصا 2مورد اول رو که خیلی زیاد میپسندم!):نقل قول:
آزارو دسیبل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانهیل قهوه ای
فراری اسنس عود
black xs by paco rabanne
یه نکته ای رو هم بگم دوستان، خب تنوع عطر خیلی زیاده من اینایی میگم محدود به عطرایی هستش که از نزدیک باهاشون برخورد داشتم اما اینجا دوستانی هستند که کارشون در زمینه عطر هست یا اینقدر علاقه مند هستند که بطور مدام عطرای جدید رو تست میکنن قاعدتا نظر اونها متنوع تر و کاملتر میتونه باشه :n17:
موفق باشید:n16:
ممنوننقل قول:
تو این رده قیمت چیز دیگه پیشنهاد میدین؟
تروت مردانه ۸۵ هزار توماننقل قول:
تروت زنانه ۱۴۰ هزار تومان
میشه قیمت he wood رو بهم بدین؟(طرح چوبی)
دوستان چند تا ادکلن به سلیقه خودشون معرفی کنن با مشخصات:
مردانه باشه
استفاده روزانه باشه
برا این موقع سال مناسب باشه
مونداگاریش هر چی بیشتر باشه بهتر:n09:
قیمتش هر چی کمتر بهتر مثلا دوربر 100 تومن چیزی به درد بخور گیر میاد؟
راستش من خودم زیاد اشنایی با ادکلن ندارم زیاد از بو ها هم سر در نمیارم برا همین اینجا یه چند مورد نسبتا خوش بو و پرطرفدار رو همراه با رنچ قیمتش بهم بگید برم بو کنم از هر کدوم خوشم اومد بخرم
با تشکر
یه سئوال رایج : اصل و قلابی بودن رو چجوری میشه تشخیص داد ؟
یک نکته بگم دوست خوبم شما که علاقه مند به مسائل عطر و ادکلن هستید اگرکمی در صفحات همین تاپیک بگردید به دفعات این سوال و مشابهش تکرار شده...:n06:نقل قول:
اینم خدمت شما ایشالله که مفید واقع بشه:n16:
سلام
اگه میشه یکم درباره ادکلن Zirh Ikon توضیح بدید که چطوریه ؟ جوون پسند هست یا نه ؟ موندگاریش چقدره ؟ قیمتش چنده ؟
من دارمش و ازش راضی هستم نسبت به قیمت و آمریکایی بودنش خوبه جوون پسنده و موندگاری نسبتا خوبی دارهنقل قول:
قیمتشم جدیدا با این افرایش قیمت ها ندارم اما 1 ماه پیش بود ست کاملش با افتر شیو و اینها پرسیدم 90 بود
توضیحات
سال تولید : 2008
کمپانی : ZIRH IKON
سن مصرف : ترجیحا ریر 40 سال
پیشگام ، پر ماجرا ، مرموز . . . .
رایحه ای بسیار غنی و سرشار از مردانگی داشته که بسیار مدرن است . این عطر آمیزه ای از لیمو ، عنبیه ، میخک ، دارچین ، زنجبیل ، نعناع هندی ، کهربا ، کندر و انواع گل ها می باشد . این عطر برای مردان ثروتمند ساخته شده که با قیمتی مناسب در حد سایر عطر های بی رقیب جهانیست .
آقا یه چیزیم واسه زیر بغل معرفی کنین:n02:
من ورزش میکنم الان رکسنا اسپرت میزنم ولی زیاد خوب نیست . زود هم تموم میشه
به نظرتون رل (مام) بهتر نیست ماندگاریش ؟
من از اسپری rightgaurd استفاده می کنم ، قیمتشم 22-23 . پیشنهاد می کنم یه بار استفاده کنی ، فرقشو با نیوا و رکسونا می فهمی . اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به دو دلیل رول زیر بغل پیشنهاد نمی شه:نقل قول:
1. نقش این رول ها بستن حفره های غدد عرق و جلوگیری از خروج مواد زائد و سموم از بدن که با تعریق از بدن خارج می شه است؛
2. درصد خلوص عطر در این رول ها زیر 5% است که نمی تواند ماندگاری و پخش خوبی را از آن انتظار داشته باشید.
این مشکل منم هسنقل قول:
پس پیشنهادتون چیه؟
نظرتون در مورد اسپری های مخصوص بدن(پودری ها) چطوره؟:n06:چون بنظرم خیلی از مام بهتر هستند از لحاظ کارایی:n01:حالا ضررش تاچه حدی هست درجریان نیستمنقل قول:
یک نکته ای هم در رابطه با مام اینه که (البته شنیدم و خودم منبع معتبری در تاییدش ندیدم!) استفاده مداومش ممکنه باعث ایجاد سرطان هم بشه!:n29:
استفاده از ضد عرق ها ( antispirant) به مدت طولانی و مداوم قطعا به بدن آسیب می رسونه بهتره از دئودورانت ( deodorant ) استفاده کنید و از ضد عرق فقط در برخی موارد استفاده کنید و در آخر شب حتما دوش بگیرید.
دوستان اسم اون اسپری هایی که بویه عطرهای معروف دنیا رو داشتن چی بود؟ 3 ساعت موندگاری دارند؟
نقل قول:کلا چندتاشرکت مشابه برندای معروف اسپری زدن بهترینشون اول سری لاو هست دوم سری اسمارت (به تجربه من)نقل قول:
اون پستی که اول نقل قول گرفتم مربوط به گذشتس شاید کمکتون کنه:n06:
۱۴۰ هزار توماننقل قول:
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم عطر سلطان رو اصلش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
چون معمولا هرجا میرم اصلا اون بویی که من بیرون بعضی ها میزنند رو پیدا نمیکنم.
و اینکه قیمتش چنده؟ و اینکه کلا توصیه میکنید یا نه؟
من قبلا Zirh Ikon میزدم خوشم میومد.
ممنون
لالیک جوهر سیاهنقل قول:
بوی عرق شما می تونه قسمتی از عطر شما باشه و در ترکیب با عطر مناسب بوی عرق تان، نه تنها بدبو نباشه بلکه می تونه مکمّل عطرتون باشه. برخی از مواد اوّلیّه ی معطّر، مثل اسانس روغنی زیره، بوی عرق بدن مرد می دهد و در ترکیب با بقیه ی مواد اوّلیّه، عطرهای خوشبویی می سازند که شما استفاده می نمایید.نقل قول:
پس عطری پیدا نمایید که مناسب بوی عرق بدن شما باشه و بجای استفاده از ضدّتعریق ها عطرهای پایه-الکلی و پایه-روغنی را پیشنهاد می نمایم.
بنظرم هر چیزی که باعث جلوگیری از تعریق بشه چه پودری چه رولی برای سلامتی مضر است.نقل قول:
خیلی جالبه.نمیدونستم اینو.نقل قول:
ممنون
عکس و مشخصات کاملش رو میزارید؟نقل قول:
بعد قیمتش حدودا چند هست؟ چند میل هست و نمونه تقلبی هم زیاد داره؟
با تشکر
چون ادکلن مشهوری است تفلبی؛ درجه دو؛ فیکهای خیلی زیادی از آن در بازار هستنقل قول:
امروز کروم لجند بو کردم خیلی خوشم اومد
میتوانم از این به بعد به دوستانی که دنبال ادکلن خنک هستند پیشنهاد بدهم
من هر وقت که از حموم دربیام رکسانا استفاده میکنم و هر یه روز درمیون میرم حموم ولی بدون مشکل تعریق دارم و خوبیش اینکه بوی بد دیگه نمیده! روی خود این نوشته ضد عرق ولی من عرق دارم. با این وجود نباید دیگه استفاده کنم و مضرره؟
چجوری میشه عطری رو پیدا کنیم که مناسبه بوی عرقمون باشه؟ شما عطر رو کجای لباس یا بدن خودنون میزنید؟
ممنون
قیمتش چنده ؟نقل قول:
تلفظش همونی هست که نوشته میشه ؟ legend ?
اگه این محصول (رکسانا) باید روی غدد عرق ریز استفاده بشه (مثل زیر بغل و ...) همون عملکرد ضدّتعریق ها رو داره. بهترین راه برای پیدا کردن عطر مناسب بوی بدن شما، امتحان کردن انواع عطرهاست.نقل قول:
ولی فکر کنم عطرهایی که نوت های ادویه ای دارند (بوی عرق ادویّه ای است) بدین منظور مناسب می باشند. چرا که بقیه ی نوت ها ی عطر در ترکیب با نوت ادویه، یک عطر خوشبو رو بوجود اورده اند، پس با بوی عرق شما که نوت ادویه ای دارد نیز می تواند خوشبو شود.
دوستان اینا بوهاش چطوری هست؟
از یه فروشنده اینترنتی پرسیدم اینا رو بهم پشنهاد داده ظاهرا ادم بدی هم نیست و معتبر هست
هم بگید خود ادکلن ها چطور هستن و هم قیمتاش مناسب هست یا نه
نقل قول:
سلام بهترین کارهای این فصل
1 میلیون 100 میل 80
فارنهایت ابسولوت 100 میل 150
ارمانی اتتید 75 میل 80
212 ---- 100 میل 90
تق هرمز 75 میل پرفیوم 140
دیویدف زینو 125 میل 75
همگی بو های خوبی دارند. فقط یک مشکل اینکه قیمتها خیلی مشکوک هست!نقل قول:
من در مورد بقیه نمیدونم اما 1میلیون و تغ پارسال قبل اینهمه افزایش قیمت هم اینقدر نبودن!:n04:نقل قول:
1میلیون همش 80 تومن؟
عطرهای بسیار خوبی هستند و مناسب فصل. اما قیمتاشون زیادی مناسبه. مواظب باش عزیز.:13:نقل قول:
شرکت های مرتبط با عطر به سه دسته تقسیم می شوند:
1. شرکت های سازنده ی مواد اوّلیّه ی شیمیایی معطّر؛
تعداد این نوع شرکت ها محدود و معروف ترین این شرکت ها ژیوودان سوئیسی می باشد. برخی از این شرکت ها، علاوه بر ساخت مواد اوّلیّه، خود نیز به طرّاحی و تولید عطر تمام شده می پردازند.
2. خانه های عطّاری (Perfumery House)؛
در این شرکت ها مواد اوّلیّه ساخته نمی شود، بلکه وظایف این شرکت ها طرّاحی و تولید عطر است و مهم ترین نقش را در دنیای عطّاری، این شرکت ها داشته و مهم ترین نقش در این شرکت ها را عطّاران بر عهده دارند. مثال معروف از این نوع خانه ها گِرلاین، (Guerlain) شَنِل، دیور، ایوز سنت لورنت (YSL) و ... می باشد.
3. برندها؛
شرکت هایی در دنیا وجود دارند که هیچ سررشته ای در عطّاری نداشته ولی نام پرآوازه ای دارند. این شرکت ها مخصوصاً برندهایی که نام بازیگران معروف هالیوود را با خود یدک میکشند، خود فاقد خانه ی عطّاری بوده و با سفارش عطر، به شرکتهای ساخت مواد اوّلیّه ی معطّر شیمیایی یا خانه های عطّاری، مانند ژیوودان، آی.اف.اف.، فِرمِنیخ، پی.اف.دبلیو، دِراگوکو و ... عطرهای آماده را با نام و نشان تجاری خود تحویل و روانه ی بازار مینمایند. به گونهای که میتوان گفت بیش از نیمی از عطرهای تولید شده با نام برندهای معروف در جهان، توسّط شرکت سوئیسی ژیوودان طرّاحی و به بازار عرضه شده است.
سلام به دوستان خودم
> بچه ها Golden Secret از Antoni Bandras رو خیلی وقت پیش بو کردم و به طرز عجیبی شبیه ۱ ملیون بود ، خواستم ببینم موندگاری و پخش هم مثل وان میلیون هست یا خیر . ( اگه پخش بو بالایی مثل وان داشته باشه واقعا با قیمت تقریبا نصف خیلی به صرفه تر هست )
> سوال دوم اینکه Silver Secret چه بویی داره و در چه مایه هایی هست و پخش خوبی داره یا خیر ؟ مثل گلدن عنبر و بوی فلزی داره ؟
> و شرمنده سوال اخر :) ، only the brave روکه داشتم ، یه عده میگفتن بوی ملایم و یه عده میگفتن بوی کمی خنک اما تلخ داره ، ایا عطری با رایحه شبیه سراغ دارید ولی با پخش و موندگاری بهتر ( منو راضی نمیکرد )
بسیار ممنون
۱۲۵ میل ۱۱۹ هزار تومان؛ بله لجند به معنای افسانهنقل قول:
مورد پسند دوست داران بولگاری آکوآ
روزانه، با طروارت؛ شیک و تابستانی
من که از رایحههای آبی خوشم میآید خیلی خوشم اومد
دوستان اینا رو امروز قیمت کردم ولی اجازه نداد تست کنم
سی کی وان شاک 100 میل 140 ت
لانویی پرفیوم 100 میل 150 ت
ام7 هم 150 ت
اینا تقلبی هم دارن؟بعد اینکه کدوم رو پیشنهاد میدین؟
ممنون
دوستان کسی این عطر رو از تامی دیده یا تست کرده ؟
چندین سال پیش واسه داییم از انگلیس آوردن بوش معرکه بوددددد
اگه مغازه قابل اعتماد باشه داره به قیمت های قدیم بهتون میده که خوبه اگه مغازه قابل اعتماد نست که تقلبین !نقل قول:
۱۲پخش بو و موندگاری هم مثل اینکه خوبه ؟نقل قول:
۵ میل ۱۱۹ هزار تومان؛ بله لجند به معنای افسانه
مورد پسند دوست داران بولگاری آکوآ
روزانه، با طروارت؛ شیک و تابستانی
من که از رایحههای آبی خوشم میآید خیلی خوشم اومد
هر سه خوب استنقل قول:
مهم سن تان است
اگر زیر ۲۵ سال هستید سی کی شاک
اگر بالای ۳۵ هستید ام سون
بین این دو هم لانویی
اگر امکان دارد آدرس جایی که قیمت کردید
بگویید