سلام
میخوام یک هارد اکسترنال اداپتوری یک ترابایت یا دو ترابایت بخرم برای ارشیو فیلم و عکس
فعلا یک هارد وسترن my book دارم که داره کم کم پر میشه ، شما چه مارک و چه مدلیش رو پیشنهاد میدین ؟
Printable View
سلام
میخوام یک هارد اکسترنال اداپتوری یک ترابایت یا دو ترابایت بخرم برای ارشیو فیلم و عکس
فعلا یک هارد وسترن my book دارم که داره کم کم پر میشه ، شما چه مارک و چه مدلیش رو پیشنهاد میدین ؟
سلام....
همون سری my book بگیر که بهتره......اگه میخوای هزینه کنی سعی کن 3 ترا بگیری که اختلاف قیمتش آنچنان زیادی با 2 ترا نداره و 1 ترا این وسط خیلی می ارزه.....
سلام .نقل قول:
1. حداقل حجم مدلهای دسکتاپی (آداپتوری) وسترن دیجیتال دو ترابایت در مدلهای قدیم و سه ترابایت در مدلهای جدید هست . یک ترابایت دسکتاپی موجود نیست .
2. در مورد انتخاب از بین سری جدید و قدیم ، باید ببینید شکل و ظاهر کدام سری بیشتر مورد پسند شما هست . موجود بودن در بازار ، تفاوت قیمت و گارانتی از مواردی هست که باید بررسی بشه تا مدل مناسب رو انتخاب کنید .
با سلامبنده به تازگی تلویزیون فورکی خریدممیخوام یه هارد 2 ترا بخرم90% کاربرد و استفاده ام برای رکورد و پخش هستیعنی بیشتر میخوام به تلویزیون یا ----- وصل کنم و فیلم و سریال و اهنگ ظبط کنم و پخش کنمیه مدلی به من معرفی کنید که تا چند سال خراب نشه، میخوام عمرش خوب باشه و با گارانتی باشه که اگر یوقت مشکلی براش پیش اومد بتونم درست کنم.مدل را همراه با شرکت گارانتی خوب و معتبر به من معرفی کنید2. برای اینکه بتونم هارد را تا چند سال سالم نگهردارم چه نکاتی را رعایت کنم؟؟نکات برای سالم نگهرداشتن هاردخیلی ممنون از راهنماییتون
دوستان کسی اطلاعی نداره
استفاده من بیشتر برای رکورد و پلی هست یعنی یه هاردی میخوام که عمرش طولانی باشه چون 24 ساعته هارد در حال فعالیت هست
جابجایی ندارم
میخوام به تلویزیون و ر س ی و ر- وصل کنم
اگر 3 ترا بگیرم به صرفه تر نیست نسبت به 2 ترا ؟؟
اقا عطا ممنون میشم یه مدل معرفی کنید..
سلام .
نقل قول:اگر بتونید WD My Book AVTV رو پیدا کنید مناسبترین مدل برای کاری هست که میخواهید انجام بدید در غیر اینصورت WD My Book (سری جدید یا قدیم) رو تهیه کنید .
در مورد اینکه تا چند سال خراب نشه هیچ اطمینانی نمیتونم به شما بدم ، اگر قرار هست اطلاعات مهمی ذخیره کنید توصیه میکنم از اطلاعات کپی داشته باشید .نقل قول:
گارانتی سازگار ، البته با گارانتیهای دیگه هم پیدا میشه مثلاً الماس ایران که بنظر معتبر میاد .نقل قول:
نقل قول:1. با توجه به اینکه این هارد دیسک قرار هست بصورت 24 ساعته در حال فعالیت باشه توصیه میکنم یک فن در پشت هارد اکسترنال قرار بدید بطوریکه جریان هوای تازه و خنک از منافذ و شبکه ها داخل باکس هارد دیسک بشه .نقل قول:
چون 24 ساعته هارد در حال فعالیت هست
2. برنامه هایی که در هارد دیسک موجود هست رو روی سیستمتان نصب کنید . بعد از نصب کلیه برنامه ها ، WD Drive Utilities رو اجرا کنید و زمانبندی رو طوری تنظیم کنید تا در واقعی که به TV متصل هست ولی بیکار ، هارد دیسک Sleep بشه .
3. هارد دیسک وقتیکه روشن هست جابجا نکنید و یا تکان ندهید و همچنین در جای امنی قرار بدید تا بطور تصادفی سقوط نکنه .
4. قبل از جدا کردن کابل USB مطمئن بشید هیچ فعالیت Read یا Write روی هارد دیسک توسط TV انجام نمیشه .
هارد دیسکهای بیشتر از دو ترابایت بصورت GPT هستند و در نتیجه مطمئن نیستم TV این حالت رو پشتیبانی میکنه یا خیر . ظرفیتهای کمتر از دو ترابایت هم ممکن هست بازهم بصورت GPT باشه که اگر اینطور باشه باید خودتان در ویندوز به حالت MBR برگردانید .نقل قول:
البته مدلهای قدیمی WD my book با ترقندهایی بصورت mbr بودند حتی حجمهای بالاتر از دو ترابایت و TV ها مشکلی نداشتند ولی مدلهای جدید احتمالاً اینطور نیستند .
ممکنه این اطلاعات مشگل دار رو جای دیگه کپی بشن؟یا نه اصلا امکان انتقالشون نیس؟نقل قول:
اگربشن مشگل رو میبرن تو هارد جدید؟
من یه فایل ویدیویی مشگل دار پیدا کردم که کپی نمیشه اما پخش میشه،این فایلا باید از بین برن درسته؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممکنه این اطلاعات مشگل دار رو جای دیگه کپی بشن؟یا نه اصلا امکان انتقالشون نیس؟نقل قول:
اگربشن مشگل رو میبرن تو هارد جدید؟
من یه فایل ویدیویی مشگل دار پیدا کردم که کپی نمیشه اما پخش میشه،این فایلا باید از بین برن درسته؟
فایلهایی که روی این سکتورها ذخیره شدند امکان کپی بطور کامل رو ندارند یا فقط قسمتی از این فایلها قابل کپی (قابل خواندن) هستند .نقل قول:
علت اینکه هنوز قابل پخش هست به خاطر این هست که قسمتهایی از این فایل هنوز قابل خواندن هست . میتونید روی درایو چک دیسک انجام بدید ولی بعید میدونم درست بشه و اگر چک دیسک نتونه این فایل رو ترمیم کنه بطور کلی حذف خواهد کرد . پس جهت اطمینان قبل از چک دیسک درایو تا جایی که ممکن هست تمام اطلاعات رو منتقل کنید به جای دیگه .
سلام. با توجه به فیلتر بودن سایت وسترن و عدم امکان دانلود نرم افزارهای مدیریت هارد و پسورد و ... اگه امکانش هست لینک برنامه ها رو بذارید ممنون میشم.
سلام اقا عطا
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمزگذاری سخت افزاری دارند مثل مدلهای قدیمی ؟ مرسی
Western Digital My Book Desktop External Hard Drive - 6TB
سلامنقل قول:
بله ، تفاوتی با مدلهای قدیمی ندارند به جزء شکل ظاهر .
باید از فـیـلتـرشـکـن استفاده کنید که مطمئناً روی اکثر سیستمها موجوده :n02:نقل قول:
سلام دوستان.
میخوام یه هارد اکسترنال دیگه بگیرم داشتم میگشتم دیدم این مدل خیلی به صرفه تر از بقیه س...
Seagate Expansion Desktop 5TBمیخوام بدونم این 5 ترا بودنش مشکلی نداره؟ کلا توصیه میکنید؟ چون تا حالا همچین ظرفیتی ندیدم...
ممنون
اقا عطا چرا قیمت این مدلهای جدید اینقدر بیشتر شده!8 ترای این مدل رو دی-جی میده 1500 در صورتی که مای بوکهای قدیمی 8 تراش 1250 بود.این مدلهای قدیمی تر هنوز تو بازار هست؟ چون ما که ارشیو میکنیم فرقی نداره چه ورژنی بگیریم ولی 250 روی 1500 یک خرده زور میاد به ادم.نقل قول:
سلام .نقل قول:
مشکلی نداره .نقل قول:
میخوام بدونم این 5 ترا بودنش مشکلی نداره؟
اول بررسی کنید تفاوت قیمت با 6 ترابایت در چه حد هست . یعنی اگر تفاوت قیمت 5 و 6 ترابایت زیاد نیست بهتر هست 6 ترابایت رو بخرید .نقل قول:
کلا توصیه میکنید؟
فعلاً قیمتها غیر منطقی هست . الان قیمت هارد دیسک اکسترنال 8 ترابایتی سیگیت یک میلیون تومن هست در صورتی که هارد دیسکی که در همین مدل اکسترنال بکار رفته (یعنی Seagate Archive HDD با مدل نامبر ST8000AS0002) در دیجیکالا 1,520 هزار تومن هست .نقل قول:
عطا خان سلام!
کيفيتش چطوره؟
هارد اکسترنال سیگیت Expansion Portable 1TB
منظور شما مدل Seagate Backup Plus Hub Desktop هست دیگه؟ یعنی داخل این هارد مدل آرشیو هست؟نقل قول:
من خیلی دنبال مدل 5 ترابایت Archive HDD بودم ولی متاسفانه فقط 8 ترابایت وارد شده با قیمت حدود یک میلیون صد هزار تومن
بله ؛ منظور من مدل Hub Desktop هست . حتی در هارد دیسکهای اکسترنال سایر برندها مثل Transcend هم از همین مدل استفاده میشه .نقل قول:
سلام. مدل وسترن المنتز ، فقط تو نداشتن پسورد سخت افزاری با بقیه وسترن ها تفاوت داره یا چیز دیگه هم هست؟
سلام .نقل قول:
مهمترین تفاوت مربوط به همین رمزگذاری سخت افزاری هست . نرم افزار بکاپ گیری ندارند که البته مهم نیست و میتونید از نرم افزارهای دیگه ای استفاده کنید و همچنین تفاوت در شکل ظاهر .
نقل قول:
ممنون. البته من هنوز از بازار قیمت نکردم ، ولی دیجی کالا 2ترای المنتز رو میده 320 و مدل اولترا رو میده 425 تومان! گفتم اگه فقط مشکل فقط پسورده که همین المنتز خیلی به صرفه تره.
اون قابلیت بکاپ خودکار که برا من یکی که خیلی کارایی نداره. فقط اون برنامه که هارد رو خاموش میکنه کاربردیه.
ضمنا من از تو خود سایت وسترن که میرم قسمت Software برای برنامه هارد ، بسته نرم افزارش رو گذاشته برای فروش!! خیلی این وسترن روش زیاد شده!!:n02:
هارد تا 250تومن ب غیر مای پاسپورت اولترا چی خوبه؟
این مدل هست اما فقط یو اس بی 3رو ساپورت می کنه و سیستمم 2 هس!!!:n03:
My Passport WDBYNN0010B
وسترن المنت می تونه گزینه خوبی باشه؟
این مدل با وجودیکه USB 3.0 هست اما کاملاً سازگار با USB 2.0 هست (USB 2.0 compatible) . پیشنهاد میکنم همین مدل رو انتخاب کنید .نقل قول:
دیجی کالا پس تو مشخصاتش اشتباه زدهنقل قول:
سپاسگزارم عطا خان:n40:
چه فرقی با مای پاسپورت اولترا داره جناب؟
مشخصات رو سعی کنید از سایت سازنده بدست بیارید . اگر برید سایت وسترن دیجیتال همین مدل ، نوشته USB 2.0 compatible (سازگار با USB2) .نقل قول:
به جزء باکس و شکل ظاهر و احتمالاً نرم افزارها تفاوتی با مدل قدیمیتر یعنی مای پاسپورت اولترا نداره .
نظرتون درباره هاردای اکسترنال سیگیت چی هس؟ مث بکاپ پلاس اسلیم یا مدل های مشابهنقل قول:
نسبت ب وسترن ممکنه بهتر باشه؟
سلام
به نظرتون چرا هارد های یک ترا و حتی دو ترا وسترن دیجیتال یکدفعه انقدر قیمتش بالا رفته !؟ حتی از قیمت مدل های ضد ضربه نیز بیشتر شده :n04:
ببخشید این مدل رو می گن خیلی خیلی حساس هست می خواستم بدونم المنت ایا مزیتی داره نسبت ب این؟نقل قول:
مدلهای المنت در واقع ساده و خلاصه شده مدلهای my passport هست . اگر اختلاف قیمت کم هست پیشنهاد میکنم my passport رو تهیه کنید .نقل قول:
همه هارد دیسکها به خاطر ساختار و اجزاء ظریفی که دارند بشدت حساس هستند پس باید احتیاط کرد . اگر هم اطلاعات مهمی دارید توصیه میکنم بکآپ داشته باشید .
هارد رو تهیه کردم و ی سری برنامه جانبی داره نیازه که نصب کنم؟
حداقل برنامه های WD Drive Utilities for Windows و WD Quick View for Windows رو نصب کنید که بتونید Sleep timer رو تنظیم کنید و همچنین هارد دیسک رو Safely remove کنید .نقل قول:
سپاس ...نقل قول:
سیستم من یواس2 هست و می خوام بین دوهارد تبادل اطلاعات کنم ایا از این نرم افزارparagon drive copy کمک بگیرم در تسریع فایل موثر هس؟(یواس بی 2دارم و می خوام سرعتم بهبود پیدا کنه الان 26مگ هس هرچند انتظار افزایش معجزه وار ندارم فقط می خوام بدونم موث ر هس؟
انتظار افزایش سرعت با این نرم افزارها رو نداشته باشید . تنها راه استفاده از کارت USB 3 هست که در بازار هم فراوان هست .نقل قول:
سلام
من یه هارد اکسترنال 4 ترابایت میخوام بگیرم
تا اینجا که من فهمیدم WD بهترین گزینه است!
لپ تاپ من یه پورت USB 3 هم داره
قیمت هم مهم نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید استاد!:n12:
سلام
من تاحالا از شرکت سیلیکون پاور، مدل های a60 2tra - a65 2 tra - a80 1tra رو استفاده کردم که انصافا از همشون راضی هستم.
فقط این مدل a80 بعد از چند سالی که ازش استفاده کردم، احساس میکنم برای پورتش مشکلی پیش اومده. اینطور که با هر ضربه خیلی ارومی که به کیسم میخوره و میلرزه، هارد قطع و وصل میشه. فعلا دو هفته هست که ازش استفاده نکردم تا بفهمم مشکلش چیه. بنظرتون مشکلش از چی میتونه باشه؟ احتمال پاک شدن دیتا هام هست؟ چجوری میشه درستش کرد؟
سوال دومم هم اینه که ایا میشه برای یه پوشه بخصوص در هارد رمز گذاشت؟ مثلا وقتی هاردی رو داری به دوستت میدی، عکس ها و فایل های شخصیت رمز گذاری شده باشن که خیالت جمع باشه؟
سوال اخر هم اینکه میخوام هارد 2 ترا بخرم (برای فیلم)
حمل و نقل خیلی خیلی کمی خواهد داشت. قیمتش هم برام مهم نیست (بالای یه میلیون نباشه فقط :)) )، مهمترین فاکتور برام دوام هارده که بتونه هر روز بالای 15 ساعت متصل بمونه و خیلی دیر فرسوده بشه.
همونطور که گفتم بیشتر از سیلیکون استفاده میکردم که بعد از اینکه یکیشون بعد 2-3 سال همچین مشکلی براش پیش اومده، برای خرید مجدد ازش دودل شدم.
از adata هم که اصلا دل خوشی ندارم! دو مدل یه ترابایت hd710 و hv100 رو خیلی وقت پیش گرفتم که یکی از یکی اشغال تر! زیر 3 ماه ترکیدن! (حمل نقل نداشتن و safety remove هم انجام میدادم)
اولین هاردی که گرفتم western digital my passport بود که اون موقع زیاد به نکات امنیتی توجه نمیکردم و بعد تقریبا یه سال اونم دیگه از کار افتاد. میدونم دلیل بر ضعیف بودنش نیست (چون تقصیر خودم بود) ولی بازم سعی کردم از خریدنش جلوگیری کنم.
پیشاپیش ممنون :n16:
سلام .نقل قول:
شاید کانکتور USB هارد اکسترنال خراب شده . مثلاًٌ بر اثر داخل و خارج کردن مکرر کابل USB ، این قسمت دچار فرسودگی شده باشه که نمیتونه اتصال محکمی بر قرار کنه . اگر هنوز گارانتی داره ببرید گارانتی در غیر اینصورت میتونید یه باکس اکسترنال جدید بخرید و هارد دیسک داخلی رو جابجا کنید . البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم ابتدا با کابل USB دیگه ای امتحان کنید .نقل قول:
فقط این مدل a80 بعد از چند سالی که ازش استفاده کردم، احساس میکنم برای پورتش مشکلی پیش اومده. اینطور که با هر ضربه خیلی ارومی که به کیسم میخوره و میلرزه، هارد قطع و وصل میشه. فعلا دو هفته هست که ازش استفاده نکردم تا بفهمم مشکلش چیه. بنظرتون مشکلش از چی میتونه باشه؟ احتمال پاک شدن دیتا هام هست؟ چجوری میشه درستش کرد؟
احتمال از بین رفت اطلاعات هم هست چون این قطع و وصلی ها ممکن هست باعث آسیب دیدن فایل سیستم پارتیشنها بشه و حتی در موارد بدتر خود هارد دیسک بصورت سخت افزاری آسیب ببینه . اگر هارد اکسترنال دیگه ای دارید توصیه میکنم از اطلاعات کپی بگیرید .
فقط روی یه سیستم میخواهید استفاده کنید ؟ مثلاً قصد ندارید به TV یا PC دیگه متصل کنید ؟نقل قول:
سوال اخر هم اینکه میخوام هارد 2 ترا بخرم (برای فیلم)
حمل و نقل خیلی خیلی کمی خواهد داشت. قیمتش هم برام مهم نیست (بالای یه میلیون نباشه فقط :)) )، مهمترین فاکتور برام دوام هارده که بتونه هر روز بالای 15 ساعت متصل بمونه و خیلی دیر فرسوده بشه.
با توجه به اینکه حمل و نقل خیلی کمی دارید و همچنین مدت استفاده طولانی پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال تهیه کنید . هارد دیسکهای اینترنال معمولاً دوام و عمر بیشتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دارند چون شرایط مناسب تری دارند . مثلاً در داخل کیس نصب میشه که جای امن تری محسوب میشه در مقایسه با هارد اکسترنال که روی میز قرار میگیره آنهم بصورت ایستاده که هر لحظه خطر سقوط وجود داره .
خیلی ممنون از پاسختون.نقل قول:
شاید کانکتور USB هارد اکسترنال خراب شده . مثلاًٌ بر اثر داخل و خارج کردن مکرر کابل USB ، این قسمت دچار فرسودگی شده باشه که نمیتونه اتصال محکمی بر قرار کنه . اگر هنوز گارانتی داره ببرید گارانتی در غیر اینصورت میتونید یه باکس اکسترنال جدید بخرید و هارد دیسک داخلی رو جابجا کنید . البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم ابتدا با کابل USB دیگه ای امتحان کنید .
احتمال از بین رفت اطلاعات هم هست چون این قطع و وصلی ها ممکن هست باعث آسیب دیدن فایل سیستم پارتیشنها بشه و حتی در موارد بدتر خود هارد دیسک بصورت سخت افزاری آسیب ببینه . اگر هارد اکسترنال دیگه ای دارید توصیه میکنم از اطلاعات کپی بگیرید .
بله با کابل های دیگه هم امتحان کردم و مشکل رفع نشد. گارانتی اش هم تموم شده، باید باکس اکسترنال جدید بخرم پس.
به tv وصل نمیکنم ولی از لپ تاپ و pc استفاده میکنم و اینترنال بدردم نمیخوره. یه مکان مخصوص کنار کیسم هست برای گذاشتن امن هارد ها. خودم یکم تاپیک رو گشتم هارد رومیزی بنظرم بهتره برام. با توجه به توضیحات، چه هارد اکسترنال رومیزی رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
فقط روی یه سیستم میخواهید استفاده کنید ؟ مثلاً قصد ندارید به TV یا PC دیگه متصل کنید ؟
با توجه به اینکه حمل و نقل خیلی کمی دارید و همچنین مدت استفاده طولانی پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال تهیه کنید . هارد دیسکهای اینترنال معمولاً دوام و عمر بیشتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دارند چون شرایط مناسب تری دارند . مثلاً در داخل کیس نصب میشه که جای امن تری محسوب میشه در مقایسه با هارد اکسترنال که روی میز قرار میگیره آنهم بصورت ایستاده که هر لحظه خطر سقوط وجود داره .
درضمن خیلی عذز میخوام ولی فک کنم سوال دوم بنده رو در اون شلوغی ندیدین:
تشکرنقل قول:
سوال دومم هم اینه که ایا میشه برای یه پوشه بخصوص در هارد رمز گذاشت؟ مثلا وقتی هاردی رو داری به دوستت میدی، عکس ها و فایل های شخصیت رمز گذاری شده باشن که خیالت جمع باشه؟
دسکتاپ اگر میخواهید انتخاب کنید بهتر هست حجمهای بالاتر انتخاب کنید مثلاً چهارترابایت و پیشنهاد من هم WD my book هست .نقل قول:
میتونید از نرم افزار True Crypt استفاده کنید . البته این نرم افزار خیلی وقت هست که دیگه از طرف سازنده پشتیبانی نمیشه ولی میتونید از نرم افزار VeraCrypt استفاده کنید که دقیقاً مثل همین هست و بروز رسانی شده . برای شروع شما باید یه فایل container با حجم مورد نظر بسازید و این فایل رو mount کنید تا به شکل یک درایو در my computer ببینید که میتونید اطلاعات رو داخل این درایو ذخیره کنید . اشکال این روش این هست که این فایل container رو دیگه نمیشه تغییر حجم داد . ولی اگر شما دنبال نرم افزاری هستید که فقط فولدر رو رمزگذاری کنید بهتر هست در انجمن درخواست های نرم افزاری مطرح کنید چون تجربه ای در این مورد ندارم .نقل قول:
با سلام
یه هارد برای وصل کردن به تلویزیون 4k
و کاربردم فقط رکورد و پلی هست
یعنی مرتب میخوام فیلم و اهنگ ظبط کنم و پلی کنم
بدون جابجایی، خیلی کم ممکن جابجا کنم
چه مدل و با چه ظرفیتی پیشنهاد میکنید?
مدلی که عمرش خوب باشه و زود خراب نشه
خیلی ممنون
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
دوستان راهی هست که از مدت کارکرد یه هارد به طور دقیق مطلع شیم؟
من هاردمو بردم گارانتی بم یه هارد جدید دادن ولی از نظر ظاهری مشخصه کارکرده هستش،با نرم افزار اما نگاه میکنم زده ۱ساعت کار!شکلو عمرش جور در نمیاد،مطمئنم شدم کارکرده هستش!