پارس عزیز:
آقا ما سرعت بالا نمی خواهیم اصلا....جون مادرت فقط شبا اینقدر قطع و وصل نشو...پدر ما رو در آوردی تو دیگه....اهههههههههه:13:
Printable View
پارس عزیز:
آقا ما سرعت بالا نمی خواهیم اصلا....جون مادرت فقط شبا اینقدر قطع و وصل نشو...پدر ما رو در آوردی تو دیگه....اهههههههههه:13:
ما حسینیه ارشاد هستیم :31:نقل قول:
چاکر بچه محل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
ای بابا این که خیلی بده :31:
منم تازه 1هفته نیست گرفتم . بنا باشه شلوغ شه که خیلی بده :31: بگیم دیگه ببندند خطی رو رانژه نکنند :27:
چی چیو سرعت نمیخوایم :31:نقل قول:
ایشالا که قطعیی شما هم درست بشه :46:
ولی اگه سرعت شبانه رو درست بکنن عالیه ولی زهی خیال باطل :19:
سلام داداش میشه بپرسم که دقیقا چند شب مشکل داشتی؟؟؟؟نقل قول:
منکه تو محل هرکی میپرسه میگم 2زار نمیارزه:31::27:نقل قول:
اخه 2زار پهنای باند جواب یه لشگر ادم رو نمیده که.
همینجوری با این اخباری که من دارم تا چند ماه دیگه باید دوره دانلود شبانه رو خط بکشیم.
فعلا خداروشکر همین شبی 3-4 گیگ ازش میگیریم تا ببینیم چی پیش میاد.
دیسکانکت هاش اذیت میکنه
این گیگ کم کردنش هم همینطور
و این که سایتش اصلا درست محاسبه نمیکنه
توی لیست IDM من از 1تا6 تقریبا 4.300دانلود کردم
ولی میزنه 3.900:-?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت و محاسبه گر پارس کاملا تعطیله
ما هم چاکریم هم محلی عزیز !!!! :7:نقل قول:
ولی من گمان نکنم که سرعت های شبانه افت کنه!!!!
همون طور که شاید شما هم در جریان باشید، یک پورت اصلی رو در مرکز مخابراتی به 6 یا 8 پورت کوچک تر تقسیم میکنند. که به احتمال 80 به بالا این پورت رو به 8 قسمت تقسیم میکنند و برای هر قسمت یک پهنای باند در نظر میگیرند!
خوب مقصدوم از این حرف رو الان بیان میکنم! توی مرکز شهید مفتح که من توشیم الان من در قسمت خیابان شریعتی هستم که فاصلم تا مرکز مخابراتی بین 500 تا 700 متر( یعنی به مرکز مخابراتی نزدیکم)
و دقیقا در این جا تو هر کوچه ای 5 تا شرکت یافت میشه کوچه ای که من الان توش هستم (تا اون جایی که من خبر دارم) 12 شرکت هست که بعضی هاشون وایرلس گرفتن و بعضی هم adsl حالا با این تعاریف میشه از تغییرات سرعت در طول روز حدس زد که پورت اصلی که تقسیم شده بین چند نفر کابر خانگی تقسیم شده و بین چند نفر کابر اداری تجاری! لازم به ذکر است تا ان جایی که من اطلاع دارم در بعد از ساعت 1 به صورت اتوماتیک پهنای باند این پورت های اصلی رو کاهس میدن ( در تمام دستگاه ها این طوریه) و توی این ساعت فقط کاربران خانگی هستند که دارن دانلود میکنند! یعنی اگه از 8 نفر کل فقط 5 یا 4 نفر از کاربر ها اداری تجاری باشن حله سرعت شما هیچ تغییری نمیکنه!!!!!!!!!:31::31::31::31:
ببخشید اگه سرتون رو درد اوردم چون مجبورم در تمام سطوح بنویسم!!!:19::19::19::19::19:
حالا با این همه تعریف و حدس و گمان هایی که من میزنم دیگه سرعت دانلود شبانه درصد خیلی کمی برای من و هم محلی هام قابل تغییر!!!!! فعلا هم باید بریم خدا رو هزاران مرتبه شکر کنبم که یه همچین سرعتی گیرمون اومده!!! در ضمن یه چیزی داشت یادم میرفت احتمال کاهش پهنای باند مرکز مخابراتی وجود داره ولی خیلی خیلی خیلی کمه!!!!!!!!:2::2:
پس با هم خدا رو شکر میکنیم:42::42::42::42::42::42::42::42::42:
یا علی!!!!
سلام
من پستای قبلی رو نخوندم
مث اینکه پارس آنلاین ارزون کرده تابستون
من رشت هستم و از یه شرکت دیگه با 15500 تومن سرعت دائم 30 نامحدود و با 36000 تومن سرعت 50 نامحدود دارم یعنی ماهی میشه 70 و 120 گیگ دانلود!!!!!!!
ولی چون پینگش بالاست میخوام عوض کنم شرکتو
پارس آنلاین با این قیمتایی که گفتم امکان چنین دانلودی رو داره؟
تو منطقه ما زیاد اهل دانلود پیدا نمیشه جای خلوت و فقیرنشینیه
یه 7-8 شبی دهن مارو سرویس کرده بوودننقل قول:
سایت پارس امروز باز هم باز نمیشه . انگار باز قراره همه چی بهم بریزه .
من که یک هفته ای هست بیخیال دانلود شبانه شدم . سرعت دانلود حداکثر 10 بود .
256 pol
درشبی که سرعت من افتضاح بود برا شما اینقدر خوب!!!نقل قول:
من شبی 1 gig رو به زور دانلود می کنم!!
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه در مراکز مخابرات شهید عاطف، ولی عصر(عج)، از تاریخ ۱۱ تیر ماه و در مراکز مخابرات شهدای هفتم تیر، شهید قندی، پیروزی، شهید فرداسدی، الغدیر، امامت، شهید مفتح، شهید حکمت شعار و شهید رجایی از تاریخ ۱۲ تیرماه آغاز میشود.
به گزارش ایتنا، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید عاطف با پیش شماره های ۷۷۷۰ الی ۷۷۷۴، ۷۷۲۹، ۷۷۸۶ الی ۷۷۸۸ در محدوده بزرگراه رسالت، ۱۵۰ غربی، رشید، ۱۱۹ و در مرکز مخابرات ولی عصر با پیش شماره های ۷۷۵۰ الی ۷۷۵۳، ۷۷۶۰ الی ۷۷۶۵ در محدوده خیابانهای شهید ناطقی، مجاهدین اسلام، کوچه های شهید استنکافی، بهنام و در مرکز مخابرات شهدای هفتم تیر با پیش شماره های ۸۸۸۱ الی ۸۸۸۴، ۸۸۳۰، ۸۸۳۲، ۸۸۳۴، ۸۸۸۶ در محدوده خیابانهای معیر، نیک، رامسر، مفتح و در مرکز مخابرات شهید قندی با پیش شماره های ۵۵۸۰، ۵۵۸۱، ۵۵۶۰، ۵۵۵۷، ۵۵۱۵، ۵۵۱۶، ۵۵۸۹ در محدوده خیابانهای مولوی، شوش، خیام جنوبی به مدت ۷۲ ساعت دچار اختلال میشود. همچنین در مرکز مخابرات پیروزی با پیش شماره های ۳۳۳۰ الی ۳۳۳۶، ۳۳۷۸، ۳۳۷۹، ۳۳۲۵ در محدوده خیابانهای شکوفه، تیموری، حاجیان فرد، بوبرکه، و در مرکز مخابرات شهید فرداسدی با پیش شماره های ۶۶۰۰ الی ۶۶۰۸ در محدوده خیابانهای هاشمی، شهید دستغیب، بلوار آیت ا... سعیدی و در مرکز مخابرات الغدیر با پیش شماره های ۳۳۰۰ الی ۳۳۰۳، ۳۳۶۹ الی ۳۳۷۳ در محدوده خیابانهای شهید قمری، منصور، نفیس (ناصری)، شهید انورزاده، شهید تسبیحی، ذوالفقاری و در مرکز مخابرات امامت با پیش شماره های ۷۷۴۰ الی ۷۷۴۳، ۷۷۴۶ الی ۷۷۴۸، ۷۷۱۵ الی ۷۷۱۷، ۷۷۹۸ در محدوده خیابانهای بلال حبشی، مسیل جاجرود، مهریار، شهید محمدی به مدت ۳ روز با اختلال همراه است.
براساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط دیتای مشترکین در مرکز مخابرات شهید مفتح با پیش شماره های ۲۲۸۹ از ساعت ۲۱ به مدت ۶ ساعت و در مرکز مخابرات شهید قندی از ساعت ۲۴ به مدت ۶ ساعت و در مرکز مخابرات شهید حکمت شعار از ساعت ۱۹ به مدت ۲۴ساعت و در مرکز مخابرات شهید رجایی با پیش شماره های ۴۴۰ الی ۴۴۹، ۴۲۰ از ساعت ۲۲ به مدت ۱۵ ساعت دچار اختلال میشود.
72 ساعت پرت میشود. و ممکن است دانلود شبانه ها هم پرت شود و......................................
البته از 6 تیر این پروژ کابل برگردان ها اغاز شده ولی پارس انلاین میگوید در همین 11 مرکز مخابراتی قراره افزایش پهنای باند اجرا بشه و .............
بچه ها این سرعت واسه pol 256 کم نیست ؟ همیشه همین سرعته برام صبح و شب
اکثرا برای همه بالای 1 هست چرا مال من اینطوریه ؟ مشکلی داره ؟
از شواهد پیداس که چیز پیان یا چیزشکن فعال هستش خوب معلومه سرعتت افت میکنه.:46:نقل قول:
این اسپیدتست هم نوسان زیاد داره.
یادم رفته بود خاموشش کنم اینم بدونه چیز پی ان :31:نقل قول:
از روز اولی که گرفتم همینه تقریبا سرعتش توی idm 55 ایناست شبام 20 :31:
طبیعیه؟
اره طبیعیه! 2 برابر سرویس خودت داری رسیو میکنی! ..نقل قول:
اما برای پارس طبیعی نیست! باید روزا بالای 100 باشه! شبها که فعلا ریخته بهم همون 20 هست!
یا خطط نویز داره یا مرکز مخابراتیت شلوغه!
یعنی امکان داره با این کار و افزایش پهنای باند سرعت ها بیشتر بشه...؟نقل قول:
یا همش چرت و پرته...؟
احتمالا دان استریم رو پایین برات بستن...نقل قول:
نو تنظیمات مودمت یه نیگاه بنداز ببین دان استریمت چنده؟
آقایون بخوام قطعش کنن چیکار باید کنم
خیلی سریع جواب بدید ممنون
دوباره باید درخواست بفرستیم یا با زنگ زدن حل میشه ؟؟؟؟؟
چی رو قطع کنی یا قطع کنن؟
واضح بگو
باید زنگ بزنی....نقل قول:
سلام دوستان میدونم که این جدول قدیمی هست و برای 2 ماه پیش هست فقط جهت اطلاع قرار دادم!
۱ آریا رسانه تدبیر (شاتل) اول ۲ پارس آنلاین دوم ۳ پیشگامان توسعه ارتباطات سوم ۴ انتقال داده های رهام (داتک) چهارم ۵ داده پردازی فن آوا پنجم ۶ لایزر ششم ۷ انتقال داده های آسیاتک هفتم ۸ ندا گستر صبا هفتم ۹ عصر انتقال داده ها هشتم ۱۰ داده گستر عصر نوین نهم ۱۱ کارآ امین دهممن
خودم نمیدونم که بر چه اساس این طبقه بندی صورت گرفته ولی فکر کنم بر اساس میزان انتقال داده در طی زمان مشخص در بخش رومینگ سازمان ارتباطات و مقررات رادیویی انجام شده!:2::2:
حتما فکر کردی که همه پهنای باندشو هم به کاربراش داده!!نقل قول:
نه عزیزم در بین اینها شرکت پارس آنلاین دارای دیتاسنتر هست و مقدار قابل توجهی از پهنای باندش رو به اون قسمت تخصیص داده. شاید به همین دلیل ترافیک بالایی رو داشته باشه
من دیروز pol-256-20 خریدم.با اینکه غیر از 150mb و حدود 20 تا کلیپ از یوتیوب دیدن و گشت زدن یکی دو ساعته کار دیگه ای ئکردم الان که نگاه می کنم می بینم ترافیک باقیمانده ام شده:59.16 آیا این طبیعیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ای بابا انتظاراتون رو از دزد باید پایین بیارید دیگه! اگه تو سرمونن زدن باید خفه خون بگیریم.... نه سازمانی... نه هیچی که بخوایم حقمون رو بگیریم!
آقایون یکی کمک کنه خواهشا
من امروز فردا میخوام از این شرکتی که هستم جمع کنم برم شاتل یا پارس آنلاین.با اینکه این شرکتی که هستم با 16000 تومن ماهی 70 گیگ و با 36000 تومن ماهی 120 گیگ دانلود میکنم ولی پینگش افتضاست.قطعی هم نداره.فقط دیر صفحه میاره.
کدوم بهتره؟ تا اینجاش شاتلو انتخاب کردم.رشت هستم. شاتل 2 مگ 3 گیگ ترافیک با 24000 تومن اینجا بچه ها میگن روزا 250 سرعتشه و شبم همون 250 و گاهی 180 هستش یعنی حداقل 180 و بچه ها 2 تا 4 گیگ دان میکنن شبی.حالا کدومو انتخاب کنم؟
شرکت خودم شاتل یا پارس آنلاین
پارس آنلاینو که با این چیزایی که تو این تاپیک گفتین تقریبا بیخیال شدم
بچه ها شاتل سرعتش رو توی اهواز پایین اورده می خواستم بدونم پارس انلاین هم همین کار رو کرده
سلام دوستان چطور میتونم Downstream رو تغییر بدم؟
نقل قول:
یکم غیر طبیعی به نظر میرسه
چون 20 تا کلیپ نهایت 1 گیگابایت بشه و دو ساعت گشت و گذار هم هر چی بشه دیگه بیشتر از 500 مگابایت که نمیشه رو هم میگیم خیلی خیلی بشه 1.5 گیگابایت
برای شما 3 گیگایابت یکم بیشتر کم کرده از ترافیکتون که به نظر خیلی زیاد تر از حد معمول میاد
تو conection peroperties تو قسمت Send و recive همیشه آمار دریافت و ارسال خودتون رو داشته باشید تا از کنترل خارج نشه و همچنین دچار این جور شکیات نشید
سلام دوستان
من مودم talent wifi دارم - میخوام وارد تنظیمات مودم بشم و ببینم downstream رو چند بسته شده
با ip نمیشه وارد بشم
باید چه جوری وارد شم؟ چون talent با بقیه فرق داره
من نظر دیگری دارم: توی رومینگ ها حتما به بحث دیتا سنتر ها توجه میشه تازه اونها جدا هستند در واقع مجوزشون رو جدا باید بگیرن و مخابرات هم برای مجوز دیتا سنتر ها پورت هایی رو که در اختیار شرکت قرار میده که خیلی گرون تر هستند چون پینگ فوق العاده کمتری داره(شرکت پارس انلاین که دیونه نیست بیاد پورت هایی به اون گرونی رو در اختیار کاربران قرار بده) این شماره بندی هم بر اساس پورت هایی که در اختیار کربران قرار داده یعنی در خدمت کاربران قرار داده و با توجه به تعداده پورت ها و میزان استفاده که کاربران یعنی همون انتقال داده هستد اگه شما اطلاع داشته باشید قبلا صبا اول بود چون پورت هایی رو که از مخابرات خریداری کرده بود رو سریع به کاربران میداد. ولی الان در لیست isp هفتم یا هشتم قرار داره!!!!:19::19::19:نقل قول:
به هر حال باید نظر هر کس رو محترم شمرد نظری شما هم برای من محترم هست و حتما در این باره تحقیق خواهم کرد.
بر و بچ مفتح می تونید وصل شید ؟ من با دیال آپ اومدم . وصل نمیشه و چراغ مودم قرمز می مونه . (چراغی که عکس کره زمین داره)
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک :19:
مال من که خدا رو صد هزار مرتبه شکر مشکلی نداره!! :42::42::42::42::42:نقل قول:
چند بار مودمت رو روشن خاموش کن شاید درست بشه!!!!!!!
آره یه بار خاموش روشن کردم درست شد . اومدم پستم رو پاک کنم که دیدم جواب دادی !
الان با IDM سرعت 195 :8:
باز ساعت از 1 گذشتو قطع شدن های پیاپی من شروع شد...چیکار کنم؟ :19:
منم همین طور!! موفق باشی! یاعلی شبت خوشنقل قول:
سلامنقل قول:
کدوم طرح هستش که ایقد سرعت شبانه دارید؟تهران هستین؟
سرعت کل شب همین 195 هستش؟
هیشکی جواب پست قبلیمو نمیده
قصه نخور داداش..... نوبت ماهم میرسه !نقل قول:
فکر کنم همین امروز چند تا خط رانژه کردند :41: سرعت کم و زیاد میشه :31:نقل قول:
تا دیشب 195 بود الان کم و زیاد میشه . تهران هستم .نقل قول:
POL-256-2G
مرسی داداش:11:نقل قول:
یعنی همش با 8000 تومن چنین سرعتی دارین خوش به حالتون بابا
اگه تو رشت هم چنین سرعتی بده که حتما میرم پارس آنلاین
الان وسوسه شدم برم پارس
شبی تقریبا چقد دانلود دارین؟
اینجا یه شاتل هستش که سرویس 2 مگش سرعت 250 میده که شبی 3 تا 4 گیگ دان میشه کرد با 23000 تومن
و یه اندیشه که شبی 1 تا 2 گیگ. با همون قیمت
و اون یکی پارس آنلاینه فقط نمیدونم سرعت تهران با رشت تفاوت داره یا نه؟؟؟