سلام دوستان
میشه بگید چه طور میتونم برای باز کردن سایت از حجمم کمتر کسر بشه؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
میشه بگید چه طور میتونم برای باز کردن سایت از حجمم کمتر کسر بشه؟
ممنون
میشه تو تنظیمات مرورگرت و اینترنت باز کردن عکسها و فایلهای جاوا یا فلش را غیرفعال کنی. ولی ارزش نداره. مگه چقدر میشه.نقل قول:
حیف پول که من برای مودم جیبی دادم . 315 هزار تومن رو مستقیم ریختم توی چاه .
مرکز شهر به سختی آنتن میده ، بیشتر جاها آنتن نداره ، توی ماشین به محض حرکت قطع میشه حتی با 20 کیلومتر سرعت .باطریش 1 ساعته خالی میشه .
من قبلا گفتم من نمیدونم چرا همه دنبال مودم جیبی هستند
تا زمانی که مبین نت پوشش آنتن دهیشو کامل نکنه خرید مودم جیبی ضرر هست
با عرض سلام وتبریک روز پدر.
امیدوارم جای درستش اینجا باشه:
میخوام یکی از طرح های مبیننت به همراه مودم وایرلسشو بگیرم،لطفا بفرمایید حداقل امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای اینکه"ترافیک رو برای 6 الی10 کاربر از نظر حجم،سرعت و ساعات استفاده" محدود کنم چیست؟:20:
یک کامپیوتر رو 24 ساعت روشن بزاری به عنوان سرور! سیستم عامل هم ویندوز سرور 2003/2008 یا لینوکس باشه که اونم بستگی به سخت افزار و نرم افزای که استفاده می کنی دارهنقل قول:
یا اینکه توی PC همه کاربرها نرم افزار هایی مثل netLimiter و ... نصب کنی بعد ازشون قول بگیری :27: که دست به برنامه نزنن!!!
من سایت پی سی دانلود رو باز میکنم 2 مگ کم میکنه.نقل قول:
از adblock و flashblock استفاده کن, تقریبا به طور میانگین 60-70 درصد حجم سایت های ایرانی تبلیغ به صورت Gif یا swf هست.نقل قول:
چون من مرتب جابه جا میشم مودم جیبی احتیاج داشتم ، جی پی آر اس بهترش هست ، با این پول میتونستم 3 سال داشته باشم .نقل قول:
دوست عزیز اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید برای این کار بهترین روش استفاده از افزونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به حذف تبلیغات هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در بین افزونه های فایرفاکس محبوبترین افزونه هست و بیشترین کاربر را هم در بین افزونه های فایرفاکس داره (حدودا 14 میلیون کاربر) و لینکش اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب اون افزونه روی فایرفاکستون می تونی هر عکس و یا فلشی را که توی سایت های پر کاربردتون نشون میده و می خواهید حذف کنید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش و زدن گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انتخاب مسیر اون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون عکس یا فلش بخصوص را حذف کنید
طریقه غیر فعال کردنش هم خیلی راحت هست و با کلیک روی عکس افزونه در نوار افزونه ها تون و زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی تموم اون تصاویر و فلش ها را دوباره ببینید
بچه ها این روزها سرعت شما چطوره؟
من صبح توی ساعت دانلود آزاد رفتم سرعت افتضاع بود، با IDM بیشتر از 6kb نمیشد دانلود کرد، جدیدا زیاد هم قطع میشه!
شما چطور؟
مرسی، خیلی خوب وقت گذاشتی و مرتب نوشتی، ممنون، ببینم برای گوگل کروم افزونه ی مشابه این سراغ نداری؟نقل قول:
پ.ن: پیداش کردمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مخزن ایناست
ساعت مجانیش که واقعاً افتضاح شده. یعنی من سه روز گیر گرفتن و یندوز8 جدید هستم. بیشترش را هم جمعه گرفتم. شبها بیشتر از 100-300 مگ نمیتونم بگیرم. اون هم از سرور مایکروسافت که واقعاً کارش درسته.نقل قول:
ولی ساعت عادیش بد نیست. این بستگی به همخطیها داره که اون ساعت روی خط باشند یا نه.
اما مبین نت کلا عجیبه ایرانسل وقتی مناسبتی در پیش باشه یه کار انجام میده مثلا قیمت مودم را میاره پایین یا حجم را بیشتر میکنه اما مبین نت اصلا هیچی
1.نصب کردم اما خوب تو گوششون نمیره که،میگن اون که ما میگیم درسته نه نرم افزار شمانقل قول:
2.مدل فک کنم این باشه
Firmware version:
v2.8.8.1-g1.4.4-mobinnet
درسته؟
سرویس 1 مگابیت دانلود شبانه رایگان حداکثر 1 گیگابایت .
روزا هم سرعت به زور به 128KB میرسه .
معمولا رو 90 هست .
آقا این جریان جمعه چی شد ؟ یکی میگه رایگانه یکی میگه تا یه ساعتی رایگانه ؟ یکی میگه اولش کم نمی کنه بعد یدفعه کل حجم رو کم میکنه ؟!!
من که حسابی گیج شدم !!!:41:
آخرش رایگان هست یا نه ؟؟؟!!! :41:
سلام دوستان... خسته نباشید...
میگم بچه ها من وایمکس مبین نت رو از سامسونگ هدیه گرفتم... ولی نمی دونم Username و Passwordam چیه...؟
ازون طرف وقتی وارد صفحه ی مشترکین میشم و وارد قسمت ecare میشم... نمی دونم چطوری باید وارد حسابم بشم... آخه اونجا وقتی login میزنم هیچ اتفاقی نمی افته... کلا انگاری هیچ لینکی تو اون صفحه کار نمی کنه!
این اطلاعاتی که روی مودم بوده رو فقط دارم...
شناسه ی پرداخت - شناسه ی اشتراک و یک کد به نام PID
من نمی دونم بین اینا کدومش یوزر و کدومش پسوورده ... و نم دونم کدم یکی رو توی ecare وارد کنم...
می خوام ببینم چقدر از ترافیک ماهیانم باقی مونده... چجوری باید فهمید چقدر باقی مونده؟
توروخدا کسی که مبین نت داره کمکم کنه... ممنونش می شم...!
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
من میخواستم 2 مگ مبین نت بگیرم بیشتر برای دانلود در ساعت های رایگانش ، اینجوری که شما می گید انگار باید قیدشو بزنم کسی 2 مگ داره سرعتش چه جوریه 2 تا 8؟
از این وایمکس نمیشه در حال حرکت استفاده کرد. هنوز مجوزش رو نمیدن. اگر هم حرکت کنی قطع و وصل میشه. مثل موبایل نیست. بهترین مودم هم وایفای است نه جیبی.نقل قول:
دوست عزیز من ۱ مگش رو دارم سرعت خیلی خوبی داره... روی ۱۳۰ تا ۱۲۰ کیلو میچرخه... هیچ مشکری نیست... و اینکه سرعتش با ایرانسل هیچ فرقی نمیکنه...نقل قول:
بعدشم مگه مبین نت ساعت های دانلود رایگان داره؟؟
توی سایتش زده. فقط دو تا هشت صبح. آن هایی که برایشان رایگان هست طرح های یک ساله یا دوساله ی قدیمی دارند که در آن زمان رایگان بود.نقل قول:
سلام دوستان....
من از عوامل فنی وکارشناس مبین نت هستم...
خوشحال میشم کمکتون کنم....
در جواب به سوال آخر باید بگم که ساعات رایگان مبین نت فقط دو صبح تا هشت صبح هست....
آره دیگه، 2 تا 8 هر روز رایگانه! :دینقل قول:
داداش اینو داری جدی میگی؟ کجای سایت مبین نت نوشته؟نقل قول:
ولی من فکر نمی کنم...!
من وایمکس ایرانسل داشتم... ایرانسل اصلا ساعات دانلود رایگان نداره...! فکر میکنم مبین نت هم نداشته باشه ها...!
کلا فکر میکنم شرکتهای ارائه دهنده ی سرویس وایمکس ساعات دانلود رایگان رو نداشته باشن...
دوست عزیز شما از کجا مطمئنی؟
نقل قول:
چرا عزیز.....
ساعت دو صبح تا هشت صبح تمام روز ها رایگان هست با همون سرعت سرویس خریداری شده
نقل قول:
ببین عزیز اون قسمتی که با mob شروع میشه میشه uri شما مثلا به این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قسمت بعدش که یک عدید 6 رقمی هست میشود پسوردتون....
من باورم نمیشه... دادش دستت درد نکنه که راهنمایی کردی...! خیلی خیلی ممنونم... خدا حفظت کنه ایشالله!نقل قول:
من طرح هدیه ی وایمکس مبین نت از طرف سامسونگ رو دارم...! سرعت ۱ مگ تا دوسال... ۱۲ گیگ هم هدیه داده بهم...
یعنی اگه 2 شب تا 8 صبح دانلود کنم از ترافیک ۱۲ گیگ هدیم کم نمیشه؟
نقل قول:
خیر چیزی کم نمیکنه......
من اون قسمت رو که با Mob شروع میشه رو باید کاملا با mobinnet.net@ وارد کنم؟ یا فقط عدد قبل از @ رو ... اگه میشه توضیح بدین دقیقا چه عبارتی رو وارد کنم؟
من الان کل عبارت رو وارد کردم یعنی کل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسوورد هم همون ۶ رقم رو زدم... اما متاسفانه هرچقدر روی گزینه ی login. کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته... کلا روی هیچی نمیشه کلیک کرد... من حتی روی forgot password هم کلیک که میکنم باز هیچ اتفاقی نمیفته...!
نقل قول:
بله به صورت کامل....
دقت کن دوست عزیز....صفحه ecare فقط با internet explorer سازگاری دارد....فقط با internet explorer بازش کنید
مشهد کسیو میشناسید که مودم ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنه ؟
مگه میشه مودم ایرانسل را به مبین نت تبدیل کرد؟نقل قول:
منظورتان این است که این را از شما بخرند و یک مودم مبین نت بدهند؟
چون یکی از اقوام میخواهد از ایرانسل به مبین نت برود. مونده که مودمش را چیکار کنه.
بله میشهنقل قول:
مودم ایرانسل رو فیرم ویر رو اپدیت میکنن ، فرکانس رو عوض میکنن ،مک رو تو شبکه مبین نت رجیستر میکنن ، بعد میشه با همون مودم ایرنسل از مبین نت گرفت
من مودم ایرانسل دارم زنگ زدم مبین نت گفتم چه جوری می شه اکانت مبین نت بگیرم اینجا رو معرفی کرد گفت از عوامل مجاز خودمونه 25 تومن می گیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم نمی تونم انجام بدم حتما باید مودم و بدم به اونا تبدیل کنن ؟ دردسرش همین رجیستر کردن آدرس مک !! بعد راه برگشت هم داره ناراضی بودم بخوام دوباره برگردم ایرانسل ؟
حتما راه برگشت داره ولی مهم اینه که شخصشو پیدا کنینقل قول:
این سیب سبز سبز رو دیدم ، ولی من مشهد ام !
نقل قول:
بستگی به نوع مودمتون داره....فقط یک نوع مودم را میشه آورد در شبکه مبین و بعد از اون هم دیگه قابل برگشت نیست.....
نه عزیز قابل برگشت به هیچعنوان نیست....نقل قول:
همون اول هم ازتون تعهد میگیرند
نیازی به پیدا کردن شخص هم نیست کافیه با 096790 تماس بگیرید و تقاضا کنید ...خودشون عامل را میفرستند براتون
این که میگین قابل برگشت نیست از لحاظ علمی و تخصصی اشتباهه ! حتماً شدنیهنقل قول:
-
BM632 الان دارن تبدیل میکنن ، همون مودای هُواوِی که هر دو شرکت دارن
شما به عوامل مجاز فروش در مشهد زنگ بزن احتمال زیاد تبدیل می کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]