هزینه تون؟؟؟نقل قول:
هزینه تون؟؟؟نقل قول:
تا 1 میلیون و 600 تومان.نقل قول:
نقل قول:
خوب اولا مدلی که من پیشنهاد دادم از نظر گرافیک قوی تر هست.
sv رو اگر new revision بخری مشکلی نداره ، یعنی در خرید خیلی باید دقت کنی.
اما HP ها مشکلی ندارند
مگر نه مدل asus خیلی هم خوب هست
نقل قول:
کانفیگش بالاست اما قدیمی شده.
GF330 و core i7 720 قدیمی شده و سعی کنید از مدل های جدید خرید کنی.
مشکلی هم ندارند اما به هر حال همه چیز یک لپتاپ مشخصات سخت افزاری او نیست.
من باز هم از HP پیشنهاد میکنم یا ایسوس
سلام
نظرتان در مورد Inspiron 5110 یا ASUS - N53Sv با کانفیکهای زیر چیست؟ آیا با 1250 گزینه بهتری هست؟ کدام را ترجیح میدهید و چرا؟ هرچند اسوس 40 تومن گرونتره.
Inspiron 5110:
cpu: i7 2630Qm
ram: 6 g
hard:640 g
vga: 525
ASUS - N53Sv
cpu: i7 2630Qm
ram: 4 g
hard:500 g
vga: 540
ممنون
مدل ایسوس خیلی بهتر و زیبا تر هست ، حتما از سری New revision خرید کنید/نقل قول:
از لنوو هم سری Z570 میتونه رقیبی برای مدل دل باشه
ممنوننقل قول:
چطور میشه تفاوت new revision رو با قدیمی فهمید؟
راستی چرا از مدلای با کانفیگ خوب و قیمت خوب اسمی نمیاد؟ مثل ایسر 5750؟
هزینه تون به سری G ایسوس که نمیرسه اما اچ پی 6090ee خیلی قوی هستنقل قول:
کانفیگش هم:
i7 2630
6m cash
8g ram
1tr HDD
VGA Radeon HD 6770
15.6
blueray
1500.000
==========
Asus n53sn هم خوبه
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
دوستانی که مشاوره میدن نسبت به هزینه شخص درخواست کننده و البته سعی میکنن از برندهایی که تو ایران جا افتاده تر و رسمی تر هستند استفاده بشه.. ایسر خیلی خوبه ولی نه تو رنج بالای 1 چون تو اون رنج برندهای معتبرتری هم هستندنقل قول:
=======
سری اصلاح شده با سری مشکل دار از برچشب روی جعبه و خود لپ تاپ تمیز داده می شوند
خواهشا یکی راهنمایی کنه.نقل قول:
با تشکر از پاسخ به سوال قبلی م
آقا من بین دو راهی موندم
k53sv خریدم و مشکل کوچکی در نور صفحه داشت خلاصه گفتن عوض میکنند که دیگه ۲ روز بعد کلا این مدل رو تمام کردن
حالا n53sv با کانفیگ
ci5 نسل قبی
geforce gt425 2gb
4 gig ram
هست که حاضر شدن 1140000 بهم بدن چون مدل k53 که قرار بود بهم بدن تمام کردن
حالا مونم صبر کنم که k53 بیاد(ci5 نسل جدید. gt540 2 gb . 4gb ram )یا همین n53 رو بگیرم
اصلا این دو cpu با هم خیلی تفاوت سرعت دارند؟
صفحه full hd مدل n53 که سایزش 15.6 هست چه مقدار کاربردیه؟ و ارزش داره؟
راستی من k53 رو 1070000 خریده بودم یعنی اگه این n53 رو بخوام باید باید 70 دیگه بدم.
هنوز منتظريم!!!!نقل قول:
نقل قول:
از نظر من سری N زیبا تر و مناسب تر هست.
صفحه نمایش های FULL HD مدل های N در بازار خیلی کم پیدا میشه و من فکر نکنم گیرت بیاد
در مورد اختلاف پردازنده ها هم میتونی تو لیست زیر با هم مقایسشون کنی :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
نقل قول:
هنوز که این سری وارد نشده.
با گارانتی اصلی خرید کنید.
موقع خرید هم دستگاه رو چک کنید. مورد دیگه ایی هم نیست
یک لب تاپ ایسوس cpu سندی به من معرفی کنید
بهترین گارانتی ایسوس کدام شرکت هست؟؟
منظور از cd ریکاوری چیست؟؟
نقل قول:
از ایسوس N53SN و N53SV
گارانتی 1)سازگار 2)دیجیتال 3) الماس
CD ریکاوری یک نسخه ی پشتیبان از سیستم عامل شماست که در صورت بروز مشکل میتونید تمامی نرم افزار ها و درایور های اصلی رو به حالت اول برگردونید
تا 1.100 بهترین لپتاپ کدومه؟
با چه گارانت و از کدوم پاساژ؟
نقل قول:
هیچ وقت نمیشه بهترین رو مشخص کرد
الان در این محدوده قیمت سری جدید K از ایسوس و سری جدید Z570 از لنوو و سری جدید inspiron از دل بهترین هستند
ایسوس و لنوو با گارانتی سازگار ، دل هم زیگورات
میشه از ایسوز یا اچ پی یه مدل که core i7 داره بگید با همین قیمت
از بین این 4 تا کدوم رو بگیرم بهتره؟
-------------------------------
Dell Inspiron 5110-A
--------------------------------
HP Pavilion DV6-6090
------------------------------------
msi-FX620 DVD
Intel Core i5 2410M 2.30Ghz 3Mb 1066Mhz
8 GB DDR3
High-end nVIDIA Geforce GT540M 3D Graphic Card
15.6? HD / Full HD (1920x1080) TFT LCD
HDD:750 GB
wg:2.3kg
----------------------------
msi-GE620-i7
Intel® Core i7-2630QM Processor (6M Cache, 2.00 GHz)
8GB DDR3
750GB
Nvidia GeForce GT 540M
15.6" Full HD (1920x1080) or HD (1366x768)
wg:2.4
--------------
سلامی گرم به دوستان عزیز
لپ تاپ 13.3 اینچی تا قیمت 1400 حداکثر 1500 چی پیشنهاد میکنین؟
در ضمن بهتون بگم این لپ تاپو برای یک نفر میخوام بگیرم که اصرار داره که لپ تاپش سونی آمریکا باشه
حالا با این شرایط یه مدل از سونی بهم پیشنهاد بکنین و مدلهای دیگه از برندهای دیگه بگین؟
آیا سونی آمریکا با سونی چین تفاوت دارد؟چه تفاوتی دارد؟
با تشکر
نقل قول:
با یک میلیون تومان نوت بوک با پردازنده core i7 نداریم !!!!!
از ایسوس یک سری K52JT در بازار بود با پردازنده core i7 740 و کارت گرافیک 6370
تا اونجا که میدونم خیلی کم گیر میاد و اگر هم گیرش بیاری با قیمت حدود 1200 پیدا میشه
من پیشنهادم این هست که سری جدید K با پردازنده های core i5 سندی بریج رو خرید کنید
کد:http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#specifications
فرق بین لپ تاپهای inspiron , vostro در برند dell چیه؟
vostro سری business هست و مقاوم و محکم تر هست ، در محیط کاری کاربردی تر هست ، صفحه نمایش زیر نور بهتر جواب میده تقریبا صفحه نمایش مات هستنقل قول:
inspiron سری مولتی مدیا و خانگی هست ، کیفیت پخش صدای بهتری داره ، کلید های مولتی مدیای کامل تر.
پورت HDMI
زیبایی و تنوع رنگ بیشتر.
صفحه نمایش براق
پس بهتره بگم ارزونترین core i7 کدومه که هم 15.6 اینچ باشه هم Asus یا hp و هم تو بازار باشه
عجیبه چن ماه پیش با همین 1 ملیون همه میگفتند افزایش بودجه بده فقط core i7 بگیر ما هم a42ja گرفتیم 1.100 فقط 14 بود که الان 15 میخوایم
سلام دوستان
من دونبال چند تا مرجع معطبر برای مقایسه لپ تاپ ها هستم ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان
من با کمک دوستان گل اینجا داشتم میرفتم که 6090 رو بگیرم ولی از 10 نفر 7 8 نفر گفتند hp نخر که قطعاتش فلانه،خرابیهاش فلانه و...
میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ 6090 امتحانش رو پس داده؟
بنظرتون n53sn بگیرم به خاطر مشکلات hp بهتر نیست؟قیمتش رو دارید؟تو امرتات زده بود 1640:18:!!!!!!!!!!!
دوست عزیز اچ پی لپ تاپ فوق العاده ای هست مخصوصا 6090 بخاطر این میگن نخر که یا خودشون موجودی ندارن میخوان منصرفت کنن از موجودی های اونها خرید کنی و دلیل دوم نداشتن نمایندگی معتبر توی ایرانه...نقل قول:
دوستان من تو انتخابم به مشکل خوردم !
یه لپ تاپ میخوام با این مشخصات :
cpu : core i5/i7
ram : 4gb /6gb
vga : radeon 5470/ geforce 330 or better
monitor :14 inch که رزولیشن بالاتر از 1366 در اولویت
hdd : 500 minimum/ 7200
اگه میشه از تمام مارکها مدل ها رو با قیمت معرفی کنید
مرسی
سلام شنیدم لب تاپی مثل دلxps l502 بلوری داره با این بلوری نمیشه dvd رایت کرد یا خوند آیا صحت داره؟ یعنی در واقع اون لب تاپ با بلوری dvd یا cd خون نداره؟واقعا همچین چیزی ممکنه؟
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
اصالتا و بدون هر گونه تعصب دل بهتره یا سونی وایو ؟ وافعا من موندم کدومو بخرم؟ دوستان برند دل مدل xps l502-a رو پیشنهاد کردند. آیا سونی وایو با همین امکانات دل چه مدلی رو میشه پیدا کرد و چه قیمتی هست ؟ ممنون
سلام دوباره به دوستان عزیز
امیدوارم خوب باشید
دوستان توی سایت رسمی اسوس مدلی رو به اسم a42jp پیدا نکردم > توی بازار هم نبود تقریبا
آیا این a42jp همون k42kp است؟
کلا چه فرقی می کنند ؟
توی بازار ایران k42jp اومده با این کانیفگ پائین؟ الانم هست؟؟
Specifications
ProcessorIntel® Core™ i7 740QM Processor
Intel® Core™ i5 430M/450M/460M/520M/540M Processor
Intel® Core™ i3 330M/350M/370M/380M Processor
Intel® Pentium® Dual-Core P6200/P6100/P6000 ProcessorOperating System [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Ultimate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Professional
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Basic ChipsetIntel® HM55 Express ChipsetMemoryDDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM Display14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight GraphicAMD Radeon® HD 6570M with 1GB/2GB DDR3 VRAM Storage2.5" SATA
640GB 5400rpm
500GB 5400rpm/7200rpm
320GB 5400rpm/7200rpm
250GB 5400rpm Optical DriveSuper-Multi DVDCard Reader2 -in-1 card reader ( SD/ MMC)Camera0.3 Mega Pixel web camera NetworkingIntegrated 802.11 b/g/nInterface1 x Headphone-out jack
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
3 x USB 2.0 port(s)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI AudioBuilt-in Speakers And Microphone
Altec Lansing® Speakers
SRS Premium SoundBattery6Cells : 4400 mAh 48 WhrsPower AdapterOutput :
19 V DC, 4.74 A, 90 W
Input :
100 -240 V AC, 50/60 Hz universalDimensions34.9 x 23.8 x 3.65 cm (WxDxH) Weight2.2 kg (with 6 cell battery)
Manufacturer Warranty2-year limited global hardware warranty. *different by country
1-year battery pack warranty
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تا 1500 لپتاپ اپل پیدا میشه که ویندوز 7 رو خوب اجرا کنه ؟؟؟
بله jp نیست اما ja هست که تقریباشبیه هم هستند و این محصول برای بازارهای خاص هست....نقل قول:
k42کاملا با a42 متفاوته
ممنون دوست مننقل قول:
دوستان دیگه و دوست خوبم bioster نظری ندارن؟
آخه این اولین لپ تاپ زندگیمه و قراره تا4 سال دیگه هم همین باشه و واس همین نمی خوام بیگدار به آب بزنم.
بنظرتون برم سراغ همین یا مدل های n53sn و n53sv ؟قیمت های این دو مدل ایسوز رو اگه دارید لطف کنید؟
ممنونم:10:
بله در جریانم که k42 با a42 متفاوته كاما مساله اینه که توی سایت اسوس چیزی به اسم a42jp نیست ك منتها با اون کانفیگ k42jp هست که ظاهرش فرق داره با اون a42 بهمین دلیل می پرسم ++++ اینکه آیا k42jp با کانفیگ core i 7 توی ایران اومده؟ چون k42jp-core i3 توی ایران هست ...نقل قول:
دیگه خسته شدم اگه یه لطفی بکنین کمک کنین برم سریع همین k42jp- core i7 رو بگیرم و خلاص
مرسی
نقل قول:
قیمت ها رو به افزایش هست !!!
در مورد اینکه میگید 6090 امتحانش رو پس داده یا نه باید گفت که مسلما لپتاپی که تازه وارد بازار میشه نمیشه راجع به اون نظری داد ، اما با توجه به اینکه سری قبلی DV6 امتحان پس داده پس میشه گفت که این هم خوب باشه
معمولا لپتاپ ها خیلی کم پیش میاد خراب بشند و اکثر خرابی ها هم از شارژر و باتری و بلندگو و ... هست که راحت تعمیر و جایگزین میشند.
البته بستگی به استفاده ی صحیح شما نیز داره ، مثلا نوت بوک گیم بیشتر از دو سال معمولا عمر نمیکنه!!!
من خودم اگر باشم ایسوس رو انتخاب میکنم انا هیچ دیلیلی وسش ندارم!
هر دو خیلی خوب هستند ، هر کدوم رو خوشتون اومد خرید کنید
نقل قول:
تا این قیمت می تونید از سری مک بوک پرو 13 اینچی خرید کنید که مشخصات نسبتا خوبی داره.
ویندوز هم روش نصب میشه اما به پای مک در این لپتاپ ها نمیرسه!
به هر حال یا باید روی Vmware ویندوز رو نصب کنی و یا dual boot کنی
مثلا تحت ویندوز دستگاه بیشتر گرم میشه و یاتری هم خیلی سریع تر خالی میشه
خرید لب تاپ با ویندوز اورجینال بهتر است یا dos کدام را توصیه میکنید؟/
ویندوز اورجینال چه امکاناتی به کاربر میده؟؟؟
بله در جریانم که k42 با a42 متفاوته ما مساله اینه که توی سایت اسوس چیزی به اسم a42jp نیست منتها با اون کانفیگ k42jp هست که ظاهرش فرق داره با اون a42 بهمین دلیل می پرسم ++++ اینکه آیا k42jp با کانفیگ core i 7 توی ایران اومده؟ چون k42jp-core i3 توی ایران هست ...
دیگه خسته شدم اگه یه لطفی بکنین کمک کنین برم سریع همین k42jp- core i7 رو بگیرم و خلاص
مرسی
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم ویندوز اورجینال هم کارایی بهتری داره و هم خوبی اش اینه که می تونی آپدیت اش کنی به راجتی و کلا یک یوزر قانونی بحساب می آیی
این ویندوز هایی که اینجا ما میریزیم رو سیتم ها کرک شده و دست کاری شده است و اون کارایی ویندوز اورجینال رو نداره
دوست عزیز k42jp من مدل cori7 رو ندیدم!!!نقل قول:
شما می تونید به جاش مدل x42jy رو با کانفیگ:
cpu: corei7-4740
6m cash
4g ram
500g hard
ati6470
وزن 2.2
قیمت هم حدود 1.100 تا 1.200
این مدل رو دو هفته پیش برای یکی از دوستان خریدم سیستم خوبی بود فقط رمش 2 گیگ هست که ما 4گیگ کاستوم کردیم[COLOR="Silver"]
در ضمن این مدل بدون گارانتی هست همه جاااااا
=======
درباره ویندوز ارجینال من به شخصه ترجیح میدم داس بخرم
یه لپ تاپ معمولی می خواستم حتما سونی باشه واسه کارهای دانشجویی.دانشجوی پزشکیم و فعلا کار تخصصی و مهندسی و گرافیکی باهاش ندارم کار هام درحد اینرنت و آفیسه وحتما سبک باشه چون می خوام راحت بتونم این ور و و اون ور ببرم.
بهم گفتن که لپ تاپ خوب و معمولی اینا رو داره
corei5,ram 4Gb,graphic 1Gb,2kg
حالا بین ea36,s136 نمیدونم کدوم بهتره!
یه راهنماییم بکنیین,اگه میشه قیمت هاشم بگید
یه سوال دیگه:کارت گرافیک به غیر از بازی به درد کار دیگم می خوره,یعنی می ارزه که بهش توجه بشه واسه خرید؟!
مودم هم داشته باشه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون