واسه من که مشکلی نداره باز میشه راحتنقل قول:
Printable View
واسه من که مشکلی نداره باز میشه راحتنقل قول:
دقیقا با صحبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 موافقمنقل قول:
شما نام سرویس رو به شاتل 2 یا اسمی به غیر از شاتل قرار بده بعد امتحان کن ببین قبول می کنه اگر قبول نکرد پایین صفحه service circuit رو غیر فعال کنید امتحان کنید اگر جواب نداد دوباره پایین همین گزینه ubr را دوباره انتخاب کنید چون در این حالت pcr باید غیر فعال باشه نه عدد 0 امیدوارم مشکلتون حل بشه
من مسنجر مشکلی ندارم...نقل قول:
پروتوکل L2TP برای مخابرات وصل شد و الان با سرعت بالا کار میده .
دوباره بستنش :n03:نقل قول:
نه هنوز بازه و مشکلی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجبنقل قول:
دیشب درست شد باز دوباره نیم ساعت پیش اسیاتک خراب شد نتش بعد که درست شد یاهو باز کانکت نمیشه
تایید میشه... ساعت 2:37 بعدالظهر هم همیار و هم نوین کانکت نمیشه...نقل قول:
جالبه مال من همیارنت سایت یاهو هم لود نمیشه... نوین سایت یاهو لود میشه اما نمیشه وارد میل شد...
نقل قول:
سئوالی می پرسیا یعنی اینقدر دیگه بابا!!!خوب معلومه مطئنم 256 هست خودمم تعجب کردم اولش ... ولی الان لذت می رم تا تعجب:n09:
دوستان من از كي ميتونم تعرفه ام رو عوض كنم؟
من الان 512 حجمي دارم ميخوام 256 نامحدود بگيرم
بايد تا اخر ماه صبر كنم يا حالا هم ميشه؟
به این خاطر که https رو محدود کردننقل قول:
کلا سرویسهای نامحدود بیست نت 30 40 کیلوبایت بشتر از حد معموله مثلا با 256 سرعت 70 تا 80 داری و با 512 100 تا 110 و 1 مگ هم 130 تا 140نقل قول:
از صبج که l2tp وصل شده مشکل تایم اوت مخابرات هم حل شده و الان همه چی اوکی هست . فقط درخواست دارم دوستانی که 512 نامحدود دارن بگن سرعت دانلودش چقدره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر جاها بسته استنقل قول:
اسیاتک بعضی مواقع به سختی کانکت میشه که سرعتش در حد همون https هست
دوستان عزیز ما چرا لقمه رو دور سر خودمون میپیجونیم . اینترنت داره ملی میشه میره جالا یک ساعت هم پورت رو باز کردند اصل مطلب اینکه در آینده همه بسته میشه . حالا شما دلتون خوش باشه فلان پورت در فلان ساعت باز شده.
اگر اینترنت جهانی در ثریا هم باشد مردانی از نژاد پارس به آن دست پیدا میکنند.نقل قول:
اینترنت ماهواره و ...
مخابرات اصلا" افت سرعت نداره .نقل قول:
چي كار كنم من؟نقل قول:
سرعت اسياتك افتضاحه امروز. از ده بالاتر نميره سرعت دانلود. مال شما هم همينطوره؟ من كازرونم.
شما در هر دوره 2 ماهه در هر زمان می تونید تنها 1بار درآن دوره تغییر تعرفه بدیدنقل قول:
از طریق منو (سایر)می تونید اقدام کنید (البته من حدس می زنم که شما اینترنت 20نت داشته باشید در غیر این صورت از قانون شرکت های دیگه اطلاعی ندارم)
نقل قول:
آره گند زده شده بهش
بیست نت هم 30 درصد سایتها رو باز نمی کنه که طبیعتا سرورهای خارجی هستند البته با سوکس مشکلی نداره
اسياتك فارس باز هم گند زد به اينترنت و كيفيتش رو باز هم عمدا پايين اوردن. سرعت دانلود شبانه رو كه اولش صد بود اوردن پنجاه بعد سي و الان هم ده شده و اگر دانلود شبانه ميخوايد بايد سرويس هاي گرون تر بخريد. اي ريدم تو اين اسياتك كلاهبردار. اصلا تو اي كشور هيچي بهتر نميشه همه چي بايد بد و بدو بدتر بشه لعنت به اسياتك و تمامي اشخاصي كه به اين مردم ظلم ميكنن.
پکت لاست فراوان:n21:
محتوای مخفی: پینگ
20 نت یکی دو ساعت ترکید ولی همین الان باز نرمال شد .
نمیدونم چی شده پینگ 8.8.8.8 برای من اومده زیر 120 !! ولی 4.2.2.4 همون 200-220 هست :n29:
ای بابا این یاهو مسنجر هم باز زدند
کانکت نمیشه یاهو مسنجر باز
قسمت مسنجر سایت یاهو هم جالب نیست!
دوستا تاپیک مخابرات بوشهر تو سایت موجود نیست لیست بدین ؟!
- Adsl / شهر بوشهرنقل قول:
-لیست تاپیک های جامع بخش سرويس اينترنت پرسرعت
سرویس ماتریکس یه 25 دقیقه ای رفت تو کما از اون بداش.... سایت خودش هم باز نمیشد ...
دوستان امروز هم من از صبح مشکل کانکت نشدن یاهو مسنجر را دارم بقیه دوستان هم همین مشکل را دارند و نام سرویس دهنده؟
ظاهرا روی سرویس های قدیمی اسیاتک هم 1-9 شده شبانه!اره؟
چه فایده ای داره اصلا 24 ساعتش بکنن سرعت دانلود من از 10 تا بالاتر نمیره مردشورشون رو ببرن با این خدماتشوننقل قول:
کدوم مرکز هستین و چه سرویس دارین؟نقل قول:
برای ما اینجور نیست احتملا مشکل از مرکزتون هست
سرعت توی روزچنده؟
من سرعت ١٢٨ گرفتم سه ماه پيش كه سرعت دانلود شبانه ام سي كيلوبايت در ثانيه بود كه همونشونم كند بود الان كلاهبردارا دو شبه اوردنش رو ده!!! ديگه مفت نمي ارزه.من نماينده ي اسياتك كازرون گرفتم.
نقل قول:
مرکز ولیعصر 256 دارم قبلا سرعت شبانه تا 60 هم میرسید ولی دو سه شبه 20 تا 30 بالا تر نمیره
اسیاتک هم که وضعش خرابه. از وقتی طرح هاشو عوض کرده سرعت حسابی اومده پایین.
تایید میشه منم همینطوره.نقل قول:
نقل قول:
واقعا خوب گفتی خاک تو سرشون با طرحاشون و اینترنت افتضاحشون.
سرعت همه آسیا تکی ها شبانه نصف شده یا فقط من مشکل دارم؟