مخابرات 1 مگ رو میده 38 هزار تومن (نامحدودم هست)نقل قول:
Printable View
مخابرات 1 مگ رو میده 38 هزار تومن (نامحدودم هست)نقل قول:
نقل قول:
مخابرات که مدرک میخواد من فقط یه کارت دانشجو دارم اونم واسه دوستمه.
سلام دوستان
من یه مدتی هست که پارس آنلاین دارم 512
خیــــــــــــــــــــلی مزخرفه:
1-ترافیک اولیه که همش 4.5 گیگ برای 3 ماه که در عرض 15 روز تمام شد
2-قیمت خیـــــــــــــــــلی گرون برای خرید ترافیک جدید
الف_1گیگ 5 هزار تومان
.
.
.ه_5 گیگ 25 هزار تومان
2-نکته به نظر مثبتش نا محدود بودن از ساعت 1تا6 صبح است ولی اونقدر سرعت میاد پایین که حوصله آدم سر میره
3-سرعت دانلود غیر ساعتهای نا محدود تا 240 میره بالا ولی حدودا رو همون 130 تا 145 هست که نمیدونم نسبت به بقیه شرکتها خوب هستش یا نه ولی تو ساعتهای نا محدود داغونه مثلا تا 15 هم پایین میاد وتا 90 هم بالا میره ولی به شدت نوسان داره و بدرد نمیخوره
در کل پارس آنلاین برای افرادی که خیلی پولدارن یا مثلا خیلی پول پیدا کردن خوبه
((آقا این بود شرح حال ما))
حالا میخوام از مخابرات یا جای دیگه بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
آقا شما کجایین
من رشت اندیشه سبز خزر گرفتم فقط با 23000 تومن در ماه محدود 8 گیگ.
روزا سرعت رو 110 هستش و شبا از 1 تا 2 که رایگانه همچنان سرعت 110 هستش وبعد 2 میشه 50 کیلوبایت واواخر شب که نمیدونم کی هست دوباره میشه 110 یا 120 کیلو(رایگان)
دیگه از این بهتر
دوستان این حرف درسته که اگر Adsl بگیریم دیگه با دایال اپ نمیتونیم کانکت شیم یعنی خط تلفن تعغییراتی میکنه که دیگه امکان استفاده از دایال اپ نیست
کــــــرجنقل قول:
آقا شما کجایین
خداوکیلی اعصابم خورد شده تازه اون شرایطی که گفتید اگه برای 512 باشه زیاد خوب نیست
ولی قیمتش خوبه
اگر کسی اطلاعات کامل داره در مورد ADSL مخابرات بی زحمت راهنمایی کنه
نه خیر من بعد از اینکه ADSL گرفتم با دیال آپ وصل شدمنقل قول:
دوستان این حرف درسته که اگر Adsl بگیریم دیگه با دایال اپ نمیتونیم کانکت شیم یعنی خط تلفن تعغییراتی میکنه که دیگه امکان استفاده از دایال اپ نیست
(ترافیک تموم شده بود تا دوباره بخرم کار ضروری داشتم)
سلام دوستان
من تو خ ترکمنستان هستم. تازه میخوام پر سرعت بگیرم. بیشتر کارم دانلوده و تا ماهی 30 تومن میخوام هزینه کنم. از چه شرکتی، چرا و چگونه!؟ ترجیحا نامحدود. از دوستان هم محلی تقاضای راهنمایی دارم.
سلام.من خودم سرعت mb1 دارم 3ماهه 6گیگ ولی از محدودیت خسته شدم. ببینم اینجا کسی تاحالا سرویس نامحدود نگرفته؟؟اگه هست لطفا بگید چه سرعتی دانلود میکنه و از چه شرکتی؟ایا رازی هستید؟من دنبال یه شرکت خوب نامحدود میگردم که سرعتش زیاد نوسان نداشته باشه.
درضمن من یه کارت دانشجویی دارم ولی واسه دوستمه ایا قبول میکنن واسه سرعت بالای 128 سرویس بگیرم.تا ماهی 40000 تومان میتونم.
با تشکر...
snr marign و Attenuation برای یه خط نرمال چقدر باید باشه ؟
بعضی وقتا بدجوری از ترافیکم کم میشه حتی برنامه ی du meter هم ثبت میکنه با اینکه update ویندوز و آنتی ویروس خاموشه . علتشو چطور باید بررسی کنم ؟ ویندوزم سونه و مودمم هم کابل شبکه داره.
سلام
من سرویسمو واسه 1 سال یا 6 ماه گرفتم ولی فقط واسه احتیاط پوله 1 ماهشو دادم،حالا بخوام پس بدم جریمه داره؟چقده میشه؟
سلام من شاتل 128 سه ماهه 6 گيگ گرفتم 31100 در مشهد هنوز 20 روز نشده 4.5 گيگم رفت تو مشهد نامحدود 128 يا 512 ماهي چقدر هزينه داره و آيا مخابرات ارزونتره يا شركتهاي ديگه بعد ميشه براي كاربر خانگي با قيمت مناسب از مخابرات نا محدود گرفت يا نه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
من فکر کنم مخابرات توی محلتون نامحدود بده.256 - 12500 تومان هست.نقل قول:
از من نصیحت اینترنت با محدودیت حجم همش اعصاب خوردیه.
دانلود منیجر هم نصب دارید .... ؟؟؟نقل قول:
یک برنامه فیروال نصب کنید و ببینید چه نرم افزاری داره از اینترنت استفاده می کنه
سلام ، من يكي از دوستام تو محلاتي ميخاد ADSL بگيره ، ميخاستم بدونم كدوم شركت پيشنهاد ميشه ! تنها چيزي كه مهمه كيفيت و ثبات كيفيتشه :31: ، پينگ هم مهم نيس ، قصد فقط وب گرديه ، دانلود هم نداره . ( سرعت خوب و ثابت )
لطفا نحوه ساخت کانکشن ADSL توی ویندوز ایکس پی رو بگید؟
و آیا نیاز به وارد کردن ای پی هم داره؟
با سون راحت وصل میشم ولی سیستم ایکپی یکی از دوستام وصل نمیشه
مودم D-link
ADSL هم مخابرات
ممنون
ساخت کانکشنش مثل همون دیال آپه فقط تو این مرحله که عکسو گذاشتم باید گزینه دومو انتخاب کنیدنقل قول:
لطفا نحوه ساخت کانکشن ADSL توی ویندوز ایکس پی رو بگید؟
و آیا نیاز به وارد کردن ای پی هم داره؟
با سون راحت وصل میشم ولی سیستم ایکپی یکی از دوستام وصل نمیشه
مودم D-link
ADSL هم مخابرات
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید اون 128 یا 512 یا 1 مگ و ... الکیه یعنی بسته به شرکت های مختلف فرق داره.واسه رقابت همشون از سرعت اسمی بیشتر میدن!نقل قول:
واسه من 128 هستش که در اصل باید 16 کیلو باشه که گفتم حداقل 50 هستش و حداکثر 110.
فکر کردم کشور ترکمنستان!!!نقل قول:
کلا نامحدود سرعتش کمتر از محدوده.من شمالم دوستان میان میگن ولی الان وقت امتحاناس کمتر میان
نامحدود سرعتش کمه ولی محدود نهنقل قول:
اولا زنگ بزن از خودشون بپرسنقل قول:
بعدشم اینکه چجوری پول 1 ماهو دادین ولی 6 ماهه گرفتین؟؟!:18:
مخابراتو به نظرم بیخیال شین کلانقل قول:
چون شنیدم قیمتش خوبه ولی سرعتش در حد 30 کیلو هستش
مشهد باید سرویس دهنده های خوبی داشته باشه سرچ کن یه شرکت خوب پیدا کن
128 6 گیگ 3 مااااااه 31000 تومن چه خبره. خدا به ما رحم کرده تو شمال 128 8 گیگ در ماه گرفتم 23000 تومن!تازه نامحدودشم سرعت 30 میده 15500 تومن!
خوب داداش حجمشو زیاد بگیر خیالت جمع دیگهنقل قول:
ببینید اینترنت محدودیت حجم بالا در ماه بگیرین مثلا 8 گیگ در ماه که خیالتون جمع باشه میتونید بیشتر تو خریداتون صرفه جویی کنید تا پول adsl بمونه!
دوستان نظرتون در مورد اینترنت 2مگ شهراد چیه؟
کلا شهراد سرعتش واقعی هست؟شبانه روزانش یکیه؟
می خواستم وضعیت جریمه دستم بیاد که بدونم چجوریاسنقل قول:
اولا زنگ بزن از خودشون بپرس
بعدشم اینکه چجوری پول 1 ماهو دادین ولی 6 ماهه گرفتین؟؟!:18:
در مورد اونم چون آشنا بوده این کارو کرده وگرنه که امکان نداره
سلام دوستان
من از قبل از عید یک مودم wi-fi گرفتم. مخابرات ما تا الآن ما رو لنگ در هوا نگه داشت و امروز زنگ زدیم گفتند پورت خالی نداریم.
میتونم از شرکت بگیرم؟ شنیدم پارس آنلاین به همون اندازه سرعت دانلود میده، یعنی اگر 256 بگیری 256 سرعت دانلود میده. درسته؟
خواهشن هرکسی استفاده کرده بهم بگه.
من شهرری هستم، چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید برای سرعت دانلود بالا تا 15-16 هزار تومن؟ که شبها رایگان باشه؟
سوالاي قبلي رو گذشتيم ازش ، كسي نيس كه نظري داشته باشهنقل قول:
از پارس آنلاين بگيرم ؟
از شاتل نگيرم ؟
كدوم شركت پيشنهاد ميشه ، مرسي
کسی از اینترنت حلال خبری نداره . چون میگن حداقل سرعت 20 مگابایت ماهی 5 تومن!!!
میخاد کل کشور تا دم در منازل فیبر نوری بشه . ویه اپراتور سوم به مثل مخابرات به وجود بیاد. من این خبرو از تو اخبار شبکه 1 دیدم.
تازه میتونیم در کنار اینترانت حلال از اینترنت جهانی نیز استفاده کنیم. . به نظرم خوبه. تازه قراره قیمت اینترنت 7% کاهش پیدا کنه.
و حدودیت های حجمی برداشته شه.
اگه واقعا اینجور باشه عالیه.
کمک کنید خواهشا.نقل قول:
یعنی کسی شهراد نداره؟
من یه مدت داشتم، روزانه 128 تا 2مگ باز بود، شبانه 30-40 بود،اگه میخوای بگیری اول 128بگیر یه تستی بکن بعداً تصمیم بگیرنقل قول:
خیلی ممنون.نقل قول:
دوستان دیگه نظر ندارن؟
سلام
کسی جواب من رو نمیدونست؟
کسی پارس آنلاین نداشته؟
شهراد خوبه من دارم سرعت دانلود تا 260kb/s هم میره!:19: ولی جدیدا سرعتا رو تفکیک کرده که برای سرعتای بالاتر مثل 2مگ گرون شده!:18:نقل قول:
من خودم 5گیگ 3ماهه دارم ولی نمیدونم بعد از اتمام سرویس چه باید بکنم؟:41:
در مورد شبانه 2-8 صبح برای حجم های زیر 4گیگ نیم بها و برای بالای 4گیگ رایگانه:5:
البته بدیش هم اینه که در هرچند ماه اشکالاتی از قبیل عدم اتصال و سرعت پایین وجود داره که درمورد ایران و اون لنگرا طبیعیه نه؟؟:8:
اینم شماره شناسایی من اگر ثبت نام کردی به عنوان معرف بزن شاید یه تخفیفی دادن!
22068
اینم لیست قیمت هاش:
[HTML]http://crm.shahrad.com/[/HTML]
دستت دردنکنه.حتما کد تو رو میزنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام
کسی جواب من رو نمیدونست؟
کسی پارس آنلاین نداشته؟
میخوای Wrsl بگیری ؟
منظورتو از مودم Wi-fi نفهمیدم
ولی اگه برای خونه میخوای wrsl خیلی دنگ و فنگ داره مخصوصا تو مناطق شلوغ
اگه adsl میخوای من پار آفلاین دارم:20: 512
ببین تو یک کلام Adsl پارس آفلاین خیـــــــــــــــــــــلی خوبه برای افراد خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی پولدار
چون میترسم Adsl نخوای بیشتر توضیح نمیدم اگه خواستی توضیحات کامل میدم.
از برو بکس کسی از ماکس نت اکانت میگیره یا نه؟
من ميخوام وايرلس بگيرم تو تهران.
كسي شركت خوب و قيمت مناسب ميشناسه؟
ايرانسل نميخوام.
وقت بخیر
دوستان یه اینترنت 512 آی پی استاتیک (اختصاصی) سرعتش دانلود باید چقدر باید باشه؟
سلام کسی اینجا اینترنت ADSL پارس انلاین داره؟ میخوام بدونم سرعت دانلود شبانش چنده؟لطفا اگه کسی داره سریع بهم جواب بده
بستگی داره به منطقه که استفاده میکنید و همچنین به سرویسی که دارید اینجا همه پارس آنلاین دارند:نقل قول:
خودم هم pol 128 دارم ولی خیلی وقته شبانه دانلود نکردم نمی تونم کمکتون کنم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751
این وایمکس ایرانسل ارزش خریدن داره؟
شبانه رایگان یا از این طرح ها نداره؟
لطفا چند تا هم سرکت که وایمکس میدن معرفی کنید
بستگی داره به شما اگر امکان استفاده از Adsl رو دارید و فقط برای منزل می خواهید وایمکس بگیرید ارزش نداره.نقل قول:
ایرانسل شبانه رایگان نداره ولی مبین نت داره.
ایرانسل تو هفت شهر و مبین نت تو کل کشور به غیر از این دو 2 تا اپراتور دیگه هم داریم یکی واسه اصفهان یکی هم برای گلستان که بلاتکلیف موندند.
قاعدتا باید 512/8=64kbites/s باشه و اختصاصی بودنش هم باعث افزایش سرعت از این مقدار نخواهد شد ،نه؟:19:نقل قول:
ولی اگه پایین تره عادیه!:):27:
كسي هست جواب من رو بده؟نقل قول: