سلام
1-اسپری کربن بزنم به پلاستیک نمیسوزه؟
2-اگه بخوام یک قسمت از وسط کار فرضا آرم رینگ رنگ نخوره و تمیز بمونه چکار کنم؟
Printable View
سلام
1-اسپری کربن بزنم به پلاستیک نمیسوزه؟
2-اگه بخوام یک قسمت از وسط کار فرضا آرم رینگ رنگ نخوره و تمیز بمونه چکار کنم؟
سلامنقل قول:
1- روی یک تکه ی کوچک تست کنین اول یا یک بطری شیر پلاستیکی یا کمی از پشت همون قطعه که قراره رنگ بشه
2- اون قسمت رو با چسب پهن نواری بپوشونین و اضافه ی چسب رو با تیغ ببرین
اگر بزرگ هست با برگ کاغذ یا نایلون بپوشونینش و اطرافش رو چسب نواری پهن بزنین
چراغ که فکر نکنم سوخته باشه چون وقتی 15 دقیقه با ماشین راه برم و بایستم و دور موتور بیاد پایین چراغ حالت روشن خاموش به همراه استپ میشه. بعضی مواقع هم توی همون دور پایین و بعد گرم شدن حالت قطع و وصلی میشه.نقل قول:
پژو 2000 دارم.ماشین دنده عقب میزنم هر دو چراغ دنده عقب روشن میشن ولی به محض اینکه پارو یکم از رو کلاچ بر میدارم جفتشون خاموش میشن.دلیل چیه؟
سلامنقل قول:
سر این مهره به مرور زمان ساییده و کوتاه میشه
اولش گاهی لامپها روشن نمیشه یا یهو خاموش میشه اما کم کم اونقدر ساییده میشه که دیگه قطعه ی توی گیربکس بهش فشار نمیاره و برق رو وصل نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل همین باشه دیگه باید عوض بشه
ممکن هم هست شل شده فقط و با محکم شدنش درست بشه
گاهی هم یک لامپ یا هر دو لامپ توی هولدرهاشون خاک میگیره و درست برق نمیگیره . با ضربه به چراغها گاهی درست میشه
البته احتمال خاک گرفتن و خاموش شدن هر دو لامپ با همدیگه خیلی خیلی کمه
دوستان ما یه پراید مدل 76 داریم که دیگه در حال گذروندن روزهای بازنشستگیش هست. البته قیافه ـش تر و تمیزه، ولی موتورش به نظر میرسه که منهدم شده. مشکل خاصی هم نداشت، ولی حدوداً دو هفته ای میشد که هر وقت سراغش میرفتم و استارت میزدم که یه ذره کار کنه و نخوابه، یه صدای عجیبی شبیه تراکتور یا هلی کوپتر ازش بلند میشد و بالاخره چند روز پیش گفتیم ببریمش تعمیرگاه، ولی وسط راه خاموش شد و دیگه روشن هم نمیشد. اونجا یه بنده خدایی کنار خیابون بود که گفت من وارد هستم و شروع کرد به دستکاری و بعدش گفت این خیلی خرج داره و حدود 1 میلیون خرجش میشه که سیلندرش فلان بشه و تراشکاری بره و از این حرفا. بعد با وانت بردیمش تعمیرگاه و طرف گفت این با 200 تومن درست میشه، ولی شب که رفتیم سراغش گفت مشکل خیلی اساسی هست و دوباره این یکی هم گفت باید موتور باز بشه و فلان قسمت تراشکاری بره و نمیدونم میل لنگش هم فلانه و حدود 800 تا 1 میلیون خرج داره.
مختصر و مفید اینکه میخوام بدونم اگه پیش یکی دیگه هم بردم و گفت انقدر خرج داره، به نظرتون خرجش کنم و بفروشمش یا همین طوری بفروشمش بهتره؟ کلاً همچین ماشینی با این مشکلات رو چند میخرن؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتمال ایاتاقا زده که اون صداهایی که میگید رو میداده.
بستگی داره، اگر مشتری خوب بخوره فروختنش خوبه ولی تعمیرش هم مشکل خاصی نداره و بعد از تعمیر حالا حالا کار میکنه، البته به شرط ایکه درست تعمیر بشه
سلام دوستان
واتر پمپ ماشین بنده کمی نشتی داشت و کولانت کم میشد , از این محصول استفاده کردم , ظرف 3 روز و 120 کیلومتر رانندگی نشتی رو گرفت !!!!!
ممکنه این مارک در ایران نباشه , سعی کنین امریکائی یا اروپائی بخرین . ایرانی و هندی و چینی نخرین .
اطلاعات بیشتر در این صفحه :
سلام دوستان من تیبا مدل 94 دارم
این چراغ چک ماشین من برای بار هزارم روشن شد! قبلا سنسود میل بادامکش رو عوض کردم و اصلی انداختم که مشکل حل شد و الان ماشین دور بالای 4000 هم میره اما تو دنده یک و دو کپ داره یعنی پدال رو که. فشار میدم ماشین با تاخیر شتاب میگره
دیاگ زدم و خطای گرمکن سنسور اکسیژن پایین. میده! بنظرتون دلیل کپ کردن همینه یا همه اینجورین ؟ یجا خوندم سنسور اکسیژن پایین فقط برای چک کردن کارکرد کاتالیزور هست و ربطی به مصرف و شتاب نداره !
چندتا عکس هم از پارامترا گرفتم
پاشش سوخت و خلا منیفولد درسته ولی سنسور اکییژن بالا و اوانس رو نمیدونم که باید چطور باشه
اگر تازگیا دیاگ زدید حتما نظر بدید
n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
v [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلامنقل قول:
یکی از دلیلهای کپ کردن , خرابی سنسور دریچه گاز هست
فیشش رو بکشین و رانندگی کنین ببینین بدتر شده یا بهتر
سلامنقل قول:
گرم کن سنسور اکسیژن تنها وقتی که موتور سرد هستش کارایی داره. وقتی موتور گرم بشه، سنسور اکسیژن به خاطر دمای بالای اگزوز خود به خود گرم میمونه.
پس اگر مشکل شما با گرم شدن موتور از بین نمیره، ربطی به این قضیه نداره.
شما سر باطری ماشین رو یک شب تا صبح بردارید، ببینید مشکل موقتی رفع میشه یا نه؟؟
دریچه گاز رو باز کنید و چک کنید که حتما تو حالت آزاد بودن پدال گاز، دریچه گاز کاملا بسته باشه. اگر اینطور نبود با پیچ بغل دریچه گاز، می تونید زاویه دریچه گاز رو کم کنید تا کامل بسته بشه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز سوکت سنسور اکسیژن رو بکشید و تست کنید ببینید کپ کردن حل شده یا نه
سلام. بله هر دو سوکت رو کشیدم و تفاوتی نکر غیر اینکه موتور کمی نرمتر کار میکنه و دور موتور هم دیر پایین می یادنقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
این مشکل همیشگیه به گرم شدن و سرد شدن ربطی نداره.
دریچه گاز هم یه بار باز کردم که مشکلی ندیدم البتخ خیلی خیلی کم باز بود
سرباتری رو شب تا صبح کشیدم. و شمع و فیلتر هوا هم نو خریدم. شمع رو دقت کردم همون کد معادل که کارخونه پیشنهاد کرده بخرم با کد RFN52LZ که برابر کد 8 بوش هست
یه چیز دیگری که هست پمپ بنزین. صدای جیغ میکشه مخصوصا تو جاده سرعت بالا
تو حالت در جا هم چند دقیقه یکبار یهو دور موتور میوفته که فکر میکردم. فن روشن میشه پیش میاد اما ربطی به روشن شدن فن نداره!
دوستان ببخشید طولانی شد ولی یه چیزی که خوندم خرابی پتانسیومتر دریچه گاز هست که دیاگ نمشون نمیده و یادم رفت بگم تستش کنن. خودم اهمتر خونه دارم اگه میشه نحوه تستشو بگید
با تشکر از همه
salam hatman anjam midam va natije ro migam:n16:نقل قول:
علت اینکه گفتم سر باطری رو چند ساعت بردارین، این بود که خودم مشکل مشابه تو پراید داشتم و آخر دیدم با این روش تا مدتی خوبه. ولی بعد مدتی دوباره خراب میشه و اشکال از برنامه ای سی یو بود.
ولی با تنظیم دریچه گاز به روشی که گفتم، تا حدی برطرف اش کردم.
اون یک کم که دریچه گاز باز هستش هم تنظیم اش کنید تا کامل بسته بشه. ممکنه تاثیر داشته باشه.
شمع اگه نور پیدا کردی خیلی عالی هستش.
پتانسیومتر دریچه گاز تو دیاگ نشون میده. همون زاویه دریچه گاز که توی عکس 0 یا 0.5 نشون میده، پارامتر خود پتانسیومتر دریچه گاز هستش. وقتی دیاگ زدی اگر مشکلی داشته باشه با باز و بسته کردن دریچه گاز و خوندن اون زاویه میشه متوجه مشکل ( یا تاخیر ) اون شد.
یادت باشه که خیلی از موارد بی دلیل قطعات انژکتور ( استپر موتور، پتانسیومتر دریچه گاز و سنسور اکسیژن ) بی دلیل توسط تعمیرکار ها عوض میشه. هیچ وقت به حرف تعمیر کار اعتماد نکن.
نقل قول:
آقا محمد عزیز
دیسک و صفحه عوض شد . اما بازم لرزش هست .
هرجا بردم ؛ یه دیاگ زدند گفتند مشکلی نداره ؛ اما در کل لرزش و صدا زیاده در حالت ایستاده
سرسیلندر تازه عوض شده
اما فقط در دور 2500 لرزش زیاده
کجا ببرم بگم سنسور ناک رو چک کنند ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
لرزیدن اون خط ها در واقع لرزش آینه وسط ماشینه :n02: به احتمال 90 درصد دسته موتور ها قابلیت ارتجاعی و جذب ارتعاش رو از دست دادن و عمرشون به انتها رسیده
دوستان سلام
سمند وقتی خاموشه لوله ورودی به رادیاتور رو که فشار میدم از درب رادیاتور هوا خارج میشه، میشه نتیجه گرفت که درب رادیاتور خراب شده؟
دوستان بنده یه روا مدل 86 دارم.جدیدا وقتی دور موتور روی 2 هزار هست احساس میکنم که خودرو میخواد شتاب بگیره و ول میکنه شبیه حالت ریپ زدن در حال ایستاده با این تفاوت که ماشین در حال حرکته و موقه شتاب گرفتن انگار ماشین میره یه لحظه نمکشه و بازم میکشه.میگیره ول میکنه شتاب رو.در حالت گاز و بنزین هم تفاوتی نداره و این مشکل به صورت خیلی خفیف هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلامنقل قول:
احتمالاً از سنسور دریچه گاز هست
فیشش رو بکشین و برونید ببینید بدتر میشه یا فرقی نمیکنه
این سنسور رو با ولتمتر میشه تست کرد چون مثل ولوم صدا هست یعنی یک مقاومتِ متغیر هست , یک پتانسومتر
سلامنقل قول:
دسته موتورها و دسته گیربکسها فقط وقتی خراب میشه یه لاستیکش ببُره و پاره بشه که البته طوری طراحی شده که باز هم موتور و گیربکس رو نگه میدارند اما لرزشها رو منتقل میکنند به بدنه و لرزش هم بیشتر میشه
یکی از علمتهای خراب شدنشون همینه که موتور در لحظه ی روشن شدن و خاموش شدن بیش از حد تکون تکون میخوره
دسته موتور خرابب باچشم قابل مشاهده هست و نیازی به تعویض از روی حدس گمان نیست
متاسفانه میگن در این سایت دیگه نمیشه لینک چیزی در اینترنت رو قرار داد !!!! وگرنه عکسهاش در نت زیاده
در google image بنویسید broken engine mount
بعضیها در خانه با سیلیکون تعمیرش میکنند چون سیلیکونِ مرغوب هم وقتی خشک بشه از لاستیک بهتر و بادوامتر میشه
بعضیها هم لاستیک پاره شده رو عوض میکنند که باصرفه هست چون گرانترین جزء دسته موتور همون شاصی فولادیش هست که به بدنه وصل میشه و تقریباً خراب شدنی هم نیست
در بازار مغازه هایی هست که لاستیک صنعتی میفروشند . بیشترشون خودشون هم دستگاه برش لاستیک رو دارند و با پِرس میزننش توی شاصی دسته موتور و دوباره نو نوار میشه
آخه تنها آئینه نیست ؛ کل اتاق هم می لرزه تو دور موتور 2500نقل قول:
دی
دسته موتور ها رو هم تازه عوض کردم ؛ همه طرف رو
سرسیلندر کامل نو ؛ دیسک و صفحه کامل نو عوض شدند
با عرض معذرت ولی به هیچ وجه اینطور نیست. دسته موتور های آشغال هستن که سریعا پاره میشن و خودشون رو نشون میدن ولی بارها دیدم دسته موتورهایی اصلا پارگی نداشتن ولی دیگه لاستیکشون خشک شده و جذب ارتعاش رو درست انجام نمیدادن. قبل از راهنمایی بهتره تحقیق بشهنقل قول:
دقیقا باید کل اتاق بلرزه. داشبورد،فرمون و آینه و...نقل قول:
باز هم نیاز به بررسی بیشتری داره ماشین
یعنی لرزش طبیعی هست ؟نقل قول:
منظور از بررسی بیشتر ؛ کجا باید بررسی بشه ؛ چون هر جا می برم می گن مهم نیست
طبیعی که نیست، چرا قبلا نداشته و یا ماشینهای مشابه ندارن. ولی پیدا کردنش زمانبر و حتی ممکنه هزینه بر در بیاد. از خیلی چیزها میتونه باشه. مثل تنظیم نبودن هوا و سخت موتور (مثل مشکل تو سوزن انژکتور ها و یا سنسور اکسیزن و..) تا خرابی قطعات مکانیکی مثل میل سوپاپ. حتی ممکنه دسته موتور های جدید که انداختین جنس خوب نبوده و ارتعاش ها رو جذب نمیکنه. البته بستن دسته موتور ها هم خیلی مهمه که دیدم اکثرا مکانیک ها توجه نمیکنن و به زور جا میزنن (هر دسته موتور یه مقدار جای بازی موقع بستن داره که باید همه دسته موتور ها رو طوری با هم میزون کرد که موتور به هیچ کدوم در حالت عادی فشار وارد نکنه و در واقع جای جذب ارتعاش براش باقی بمونه).نقل قول:
به نظرم اگر خیلی لرزش حاد نیست زیاد درگیرش نشین و ببینید در آینده چطور میشه
سلام.ممنون از نظرتون. نیازی به معذرت خواهی نیست دوست عزیز. اینجا یک سایت علمی هست و اختلاف شما با بنده هم یک اختلاف علمی هست . با همین اختلافها و گفتگوها و تبادل نظرها هست که علم و دانشمون زیاد یا تصحیح میشهنقل قول:
بنده با شما در چند چیز موافقم:
لاستیکهای بنجل در بازار هست که زود ترک میخوره یا پاره میشه که البته علتش اینه که لاستیک خالص و واقعی نیست مثل مواد آشغالی که باهاش گردگیرهای بنجل درست میکنند
درضمن لاستیک هر چه باکیفیت تر باشه بی بوتر و مات تر و قابلیت ارتجاعی و جذب ضربه و کش اومدنش بیشتره
لاستیکها به مرور زمان خشک میشن و هر چه بنجلتر باشه زودتر خشک میشه .
--===================================
اما این عقیده که لاستیک دسته موتوری که ترک نخورده باید تعویض بشه و این تصور که لاستیکِ دسته موتور اونقدر خشک میشه که ضربه رو خوب جذب نمیکنه اما سالم میمونه و پاره نمیشه و یا ترک نمیخوره رو بنده رد میکنم
دسته موتور اگر لاستیکش بنجل باشه زود ترک میخوره و پاره میشه و لرزش موتور زیاد میشه
حالا شما دسته موتوری که لاستیکش سالم هست و پاره نشده و ترک هم نخورده رو دوست دارین عوض کنین . این عقیده هم یک عقیده هست برای خودش
========================================
اما بنده یک چیز دیگه هم به فکرم رسید :
تعمیر دسته موتور خراب با تیوب پنچر
قبلاً در تاپیک "صرفه جوئی در هزینه های خودرو" روشهایی برای ساخت گردگیر باکیفیت پلوس و هیدرولیک فرمان و لاستیک چاکدار میله توازن و دیگر لاستیکهای جلوبندی رو از تیوب پنچر نوشته ام
به نظرم دسته موتور رو هم میشه با تیوب پنچر خیلی راحت بازسازی کرد که خیلی بادوام و باکیفیت میشه چون لاستیک تیوب خیلی باکیفیت و بادوام هست و نمیتونند توش دزدی کنند مگر اینکه نازک بسازنش . اما از نظر کیفیت جای دزدی و تقلب نداره
دنباله ی بحث رو در همون تاپیک مینویسم
ارادتمند
با سلامبنده مدتی هست که با تسمه دینام مشکل دارمچند روز پیش تو اتوبان تسمه پاره شد و زنگ زدم امداد خودرو اومدن و تسمه را عوض کردو 70 نومن گرفتندوبار بعد از چند روز تسمه پاره شد و بردم مکانیکی گفت تسمه تایم هم پاره شده و سوپاپ کج شدهو مکانیک کل سر سیلندر را عوض کرد و تسمه دینام و تسمه تایم عوض کرد و مبلغ 1.300 میلیون هزینه اش شدبعد از چند روز دوباره تسمه دینام پاره شد و اینبار مکانیک هزگرد عوض کرد و چند روز خوب بودو امروز صبح تسمه را نگاه کردم دیدم یه خورده جابجا شده یعنی تسمه چپ و راست میشه جابجا میشه و به صورت ثابت نیستخلاصه این مشکل منو کلافه کردهخیلی ممنون میشم ینده راهنمایی کنید.؟؟؟مدل ماشین پرشیا 90 دو گانه
سلامنقل قول:
همونطور که ميدونین وقتی تسمه دینام پاره میشه ماشین خاموش نمیشه و میتونه به راه ادامه بده تا وقتی که باتری اونقدر ضعیف بشه که نتونه برق سیستمهای موتور رو تامین کنه
بار دوم که بهتون گفتند تسمه تایم هم پاره شده آیا موتور خاموش شد و دیگه روشن نمیشد ؟
آیا خودتون با چشم خودتون دیدین که تسمه تایم پاره رو دربیاره ؟
در مورد پاره شدنهای مُکرّر تسمه دینام, مشخصه که یکی از پولیها مشکل داره (پولی دینام و یا پولی سر میل لنگ که تسمه دینام روش قرار میگیره )
شاید هم دینام توی جاش تکون خورده و کج شده و یا پولیش تکون خوردن
پولیها باید دقیقا هم سطح باشند تا تسمه آسیب تبینه
========================================
توضیح:
بعضیها به پولی میگن فولی که غلطه
pulley به انگلیسی یعنی قرقره
اون قسمت هم که تسمه روش میافته درحقیقت یک قرقره هست
سلام بهترین بلبرینگ برا پراید 87 چه مارکی بندازم وقیمتش؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر بلبرینگ چرخ جلو منظورتونه اصولا مدل 87 باید نوع یک تکه باشه (مگر اینکه قبلا با دو تکه تعویض شده باشه). شماره بلبرینگش رو من یادم نیست (تو اینترنت پیدا میکنید) ولی به راحتی میتونید با داشتن شماره و مراجعه به بلبرینگ فروش ها (نه لوازم یدکی خودرو) بهترین نوعش رو بخرید. skf یا ناچی یا کویو اصل و یا های کپی تهیه کنید سال های سال کار میکنه. ولی جنس هایی که تو لوازم یدکی ها هست رو بخرید هر سال مهمون تعمیرکار ها هستی (شایدم چند ماه یه بار :n31:). جا زدن بلبرینگ ها هم خیلی مهمه، بعضی تراشکار ها موقع جا زدن به جای فشار آورده به دور بلبرینگ، به مرکز بلبرینگ و در نتیجه ساچمه های داخلش فشار وارد میکنن که عمرش شدیدا کم میشه
سلامنقل قول:
اگر فقط صدا میده اما چرخ لقی نداره پس بلبرینگها سالمه و فقط گریسکاری میخواد
اینطوری کلی صرفه جوئی میشه اما باید مکانیک بافهم و باوجدان باشه تا موقع گریسکاری خرابشون نکنه
حتی اگر اجرت تعویض رو بگیره برای گریسکاری باز هم به نفعتونه
بلبرینگها اگر دو سه سال یک بار گریسکاری بشه و بلبرینگ و گریس هم باکیفیت باشه ممکنه تا 20 سال هم تعویض نخواد
تاکسی باید حداقل سالی یک بار گریسکاری بشه
اگر راننده حرفه ای باشه میتونه از صدای چرخ تشخیص بده گریس میخواد یا نه چون روی جک و چرماندن با دست صدای زبر داره (بدون لقی) و در حرکت هم صدای هواپیما میده . البته باید با صدای لاستیک روی آسفالت اشتباه نگیردش . صدای لاستیک روی آسفالتِ زبر و نرم تغییر میکنه اما صدای بلبرینگ همیشه یکسان"هست پس باید روی آسفالت نرم تست کنه تا صدای لاستیک خیلی کم بشه و صدای بلبرینگ مشخص بشه
بسیار سپاسگزارم از هر دو عزیز و همیشه به من راهنمایی دادن
والا بلبرینگهای چرخ جلو ماشینم افتاده صدا حدود 1 سالی هست مارک فرانتک انداختم متاسفانه بعدا تحقیق کردم دیدم اشغاله.(خود مکانیک دوستم دو عدد تو ماشین داشت گفت برا دامادمون گرفتم نخواستدش ولی پلمب بود من هم گفتم عیب نداره و بندازش که این بار اول و اخرم بود که مکانیک چیزی بگه و من عمل کنم احتمالا مونده بود گردنش واشغال بود)
مارک فرانتک چزوریه؟همونطوری که خودم تحقیق کردم(درسته که اشغاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرخهای جلوم رو جاده حالت صدای تونل میده و 1 هفتس اینطوری شده لاستیکهای جلومم کومهو ویتنام و 100 درصده بسیار نرم و تمیز کمک فنرهامم تازه عوض کردم 2 ماهی میشه ولی متاسفانه بلبرینگ هام به فاک رفتن به دلیل اشغال بودن جنسشون.
مارک SNR و SKF اصلشون کجاییه؟؟؟؟:n01:
همونطور که آقا محمد گفتن گریسکاری خیلی مهمه، البته به نوع بلبرینگ هم ربط داره، بعضی بلبرینگ ها جای گریس خور ندارن و زیاد نمیشه دستکاریشون کرد (مثل همین یه تیکه های پراید)نقل قول:
فرانتک یکی از آشغال ترین برند های بازار هست و همین یه سال که کار کرده حالت عادیشه :n31:
این بلبرینگ ها معمولا در کشورهای مختلف و تحت لیسانس ساخته میشن و حتی نوع چینی (تحت لیسانس، نه کپی) هم بهترین کیفیت رو دارن. مغازه های بلبرینگ فروش و کاسه نمد فروش معمولا تا حد زیادی راهنمایی میکنن و انواع جنس با قیمت رو در اختیار مشتری میذارن و اینطور نیست که یه مدل داشته باشن و بگن این بهترینه (مثل لوازم یدکی ها). SKF برند سوئدی و SNR فرانسوی هست فکر کنم. ناچی هم با قیمت مناسب و جنس خوب تو بازار گیر میاد. اگر هم تهران هستید مرکزش خیابان ناظم الاطبا هست
سلام دوستان
از خیلیها شنیدم که ماشینشون این مشکل رو داشته:
با موتور سرد وقتی روشن میکنند موتور برای مدت کوتاهی لرزش شدید داره بعدش یهو خود به خود درست میشه
آیا تجربه ای در مورد علتش دارین ؟
بنده یک بار به یکی از دوستان که ماشینشون همین مشکل رو داشت گفتم:
کاپوت رو باز کنند و یک انبردست عایق دار بگیرند دستشون و با موتور سرد استارت بزنند تا اون لرزش شروع بشه
بعدش سریع پیاده بشند و با انبردست عایق دار وایرها رو تک تک بکشند
اون سیلندری که کشیدنِ وایرش تاثیری در لرزش نداره , همون سیلندر مشکل داره و به احتمال زیاد از وایرشمعش هست که نیم سوز شده درست برق رد نمیکنه اما بعد از چند ثانیه وایر کمی گرم میشه بر اثر عبور برق و درست میشه و لرزش برطرف میشه
همین کار رو انجام دادند و یکی از وایرها تاثیری نداشت چون اون وایر برق نمیده به شمعش و عملاً موتور چند ثانیه سه سیلندر میشه , درحالیکه برداشتن سه تا وایرهای دیگه باعث میشه لرزش شدیدتر بشه چون دوسیلندر میشه
با تعویض اون وایرشمعِ نیم سوز مشکل کاملاً حل شد
البته مقاومتش رو هم با اهم متر گرفتند که چند هزار اهم بیشتر از بقیه ی وایرها بوده که مشخصه نیم سوز بوده
حالا آیا شما هم این مشکل رو داشتین و چطور حل شده ؟ خصوصاً ماشینهای مدل بالا که وایرشمعهاش مثل مدلهای قدیمی نیست
با تشکر
سلام من بلبرینگ اصل تبریز خریدم دونه ای 25 تومن و4 تا شمع اکیوم فرانسوی هم خریدم 30 تومن و 1 عدد صافی بنزین فلزی هم خریدم 6 تومن ببینید چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
قوطیهاشون که قشنگه
:20:
کیفیت هم بعداً معلوم میشه
بهتره ماشین یک دفترچه داشته باشه برای یادداشت کردن قطعات و تعمیرها و مارک قطعات و تاریخ تعمیر و کیلوچتر ماشین
در موبایل هم میشه فایل تعمیر درست کرد
این اطلاعات خیلی به درد میخوره برای مدریت مخارج زندگی و پی بردن به کیفیت قطعات و هزینه های سالیانه ی ماشین
انشالا که خوب در بیان. متاسفانه خیلی از بلبرینگ های ایرانی و حتی تبریز هم چند ساله تولید ایران نیستن و ارزون ترین بلبرینگ از چین خریداری میشه و اینجا با لیزر مارک میزنن.نقل قول:
فیلتر بنزین هم برند قلابی هست، مارک اصلی purflux هست که تو ایران کپی کردن و perflex زدن :n31:
متاسفانه این کشور مهد تقلبه :n34:
سلام خوبی حالا میندازم ببینم چه میشه فیلتر بنزین هم 3 ماه شایدم زودتر عوض میکنمنقل قول:
داداش در مورد شمع نظرت چیه؟
سلامنقل قول:
آره مشکل خاصی نداره یه خورده زودتر عوض کن :n39: میخواستم وضعیت بازار رو بگم :n31:
والا شمع هم وضعش خرابه، اکثرا قلابیه. اکیوم برند خوبیه و شناخت اصلی و قلابی هم خیلی سخت و گاهی غیرممکنه. انشالا که خوب جواب میده