پس اینطور، ممنوننقل قول:
قطعی هم نه من توی استانم ندارم و پینگ الان روی 250 است
Printable View
پس اینطور، ممنوننقل قول:
قطعی هم نه من توی استانم ندارم و پینگ الان روی 250 است
اينجا آسياتك كرج
اكانت 2 مگ كيميا ( مثلا دو مگ !! :n13: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعي ها با مدت زمان كم خيلي زياد شده :n15:... كلا سرعت هم خيلي بي خود هست ... مثلا دو مگ هست اما هيچ وقت به دو مگ نميرسه حالا خوبه downstream هم 4 مگ شده مثلا !! :n24:
خلاصه آسياتك افتضاح شده ... اصلا يه كيفيت اهميت نميده ديگه فقط مشتري زياد ميكنه با همون پهناي باندش ...:n28:
از صبح تا حالا چند تا تست گرفتم از 0.2 مگ تا 0.8 مگ و 1 مگ و ... بوده اينم بيش ترين تستش بود 1.2 كه گذاشتم آبرو داري كنم واسشون !! :n02:
متاسفانه من از هر شرکتی خدمات گرفتم تو مرحله افزایش کاربر بوده و عملا کیفیتشو فدای کمیتش کردهنقل قول:
اندفعه ام باتوجه به بیشتر شدن تبلیغات آسیاتک و حضور فعالش تو نمایشگاه اخیر کاملا میشه حدس زد که این شرکتم تو این مرحله قرار داره منتها دلیل این قطعی های کوتاه اما مکررو نمیدونم چیه،خیلی واقعا رو اعصابه!
قطعی ها شدیدا زیاد شده.
من این دوره که تموم بشه از یه شرکت دیگه میگیریم ببینم بقیه شرکت ها چجوری عمل میکنن.
128 نامحدود شارژ کردم قربونه دایال آپ !!
من دو روزی هست که سرویس 512 نامحدود طلایی گرفتم،سرعت دان خوبه وتقریبا روی 70 تا 90 کی متغیر هست
این چجوریه که منم با 512 برنزی همین سرعت تقریبا دارم .... شنیده بودم که 256 طلایی سرعت 70 تا 80 میدهنقل قول:
نقل قول:
Default gateway و DNS Server شما چنده ؟ مال من
84.47.247.1 Default gateway
79.127.124.139 DNS Server
و اصلاً با این سایت ارتباط بر قرار نمیکند نه صفحه را باز می کنه نه ping میکنه حتی
سلام دوستان
كسي اينجا سرويس 2 مگ اسياتك رو داره ؟ كيفيتش چطوره ؟ شبانه اش چطور ؟
متاسفانه واسه منم بعضی از سایتارو هیچ رقمه باز نمیکنه مگر اینکه با ساکس باز شهنقل قول:
جالبه سایتای معمولی این و فیلترم نیستن
نقل قول:
اتوماتیک هستش نیما جان و الان هم تست کردم باز براتون ، مشکلی نداشت :n06:
:11:
سلام دوستان
سرویس 1 مگ برنزی نامحدود سرعتش چند است ؟؟؟؟؟؟ حدود سرعتش رو اگر دوستان بگن ممنون میشم
سرویس 2مگ(کیمیا) محدود
اهواز-مرکز آزادی.
این تست روز:
البته سرعت دانلود با idm میشه 450kb
تست شب که رایگان میشه هم فردا میزارم.
من این سرویس رو نداشتم ولی اینجور که شنیدم سرعتش بین 80-150 متغیره بستگی به مرکز مخابرتی که هستید داره:n13:نقل قول:
!!!نقل قول:
سرعت طلاییش هم از 100 بالاتر نمیره چه برسه برنزی
برنزی حدود 60-70 باید باشه
شرکت آسیاتک که زنگ زدم گفتن سرویس256 همون 250تا میره.راست میگن؟
محدودش ارهنقل قول:
یعنی از 250 بالاتر نمیره+اینکه مرکز مخابراتیمون خلوت هستشنقل قول:
دوستان من شیراز هستم و 2 مگ محدود از آسیاتک گرفتم
اگه از سرور داخلی دانلود بذارم سرعتم خیلی بیشتر میشه
اما اگه از سرور خارجی که همه سایت های ایرانی از اون استفاده میکنن بذارم سرعت تا 150 بیشتر نمیره
حتی لیچر دارم و فضای پرمیوم دارم اما سرعت کامل رو نمیده:n03:
آسیاتک سرویس های محدودش از 128 بگیرید تا 2مگ تو روز حداکثر سرعت رو دارن.تنها فرقشون تو دانلود شبانس که سرعت واقعیتو بهت میدن.یعنی: سرویس 128 تو روز بین 200تا400 میده(بستگی به شهر و منطقه داره) ولی تو شب میشه 15تا20
سرویس 2مگ تو روز بین 200تا400 میده(بستگی به شهر و منطقه داره) ولی تو شب میشه 200تا250
این چیزیه که از آسیاتک اهواز فهمیدم.فک کنم بقیه شهر ها هم همینطور باشه:n13:
یه توصیه واسه اونایی که میخوان 30 40 تومن پول نامحدود بدن باید بگم که اشتباه نکنید چون ارزششو نداره چون مثلا امگ برنزی سرعتش اصلا تضمینی نیست(حرفی که خوده پشتیبانی میگه) خیلی هم خوب باشه سرعتش بالاتر از 140 نمیره.شب تا صبح بزارید واسه دانلود شاید یکم بیشتر از اتا9 صبح 2مگ(محدود) بگیرید.جدا از برق و وقتتون که به حدر میره:n27:
سوال بود ؟ :دینقل قول:
ببین محدودا چه 128 چه دو مگ در طول روز همشون حدود 300-400 هست شبانه واقعی میشه
نقل قول:
والا من که مشکلی ندارم.
اگر مشکلتون همچنان پابرجا بود ، بهم توی پیام خصوصی بگید تا یه لینک از لیچرم بهتون بدم و تستش کنید :n06:
والا من با 512 رنگ 200 ندیدم چه برسه به ...نقل قول:
شما تو روز این سرعتی؟
من که اوندفعه تو یکی از پستام اومده بودم بررسی کردم این محدودو نامحدودنقل قول:
فک نکنم با این هزینه برقو اصطلاک pc! بصرفه
ولی دوستان خود دانند
دوستان سرویسای آسیا تک حتما باید ماهیانه ترافیک خریداری شده و اولیه ات بالای 5 گیگ باشه تا شبانه رایگان داشته باشی یا ربطی نداره؟؟؟
آخه من شنیدم بعضی سرویساش شبا نیم بهاست !
ممنون میشم راهنمایی کنین ... با تشکر
:n12:
سرویسی که میگیری باید حداقل 5گیگ در ماه باشه که شبانه رایگان بشه.زیره 5گیگ در ماه هم نیم بها حساب میشهنقل قول:
دقیقا همین طوره ، سرویسی که ارایه میدن فوق العاده بی کیفیت هست.نقل قول:
در شاتل با خرید سرعت 1 مگ همیشه 256 کیلوبایت سرعت یکنواخت دانلود در روز داشتم.(با شبانه اش کاری نداریم) ولی اینجا سرعت بین 70 تا 120 متغیره اونم با 8 تا کانکشن (با IDM ) اگه با مرورگر دانلود کنی از 30 تا بیشتر نمیره(یک کانکشن) .
یک نکته ی دیگه وجود داره قطعی سرعت دانلود هست مثلا چند ثانیه 120 چند ثانیه 0 اینجوری در حقیقت سرعت 60 تا حساب میشه ولی idm 120 نشون میده ...
خلاصه بحث بسیار است ولی هنوز وقت نکردم یک بررسی درست و حسابی انجام بدم (تا عصر سرکارم و از اینترت شرکت استفاده می کنم).
ولی موندن این چند نفری که اینجا از آسیا تک تعریف می کنند به کجا وصل می شند که با چیزی هایی که ما می بینیم از زمین تا آسمون فرق داره!
برای تست سرعت هم به سایت speedtest.net برید یکی از سرورهای تهران رو انتخاب کنید سرعت تا 4 مگابیت هم میره ولی اگه سرور امارات یا ترکیه که نزدیک ترین سرورها به ما هستند رو انتخاب کنبد سرعت به نیم مگابیت هم نمی رسه !
ایتم یکی از دلایل نزدیک شدن به اینترنت ملی :n28:نقل قول:
من 512 و یک مگ و دو مگ داشتم همشون تو روز سرعتشون یکی بودنقل قول:
محل سکونتتون حتما جای خوبی بودهنقل قول:
اره جزایر قناری تو محله رییس جمهور محبوب! :دینقل قول:
دوستان شنیدم توی این وضع درب و داغون ارز، یکی دو شب پیش توی تلویزیون خودمون ( من تحریمش کردم و برنامه هاشونو نمی بینم)، شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت گفتند باید تغییراتی در قیمت یا کیفیت پهنای باند سرویس ها مون بدیم آیا حقیقت داره؟
آسیاتک برنامه جدیدی در دستور کار نداره؟
بله.تمام شرکت های قیمت رو افزایش میدن.پهنای بان 50 گرون شده.نقل قول:
اوووووووووف:n02:نقل قول:
خوش بحالت:n19:
منظور از جای خوب،منطقه مخابراتی خلوت هست:n05:
خوب همین محله جزایر قناری را فکر میکنی چند نفر میتونن بخرن، پس حتما جای خیلی خیلی خلوتی و مخابرات این جزیره پهنای باند زیادی روی دستش مونده :n10:نقل قول:
من جای تو بودم تو اون جزیره انقد خوش میگذروندم که دیگه وقتی واسه اینترنت نمیموند!نقل قول:
دوستان یک سوال دارم اسیا تک با مودم های وای فای چه شرکتی خوب جور میشه 8901 و 8951 که با هاش مشکل ندارن ؟ با تشکر :n18:
سلام
مودم های tplink حتی با مقدار زیاد نویز خط روی هر سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ می شه و با آسیاتک هم سازگاره و برد وایرلس خوبی هم داره . دقت کنید اگر می خواهید سرعت وایرلس شما افت نکنه حتما مودم های با سرعت 150 و یا بالاتر بگیرید .
خودشون که میگن باهمه مودما جورن ولی منم 8968 دارم و تا الانمشکلی پیش نیومده خداروشکرنقل قول: