سلام آقا حمید گل ...... کامپوننت آدیو سیستم رادیون 165 خوبه ؟ .....قیمتش چنده؟
سلام آقا حمید گل ...... کامپوننت آدیو سیستم رادیون 165 خوبه ؟ .....قیمتش چنده؟
حمید خان این مدل توضیح خاصی ندادهنقل قول:
محمد اين پائينترين سري كامپوننتهاش هست.195000 هم قيمتشه(گرون نخري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).نه بابا راحت 80-90 وات بهش بده.از نظر جايزه اغلب محصولات اين برند جايزه بردن يا ركورد و مقامدار هستن.
به سايتش برو قسمت MX-Line همون اوليه هست. PDF هاش رو دانلود كن ديتل كامپوننتهائي كه با هم مقايسه شده رو گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثبت اینکه اینا کراس اور ندارن؟!
چطور درایو میشن؟!
سلامنقل قول:
من نظر كلي دادم.بله پايونير هم تك و توك ساب يا همين پخش رويائي p99 و p90 , p80 رو توليد كرده.ولي در كل من صداي پايونير رو خيلي خوشم نمياد.(خودم پخش p80دارما)
ببين جائي كه مثلا گليدن آديو سيستم با يه ساب "12 ميره ركورد dB ميزنه و مقام مياره،پايونير با 3-5 ساب تونسته اين كار رو بكنه. اين به نظر من يعني اوج طراحي و نبوغ براي يه ساب.و....
JVC مدلهاي خيلي عالي داره ولي تو ايران نمياد.قبلا هم در مورد نمايشگاهي كه دوستم رفته بود عرض كردم.
شما براي رسيدن به مقصودتون ابتدا بايد برق سيستمتون رو تقويت نمائيد. ابتدا ديانم قوي(150-200 آمپر) بعد باطري و كابل برق با گيج 0 .BIG 3 هم با كابل 0 يا 2 گيج انجام گردد.نقل قول:
خب حالا نياز به قطعات زير احساس ميشود:
1-آمپليفاير مونوي خوب با توان RMS 1000 وات به بالا
2-ساب ووفر "15 قوي همراه باكس بزرگ(حدود 120-150 ليتر)
3-آمپليفاير چهار كانال خوب با خروجي هر كانال 100 وات به بالا
4-تهيه دو جفت كامپوننت مناسب.
5-خازن 1 فاراد واقعي
پرداخت هزينه سنگين براي داشتن اين قطعات :8:
حالا به جرات ميتونم بگم راحت 140db صدا رو ميتوني از سيستمتون بگيريد.
در مورد اين مطلب كه فرمودي براي جلو نميخواهيد اسپيكر ببندي،كار اشتباهي هست. چون اگه فقط اسپيكر نصب كني استيج صدا به هم ميريزه. بايد براي تكميل كامل رنج فركانسي تو فضاي خودرو حتما دو جفت اسپيكر براي استيجهاي جلو و عقب تدارك ببينيد.
آمپ دوكانل قيمت مناسب،پايونير 5400T يا 5500Tنقل قول:
سلام شايان جان. داري كم كم حرفه اي عمل ميكنيا.:8:بله فوق العاده هستش.60 امتيازآورده و رتبه spitzenklasse يعني كلاس يا طبقه بالا رو كسب كرده.قيمتش 325000 هستش.نقل قول:
آره ديتلش رو ننوشته اينجا كمي كامل تر توضيح داده:نقل قول:
اينم كاتالوگ محصولاتش:
كراس اوورش از نوع خطي مثل DLS 1073 هستش با اسلوپ 12db/Oct همراه با محافظ تيوتير در مقابل صدمات احتمالي.
سلامنقل قول:
اینا خیلی هزینش رفت بالا من مثله شما نمیخوام حرفه ای ببندم
میدونم اینایی که شما گفتین یه سیستم توپه اما من قادر به پرداخت این همه هزینه نیستم
برا من یه امپ4کانال خوب و دو قطعه که بهش وصل کنم ینی از میان کواک و ساب و کامپ
حالا به نظرتون چیکار کنم؟
ببخشید خستتون کردم
سلامنقل قول:
خوب شما میزان بودجتون چقدر هست؟
اينا كه گفتين حدودي چند ميشه .البته اگه ‘2تا ساب باشه برا 206تيپ6 .بعد الان ماشين بابام سمنده lxيه ساب 309روشه ولوم مميره بالا صندوق صدا خرخر ميده وقتي بيس ميكوبه .البته مدل 86هست .رو 206با اين سيستم قوي اين اوضاع رو هم داريم .برام پرتاب صدا مهمه .هزينشم تقريبي بگو .يه جور ميخوام صدا بوم بوم تا 100متر اونورتر پرتاب بشه :) يعني دركل جلب توجه;)
امیر نکنه دوباره میخای سیستم عوض کنی :دی !؟نقل قول:
چند بار در سال ؟! لباسه مگه :دی ؟!
سلامنقل قول:
من هدیونیتم7250 هست به جز هدیونیت یه700الی800تومن میتونم بدم
دوستان نظرتون در مورد این پخش چیه؟
Kenwood KDC-U4549
نقل قول:
سلام مشخصاتش که رو کاغذ خیلی جالب هست باید تست بشه البته preout های 2.5 ولتیش یه مقدار ضعف این پخش رو نشون میده و اینکه کلا کراس اوور زیاد جالبی ندارند پخش های کنوود.ودیگر نکته این پخش eq 3band هست که مثل هد های مدل پایین پایونر عمل میکنند. در کل با توجه به این که 3 جفت rca و هماهنگ با ipad هست خریدش منصفانه باید باشه.
حالا بهترین پخشی که میشه با 160-70 گرفت چیه؟
اگر میتونی 50 تومن بذار رو پولت یه 7250 کم کارکرده ی تمیز بردار.وگرنه با این قیمت زیاد چیز مناسبی با این وضعیت بازار پیدا نمیشه.
این ولتاژ preout چه تاثیری تو کیفیت پخش داره ؟
سلام به همگی.
آقا من همین چند روز پیش گواهینامه گرفتم:31:
به قول معروف هنوز مهرش خشک نشده:31:
دیروز هم یه پراید معمولی مدل 88 خریدم.
راستش الان 300 تومن بیشتر ندارم،میخوام یه پخش معمولی با یه جفت باند متوسط که صداش از باندای فابریک بیشتر باشه بندازم. حالا اگه راهنمایی کنین چه پخش و باندی خوبه ممنون میشم.
خودم نظرم رو 718 هست،که میگن نیاز به آمپ داره،یه آمپ معمولی که فقط برای یه جفت 718 باشه چی خوبه؟ قیمتش چند میشه حدودا؟
من چند صفحه قبل رو هم خوندم دیدم بعضیا میگن پخش قیمتش 300 و ... هست! راستش یه لحظه پشیمون شدم!
ولی یک ماه پیش یه پخش خوب واسه یکی از دوستان خریدیم 120 تومن! اسمش هم مارشال بود!!!
میخوام بدونم یه پخش که بتونه 718 رو بخونه چقد میشه؟ 718 چقدره؟ اون آمپ هم که گفتم چقدره؟ ممنون اگه زود ج بدید چون فردا میخوام برم بخرم! آخر آخر بودجم هم 350 هست.
با 300 هزارتومن که الان همون پخش فابریکی خود ماشین رو هم نمیشه جمع کرد.نقل قول:
نقل قول:بابا جون نمیخوام که بترکونمنقل قول:
میخوام یه صدایی ازش در بیاد
قصد سیستم جمع کردن ندارم
تو کیفیت پخش زیاد دخلیل نیست در اصل ولتاژی که به آمپ ورودی داده میشه همین preout هست که هرچی بالاتر باشه با آمپ راحت تر مچ میشه و صدای خروجی نسبتا بهتر شفاف تر هست.نقل قول:
سلام مبارک باشه شیرینی گواهینامه و ماشینو رو بعد افطار به همه باید بدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهترین کاری میتونید کنید خرید یه پخش ارزون قیمت هست + یه جفت اسپیکر که فعلا بتونی باهاش یه صدایی بگیرید
تا در آینده بهش آمپ و ساب اضافه کنید
الان پیشنهاد من
DEH-6350SD
با یه جفت اسپیکر SST6.9 سانداستریم هست که فیکس بودجه ی شما میشه تقریبا بعدها هم یه آمپ میتونید بهش اضافه کنید
دیگه این کمترین هزینه برای بستن یه هدیونیت متوسط رو به بالا با یه جفت اسپیکر خوب میتونه باشه
از کنوود هم میتونی انتخاب داشته باشید
Kenwood KDC-U4549 این پخش + یه جفت اسپیکر 6902
دومی به صرفه تر هست
برای اسپیکر لیست قیمت های آدیو سیستم دست حمید جان هست من لیست قیمتایی که دارم یه مقدار قدیمی هست. بیان نزدیک ترین اسپیکر به بودجتون رو بهتون پیشنهاد میدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم بارها گفتیم به همه ی دوستان مارشال یه پخش چینی و بی کیفیت هست که مغازه داره ها فقط و فقط به خاطر سود این پخشو میارن به مغازه من پخش 60 تومنی یو اس بی خور هم با قیافه ی خوشگل و خیلی شیک دیدم یکی از دوستانم خرید اما موقعی که روشنش کردم و صدا گرفتم داشت حالم بهم میخورد از کیفیت صداش.
راستی یه سری پخش آلپاین هم هست که قیمتشون مناسب هست کیفیت ساخت آلپاین هم که برا همه به رخ کشیده شده است.
CDE- 9874E
CDE-9873Rb
CDE-9870E
CDE-9873E
CDA-9851
CDA-9807
دوتای آخری 220 قیمتشون هست و بقیه بین 150 تا 170 پخش های آلپاین خیلی صدای پر دیتلی تحویلیتون میده
امین جان صدا گرفتن یه مقدار برای ماها تعریف نشده هست انگارنقل قول:
درسته شما میخواین صدابگیرین اما به چه دیتل و شفافیتی؟
در هر صورت پیشنهاد بود بازم هرچی خودتون صلاح میدونید ما اینجا فقط یه مشاور هستیم.:11:
سلام،چشم حتما،شما بیاین این طرفا درخدمت باشیم.
داداش خیلی گلی ممنون از راهماییت،همون دومی رو میرم فردا میبندم،ممنون
سلام خدمت همه دوستان گل.کسی میتونه بهترین کواکسیال و کامپوننت 50 تا 60 وات رو بهم معرفی کنه.تاکید شدید دارم روی 50-60 وات بودنشون.با تشکر از همه اساتید که راهنمایی میکنن بنده رو
با سلام خدمت دوستان و اساتيد
من يك پرايد دارم كه پخش فابريكش چند روزيه خراب شده. بردم تعمير گفتند الكي خرجش نكن از همين ها تو عباسي 35 تومن ميشه خريد.
سوال بنده اينه كه آيا پخشي كه بين 50 تا 100 تومن خوب باشه بگيرم و يا برم يدونه فابريكي خود پرايد را بگيرم؟
اگه لطف كنيد چند تا مدل هم معرفي كنيد ممنون ميشم. (با قيمت لطفاً)
آيا usbخور هم ميشه تو اين قيمتها خريد و يا از خيرش بگذرم؟
خيلي اهل گوش كردن موسيقي نيستم فقط مي خوام يه پخش بخرم.(شرمنده!)
ممنون ميشم پاسخ بدهيد.
سلامنقل قول:
شما با این قیمتها فقط میتونید یه پخش فابریک پرایدی که یو اس بی خور باشه خرید کنید.
اگر هم میتونید یه مقدار روی بودجتون بذارید (100 تومن رو منظورم هست ) و یه پخش 1450ub پایونر بخرید اینجوری لاقل یه پخشی خریدید که بدرد آینده هم بخوره.قیمتشم فکر کنم حولو حوش 135 باشه
سلام شما چقدر میخواین هزینه برای اسپیکر ها کنید؟نقل قول:
50 60 وات رو چند اهم میخواین؟
به پخش میخواین متصل کنید یا با آمپ میخواین درایو کنید؟
سلام شما چقدر میخواین هزینه برای اسپیکر ها کنید؟
50 60 وات رو چند اهم میخواین؟
به پخش میخواین متصل کنید یا با آمپ میخواین درایو کنید؟[/QUOTE]
هزینه متوسط.روی 4 اهم.با یک آمپ 4 کاناله 60 وات میخواستم درایو کنم.
هزینه متوسط.روی 4 اهم.با یک آمپ 4 کاناله 60 وات میخواستم درایو کنم.[/QUOTE]نقل قول:
ار آدیو سیستم ببینید این مدل بدردتون میخوره کامپ MX 100 PLUS فکر کنم 10 سانتی باشه.
قیمت دقیقشو حمید خان میدونه صبر کنید میان و قیمتو بهتون عرض میکنند.
از کامپ پایونر 1720C هم میتونید استفاده کنید .قیمت این کامپ کف بازارش تقریبا 230 235 باید باشه اما بگردی کمتر هم باید باشه.
با بودچه ی متوسط این دوتا مدل انتخاب مناسب هستند
سلامنقل قول:
من بر اساس نیاز و درخواستهای شما عزیزان تا جائی که سواد دارم و تجربه،پیشنهاد میدم.
آمپ چهار کانال+یه جفت کواکسیال خوب برای عقب.در آینده که دست و بالتون باز شد و تونستی مجدد هزینه کنی برای جلو هم یه جفت کامپوننت تهیه کن.
آمپ 4 کانال JVC حدود 400
co609 هم 275
پک برق حدود 60-70
دیگه این کمترین حالات میشه برای نیاز شما.
تو 206 هم اگه ساب ببندی (قوی باشه) در صندوق صدا میکنه.تو ماکسیماش هم همینطوره تو......نقل قول:
یه چند صفحه قبل رو مطالع کن مخصوصا پستی که در جواب دوست عزیزمون hosein_a عرض کردم.
هر چقدر این ولتاژ بالاتر باشه نویز سیستم کاهش پیکنه.قدرت بیشتری رو میتونید از آمپلیفایر با گین بسته تر دریافت کنید.همون مچ شدن که محمد گفت.یعنی اگه آمپ شما 5 ولت باشه و خروجی پخشتون هم 5 ولت باشه بیشترین قدرت رو با کمترین دیستورشن میتونید داشته باشد.نقل قول:
هزینه متوسط.روی 4 اهم.با یک آمپ 4 کاناله 60 وات میخواستم درایو کنم.[/QUOTE]نقل قول:
شما اسپیکر آلپاین مدل SPS-406 رو تهیه کنید 115000 تومن هست. نیاز به آمپلیفایر هم نداره.
ار آدیو سیستم ببینید این مدل بدردتون میخوره کامپ MX 100 PLUS فکر کنم 10 سانتی باشه.نقل قول:
قیمت دقیقشو حمید خان میدونه صبر کنید میان و قیمتو بهتون عرض میکنند.
از کامپ پایونر 1720C هم میتونید استفاده کنید .قیمت این کامپ کف بازارش تقریبا 230 235 باید باشه اما بگردی کمتر هم باید باشه.
با بودچه ی متوسط این دوتا مدل انتخاب مناسب هستند[/QUOTE]
قیمتش 195 تومن هست.مگه ایشون کامپوننت میخوان؟
سلام دوستان
میخواستم ضبط ساده فابریک سوناتا 2008 رو عوض کنیم و از این مانیتور دار ها بذارم...
حالا چند تا سوال برام پیش اومده!
ضبط فابریک مانیتور دار چند مدل داره؟
و چه فرقایی با هم داره؟
کلا یه مدلی میخواستم که GPS هم مثل این مارشال ها پشتیبانی کنه و شهر های ایران رو داشته باشه!!
و اینکه قیمتش تقریبا چند در میباد؟
ممنون
سلام حمید جان خوبی نماز روزت قبول آقا
آره عزیز تو پست اول نوشته بودن کامپ یا اسپیکر کواکسیل
سلام
دوستان من سمند صفر گرفتم که ظبط رووش نیست.حالا میشه یه ظبط خوب تا 200 تومن بهم معرفی کنید.
یکی از دوستام میکفت یه مدل مارشال هست که تصویریه قیمتش همین خدوده.نظرتون چیه؟
این آمپهای ساند استریم چطورن ؟برای باند CO609 جواب میدن؟ والا هر وقت میرم تو بازار یا همه ی آمپ ها از برندهای بنجل هستش یا مدلهای پایین ساند استریم و کنوود .تو هیچ مغازه ای جنس درست و حسابی پیدا نمیشه. همش مارکهای بنجل مثل پریمیر و مارشال و سایلیکس و مکسیدر و از اینجور حرفهاست. یک مورد هم جنس درست درمون گیرم نمیاد .این مغازه های کرج واقعا افتضاحن.به نظرتون بالاترین مدلهای همین آمپهای نامعتبر مثل مکسیدر جوابگو هست ؟
سلام همشهرینقل قول:
سمت پخش های مارشال نرو
چینی هستن و کیفیتشون جالب نیست
بهتره از پایونیر و کنوود و حتی آلپاین انتخاب کنی ;)
سلام دردت تو سرم !نقل قول:
حب حالا یه مدل پایونیر میشه بهم معرفی کنی تا 200 تومن؟
تا 200 فکر کنم فقط بشه 4350 بگیری.نقل قول:
این مدل تصویریه؟نقل قول:
اگر تصویری میخای باید بودجه را دو برابر کنی تا مثلا 735 بگیری.نقل قول:
سلامنقل قول:
یه سره به سایت پایونیر شا بزن
قیمت هاش تقریبا با بیرون یکی هست
4450bt هم زده 230 اینا
بیرون شاید بتون ارزون تر هم بگیری!
شمخصاتش خوبه ، بلوتوث هم داره :)
سلامنقل قول:
نه طرف ساند نرو.همون کن وود دو کانال رو بگیر.
امیرحسین پایونیر شاپ بیشتر دکور شده.فقظ قیمت میده. خیلی از دوستان زنگ میزنن میگه موجود نداریم.نقل قول:
سلام و درود بر حمید آقانقل قول:
یه سوال برام پیش اومده من بجای mx165plus برای استیج حلو همین اسپیکر رو بندازم عوضش ساب عقب؟
یا یه ساب active + mx165plus (قظعا این بهتره نه؟)
آخه گفتم اگه صدا فرقی نمیکنه بحای mx165plus یه باندی بندازم که آمپ نخواد و 2 کانال دیگه آمپ رو واسه ساب خرج کنم
نظرتون چیه؟
سلام،من دیروز یه پخش در حد نوی سونی گرفتم،مال ژاپن بود،بهم داد 110 تومن،خوبه به نظرتون؟ بعدشم یه جفت باند پایونر دست دوم خریدم 40 تومن،اینم خوبه یا نه؟
صداش خوبه ولی من ازش بیشتر انتظار داشتم، میشه بگین 718 صداش چطوره؟ از این بهتره؟ اگه بهتره برم 718 بخرم. آخه این پایونر من خودش گفت اصل نیس مال چینه.
بعدش میشه همین یه جفت رو داشته باشم و یه جفت 718 هم بخرم بندازم بغلشون؟ جواب میده؟ شرمنده سوالام زیاد شد. مممممنون
سلام سلام :دینقل قول:
امیرحسین پایونیر شاپ بیشتر دکور شده.فقظ قیمت میده. خیلی از دوستان زنگ میزنن میگه موجود نداریم.
برای خرید نمیگم
برای اینکه مدل های مختلف رو کنار هم ببینن و یه قیمت حدودی دست دوستان بیاد میگم
درودنقل قول:
مدلشو نمیدونین؟
مدل باند هارو میشه بگین؟
718 هم بگیرین برای شما فرق چندانی نمیکنه
بیشتر باید آمپ بگیرین تا راضیتون کنه ;)
سلام داداش، مرسی که جوابمو دادی،شرمنده یادم رفت بگم،باند من 6910 پایونر هست
ولی چند تا از دوستان گفتن 718 دو یا سه برابر این صدا داره و نیازی هم به آمپ نداره.
من نمیخوام آمپ ببندم،اگه 718 بگیرم،صداش چقد با این فرق میکنه؟ ممنون