هيچ هزينه اي ندارهنقل قول:
Printable View
هيچ هزينه اي ندارهنقل قول:
سلام..اندیشه مرکز 4 - 128 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
اقا من شنیدم تو رشت اینترنت 128 از مخابرات میگیری اما سرعت دانلودش در واقع 1 مگابیت هست
البته قیمت همن قیمت 128 هست.درسته؟
اینم داستان بازدید ما از غرفه ی اندیشه:
امشب رفتم نمایشگاه، غرفه ی اندیشه، به مرده میگم این پینگ خط 5 خوب شد؟ میگه آره، فوق العاده هست.
میگم دوستای من الان مرکز 5 هستن، پینگشون خوب نیست، برگشت گفت نسبت به کجا؟ من موندم! فهمیدم داره میپیچونه، گفتم منظورتون اینه کجا رو پینگ میکنن؟ 4.2.2.4 یا اصلا تو بازی های آنلاین، گفت که نه اون بازی ها خوب مهم اینه کی سرور هست، اون مشکل داره و ... جرفش رو قطع کردم، گفتم ببین، آقا، برادر، مسلمون:دی من الان خودم سروز میشم، هیچ مشکلی نداره، اما تا همین 3 ماه پیش از شما میگرفتم مشکل داشت.
گفت پینگ اون موقع چند بود، گفتم 400، الان چنده؟ 250! موندش! خوب باید اطلاع میدادید براتون درست کنن، گفتم از قبل عید گفتم، تا برج 3-4 هم بودم، بازم همین مشکل رو داشت.
حالا نکته جالب اینجا بود که مخ یه زنه رو زده بود، داشت فرم پر میکرد، بعد حرفای منو که شنید، مردد شده بود، این مرده هم همش زیر چشی نگاش میکرد که نکنه بپره!!!
برگشت گفت که خوب مرکز 5 داشتن یه سری تجهیزات نسب میکردن و ... گفتم همون موقع هم به من اینو گفتم، فقط مرکز 5 نیست، مراکز دیگه هم هست... هیچی دیگه کم آورد فقط گفت نه آقا اونا مشکل دارن، مشکل از طرف خودشونه...!!! منم خداحافظی کردم...
مگه تو رشت مخابرات سرویس میده؟نقل قول:
نمیدونم
منم شنیدم
میخواستم ببینم اینطوریه؟چون من خودم اونجا زندگی نمیکنم
الان نگاه کردم پست قبلیم چقدر غلط غلوط داشت:دی یکی نیست بگه خوب وقتی خوابت میاد مگه مجبوری؟
یه سوال داشتم، اینجا کسی از دامون نت سرویس میگیره؟
دوستان کسی میدونه تو محدوده آقاسیدشریف میشهadsl گرفت؟ اونجا اصلاداره یانه؟
ترو خدا اگه ممکنه زودتر جواب بدین ممنون میشم.
سلام هم استانی ها!:40:
یه سوال اساسی داشتم. الان که از اندیشه سرویس دارم اگه بخوام جمعش کنم برم یه شرکت دیگه بگیرم باید تو شرکت جدید هزینه راه اندازی سرویس بدم؟
بعد اگه دوباره برگردم توی اندیشه بخوام سرویس بگیرم باید به اندیشه هزینه راه اندازی بدم؟:19:
اندیشه هزینه راه اندازی نمیگیره،نقل قول:
شرکت های دیگه، اکثرا مبلغی رو میگیرن. در کل، بسته به سیاست اون شرکت داره که از 5 تومن تا 15 تومن هزینه راه اندازی میگیرن.
مخابرات هم هزینه راه اندازی میگیره؟نقل قول:
این هزینه راه اندازی چی هست؟ پوله همون آقا خوش تیپه:31: که میاد یه سری توضیح میده یا اینکه یه کارایی روی خط میکنن؟
تا زمانی که سویس رو جمع آوری نکردم باید آبونمان مخابرات رو هر ماه بدم؟:13:
نقل قول:
آره. خط باید کاملا از رانژه در بیاد. چه سرویسی داری اندیشه که نا راضی ای؟
قا من دوباره سوال دارم.
انديشه هزينه نصب نميگيره.اين درست.مخابرات چي؟مخابرات هزينه راه اندازي سرويس رو نميگيره؟يعني من بخوام از پارس بيام انديشه هيچ هزينه اي نبايد پرداخت كنم.
من كه پارس گرفتم ده هزار تومن هم بابت مخابرات دادم.لطفا جواب بديد چون من ميخوام بيام انديشه نا محدود بگيرم.
ممنون
اندیشه هزينه راه اندازي نمیگیره پارس هزينه راه اندازي میگیرهنقل قول:
برو تو سایت اندیشه و شماره تلفنت رو بنویس ببین تحت پوشش هست یا نه!نقل قول:
دوستان واسه معرفی و استفاده از تخفیف اندیشه ،تو ثبت نام جدید نوشته کد شناسه معرف !منظورش کدومه ایناست؟
1:شماره مشتری
2:شناسه سرویس
3:هیچکدام
رفتم نمایشگاه!
گفتم: واسه user هاتون هیچ امتیازی نمیدین تو این نمایشگاه! من یک سال و نیم user شما هستم
زنه گفت: نه فقط هدفمون اینه که تا می تونیم مشتری جمع کنیم
گفتم : چقدر بد
گفت: این خودکار و دفترچه اندیشه رو بردار
سلام...اندیشه مرکز 4 - 128 محدود
منظور همان شماره مشتری است که برای ورود بهcrm سایت استفاده میکنید.نقل قول:
با تشکر.
هادی
512 2 گيگ خط 727
خوش بحالت من سابقم کم بود بهم خودکار و دفترچه تعلق نگرفت :46:نقل قول:
من فکر کنم بهترین خرید رو از نمایشگاه کردم call of duty:black ops رو گرفتم
امروز پسرخاله ام رفت نمایشگاه غرفه اندیشه ثبت نام کرد و کارت تخفیف گرفت و مودمو واسش 12 نومن حساب کردن و 5 تومن تخفیف +نصب مجانی جالب بود!
بعد از معرفی 7-8 نفر بدون استفاده از تخفیف ببینیم اولین نفر تخفیف میگیریم یا نه!:27:
:13:شاتل - 128 - مرکز 4 - محدود:13:
:41:وضعیت دیوانه کننده ی پینگ همچنان ادامه داره:41:
:2:
این هزینه راه اندازی چی هست؟ پوله همون آقا خوش تیپه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میاد یه سری توضیح میده یا اینکه یه کارایی روی خط میکنن؟
پول شیرینی بچه هاست :31: اگه چیز لازمی بود خب اندیشه هم باید میگرفت دیگهنقل قول:
سلام.
کسی از بچه های رشت بازی world of warcraft رو تا patch آخر نداره؟4.0.3
اگه دارین رایت کنید و به همراه قیمتش بهم pm بدین تا یه جا بیام ازتون بگیرم
دمتون گرم.
نقل قول:
اگه این شیرنیه من از شیرنی دادنم کاملا راضی ام!! چون تو اندیشه تو ساعت رایگان سرعت دانلودم حد اکثر 32 بود الآن با یه سرویسه 23 تومانی حد اقل سرعت دانلودم تو ساعت رایگان 1 تا 7 صبح 120 است! 32 کجا 120 کجا!؟ :5:
حتماً شیرینیش تازه بوده دیگه :27: دوستمون آقا محمد یه سوال پرسید منم جوابشو دادم اون 15 تومن یه پول اضافست که بقیه isp ها میگیرن فکر نمیکنم به سرویس شما 23 تومنیه مربوط بشه از همه کاربرایه تازشون میگیرن هر سرویسی که باشهنقل قول:
نقل قول:
میگیرن سرویس بهتر میدن!خدایی دو برابرشم بگیره اندیشه سرویس بهتر بده ما راضی ایم! من 5 تومن دادم البته. اگه یکی معرفی کنه کمتر شیرنی میخوان :31:
دیشب 700 مگابایت دانلود کردم. لینک تورنت بود. مدت زمان هم 5 ساعت. میانگین سرعت دانلود 45.
512 شاتل مرکز 552
سلام
اندیشه 128 - نامحدود
یه سؤال: دوستانی که 128 نامحدود دارن تو پروفایلشون جلوی قسمت "میزان حجم باقي مانده تا پايان مهلت شارژ:" چی نوشته ؟
13 days :18:نقل قول:
اگه داری به منم بده :دیکد:سلام.
کسی از بچه های رشت بازی world of warcraft رو تا patch آخر نداره؟4.0.3
اگه دارین رایت کنید و به همراه قیمتش بهم pm بدین تا یه جا بیام ازتون بگیرم
دمتون گرم.
میخوام سرورش رو ران کنم بازی رو ندارم :(
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
اندیشه 128 محدود 8 گیگ
چرا اینطوریه؟
سرعت دانلود 100
مگه نباید بنویسه Unlimited ؟نقل قول:
پارس آنلاين..
سرعت دانلود 20 مگ..
اكانت 46
حتماً میخواستن تنوع ایجاد کنن :27: تو که نامحدود داری دیگه چرا به اونجا سر میزنی من خیلی وقت بود اون قسمتو باز نکرده بودمنقل قول: