اره منم نمی دونم چیه جریان الان چند تا بازیه گل اول را ما می خوریمنقل قول:
اینا عادت کردن به گل خوردن اول بازی
فولاد و ابومسلم و استقلال و مس و ذوب اهن و ذوب و...
اره منم نمی دونم چیه جریان الان چند تا بازیه گل اول را ما می خوریمنقل قول:
اینا عادت کردن به گل خوردن اول بازی
فولاد و ابومسلم و استقلال و مس و ذوب اهن و ذوب و...
در گفتگو با ایسکانیوز
علیرضا محمد:در مقابل فولاد وظایفم را به خوبی انجام دادم!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس تهران گفت: در مقابل فولاد وظایفم را به خوبی انجام دادم.
علیرضا محمد در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،عنوان کرد: در مورد تعویضم حرفی نمی زنم چرا که تعویض حق طبیعی یک مربی است و قطبی هم از حق خود استفاده کرد. من به نظر او احترام می گذارم اما تا زمانی که در بازی بودم به تمام وظایفم عمل کردم و آنچه را که از من خواسته بودند در زمین اجرا کردم.
هافبک تیم پرسپولیس در مورد بازی با فولاد به ایسکانیوز گفت: ما در دقایق ابتدایی مسابقه، بازی را تحت اختیار خود داشیم و شما دیدید که چند موقعیت مسلم گلزنی را هم از دست دادیم ولی روی یک ضربه از راه دور غافلگیر شده و گل اول را دریافت کردیم که همین امر باعث به هم ریختگی تیمی و ناهماهنگی بین بازیکنان شد. پس از دریافت گل تمام پرسپولیس یکپارچه حمله شد تا دوباره تمام فشار روی خط دفاع تیم باشد که در نهایت به ضرر ما شد و گل دوم را خوردیم.
وی در ادامه اظهار داشت: در نیمه دوم هم که من تعویض شدم و قطبی با تغییر تاکتیک سعی کرد نبض بازی را به دست گیرد، تیم ما پی در پی حمله می کرد اما نتیجه نمی گرفت و در نهایت هم ما بازی را واگذار کردیم.
محمد در خصوص ضعف خط دفاعی گفت: به نظر من دفاع ضعیف نیست بلکه عدم هماهنگی در طی بازی های اخیر باعث شده تا توجه همه به دفاع پرسپولیس باشد. تمام بازیکنان در خط دفاع پرسپولیس با جان و دل بازی می کنند و سعی می کنند تا انتظارات هواداران را برآورده سازند. من قول می دهم که خط دفاع پرسپولیس تا هفته آینده هیچ مشکلی نداشته باشد.
وی در پایان افزود: ما هنوز ابتدای راه هستیم، باز هم فرصت جبران داریم و مطمئن هستم پرسپولیس قهرمان خواهد شد./05/120
پاس همدان،ملوان
اینارم اضافه کن
پژمان جمشیدی در گفتگو با ایسکانیوز:
شکست پر گل پرسپولیس را پیش بینی می کردم! // در مورد پرسپولیس حرفی نمی زنم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فولاد گفت : با توجه به عدم نتیجه گیری پرسپولیس در دو بازی گذشته اش که مشکلاتی را برای این تیم به همراه داشت شکست پرگل پرسپولیس را پیش بینی می کردم.
پژمان جمشیدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" عنوان کرد: بازی سختی را مقابل تیم مدعی پرسپولیس پشت سر گذاشتم و توانستیم با توجه به اینکه در خانه به مصاف پرسپولیس می رویم پیروزی را از آن خود کنیم. دیدار مقابل پرسپولیس مثل سایر دیدارها در لیگ سه امتیاز داشت و پیروز در برابر این تیم نیز یک برد معمولی به حساب می آید.
وی افزود: خوشبختانه توانستیم آن چراکه مربیان در بازی از بازیکنان انتظار داشتند و به آنها وظیفه داده بودند به نحو خیلی خوبی انجام دهیم و با یک بازی حساب شده ، برتر و با برنامه تماشاگرانمان را راضی به خانه هایشان باز گردانیم.
وی تصریح کرد: در این دیدار تیم پرسپولیس نیز توانست با توجه به در اختیار نداشتن چند بازیکن اصلیش خوب عمل کند و در بعضی از صحنه ها بخوبی ما را تحت فشار قرار دهند.
وی در خصوص بازی دوباره کریمی در لیگ برتر و عملکردش در بازی برابر فولاد گفت: کریمی بازیکنی است که فوتبال در خونش جریان دارد و هر کسی از دید بازیش لذت می برد و اعتقاد دارم در بازی با فولاد تنها بازیکن پرسپولیس بود که نمی خواست بازی را واگذار کند.
جمشیدی در خصوص شرایط حال حاضر حاکم بر تیم پرسپولیس و بازیکنان این تیم به ایسکانیوز گفت: نمی خواهم در مورد بازیکنان این تیم اظهار نظر داشته باشم چراکه من بازیکن فولاد هستم و وظیفه ام بازی کردن برای این تیم است اما دوست دارم روزی دوباره با پیراهن پرسپولیس قهرمانی لیگ برتر را تجربه کنم.
وی افزود: به هر حال تیم پرسپولیس جدا از حضور چند بازیکن نامی ، تیم بزرگی است و تنها به چند بازیکن متکی نیست علاوه بر اینکه همۀ تیم ها با انگیزه مضاعف برای شکست این تیم به مصاف آن می آیند.
وی در ادامه اظهار داشت: به عقیده من کارمان تازه شروع شده است چراکه ما توانستیم با شکست پرسپولیس به روند عدم نتیجه گیر در خانه پایان دهیم و امیدوارم که این روند تا پایان فصل ادامه داشته باشد و با قهرمانی فولاد در لیگ هشتم همراه باشد./
حاشیه های تمرین بعد از ظهر پرسپولیس
غیبت 5 بازیکن پرسپولیس // تمرینات اختصاصی قطبی با نیکبخت
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: در تمرینات بعد از ظهر امروز تیم پرسپولیس پنج بازیکن این تیم حضور نداشتند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی اریان "ایسکانیوز" ؛ در تمرین بعد از ظهر امروز پرسپولیس که در زمین شماره دو ورزشگاه اکباتان برگزار می شود ابراهیم توره، مهدی واعظی، الونگ و الیاسی از غابین تمرین این تمرین بشمار می روند.
بر اساس این گزارش، افشین قطبی نیز با وجود اتفاقات چند وقت اخیر به صورت اختصاصی به تمرین با علی رضا نیکبخت واحدی پرداخته است./120
اره ممنون داداشنقل قول:
پاس همدان،ملوان
اینارم اضافه کن
خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: افشين قطبي در ناكامي هاي اخير نقشي ندارد و با قدرت از وي حمايت مي كنيم.
مجيد فرخزادي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي را مقابل فولاد برگزار كرديم ؛اما مطمئن هستم ميتوانستيم بازنده اين ديدار نباشيم.
وي افزود: عدم حضور توره كاملا در اين بازي حس شد. منتظريم تا بيايد و در جلسهاي گفت و گوي لازم را با وي انجام دهيم چون در اين شكست او نيز با غيبت غير موجه خود سهم دارد.
سخنگوي هيئت مديره در حمايت از افشين قطبي گفت: من هم معتقدم كادر فني مقصر نبود. عليرغم اينكه به بازيكنان خودمان اعتقاد ويژهاي داريم؛ اما در صورتي كه كم كارها مشخص شوند با آنها برخورد ميكنيم، چون تحمل ناراحتي هواداران را نداريم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: هيئت مديره پرسپوليس براي موفقيت اين تيم زحمت زيادي كشيده است و بازيكنان نيز بايد مزد زحمات را بدهند. با قدرت كماكان از افشين قطبي نيز حمايت ميكنيم.
انتهاي پيام/
پس از باخت مقابل فولاد خوزستان
اولين تمرين پرسپوليس با حضور مصطفوي برگزار شد
خبرگزاري فارس: اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت مقابل فولاد خوزستان با حضور داريوش مصطفوي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين اين تيم ساعت 15 در زمين شماره دو ورزشگاه راهآهن برگزار شد. بازيكنان اصلي به مدت 20 دقيقه به دويدن پرداختند و سپس با حركات كششي، تمرين را پس از 40 دقيقه به پايان رساندند.
بازيكنان ذخيره نيز ابتدا به گرم كردن و سپس به پاسكاريهاي كوتاه و بلند پرداختند. در پايان نيز در قالب دو تيم، فوتبال دستگرمي پرداختند.
* داريوش مصطفوي، مديرعامل پرسپوليس از ابتداي تمرين تا انتها نظارهگر بود و دقايقي با بازيكنان به صورت انفرادي به گفت و گو پرداخت.
* علي كريمي به دليل مصدوميت پس از 20 دقيقه صحبت با افشين قطبي، محل تمرين را ترك كرد. در تمرين امروز ابراهيم توره، مسعود زارعي، مهدي واعظي، الونگ الونگ و الياسي غايب بودند.
* حدود 50 هوادار از نزديك نظارهگر تمرين بودند و به شدت كادر فني، مسئولان باشگاه و بازيكنان را تشويق كردند.
* افشين قطبي در حاشيه تمرين امروز دقايقي بين هواداران حضور پيدا كرد و از آنها بابت باخت مقابل ابومسلم و فولاد خوزستان عذرخواهي كرد. وي حمايت آنها را در بازيهاي بعدي خواستار شد
* كادر فني و مسئولان از رختكن جديد در زمين راهآهن بازديد كردند.
* افشين قطبي در تمرين امروز به مدت 15 دقيقه با عليرضا نيكبخت واحدي تمرين اختصاصي كرد و با او به گفت و گو پرداخت.
* كريم باقري پس از رفع دوران مصدوميت، امروز با بازيكنان اصلي تمرين كرد و دقايقي نيز با دكتر زرينه حركات پا به توپ كرد.
* تمرين امروز ساعت 16 و 20 دقيقه به پايان رسيد و فردا پيگيري خواهد شد.
انتهاي پيام/
جلسه مصطفوی و قطبی با بازیکنان پرسپولیس / درگیری لیدرهای سرخپوشان
کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از لغو نشست امروز با بازیکنان این تیم دقایقی قبل از تمرین برای سرخپوشان صحبت کردند.
پس از آنکه نشست امروز بازیکنان پرسپولیس با کادر فنی و مدیرعامل این باشگاه لغو شد، داریوش مصطفوی راهی ورزشگاه اکباتان شد تا قبل از شروع تمرین امروز برای بازیکنان صحبت کند.
نشست ساعت 11 صبح امروز پرسپولیسی ها در شرایطی لغو شد که قبلا از سوی روابط عمومی این باشگاه اعلام شده بود قرار است در این نشست بازیکنان در مورد دلایل شکست های اخیر به کادر فنی ، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره توضیح دهند اما بنا بردلایل نامشخصی این نشست لغو شد.
به همین خاطر مدیرعامل این باشگاه عصر امروز راهی ورزشگاه اکباتان شد و قبل از شروع تمرین چند دقیقه ای برای بازیکنان صحبت کرد. پس از او نیز افشین قطبی دقایقی برای بازیکنان به صحبت پرداخت و بعد از آن تمرین شروع شد. گفتگوی مصطفوی و افشین قطبی با بازیکنان دور از گوش خبرنگاران برگزار شد!
در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس برخی لیدرهای این تیم بر سر برخی مسائل با یکدیگر درگیری فیزیکی پیدا کردند که با پا در میانی دیگران ختم به خیر شد. این تمرین از دقایقی پیش در ورزشگاه اکباتان تهران آغاز شده است.
تیم فوتبال پرسپولیس عصر روز شنبه در دیداری معوقه از هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر با نتیجه 3 بر 2 مغلوب فولاد خوزستان شد تا پس از باخت 4 بر 3 برابر ابومسلم، دومین شکست سنگین و پیاپی خود را متحمل شود
مصطفوی : پرسپوليس بحران خاصي را سپري ميكند
کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: درخصوص اتفاقاتي حاشيهاي كه حين بازي تيمهاي پرسپوليس و فولاد خوزستان افتاد، نامهاي را به كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال خواهيم نوشت.
داريوش مصطفوي كه عصر امروز در محل تمرين تيم پرسپوليس حاضر شده بود، پيرامون بازي روز گذشته تيمش گفت: بازي خوبي بود و ما موقعيتهاي گلزني بسياري را به وجود آورديم كه متاسفانه از دست رفت. ضمن اينكه قضاوتهاي داور هم تاحدودي سوالبرانگيز بود و البته در مواقعي جو ورزشگاه نيز متشنج شد. ما از روي نقاط ضعفي كه داشتيم كه فكر ميكنم فاصلهي زياد بين خطوط تيم بود، گل خورديم و البته فرصتهاي گلزني بسياري را از دست داديم.
وي افزود: فوتبال همين است و هيچ تيمي برندهي مطلق نيست. بعضي تيمهاي بزرگ ممكن است زماني دچار بحران شوند و اكنون پرسپوليس نيز يك ماه است بحران خاصي را سپري ميكند. معتقدم ما راه طولاني را در پيش داريم كه براي موفقيت در آن تنها بايد مديريت زمان كرد.
مصطفوي گفت: از ديشب تا حالا تماسهاي زيادي به من شده و صحبتهاي بسياري مطرح است كه علت شكست هاي پرسپوليس را جويا ميشوند و ميگويند دفاع پرسپوليس ضعيف است اما، من فكر ميكنم مشكل ما خط دفاعي نيست بلكه فاصلهي بين خطوط زياد است و به حريف فضاي لازم را براي حملات بيشتر ميدهد. من به بازيكنان پرسپوليس گفتم جواب مردم را چه بايد بدهم و به خوبي ميدانم كه سرمربي تيم هم به طور جدي مقصر اين شكستها نيست. تا آنجا كه متوجه هستم مشكل خاصي را در تيم پرسپوليس نميبينم و بازيكنان تا آخرين لحظهي پيش از بازي ديروز سعي در اجراي برنامههاي تاكتيكي مربيانشان را داشتند؛ اما، متاسفانه ما با ضعفهايي روبهرو هستيم كه بايد براي رسيدن به موفقيتهاي بزرگ هرچه سريعتر آنها را برطرف كنيم. بازيكنان هم به من گفتند كه ما با يكديگر پيمان خواهيم بست تا از بازي بعد فوتبال بسيار منسجم و قدرتمندي را ارايه كنيم و به مردم بگوييد كه پرسپوليس از چهارشنبه تيم ديگري خواهد بود و بدون شك قهرمان نيم فصل و به دنبال آن قهرمان ليگ هشتم خواهد شد.
مصطفوي همچنين دربارهي مسايل حاشيهاي نظير پرتاب اشياء و بطري آب حين بازي پرسپوليس مقابل فولاد به سوي علي كريمي تصريح كرد: متاسفانه ما در جريان بازي ديروز شاهد چنين موارد نادرستي بوديم. ممكن است مسوولان تيم فولاد گفته باشند افرادي كه بطري آب به سمت كريمي پرتاب ميكردند هواداران ما نبودند اما، به هر حال همه ميدانيم كه اين تيم ميزبان است كه در بازيهاي مختلف وظيفهي حفظ شرايط مناسب براي تيم ميهمان را دارد تا آنها در امنيت كامل بازي كنند. متاسفانه در شهرستانها بعضا تيم پرسپوليس مورد بيمحبتي قرار ميگيرد و ما متعجب هستيم كه اين اقدامات در حالي است كه هواداران ما در همهي شهرها بيشتر از هواداران تيمي است كه ميخواهيم با آن بازي كنيم.
وي ادامه داد: پرسپوليس يك تيم بينالمللي است و تنها متعلق به مردم داخل ايران هم نيست. بلكه هواداران زيادي در خارج از كشور دارد. ما دربارهي اتفاقات ديشب نامهاي را به "شريفي" رييس كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال مينويسيم. ضمن اينكه ناظران اجرايي فدراسيون نيز حين برگزاري بازي حضور داشتند و تمام موارد را به دقت مشاهده كردند.
مصطفوي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر احتمال دخالت او در امور فني تيم به دليل كسب نتايج ضعيف اخير تصريح كرد: من در سالهاي زيادي كار مديريت انجام دادم و كارم را به خوبي بلدم. قطعا نظرات فنيام را به صورت دوستانه به مربيان تيم خواهم داد اما، بايد بپذيريم كه نقش اصلي تيم بدست افشين قطبي است و او دربارهي مسايل فني اختيار تام دارد و خواهد داشت.
مصطفوي گفت: پرسپوليس تاكنون تنها 10 بازي انجام داده است و هنوز 24 بازي ديگر را در پيش دارد كه بدون شك با مديريت و برنامهريزي درست و همچنين تلاش مربيان و بازيكنان و حمايت هواداران ما دوباره به صدر جدول برميگرديم و موفقيتهاي گذشته را تكرار خواهيم كرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين دربارهي غيبت چند روزه ابراهيم توره و علت آن گفت: ما ابراهيم توره را براي مشكلات خانوادگي و امور اداري كه داشت، به مدت چهار روز به مرخصي فرستاديم اما، متاسفانه اين بازيكن 12 روز است كه به ايران برنگشته. صحبتهايي با او انجام شده اما، متاسفانه او هنوز خود را براي حضور در تيم به ما معرفي نكرده است. مسلما توره بايد دربارهي اين غيبت باشگاه پرسپوليس را قانع كند. ما نيز نامهاي را در اين زمينه به فدراسيون فوتبال ايران و فيفا خواهيم نوشت.
مصطفوي در پايان در ارزيابياش از حضور پائولو ديكارمو در تركيب پرسپوليس تصريح كرد: ديكارمو انگيزهي زيادي براي بازي كردن در تيم پرسپوليس و گلزني دارد. من به شما قول ميدهم كه ديكارمو در استاديوم آزادي بازيكن ديگري خواهد بود. اما، شما نيز بايد توجه داشته باشيد كه او از يك فرهنگ مختلف، كشور مختلف و دين و آيين متفاوتي به ايران آمده است. او هنوز جوان است و به طور كامل خودش را با فضاي فرهنگي و ورزشي ايران وفق نداده است و اين مساله نياز به گذشت زمان دارد. من شب گذشته هم توسط قطبي در رختكن پرسپوليس با او صحبت كردم. او زبان انگليسي را هم نميفهمد و اين مساله باعث تنهايي بيشترش شده است كه اميدواريم به مرور روند بهتري پيدا كند.
داريوش مصطفوي پيش از تمرين عصر امروز (يكشنبه) تيم پرسپوليس به مدت 10 دقيقه با بازيكنان و مربيان تيم به گفتوگو پرداخت و پس از آن تمرين اين تيم از ساعت 15 در حضور وي و حدود 100 هوادار پرسپوليس آغاز شد.
به دليل مصدوميت شديد از ناحيه كتف
زارعي يك ماه قادر به تمرين نيست
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل در رفتگي كتف، يك ماه قادر به همراهي تيم خود نيست.
پزشك تيم پرسپوليس تهران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد وضعيت مصدومان اين تيم اظهار داشت: كريم باقري از فردا ميتواند تمرينات جدي خود را شروع كند و مشكلي ندارد.
وي افزود: متاسفانه مسعود زارعي به دليل در رفتگي كتف پس از بازي با فولاد به مدت يك ماه قادر به همراهي پرسپوليس نخواهد بود، البته كتف او را جا انداختيم و ظرف دو روز آينده با يك متخصص در باره وضعيت او صحبت ميكنيم كه آيا نياز به عمل جراحي دارد يا خير.
زرينه ادامه داد: مهدي واعظي نيز از دو روز آينده ميتواند به آرامي تمرين كند.
گل بود ه سبزه نیز آراسته شد
اینم ششمین مصدوم
بچه ها بنظرتون علت این همه مصدومیت تو پرسپولیس چیه ؟
واقعا کمر تیم را شکونده
خوب يه جورايي شانس دخيله
هم رباط پاره داريم هم کتف در رفته
ولي با اين همه مصدوم جالبه که رطبمون همچين بد نيست
به اميد روزاي خوب
البته سرما خورده هم داریمنقل قول:
خوب يه جورايي شانس دخيله
هم رباط پاره داريم هم کتف در رفته
تازه پیچیدگی پا و کشیدگی عضله هم داریم
به امید روز های بهتر
اره تازه با یه برد می ریم چارم و با یه برد دیگش می ریم صدر فقط باید ببریمنقل قول:
ولي با اين همه مصدوم جالبه که رطبمون همچين بد نيست
به اميد روزاي خوب
به دليل بياحترامي به كريمي در اهواز
باشگاه پرسپوليس به كميته انضباطي اعتراض ميكند
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس تهران به دليل بياحترامي تماشاگران اهوازي به علي كريمي، به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعتراض ميكنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، آنها قصد دارند به دليل بياحترامي هواداران اهوازي در بازي فولاد مقابل پرسپوليس به علي كريمي در نامهاي خطاب به شريفي، رئيس كميته انضباطي اعتراض خود را اعلام كند.
اين نامه قرار است فردا به فدراسيون فوتبال ارسال شود.
ضمن رد هرگونه مشكل با قطبي
نيكبخت: به خاطر بيماري به اهواز نرفتم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عدم حضورم در اهواز به خاطر بيماري بود نه مشكل با سرمربي تيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: با قطبي هيچ مشكلي ندارم و از برخي اخبار مبني بر اينكه قطبي مرا به اهواز نبرد متعجبم.
وي با اشاره به جلسه امروز با مديرعامل باشگاه تصريح كرد: در جلسه امروز فقط صحبتهاي مصطفوي را شنيديم و به هيچ عنوان حرفي نزديم. خوشبختانه شرايط خوب است و مي توانيم با يك پيروزي به شرايط ايده آل بازگرديم.
نيكبخت ادامه داد: در حال حاضر بهترينهاي ايران در تيمها تقسيم شدند و اين مسئله بازيها را به هم نزديك ميكند.
وي در مورد بخت قهرماني پرسپوليس در ليگ با توجه به نتايج اخير گفت: 24 بازي به انتهاي ليگ برتر مانده و شرايط تيمها وبازيها سخت شده است. به نظر من زود است كه بخواهيم قول قهرماني بدهيم.
نيكبخت افزود: من مريض بودم و نميتوانستم تمرين كنم. به هيچ عنوان به دنبال دروغ گفتن نيستم و سعي ميكنم در بازيهاي بعدي مقابل برق شيراز به شرايط ارماني برسم تا به پرسپوليس كمك كنم.
برق شيراز بدون محروم مقابل پرسپوليس
برق شيرازى ها خوب مى دانست كه پس از رويارويى با استقلال بايد خودش را براى بازى با پرسپوليس در هفته بعد آماده كند به همين دليل مسائل زيادى را در نظر گرفتند. محمد عباسى از شاگردانش خواسته بود تا جايى كه امكان دارد از برخوردهاى شديد با بازيكنان استقلال خوددارى كنند تا ازسوى داور با .اخطار يا كارت قرمز مواجه نشوند. بر همين اساس برقى هاكه بدون دريافت اخطارى از سوى محمود رفيعى تمامى نفرات خود را براى بازى هفته يازدهم مقابل پرسپوليس در اختيار دارند.
بيرانوند به بازى پرسپوليس مى رسد
سجاد بيرانوند دروازه بان تيم فوتبال برق شيراز مقابل استقلال از ناحيه پاى راست دچار مصدوميت شد. بيرانوند با وجود مصدوميت و به دليل انجام ۲ تعويض اجبارى تيمش با همان مصدوميت تاپايان بازى ادامه داد و حتى يك ضربه پنالتى استقلال را هم مهار كرد. درحالى كه كادر فنى برق شيراز نگران وضعيت دروازه بان خود براى بازى با پرسپوليس بودند اما به نظر مى رسد مصدوميت او جدى نيست و با چند جلسه فيزيوتراپى به شرايط بازى خواهد رسيد.
پرسپوليس به دنبال مهاجم كره شمالى
مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از ديدار تيم ملى ايران مقابل كره شمالى به جذب مهاجم تيم شرقى علاقمند شدند. مسئولان باشگاه پرسپوليس تلاش هايى را براى بررسى سوابق جونگ تايسه انجام دادند. اين مهاجم تك گل تيم كره شمالى را وارد دروازه ايران كرد.
تصميم جديد قطبى
آتسو برود، رضايى و الونگ بيايند
بحث پيوستن رحمان رضايى مدافع سابق تيم ملى به پرسپوليس براى خود داستانى شده است و هنوز به طور قاطع نمى شود گفت اين انتقال در نهايت شكل خواهد گرفت يا نه. رضايى كه در حال حاضر در آستانه بازگشت از ايتاليا به ايران قرار دارد خودش هم هنوز نمى داند براى پوشيدن پيراهن پرسپوليس بايد با چه فردى از اين باشگاه مذاكره كند و جالب اينكه از طريق روزنامه ها پيگير انتقال خود به اين تيم است. او ابتدا از طريق دوستان نزديك خود به حسين هدايتى پيغام داد حاضر است با دريافت رقمى نه چندان زياد پرسپوليسى شود و هدايتى چون خط دفاع سرخپوشان را آشفته مى ديد براى اينكه جايگاه خود را نزد هواداران پرسپوليس بالا ببرد جواب مثبت به رضايى داد. دريغ از اينكه داريوش مصطفوى مخالف شديد انتقال اين بازيكن به تيمش بوده و هست فقط به اين دليل كه چرا رحمان با هدايتى تماس برقرار كرد و نه با او كه مديرعامل پرسپوليس است! اين وسط افشين قطبى از طريق دوستان نزديك خود باخبر شده بود رضايى حدود ۷ماهى مى شود كه تيم ندارد و با داشتن ۳۳ سال سن معلوم نيست در فرم بدنى قرار داشته باشد. از اين رو او به مسئولان تيمش گفت نمى خواهد درخصوص اين موضوع سريع تصميم بگيرد. قطبى خوب مى داند تيمش فقط يك جاى خالى دارد و نمى خواهد در اين مقطع از فصل ليست خود را پر كند و بهتر است اين كار را براى نيم فصل دوم كه پرسپوليس بايد همزمان در ۳ جام شركت كند بگذارد. از طرفى الونگ هم در حال آماده شدن است و تا يك ماه ديگر قادر به بازى كردن خواهد بود و از آنجا كه قطبى اعتقاد زيادى به اين بازيكن دارد بسيار بعيد است قيد جذب او را زده و به سراغ رحمان رضايى برود. در اين خصوص باخبر شديم سرمربى پرسپوليس تصميم جديدى در ذهن دارد از آنجا كه سرخپوشان در حال حاضر ۴ بازيكن خارجى در جمع خود دارند قطعاً نمى توانند بازيكن خارجى ديگرى به خدمت بگيرند. از اين رو چنانچه قطبى خواهان الونگ باشد بايد قيد يكى از بازيكنان خارجى تيمش را بزند. او تصميم گرفته فرانك آتسو را در نيم فصل به يك تيم ديگر كه به احتمال خيلى زياد استيل آذين باشد قرض دهد و رحمان رضايى را در خط دفاع جانشين او كند. اينطورى او با يك تير ۲ نشان زده است. اول اينكه جا را براى الونگ باز كرده و دوم از كنار نام مدافع باتجربه اى مثل رضايى به سادگى نگذشته است. آتسو هم در بازى هاى به ميدان رفته آنقدر ضعيف كار كرده كه كمتر كسى با اين تصميم قطبى مخالفت مى كند. بايد ديد سرمربى پرسپوليس در نهايت اين تصميم خود را عملى خواهد كرد يا اينكه اتفاق ديگرى رخ خواهد داد.
در ضمن دوستان عزیز پرسپولیسی خواهشا از کل کل با هم پرهیز کنید و به نظرات همدیگر حتی اگر از دیدگاهتون منطقی نیست احترام بذارید...
به امید اینکه یه تاپیک مثبت داشته باشیم و باعث دلخوری یکدیگر نشیم...
با تاكيد بر عدم دخالت در كار قطبي
مصطفوي: لازم باشد در كار فني دخالت مي كنم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: اگر لازم بدانم در كار فني دخالت مي كنم؛ اما اكنون نيازي نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي در خصوص ناكامي هاي اخير پرسپوليس گفت: اعتقاد دارم در فوتبال برنده مطلق وجود ندارد و بهترين تيم هاي دنيا نيز برخي اوقات دچار بحران ميشوند. ما نيز يك ماه است كه دچار اين بحران هستيم.
وي افزود: تمام كارشناسان و مردم ميدانستند كه ما ميتوانستيم استقلال را شكست دهيم؛ اما تا دقيقه 88 بازنده بوديم. پس براي موفقيت راهي طولاني داريم و بايد با مديريت مناسب تيم را كنترل كنيم.
مديرعامل پرسپوليس تصريح كرد: شب گذشته و امروز تماسها و پيامك هاي متعددي داشتم كه از من ناراضي بودند و علت باخت و مشكل دفاعي را ميخواستند. با دلايل مختلف جواب آنها را دادم؛ ولي از صميم قلب دلم گرفته بود.
وي با تاكيد بر اين نكته كه پرسپوليس در دفاع مشكل دارد، اذعان داشت بين سه خط دفاع، هافبك وحمله هدف مشترك نداريم، بنابر اين بعضي اوقات سخت است كه به مردم جواب دهم و واقعا نميدانم كه چه بگويم.
مصطفوي خاطرنشان كرد: در كار سرمربي و مربي هيچ دخالتي ندارم. هر وقت لازم باشد دركارهاي فني دخالت كنم؛ اما فعلا نيازي به اين مورد نيست. قطبي تلاش خود را كرده است. مطمئن باشيد شرايط فرق خواهد كرد. امروز از بازيكنان قول گرفتم كه مردم روز چهارشنبه پرسپوليسي ديگر را ببينند، اشتباهات جبران شود و با كمك مردم و مطبوعات به شرايط آرماني برسيم.
وي با بيان اين مطلب كه پرسپوليس مي تواند قهرمان نيم فصل شود، گفت: به هيچ عنوان نااميد نيستيم و در پايان فصل هم تيم اول جدول خواهيم بود چون هيچ مشكلي در تيم نداريم.
مدير عامل پرسپوليس در خصوص جلسه شب گذشته گفت: ديشب تشكيل جلسه داديم و با قطبي حرف زديم. به هر حال معتقديم بازيكنان بايد مطابق انتظار وظايف خود را انجام دهند. اميدواريم هرگز از كريم باقري محروم نباشيم. مازيار زارع 50 شوت زيبا ميزند و امسال فقط 3ضربه زده است و بايد دليلش را بدانيم. به همين دليل از قطبي خواستيم كاري كند كه بازيكنان راحتتر و با تمركز بيشتر به ميدان بروند و مانند علوي كم انگيزه نباشند.
وي در خصوص علي كريمي گفت: در بازي مقابل پگاه گفتم كه كريمي فقط 50 درصد از شايستگي خود را نشان داد و ديديد او در بازي استقلال با چه انرژي به ميدان رفت؛ اما تيمها با گماردن يار مستقيم قصد مهار كردن وي را دارند.
مصطفوي با انتقاد از ميزباني فولاد تصريح كرد: به هر شهري كه ميرويم عليرغم اينكه هوادار زيادي داريم؛ ولي به ما بياحترامي مي شود. ديروز به كريمي كه بي حاشيه است توهين كردند. اميدوارم اين مسائل واقعا روزي به پايان برسد.
وي در خصوص رحمان رضايي گفت: مشكلي در خط دفاعي نداريم؛ اما قطبي در خصوص جذب رحمان رضايي نظرش را به من اعلام ميكند و پس از آن بررسيهاي لازم را انجام مي دهم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس ضمن ابراز ناراحتي از عدم حضور مهاجم افريقايي در تمرينات گفت: به ابراهيم توره مرخصي چهار روزه داديم؛ اما 12 روز است كه برنگشته است. ابتدا به فدراسيون فوتبال نامه مينويسيم و سپس به فيفا اعتراض خود را اعلام ميكنيم تا هر چه سريع تر اين مشكل حل شود.
مصطفوي در پايان در مورد مهاجم برزيلي گفت: ديكارمو بازيكن بدي نيست و مطمئنم مي تواند به خط حمله پرسپوليس كمك كند.
شعار عليه قطبي در تمرين امروز
استقلالي ها علي پروين را تشويق كردند
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران درتمرين امروز اين تيم عليه سرمربي پرسپوليس شعار داده و علي پروين را تشويق كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم استقلال از ساعت45/15 در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
* هاشم بيك زاده به دليل مصدوميت جدا از ساير بازيكنان تمرين كرد.
* بيژن كوشكي به دليل تاخير از سوي امير قلعه نويي جريمه شد و به جاي تمرين كردن، دور زمين دويد.
* ميلاد نوري كه گفته مي شد از تيم قهر كرده است، امروز در تمرين حاضر شد.
* تمرين تيم پرسپوليس در ورزشگاه اكباتان كه روبروي ورزشگاه دستگردي است، در حال انجام بود و صداي تشويق هاي هواداران اين تيم به گوش مي رسيد. به همين دليل هواداران استقلال عليه افشين قطبي شعار سر داده و از علي پروين حمايت كردند و خواهان بازگشت وي به پرسپوليس شدند. آنها عليه داريوش مصطفوي نيز شعار دادند كه امير قلعه نويي از آنها خواست فقط به تشويق استقلال بپردازند و به تيم حريف كاري نداشته باشند.
* در تمرين امروز صمد مرفاوي با مدافعان كار مي كرد و امير قلعه نويي مهاجمان و هافبك ها را تمرين داد.
به دليل بياحترامي به كريمي در اهواز
باشگاه پرسپوليس به كميته انضباطي اعتراض ميكند
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس تهران به دليل بياحترامي تماشاگران اهوازي به علي كريمي، به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعتراض ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، آنها قصد دارند به دليل بياحترامي هواداران اهوازي در بازي فولاد مقابل پرسپوليس به علي كريمي در نامهاي خطاب به شريفي، رئيس كميته انضباطي اعتراض خود را اعلام كند.
اين نامه قرار است فردا به فدراسيون فوتبال ارسال شود.
ضمن رد هرگونه مشكل با قطبي
نيكبخت: به خاطر بيماري به اهواز نرفتم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عدم حضورم در اهواز به خاطر بيماري بود نه مشكل با سرمربي تيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: با قطبي هيچ مشكلي ندارم و از برخي اخبار مبني بر اينكه قطبي مرا به اهواز نبرد متعجبم.
وي با اشاره به جلسه امروز با مديرعامل باشگاه تصريح كرد: در جلسه امروز فقط صحبتهاي مصطفوي را شنيديم و به هيچ عنوان حرفي نزديم. خوشبختانه شرايط خوب است و مي توانيم با يك پيروزي به شرايط ايده آل بازگرديم.
نيكبخت ادامه داد: در حال حاضر بهترينهاي ايران در تيمها تقسيم شدند و اين مسئله بازيها را به هم نزديك ميكند.
وي در مورد بخت قهرماني پرسپوليس در ليگ با توجه به نتايج اخير گفت: 24 بازي به انتهاي ليگ برتر مانده و شرايط تيمها وبازيها سخت شده است. به نظر من زود است كه بخواهيم قول قهرماني بدهيم.
نيكبخت افزود: من مريض بودم و نميتوانستم تمرين كنم. به هيچ عنوان به دنبال دروغ گفتن نيستم و سعي ميكنم در بازيهاي بعدي مقابل برق شيراز به شرايط ارماني برسم تا به پرسپوليس كمك كنم.
پنالتي پرسپوليس گرفته نشد
افشين قطبي:
"رضايي" نميتواند مشكلات را حل كند
برقشيراز را شكست ميدهيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين عصر روز يكشنبه پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: وقتي يك تيم بزرگي ميخواهد كار بزرگي انجام دهد و موفقيتهاي بسيار بزرگ را كسب كند، مسلما اين كار يك شبه بدست نميآيد و هواداران و تمامي مردم و دوستداران پرسپوليس بايد براي پيشرفت و موفقيت پرسپوليس صبر داشته باشند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي افزود: من به عنوان سرمربي پرسپوليس به خوبي ميدانم كه با چه تعداد هوادار روبهرو هستم. زماني كه ما گالكسي آمريكا را به قهرماني رسانديم شايد فقط يك ميليون هوادار اين تيم خوشحال شدند اما، در ايران با شكست يا پيروزي پرسپوليس 30 ميليون هوادار ناراحت و يا خوشحال ميشوند. اين كار را براي ما سخت ميكند و باعث ميشود هيچ وقت آرامش نداشته باشم. اين عكسالعملها براي من در نوع خود جذاب و جالب است و امروز از تمامي هواداراني كه براي تشويق و حمايت پرسپوليس به محل تمرين آمدند، تشكر ميكنم.
قطبي گفت: ما هنوز يك سوم از بازيهاي ليگ را انجام ندادهايم اما، اكنون همه دربارهي نقاط ضعف و قوت اين تيم قضاوت ميكنند. مسلما ما يك شبه نميتوانيم آن تيمي شويم كه مدنظر داريم و براي رسيدن به آن گذشت زمان و صبر لازم است. همه ميگويند كه پرسپوليس در دو بازي هفت گل خورده، اما نميگويند كه ما در همين دو بازي چه تعداد موقعيت گل بدست آوردهايم كه به هدر رفت.
وي همچنين خاطرنشان كرد: پرسپوليس بدون شش بازيكن اصلي خود بايد در اهواز و مقابل قدرتمندي چون فولاد بازي ميكرد. كار براي ما هميشه در اهواز سخت بوده است چه برسد به آنكه اين تعداد بازيكنان از جمله كريم باقري را نداشته باشيم. خاصيتي كه باقري براي پرسپوليس دارد، جواد نكونام براي تيم ملي ايران و ميشائيل بالاك براي تيم ملي آلمان دارد. اين بازيكنان وقتي در تركيب تيم هستند و حتي بازي هم نميكنند، آرمش خاصي را به فضاي تيم و بازيكنان انتقال ميدهند. شما ببينيد رئال مادريد هم با وجود داشتن ستارگاني چون زيدان، بكام، فيگو و رائول وقتي ماكلله را از دست داد، چقدر افت كرد كه ما بايد به اين مسايل در پرسپوليس هم توجه داشته باشيم.
قطبي افزود: تيم ما در بازي با فولاد 20 دقيقهي اول را فوقالعاده كرد و بازيكنان تلاش و جنگندگي قابل تحسيني را به نمايش گذاشتند؛ همهي افراد فوتبالي و نويسندگان اين ورزش و همچنين خبرنگاران به خوبي ميدانند كه وقتي يك تيم گل اول بازي را دريافت ميكند، اين گل تا چه حد در روحيهاش موثر است. اين گل به مانند سه گل ميتواند مخرب باشد كه فكر ميكنم مشكل اصلي پرسپوليس در بازيهاي اخير همين بوده است. در عوض تيمهاي حريف با زدن نخستين گل روحيهي دو برابر ميگيرند و راحتتر كار را ادامه ميدهند.
قطبي تاكيد كرد: معتقدم پس از بازيهاي خارج از خانهي سختي كه طي اين يكي، دو هفته انجام داديم و نتيجه نگرفتيم اكنون با برگشت به استاديوم آزادي و انجام فوتبال در فضاي آرام اين ورزشگاه همراه با حمايت تماشاگران ميتوانيم شروع خوبي براي روند صعودي تيم پرسپوليس داشته باشيم. برق شيراز تيم خوبي است اما، ما اين تيم را خواهيم برد و وضعيت بهتري پيدا ميكنيم.
وي همچنين دربارهي وضعيت داوري بازي خاطرنشان كرد: نبايد از اشتباه داور در عدم گرفتن پنالتي براي پرسپوليس و اخراج بازيكن فولاد در همان موقع چشم پوشي كرد. بازي صفر - صفر بود و اگر اين اشتباه صورت نميگرفت شايد نتيجه تغيير ميكرد. شما همچنين بايد توجه كنيد پرسپوليسي كه در كورس قهرماني بود در سه بازي متوالي پنج پنالتي برايش گرفته نميشود و امتيازات زيادي از دست ميدهد اما، با اين وجود ما هنوز با صدر جدول تنها شش امتياز فاصله داريم كه پر كردن آن براي تيم بزرگي چون پرسپوليس آن چنان سخت به نظر نميرسد.
قطبي تاكيد كرد: قضاوت پس از انجام 10 بازي چندان عاقلانه نيست. چرا كه در تمام دنيا تيمهايي كه يك فصل را با قهرماني پشت سر ميگذارند، سال بعد را آرامتر شروع ميكنند؛ نظير اين حركت را ميتوانيد در تيم بايرن مونيخ و منچستر امسال نيز ببينيد. پرسپوليس امسال مثل كرم در قهوه ميماند كه هر چه به پايين فرو داده شود، باز هم بالا ميآيد. از هوادارانمان ميخواهم كه در اين مدت كوتاه به قضاوت عملكرد تيمشان نپردازند و براي موفقيت پرسپوليس در ادامهي مسابقات ليگ صبر داشته باشند. با يك برد نبايد برويم بالاي دنيا و يك باخت نيز نبايد ما را به پايينترين نقطهي دنيا بفرستد.
سرمربي پرسپوليس همچنين دربارهي احتمال حضور رحمان رضايي در تركيب تيمش به خبرنگاران گفت: هنوز دربارهي حضور رضايي صحبتي نكردهايم و در صورت نياز به او بايد فضاي خالي لازم را در تركيب تيم پيدا كنيم. البته بايد توجه داشت كه اين بازيكن حدود هفت، هشت ماه بازي نكرده كه با برگشتش به پرسپوليس نميتواند معجزه كرده و مشكلات را برطرف كند. فعلا قصد داريم فضايي باز كنيم تا الونگ الونگ بتواند در تركيب تيم جاي گيرد. ضمن اينكه وضعيت دروازهي تيم پرسپوليس نيز تا حدودي نگران كننده شده كه با توجه به در پيش داشتن سه جام مختلف بايد فكري براي اين جايگاه حساس كنيم.
یه چی بگیدنقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (3 کاربران و 1 مهمان)
H.TiFuSi, The Animal, yahya_h28
با همشهریامون درست صحبت کنید:دی:دی:دینقل قول:
حتي وقتي مسئولين اهوازي و بازيكن اهوازي هم رفت داشتن بطري پرت ميكردن
فكرشو بكن
چه طرفدارايي!!!
با همشهریامون درست صحبت کنید:دی:دی:دینقل قول:
حتي وقتي مسئولين اهوازي و بازيكن اهوازي هم رفت داشتن بطري پرت ميكردن
فكرشو بكن
چه طرفدارايي!!!
بازم پرسپولیس دو تا باخت داد این علی پروینه رفت سراغ لیدرا و یه پولی داد بهشون که بگه علی پروین .
کی از دست این مافیا راحت میشیم ؟
یاسین ! این عکس که با کلاهه (چپیه ) منو یاد سید صالحی میندازه .عوضش کن !!:31:نقل قول:
درسته خیلی تعصب دارن مخصوصا ابادانی هانقل قول:
خوزستاني ها و تيم هاي فوتبالشون از قديم خيلي نعصب دارن.
بابام مي گفت تو آبادان گوسفند رو رنگ تيم مورد علاقشون مي كردن مي بردن استاديوم.اگه تيمشون مي برد كه براي سلامتي تيم قربونيش مي كردن
اگه تيم مي باخت گوسفنده رو از بالاي استاديوم پرت مي كردن پايين!
تعصب ديگه ستاه بين المللي مثل كريمي نمي شناسه
هر چی باشه فوتبال ایران از ابادان شروع شده دیگه
واقعا اگه پرسپولیسی بودی این رو نمی گفتینقل قول:
بازم پرسپولیس دو تا باخت داد این علی پروینه رفت سراغ لیدرا و یه پولی داد بهشون که بگه علی پروین .
کی از دست این مافیا راحت میشیم ؟
چه سندی داری که این حرف را می زنی
اصلا حیف اسم علی پروین که بعضی ها ارزشش را نمی دون
علی دائی مافیای فوتبال ما هست نه علی پروین
نه بابا شوخی کردم:دینقل قول:
ببخش داش پدرام
قصد توهين نداشتيم.....
نماينده آبي پوشان از حضور در AFC محروم شد
تاخير دوباره مسئولان باشگاه استقلال تهران در ارسال مدارك
خبرگزاري فارس: نماينده باشگاه استقلال تهران به دليل تاخير در ارسال مدارك، از حضور در سمينار ويژه مديران AFC محروم شد.
محمد منصور عظيم زاده، رئيس كميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال ايران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: باتوجه به هماهنگيهاي انجام شده از سوي روابط بينالملل و مسولان سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال، مديران باشگاه هاي ايران در سميناري در AFC تحت عنوان General manger كه مخصوص مديران تيمهاي ليگ برتري است، شركت مي كنند.
اين سمينار در روز هاي هشتم و نهم آذر ماه سال جاري در كوالالامپور برگزار ميشود تا مديران فوتبال از دانش نوين مديريت فوتبال حرفه اي جهان بهره مند شوند.
در اين سمينار مباحثي از جمله بازيكنان، بازاريابي، نقل و انتقال بازيكنان، استراتژي ارتباطات، مديريت و باشگاهداري مورد بررسي قرار ميگيرد.
وي عنوان كرد: بر اساس نامهاي كه روز دهم جولاي از AFC به فدراسيون ارسال شد، عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ موارد را در روز سيام تير ماه به مديران باشگاهها اعلام كرد.
به همين اساس آخرين مهلت ثبتنام پانزدهم مرداد بود تا مديران براي شركت در اين سمينار اعلام آمادگي كنند و از سوي فدراسيون فوتبال ابلاغيه AFC به همه باشگاههاي كشور ارسال شد و براي ثبت نام و ارسال مدارك 15 روز مهلت داده شد.
عظيمزاده گفت: باشگاههاي پاس همدان، سايپا، راهآهن، مقاومت سپاسي، پرسپوليس، سپاهان، پگاه گيلان و فولادخوزستان تا موعد مقرر مدارك را به فدراسيون فوتبال ارسال كردند تا دعوتنامه AFC را دريافت كنند؛ اما باشگاههاي استقلال تهران و مس كرمان بعد از زمان مهلت تعيين شده توسط AFC مدارك را به فدراسيون ارسال كردند كه متاسفانه امكان حضور آنها در مالزي فراهم نشد.
وي افزود: ساير باشگاه ها نيز اعلام آمادگي نكردند تا از مجموع 18 تيم ليگ برتر فقط مديران 8 باشگاه در سيمنار شركت كنند.
عظيمزاده گفت: افرادي چون سوزوكي نماينده كنفدراسيون فوتبال آسيا، پائول باربر از باشگاه تاتنهام و چند شخصيت بزرگ فوتبال حرفهاي جهان نيز در اين سمينار حضور خواهند داشت تا نكات لازم را براي باشگاهداري آموزش دهند.
وي در معرفي مديران اعزامي به كوالالامپور عنوان كرد: محمدحسن انصاريفرد (راهآهن)، جعفر جفعري(مقاومت سپاسي)، اسماعيل شاد (داماش گيلان)، كاظم اوليايي (پاس همدان)، حميد سجادي (سايپا)، مسعود رضاييان (فولاد)، محمود خوردبين (پرسپوليس) و محمدرضا ساكت (سپاهان) نمايندگان ايران در اين سمينار هستند.
مثل اینکه ابیا درس عبرت نمی گیرن
به امید ارسال نشدن ذدوباره مدارکشون !!!!
باقري در گفت و گو با فارس:
كريمي به زودي براي بازگشت به تيم ملي تصميم ميگيرد
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با علي كريمي براي بازگشت به تيم ملي صحبت كرده و در انتظار پاسخش هستم.
كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي پرسپوليس مقابل فولاد را نديدم؛ اما متاسفام كه اين ديدار را نيز واگذار كرديم.
وي افزود: بهتر است در مورد بازي مقابل فولاد و ابومسلم صحبت نكنيم و به فكر موفقيت در بازي هاي آينده باشيم.
كاپيتان پرسپوليس در خصوص اظهارات خود مبني بر تلاش براي بازگرداندن علي كريمي به تيم ملي تصريح كرد: گفت و گويي دوستانه با كريمي در اين خصوص انجام دادم؛ اما هنوز پاسخي نداده است. به هر حال نياز به تفكر دارد ولي مي دانم كه مانند هر بازيكني به بازي با پيراهن تيم ملي افتخار مي كند.
باقري در مورد شرايط خودش نيز گفت: در تمرين امروز شركت كردم و خوشبختانه مشكل خاصي ندارم. فردا نيز زير نظر قطبي كار خواهم كرد و پس از فشار آوردن بيشتر در صورتي كه دردي احساس نكنم سعي ميكنم در بازي مقابل برق شيراز به ميدان بروم.
امیدوارم کریمی برگرده
اعلام اسامي داوران هفته يازدهم
جهانبازي ديدار پرسپوليس و برق را قضاوت مي كند
خبرگزاري فارس: يدا... جهانبازي ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و برق شيراز در هفته يازدهم ليگ برتر را قضاوت مي كند.