درست میگی ، چون اگه فردا چهارشنبه بخوای شکایت کنی ، پیگیریش دیگه میره واسه هفته بعد!! پس همین امشب هم در سایت بازرسی و هم از مخابرات در 195 شکایت کن.نقل قول:
Printable View
درست میگی ، چون اگه فردا چهارشنبه بخوای شکایت کنی ، پیگیریش دیگه میره واسه هفته بعد!! پس همین امشب هم در سایت بازرسی و هم از مخابرات در 195 شکایت کن.نقل قول:
سلام :n02:
فن اوا سرویس 512 نامحدود نقره ای su داره ؟؟؟ چون تو سایتش چیزی نزده اگه میدونین دربارش یه کم توضیح بدین ک قیمت و سرعتش چطوره ؟
- - - Updated - - -
سلام :n02:
فن اوا سرویس 512 نامحدود نقره ای su داره ؟؟؟ چون تو سایتش چیزی نزده اگه میدونین دربارش یه کم توضیح بدین ک قیمت و سرعتش چطوره ؟
ديشب دانلود شبانه 1 مگی ها سرعتش رو از 190 بسته بودن رو 120 کاش موقتی بوده باشه..
من که 50 /50 موندم برم آسیا تک یا بمونمنقل قول:
Sent from my LT29i using Tapatalk
فعلا که من چندین روزه تخلیه کردم ولی لامصب خطم رو رانژه نمیکنن ولی بهتره که فن آوا رو تخلیه کنی چون نه شبانه خوبی داره و نه تنوع سرویس بازم خودتون میدونین ولی تخلیه و رانژه کلی دردسر داره ممکنه تا چهل روز هم بدون اینترنت بمونیدنقل قول:
از مخابرات رانژه نميشه حتما، جای ما خلوت 7 روزه کار تموم!نقل قول:
نقل قول:
شما هم مشهد بودی فک کنم درسته؟
کدوم مرکز هستی؟
منکه تخلیه کردمو دارم از اسیتاتک میگیرم؛ البته اگه خطم رو مخابرات رانژه کنه !
خوب شما پیش قدم هستی من منطقه رسالت مشهد، حالا برای چی رانژه نکنه؟ چند روز معطل شدی؟ حضوری نمیخوام تخلیه کنم تلفنی میشودنقل قول:
دوستان هرکسی به تازگی دانلود شبانه رایگان با سر ویس 1 مگا بایت داشته در مورد سرعت دانلود اطلاع رسانی کند . من دیشب با سرعت یک مگا بایت سرعنم بیشتر از 60 نمی شد در صورتیکه که قبلا 200 بود . در مورد سرویس دو مگا بایت نامحدود برنزی که دوستان در صفحات قبل اظهار می داشتند که پس از دریافت 87 گیگا سرعت به 30 میرسه از چند نفر از افراد پشتیبانی سئوال کردم که گفتن با دریافت تنها 40 گیگ سرعت به 30 می رسد!!! و برای سرویس 1 مگا بایت نامحدود بعد از اتمام 19 گیگ سرعت به 16 می رسه!!! فاتحه نا محدود خواندست
- :n09:
من که 8 ساله مشترک فن آوا بوده ام اکنون تصمیم به خروج گرفته ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن آوا محکوم به تخلیه هست:n02:
والا درگیری دارن با خودشون.. حال نمیکنن فعلا کارمو انجام بدن ! تنها دلیلش همین میتونه باشهنقل قول:
تا الان یه هفته شده که درخواست دادم
برا تخلیه فقط حضوری باید درخواست بدی چون باید قبض ببریو کارت شناسایی نشونشون بدی
متاسفانه امشب هم دانلود روی سرعت اسمی قفل بود...فکر کنم دايمی شد رفت...يکم بالاتر سرعت اسمی بود اونم الان ديگه نيس..
در قم هم سرعتو 1 مگ از 180 به 100 رسوندن
دقیقا همینطوره.الان چند شبه که تو منطقه ما (پیروزی) تهران سرعت دانلود شبانه اسمی شده.512 داشتم از 120 به 64 رسیده.
واقعا که خیلی کثافت هستند.
دقیقا همینطوره.الان چند شبه که تو منطقه ما (پیروزی) تهران سرعت دانلود شبانه اسمی شده.512 داشتم از 120 به 64 رسیده.نقل قول:
واقعا که خیلی کثافت هستند.:n24:
جالبه چيزی نميتونی بگی! سرعتی که خريدی دارن بهت ميدن ديگه! کم فروشی که نکردن..نقل قول:
- - - Updated - - -
جالبه چيزی نميتونی بگی! سرعتی که خريدی دارن بهت ميدن ديگه! کم فروشی که نکردن..نقل قول:
منم بعد 7 سال از فن آوا تخلیه کردم هیچ سرویس مناسبی واسه مشترکین پر مصرف نمیدن
دوستان امشب مثه اینکه درست شده شبانه ! بین 200 تا 230 نوسان داره . از حجم هم کم نمیکنه.
منطقه پیام نور تهران همچنان سرعت شبانه 110 کیلوبایته
دوستان من قصد تخلیه از فن آوا رو دارم
ممکنه لطفا شرکتهایی که شبانه رایگان دارند رو معرفی کنید؟
با سپاس
آقا مثه اینکه دیشب شانسی ثابت مونده بوده ! امشب دوباره شد 125 !
اگر سرویس شما 1 مگابیت است که سرعت مناسب استنقل قول:
همانطور که میدانید 1 مگابیت پهنای باند به شما سرعت 128 کیلوبایت را می دهد
512 کیلوبیت به شما سرعت 64 کیلوبایت را می دهد
256 کیلوبیت به شما سرعت 32 کیلوبایت را باید بدهد
حالا اگر بیشتر می دهند خیلی لطف می کنند.
همین شماهایین که همش شبا دانلود میکنیین مجبور می شن شبانه هارا پولی و محدود و ... کنند
اگر کاربر پرمصرف و پرسر و صدایی مثل من نباشید مطمئن باشید قطعی و افت سرعت و ... نخواهید داشت.
- - - Updated - - -
اگر سرویس شما 1 مگابیت است که سرعت مناسب استنقل قول:
همانطور که میدانید 1 مگابیت پهنای باند به شما سرعت 128 کیلوبایت را می دهد
512 کیلوبیت به شما سرعت 64 کیلوبایت را می دهد
256 کیلوبیت به شما سرعت 32 کیلوبایت را باید بدهد
حالا اگر بیشتر می دهند خیلی لطف می کنند.
همین شماهایین که همش شبا دانلود میکنیین مجبور می شن شبانه هارا پولی و محدود و ... کنند
اگر کاربر پرمصرف و پرسر و صدایی مثل من نباشید مطمئن باشید قطعی و افت سرعت و ... نخواهید داشت.
اینترنت روزانه میدن خدا تومن , 4 تا پیج باز میکنی تموم میشه خب بایدم دانلود هات رو بزاری شب.نقل قول:
بعد این نت حجمی چه صیغه ای اصلا ؟! یادمه اول ADSL که اومده بود حجمی نبود.
من هر شب دانلود ندارم و شخصا ترجیح میدم یک شب با سرعت بالا تمام دانلود هام رو انجام بدم تا اینکه هر شب برای سرعت 120 بیدار بمونم.
مشکل اینجاست همون موقع هم که 2 مگ میدادن سرعت بالای 200 نمیرفت.
در اخر هم بگم اینقدر برداشتن شبانه ها رو تقصیر کاربر های پر مصرف ندونید ! همه میدونیم که برای سودآوری بیشتر شرکت هاست.
- - - Updated - - -
اینترنت روزانه میدن خدا تومن , 4 تا پیج باز میکنی تموم میشه خب بایدم دانلود هات رو بزاری شب.نقل قول:
بعد این نت حجمی چه صیغه ای اصلا ؟! یادمه اول ADSL که اومده بود حجمی نبود.
من هر شب دانلود ندارم و شخصا ترجیح میدم یک شب با سرعت بالا تمام دانلود هام رو انجام بدم تا اینکه هر شب برای سرعت 120 بیدار بمونم.
مشکل اینجاست همون موقع هم که 2 مگ میدادن سرعت بالای 200 نمیرفت.
در اخر هم بگم اینقدر برداشتن شبانه ها رو تقصیر کاربر های پر مصرف ندونید ! همه میدونیم که برای سودآوری بیشتر شرکت هاست.
هنوز در شيراز مصرف منصفانه اعمال نشده.
سه روز كامپيوتر روشن بود و كامل در حال دانلود.يه ذره هم كم نشد.
مشكل من فقط پينگه كه اين روزا زياد شده يكم.
Sent from my iPad using Tapatalk
آقا این سرویس BU با GU در سرویسهای نامحدود چه فرقی با هم دارن ؟
- - - Updated - - -
آقا این سرویس BU با GU در سرویسهای نامحدود چه فرقی با هم دارن ؟
من صبح تا حالا اینترنتم قطعه هر چی هم به پشتیبانی زنگ میزنم میگه مشکل از ما نیست، دو تا مودم دارم با هیچکدوم لینک نمیگیرم
به نظرتون چیکار کنم؟
تخلیه دوست عزیزنقل قول:
نه بابا تخلیه چیهنقل قول:
میخام بدونم مشکل چیه
با سلامنقل قول:
مودمها رو ببرید درب ورودی منزل و مستقیم وصل کنید ( سیم داخل خونه رو قطع باشه) اگر که مشکل حل نشد باید پشتیبانی اعلام خرابی برای مخابرات بزنه. اگر که درست شد که مشکل از سیم کشی یا سایر ادوات داخل خونه هست.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
نزدیک به 8 ساله adsl دارم
تلفن خط هم وصله چطور ممکنه سیم اینترنت رو جواب نده
بگید براتون مامور بفرستند DSL رو سر خط تلفن بهتون تحویل یده .نقل قول:
دوستان در حال حاضر کسی از طرح های نامحدود استفاده میکنه ؟ محدودیت داره ؟!
من چندین روزه که تخلیه کردم از فن آوا آره تمام نامحدوداش محدودیت مصرف منصفانه دارهنقل قول:
فن آوا آشغال به تمام معنا قبلا هم قطعی زیاد داره اما به خاطر نامحدود بودنش می صرفید الان در روز شاید 7-8 باز قطع میشه و 13 گیگ محدودیت دانلود داره و هر سرعنی که داشته باشید سرعتون 1/8 میشه من 512 داشتم الان سرعتم رو 64 کیلوبیت کردند و در بهتریت حالت با 5 کیلوبایت بر ثانی دانلود می کنم
- - - Updated - - -
فن آوا آشغال به تمام معنا قبلا هم قطعی زیاد داره اما به خاطر نامحدود بودنش می صرفید الان در روز شاید 7-8 باز قطع میشه و 13 گیگ محدودیت دانلود داره و هر سرعنی که داشته باشید سرعتون 1/8 میشه من 512 داشتم الان سرعتم رو 64 کیلوبیت کردند و در بهتریت حالت با 5 کیلوبایت بر ثانی دانلود می کنم..
[IMG]er.php?file=ppzjni7tnc6il7sjzwsl.png] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL[/IMG]دوستان سه روزه اینترنت قطعه شده پشتیبانی شهر خودش با تهران تماس گرفت از نویزه .خودم با پشتیبانی تهران تماس گرفتم گفت اصلا لینک نداری در صورتی ک لینکم ثابته و چراغ اینترنت خاموشه. چیکار کنم؟؟ از همون اولش هم snr 9-10 بود وصل بود . الان Line Attenuation 55-57 هستش .چند بار مودم کانفیگ کردم درست نشد.
شما کدوم شهری؟منم سه روزه اینترنتم قطعهنقل قول:
من اندیمشک-خوزستاننقل قول:
دوستان کسی تا حالا روی سرور ایران با فن آوا دانلود شبانه داشته؟
آیا اختلاف سرعتی بین سرور ایران با خارج وجود داره؟
من قبلا ۱ مگ داشتم سرعت شبانه داخلی و خارجی ۱۸۰ تا بودنقل قول:
فن آوا اهواز 3 روزه داغون شده . سرور خارجی باز نمیکنه اصلا
دوستان شبانه رو ورداشتن جدیدا ؟ من 3 روز دیگه باید تمدید کنم اگر ورداشتن لطف کنید بگید که تمدید نکنم در ضمن اهواز هستم :n12: