سلام .
خسته نباشید !
ما بعد از عمری رفتیم یه بازی دانلود کردیم ! نصب شد ولی تو بازی نمیره ! پیغام می زنه که cd\dvd اورجینال و بزار !
need for speed pro street
Printable View
سلام .
خسته نباشید !
ما بعد از عمری رفتیم یه بازی دانلود کردیم ! نصب شد ولی تو بازی نمیره ! پیغام می زنه که cd\dvd اورجینال و بزار !
need for speed pro street
بازی رو کرک کردی؟نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره - یه فایل داشت که تو راهنماش زده بود اون و کپی کن تو فولدری که بازی رو نصب کردی !نقل قول:
من بازی Brothers in Arms رو گرفتم . اینستال کردم . کامل اینستال میشه . ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه مانیتور سیاه میشه که میخواد بره تو بازی و لود کنه و تمام صداهای منوی بازی هم دارم ولی صفحه سیاه میمونه
مجبور میشم از بازی خارج بشم بدون اینکه چیزی رو ببینم !!!!!!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
گرافیکم Radeon ATI 9600 XT / 1050 SERIES هست .
ببخشید کسی کرک بازی Fever Frenzy رو داره ؟
دوست عزیز با این گرافیک کلا بیخیال بازیهای جدید شو(اصلا همین که توی بازی میره شاهکار میکنه!:18:)نقل قول:
لطفادرخواستتون رو در این تاپیک مطرح کنید:نقل قول:
ببخشید کسی کرک بازی Fever Frenzy رو داره ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
mehdy.z عزیز میشه یه نگاهی هم به مال ما بندازی ؟
ممنون میشم .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3550542&postcount=8101
سلام به همه دوستان
من بازي Call Of Duty : World At War رو نصب ميکنم و کرک رو هم کپي ميکنم و وقتي روي ايکونش کليک ميکنم اين پيام مياد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر گذينه اي رو انتخواب ميکنم
صفحه سياه ميشه و از بازي مياد بيرون و Dont Send ميده و بعدش صفحه زير مياد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتي روي OK کليک ميکنم پيام ميره ولي صفحه اي که توي عکس ميبينيد که بالاش اسم بازي رو نوشته ميمونه و هيچ اطفاقي نميافته
سي دي بازي رو هم از فروشگاه همين سايت گرفتم .
تمام نرم افزارهاي جانبي براي اجراي بازيها رو هم نصب کردم
خيلي خيلي ممنون ميشم کمک کنيد چون روز اول انتشار بازي رو خريدم هنوز اجرا نشده !!!
نقل قول:
راه حل مشکلت توی این پست توضیح داده شده:
امیدوارم مشکلت حل شه:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
موفق باشی...
اوراکل جان شما خودت اینکاره ای ولی بازم تمام حالات ممکنه رو برات میگم:نقل قول:
اول از همه در سیستم مورد نیاز این بازی همین طور که گفته شده:
Minimal system specifications:
• Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
• Processor: Intel® Core® 2 Duo E4400 2.0 GHz, 3.0 GHz AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core or better
• RAM: 1 GB for Windows XP and 2 GB for Windows Vista and configurations with shared memory video cards
• Video card: Nvidia™ 7800GS or ATI™ 1800XT or better DirectX® 9.0c-compliant
• 256 MB video card with Shader Model 3.0 or higher (See Supported List 1.0.3 for more information)
• DVD-ROM: Dual-layer DVD-ROM drive
• Hard Drive Space: 10 GB free hard disk space
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
• Internet: Broadband connection with 256 kbps upstream or faster and service required for multiplayer mode
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard required
------------------------------------------------------------------------
Recommended system specifications:
• Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
• Processor: Intel® Core® 2 Duo E6600 2.4 Ghz, Intel® Core® 2 Quad Q6600 2.4 Ghz, or 2.6 GHz AMD Quad-Core Phenom™ X4 9850 or better
• RAM: 2 GB
• Video card: Nvidia™ Nvidia 8800GTS, ATI™ 2900 Pro, or betterDirectX® 9.0c-compliant
• 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher (See Supported List 1.0.3 for more information)
• DVD-ROM: Dual-layer DVD-ROM drive
• Hard Drive Space: 10 GB free hard disk space
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
• Internet: Broadband connection with 256 kbps upstream or faster and service required for multiplayer mode
همانطور که می بینی از vista sp1 نام برده امیدوارم این نکته رو رعایت کرده باشی...
اگه اینطوره چون میگی که وارد demo میشه و سپس این اخطار رو میده(همون dont send توی xp که توی ویستا به این شکل ظاهر میشه)پس فقط دو تا دلیل می تونه داشته باشه :
یکی می تونه این باشه که گرافیک و سی پی یوت آپدیت نیست که اینجوری که من آمار شما رو دارم(:31:) بعید می دونم این باشه.
دومیش اینه که بازی موقع load یکی از فایلهای اصلی در همون ابتدا دچار مشکل میشه که دلیلش میتونه یا بد نصب شدن بازی یا مشکل داشتن dvd که شما داری باشه.
در ضمن دقت کن که توی dvd پچی چیزی نباشه.
امیدوارم تونسته باشم اطلاعات مفیدی رو در اختیارت گذاشته باشم.:46:
به امید موفقیت...
خیلی ممنون دوست عزیز .نقل قول:
در مورد سیستم مورد نیاز بله من Vista Sp1 دارم .
کارت گرافیک رو که آپدیت کردم ولی حالا واسه اطمینان دوباره یکی دیگه دانلود میکنم .
ولی CPU جدیدا آپدیت میشه ؟! :18:
در مورد بازی هم اینو من با --- دانلود کردم .
فکر نکنم هنوز توی بازار اومده باشه .
تو نت هم گشتم هیچ پچی واسش پیدا نکردم .
به جز یه فایل به اسم No Intro Fix .
کلی هم باهاش ور رفتم ولی بازم مشکل داره . :41:
سلام من یه مشکل با a vampyer story دارم...
بازی نصب میشه اجرا هم میشه ولی صدا نداره... دموی اولش ولی صدا هم داره...
یا مشکل از کرک شماست .نقل قول:
یا کارت صدای شما آپدیت نیست .
بله دوست من این کمپانی های سازنده سی پی یو درایورهایی رو برای کارایی بهتر سی پی و هاشون ارائه میدند که گاهی اوقات همراه پکیج بازیها هم ارائه میشه شما می تونی برای این کار به سایت زیر مراجعه کنی:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://downloadcenter.intel.com/
از یه کرک دیگه استفاده کننقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:4 تانقل قول:
در ضمن پستا رو هم می شه ویرایش کرد از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
یه چیز دیگه: همونطوری که توی System Requirements نوشته 10 گیگ فضای خالی روی درایوت داری؟نقل قول:
سلام
تو پرنس آف پرشیا که امروز ریختم ... تو همون مرحله ی اول بازی .... الیکا میره یه گوشه گیر میکنه و دیگه حرکت نمیکنه ...دقیقا اونجایی که برای اولین بار می خواد بین دو تا دیوار بره بالا
پرنس رو هم یکم میبرم جلوتر راه خاصی برای ادامه ی مسیر وجود نداره ....
این گاف بازی منه دیگه ؟ ...
کاریش میشه کرد ... البته غیر از نصب دوباره
دوست گرامینقل قول:
بهتر بود این مشکل رو توی تاپیک خود بازی مطرح میکردی:
به هر حال حتما داری یه جای کار رو اشتباه میکنی (یعنی غیر ممکنه که راهی نداشته باشه:18:) آخه تمام نسخه های pop (بلا استثناء)دارند از یه موتور بازی استفاده می کنند و اصلا این چنین گافهایی یا توی همش وجود داره یا اصلا وجود نداره!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225696
ولی خوب بازم از اول بازی رو برو( چیزی از بازی رو که نرفتی) ببین بازم گیر میکنه یا نه اگه بازم گیر کرد! ایندفعه برو به این تاپیک درخواست سیو بعد از این قسمت رو بده:
بهتر بود این مشکل رو توی تاپیک خود باتزی مطرح میکردیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
سلام
من بازي BURN OUT Paradise رو نصب كردم ولي بعد از صفحه انتخاب نام ودر صفحه اي كه بايد وارد قسمت Ultimate بشم سيستم قفل مي كنه و ديگه بيرون هم نمي ياد مشخصات سيستمم:
گرافيك 7100
رم 1 گيگا بايت
3000cpu
دوباره سلام
من يه نرم افزار حذف كردن cache و temp و ... رو سيستمم اجرا كردم كه بعد از اون كه امروز مي خواستم بازي NFS most wanted رو ادامه بدم ديگه اثري از alias كه باش وارد بازي ميشدم نيست ديگه داشم بازي رو تموم مي كردم براي همين دلم يه جورايي داره مي سوزه اگه مي شه كمك كنيد
Ar@m
همچین گزینه ای رو مشاهده نمیکنم.
حالا اینو بی خیال اون سوال اصلیمو بی زحمت پاسخ بده:
"بازی که شما خریدی چند تا سی دیه؟واسه من 4 تاس.با یه نفر صحبت کردم گفت واسه اون 6 تا سی دیه و درست هم اجرا میشه.اون قسمت رو هم رد کرده.حالا واسه شما 6 تاس یا 4 تا؟"
نقل قول:
اول از همه سیستمت که خیلی ضعیفه :13:ولی خوبی این بازی اینه که با سیستمهای ضعیف هم سازگاره فقط توی پوشه بازی برو تویBurnoutConfigTool وهمه چیز رو روی low و رزولوشن رو حداقل بگذار.
ثانیا ما که دقیق نفهمیدیم شما کجا رو میگی ولی باید توی قسمت انتخاب نام باید cancle روبزنی...
در ضمن اگه ویستا داری حتما برو توی xp sp2 چون 1g رم برای این بازی توی ویستا خیلی کمه(مال خود من بین 1.5 تا 1.7 رمم رو میخوره).
سلام.
من بازی pes 09 رو از اینترنت دانلود کردم و توش فایل orginal.exe که exe بازی باشه هم بود ولی وقتی اونو در جایی که نصب کرده بودم ریختم تا بازی رو اجرا کنم میگه سی دی یا دی و دی رو داخل کنید !!!
حالا مگه اون کرک بازی نیست ؟
در ضمن من اینو هم گذاشتم برای دانلود Pro.Evolution.Soccer.2009.CRACK.ONLY-RELOADED
که آیا با این مشکل حل میشه ؟
1. Unrar.مشکل از کجاست ؟
2. Burn or mount the image.
3. Install the game. When prompted for serial use:
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
4. Copy over the cracked content located in the /Crack dir on the disc to
your installation directory.
5. Play the game.
من اینو دانلود کردم Pro.Evolution.Soccer.2009.Full-Rip.Skullptura
نقل قول:
مشکل من توسط خود بنده حل شد !
من بازی سایلنت هیل home coming رو نصب میکنم وقتی میخواد وارد بازی بشه ارور میده و بیرون میاد.
اصلا مشکلی هم از نظر گرافیک و رم و.... ندارم.
هر کسی کمک کنه تا اخر عمر دعاش میکنم.
اقا من بازي lord of thr rings conquest رو نصب كردم اما خود به خود بيرون مياد كرك هم تست كردم:41::41:
تو تاپيكش مطرح كردم اما كسي جواب نداد..سيستمم:
vga:7300 gs ge force
ram:1g
cpu:4000:40::40:
والا اینجوری که من میبینم سیستم شما خیلی کمتر از minimum این بازی هستش:نقل قول:
2.4 GHz Core Duo processor or equivalent
* 1 GB RAM
* A 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0 - nvidia 7800 or equivalent
* The latest version of DirectX 9.0c
* A DirectX 9.0c compatible sound card
* At least 6 GB of hard drive space for installation
اگه سی پی یوت athlone 64 هستش که فکر کنم کلا باید بیخیال بازی بشی ولی اگر دوهسته ای هستش می تونی حداقل گرافیکت رو از این سایت آپدیت کنی شاید(یعنی قول نمی دم)بازی رو به زور بیاره:
( ولی یادت باشه اصولا بازیهای استراتژیک سیستم بالایی می خواد...)کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
شما مشخصات دقیق سیستم را بگو و یه عکس هم از اخطارت رو هم بگذار.نقل قول:
من بازی سایلنت هیل home coming رو نصب میکنم وقتی میخواد وارد بازی بشه ارور میده و بیرون میاد.
اصلا مشکلی هم از نظر گرافیک و رم و.... ندارم.
هر کسی کمک کنه تا اخر عمر دعاش میکنم
وقتی این کرک رو کپی می کردی اخطار داد که چنین فایلی وجود داره؟نقل قول:
سلام.
من بازی pes 09 رو از اینترنت دانلود کردم و توش فایل orginal.exe که exe بازی باشه هم بود ولی وقتی اونو در جایی که نصب کرده بودم ریختم تا بازی رو اجرا کنم میگه سی دی یا دی و دی رو داخل کنید !!!
حالا مگه اون کرک بازی نیست ؟
در ضمن من اینو هم گذاشتم برای دانلود Pro.Evolution.Soccer.2009.CRACK.ONLY-RELOADED
که آیا با این مشکل حل میشه ؟
سلام.
پچ بازي كريم خان زند كه ساخته ي يكي از اعضاي گروه كرك همين فوروم هست كار نميكنه.
يعني اينجوري بگم: بعد از پچ كردن و رجيستر كردن باز هم موقع اجراي بازي پنجره ي رجيستر مياد و بازي اجرا نميشه.
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.
اگه يه كرك يا پچ ديگه بزاريد.
مرسي:20:
سلام عزیزان دل
من بازی crysis رو گرفتم بعد کلی که وقتم رو گرفت تا نصب کردم
وقتی crysis.exe رو اجرا می کنم
یک پنجره اول باز میشه با نام
نقل قول:
و بالطبع چون به اینترنت وصل نیستم ارور کانکشن میده و بازی بالا نمیادنقل قول:
please wait unite the release date check has complete
می دونم تمام بازی ها بعد نصب باید در پوشه crack فایل crysis.exe رو روی اصلی replace کرد
ولی من اصلاً همچین چیزی رو نمی بینم
و اصلاً crysis.exe دیگه ای وجود نداره چه در dvd چه روی کامپیوتر
فقط یک برنامه EA download manager هنگام نصب بازی نصب شده که patch دانلود کنه
که من یهش اعتاد ندارم
می خواستم ببینم این اجرای crysis.exe راه حل دیگه ای داره ?
یا یک کرک رو لینک بدید ایشالا بتونم دانلود کنم و کار کنه
خرید بازی های شرکت های غیر معتبر همینه
با سلام خدمت دوستان و اعضاي انجمن.سوالي داشتم در مورد بازي دروازه جهنم:لندنHellgate:london .من اين بازي را در ويندوز اکس پي نصب کردم و بازي هم بخوبي اجرا ميشود و مشکلي ندارد و تنها مشکلي که وجود دارد که اين است که بدن کاراکترهاي بازي حالت نامرئي و شفاف و مانن شيشه اي دارد و مانند روح ميماند و فقط تسليحات در دست آنها حالت معمولي و جسم مانند دارد.آيا اين موضوع ايراد است يا مال خود بازي است؟.دوستاني که با اين بازي آشنا هستند لطفا بفرمايند که اين موضوعي که من گفتم مشکل است يا نه و اگر مشکل است چگونه رفع ميشود؟
با تشکر فراوان
دوستان من مشکلي هم با بازي gears of war داشتم که اعصابم را بهم ريخته و آن اينکه من بازي Gears of war را نصب کردم به همراه پچ1 و کرک آن ولي باز اين پيام را ميدهد و وارد بازي نميشوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
You can not run the game with modified executable code.please
reinstall the game
اگر بنده را راهنمائي بفرمائيد من بسيار ممنون ميشوم.
تقریبا تنها راه حل ارائه شده برای این مشکل اینه(البته اگه کرک رو درست کپی کرده باشی و کرکت هم سالم باشه):نقل قول:
اول از همه تاریخ سیستمت رو به یه سال قبل برگدون و حتما بازی رو توی درایور ویندوز نصب کن و باید بازی رو از مسیر gears of war\GEARSOFWAR\binaries\startup اجرا کنی.
احتمال داره از ضعف سیستمت باشه مشخصات دقیقش رو بگو تا بچه ها بهتر بتونند نظر بدهند.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و اعضاي انجمن.سوالي داشتم در مورد بازي دروازه جهنم:لندنHellgate:london .من اين بازي را در ويندوز اکس پي نصب کردم و بازي هم بخوبي اجرا ميشود و مشکلي ندارد و تنها مشکلي که وجود دارد که اين است که بدن کاراکترهاي بازي حالت نامرئي و شفاف و مانن شيشه اي دارد و مانند روح ميماند و فقط تسليحات در دست آنها حالت معمولي و جسم مانند دارد.آيا اين موضوع ايراد است يا مال خود بازي است؟.دوستاني که با اين بازي آشنا هستند لطفا بفرمايند که اين موضوعي که من گفتم مشکل است يا نه و اگر مشکل است چگونه رفع ميشود؟
با تشکر فراوان
نه بعضی از نسخه ها کرک نداره نمونش خود من ولی اینجوری که من می دونم اگه بتونی یه چند دقیقه وصل بشی به اینترنت مشکلت حل میشه(چون فقط می خواد تازیخ ریلیز بازی رو چک کنه) ولی اگه نمی تونی یا اینکه وصل شدی و مشکلت حل نشد می تونی در خواست کرک سالم بدون نیاز به اینترنت رو از اینجا بدی:نقل قول:
سلام عزیزان دل
من بازی crysis رو گرفتم بعد کلی که وقتم رو گرفت تا نصب کردم
وقتی crysis.exe رو اجرا می کنم
یک پنجره اول باز میشه با نام
نقل قول:
نقل قول:
please wait unite the release date check has complete
و بالطبع چون به اینترنت وصل نیستم ارور کانکشن میده و بازی بالا نمیاد
می دونم تمام بازی ها بعد نصب باید در پوشه crack فایل crysis.exe رو روی اصلی replace کرد
ولی من اصلاً همچین چیزی رو نمی بینم
و اصلاً crysis.exe دیگه ای وجود نداره چه در dvd چه روی کامپیوتر
فقط یک برنامه EA download manager هنگام نصب بازی نصب شده که patch دانلود کنه
که من یهش اعتاد ندارم
می خواستم ببینم این اجرای crysis.exe راه حل دیگه ای داره ?
یا یک کرک رو لینک بدید ایشالا بتونم دانلود کنم و کار کنه
خرید بازی های شرکت های غیر معتبر همینه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
شما هم می تونی به آدرس بالا مراجعه کنی.نقل قول:
سلام.
پچ بازي كريم خان زند كه ساخته ي يكي از اعضاي گروه كرك همين فوروم هست كار نميكنه.
يعني اينجوري بگم: بعد از پچ كردن و رجيستر كردن باز هم موقع اجراي بازي پنجره ي رجيستر مياد و بازي اجرا نميشه.
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.
اگه يه كرك يا پچ ديگه بزاريد.
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید موفقیت...
سلام به همگی!!
میدونم اینجا خیلی ها pes 2009 بازی میکنن !!
من بعد از چند وقت بالاخره ویستا نصب کردم ولی بعد از نصب این بازی نمیتونم اون رو اجرا کنم و با خطای dont send مواجه میشم !!
چندین ماه تو xp داشتم بازی میکردم و اصلا هم مشکلی نداشتم !! ولی اینجا اینطوری شده !!
کسی میدونه کرک بازی که یه فایل به اسم img 09 هست رو کجا باید paste کنم ؟؟
سلام دوستان. یه مشکل داشتم. ممنون میشم کمک کنید.
من بازی pure (همون بازی موتور 4 چرخه) رو نصب کردم. وقتی که میخام بازی کنم تصویر هی پشت سر هم میگیره. منظورم اینه که بازی روان نیست و عین این میمونه که یه بازی سنگین رو روی یه سیستم ضعیف نصب کرده باشی. سیستم من خیلی قوی هست و میدونم که از این بابت مشکل ندارم ولی نمیدونم چرا این طور میشه. در ضمن موقعی که بازی لود میشه صدا هم قطع و وصل میشه. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
سلام به همه بچه ها و پیرا و خانوما و آقایون و تازه واردا و مدیرا !
من یه سوال دارم که جواب بدید ممنون می شم!
من بازیه Fallout3 رو انجام می دم!
سیو ها اینجا ذخیره می شن:
C:\Users\Shahriar\Documents\My Games\Fallout3\Saves
مشکل اینه که ویندوزم ویستاست و با مشکل کمبود فضای درایو سی مواجهم!
با خودم فکر کردم اگه فولدر سیو رو کات کنم یه درایو دیگه و یه شورتکات ازش بدم به محل اصلیش می تونم راحت سیو و لود کنم؟
می شه این:
C:\Users\ATA SYS\Documents\My Games\Fallout3\Saves
اما با این تفاوت که این بار فولدر سیو یه شورتکاته!
می خوام قبل از اینکه حاصل دو ماه و نیم بازی کردن سیوامو به فنا بدم ازتون بپرسم این کار شدنیه؟
دوست عزیز مگه سیو ها چقدر جا میگیرن که میخایید این کار رو بکنید؟! به نظر من این کار شدنی نیست. چون وقتی بازی میخاد سیو بشه دنبال فولدر مورد نظر میگرده و فکر نکنم با شورتکات کارش راه بیفته. در ضمن چرا یه خورده از فایل های درایو c رو حذف نمیکنید. مثلا اگه قابلیت هایپرنت رو استفاده نمیکنید میتونید این قابلیت رو حذف کنید تا حدود 3 گیگ فضا براتون باز بشه! و یا اگه از سیستم ریستور استفاده نمیکنید میتونید این قابلیت رو هم حذف کنید که میتونه 2 گیگ فضا براتون باز کنه و در آخر میتونید با یه برنامه اپتیمایزر فایل های اضافیتون رو حذف کنید تا 1 گیگ دیگه (معمولا) فضا براتون باز بشه. در کل میتونید با کارهایی که گفتم 5 -6 گیگ (حداقلش 3 گیگ) فضا واسه خودتون دست و پا کنید. تازه به قابلیت page file اشاره نکردم!
سلام خدمته همه گیمر ا
بچه ها من himan 3 سه ... رو تو اجراش مشکل دارم
همین که بازی رو اجرا میکنم همون load اول کراش میکنه و میاد بیرون ......
دلیلش چیه به نظر شما ممکنه مشکل از سیستم ذاغارت من باشه ؟
ram 1 gig
cpu 3 intel
geforce fx 5500 این یکی دیگه خیلی افتضاحه !
خواهشآ اگه راهی هست که بشه با این سیستم قدیمی باهاش کار کرد رو بهم بگید
ممنون میشم
در مورد مشکلم در بازي hellgate:london سيستم من بدين شرح است:
CPU Pentium (D) dual core 2GHZ+2GHZ
ram 1GB DDR2
Geforce 8400 GS
با تشکر
من هم پچFallout3_v1.0.0.15_English_USچ هم پچ 1.1 دارم و(Operation Anchorage)لانچرو هم
نصب کردم اما مشکل من پچه ظاهرا همه چیز درسته ولی فال اوت من پچ نمیشه یعنی 1.1 نمیشه :41:وقتی رو پچ
1.1 کلیک میکنم میگه 10 دقیقه وقت میخواد تا آپدیت کنه (پچ 1.0.0.15 هم مگه فالها مچ نیستن ولی نصبش اجرا میشه اما بازم ورژنه بازیم 1.0.0.12 هست)وقتی نصبش به آخر میرسه خودش بازیو اجرا میکنه من تو
این قسمت موندم هر کاری کردم ولی بازم پچ نشد الان پچ بازی من 1.0.0.12هستش حتی بدون پچ من جای برادر
هود هارو پیدا کردم چون لانچر نصب بود ولی کل اون ساختمون و منطقه باگ داره انگار اصلا ساخته نشده حدود دو ساعت تو مپ چرخ زدم 60 ساعت تمام رو این بازی وقت گذاشتم
جایی تو مپ نمونده و کوستی نیست که تمام نکرده باشم الانم حسابی تو کف آلسکا موندم لطفا راهنمایی کنین من باید چیکار کنم ممنون میشم
اگه در این مشکلمو حل کنین و تا جایی که بتونم در مورد کوستا بهتون کمک میکن
لطفاااااااااااااااااااااا ا
شما سیستمت خیلی ضعیف هست اما نه برای بازی مثل hitman 3 !نقل قول:
خداییش موندم بهت چی بگم این بازی چیزی نداره که دیگه بخواد گرافیک آپدیت کنی ولی خوب اگه adsl داری امتحانش ضرر نداره اینم لینکش:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
خواهشا از حرف من ناراحت نشید ولی هیچ وقت نگید سیستم من بالا هست و به همین گفته اکتفا کنید حتما مشخصات سیستمتون رو به طور کامل بگید آخه بودند کسانی که مثلا گرافیک onboard داشتند و به خیال خودشون چون 256 mb هست باید تمام بازیها رو از حتی crysis رو هم (چون می نیمم گفته 256) باید بتونند بازی کنند و چند روز هو وقت خودشون و بچه ها رو گرفته بودند به هر حال...نقل قول:
من بازی pure (همون بازی موتور 4 چرخه) رو نصب کردم. وقتی که میخام بازی کنم تصویر هی پشت سر هم میگیره. منظورم اینه که بازی روان نیست و عین این میمونه که یه بازی سنگین رو روی یه سیستم ضعیف نصب کرده باشی. سیستم من خیلی قوی هست و میدونم که از این بابت مشکل ندارم ولی نمیدونم چرا این طور میشه. در ضمن موقعی که بازی لود میشه صدا هم قطع و وصل میشه. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم
اگه سیستمت قوی هستش تنها دلیلش می تونه آپدیت نبودن گرافیکت و شاید سی پی یوت باشه اونها رو آپدیت و directx داخل dvd رو هم نصب کن به احتمال زیاد باید مشکلت حل بشه.
(البته دقت کن اگر پچی هم همراه بازی هست نصبش کنی)
سلام من بازی تام ریدر را نسب کردم و تا مرحله 2 رفتم
بعد بازی را کذاشتم کنار چند مدتی بازی نکردم
بعد دیروز رفتم بازی کنم بازی اجرا شد
وسط بازی مردم
تا مردم که دویاره باز ی کنم بازی ارور داد و اومد از بازی بیرون
دوباره رفتم باز ی کنم همینجوری شد
ارور بازی این بود send to dont send
رو dont send کلید میکنی از بازی میاد بیرون رو send to کلید میکنی گیر میکنه
هیب این بازی چیه
با تشکر
کسی نمیتونه در این مورد بهم کمک کنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ناراحت بشم. اتفاقا فرمایش شما بسیار متین و به جا بود و مسلما من در این مورد اشتباه کردم. برای حل مشکل و پاسخگویی شماها به اطلاعاتی که ما میدیم نیاز خواهید داشت. راستش من cpu سه هسته ای 2.3 گیگاهرتز 8650 دارم. رمش هم 4 گیگ هست و کارت گرافیکش جی فورس 1 گیگ 9500 هست. تا به حال با هیچ کدوم از بازی ها مشکل نداشتم و این اولین بازی هست که این مشکل واسم پیش اومده. به خاطر این گفتم سیستمم قوی هست. به هر حال ممنون میشم که راهنماییم کنید. (برای راحتی کار یه بار دیگه مشکلم رو میگم:نقل قول:
خواهشا از حرف من ناراحت نشید ولی هیچ وقت نگید سیستم من بالا هست و به همین گفته اکتفا کنید حتما مشخصات سیستمتون رو به طور کامل بگید آخه بودند کسانی که مثلا گرافیک onboard داشتند و به خیال خودشون چون 256 mb هست باید تمام بازیها رو از حتی crysis رو هم (چون می نیمم گفته 256) باید بتونند بازی کنند و چند روز هو وقت خودشون و بچه ها رو گرفته بودند به هر حال...
اگه سیستمت قوی هستش تنها دلیلش می تونه آپدیت نبودن گرافیکت و شاید سی پی یوت باشه اونها رو آپدیت و directx داخل dvd رو هم نصب کن به احتمال زیاد باید مشکلت حل بشه.
(البته دقت کن اگر پچی هم همراه بازی هست نصبش کنی)
من بازی pure (همون بازی موتور 4 چرخه) رو نصب کردم. وقتی که میخام بازی کنم تصویر هی پشت سر هم میگیره. منظورم اینه که بازی روان نیست و عین این میمونه که یه بازی سنگین رو روی یه سیستم ضعیف نصب کرده باشی. سیستم من خیلی قوی هست و میدونم که از این بابت مشکل ندارم ولی نمیدونم چرا این طور میشه. در ضمن موقعی که بازی لود میشه صدا هم قطع و وصل میشه. اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم. )
خوب سی پی یو و رمت که خیلی خوبه و به نسبت گرافیکت واقعا قویه ولی گرافیکت یه چیزی بین متوسط وخوب هستش(یعنی قدرتی ما بین 8600gt و 8600gts )حالا من نمی دونم شما بازی رو توی چه رزو لوشنی بازی میکنی ولی خوراک گرافیک شما 768*1024 هستش و اگه بخوای بالاتر بازی کنی ممکنه کم بیارهنقل قول:
ولی اگه توی این رزولوشن هم دری کم میاری همون کاری بکن که بهت گفتم...
شما که من چون این بازی رو انجام ندادم که اصلا گیج شدم چی گفتی(ماشاالله چقدر هم خوب توضیح دادی:31:)ولی خوب تا اونجا که من فهمیدم پچ شما نصب نمیشه والا تا اونجا که من می دونم بعضی از پچ ها کلا روی برنامه کرک شده اجرا نمی شند ممکنه دلیل اینکه بازی شما پچ نمی شه همین باشه...نقل قول:
کسی نمیتونه در این مورد بهم کمک کنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما سیستمت برای این بازی خیلی خوبه فقط اینجوری که من می دونم قبلا هم بعضی از بچه ها چنین مشکلی داشتند ولی مثل اینکه از گاف بازیه ولی مثل اینکه با آپگرید گرافیک حل میشه اگه adsl داری امتحانش ضرر نداره اینم لینکش:نقل قول:
در مورد مشکلم در بازي hellgate:london سيستم من بدين شرح است:
CPU Pentium (D) dual core 2GHZ+2GHZ
ram 1GB DDR2
Geforce 8400 GS
کد:http://www.nvidia.com/page/drivers.html