باید یه سر برم توپخونهنقل قول:
قیمت دسته که الان minimum اون 42 تومانه
که یک کاه قبل بود 37 به نظرم بعد از تابستون بگیری بهتره
اون قطعه هم فکر نمیکنم گرون باشه در حد 5 تومانه احتمالا از pc فروشی ها بپرسی دارن
همه چی رو قیمت بگیرم !
باید یه سر برم توپخونهنقل قول:
قیمت دسته که الان minimum اون 42 تومانه
که یک کاه قبل بود 37 به نظرم بعد از تابستون بگیری بهتره
اون قطعه هم فکر نمیکنم گرون باشه در حد 5 تومانه احتمالا از pc فروشی ها بپرسی دارن
همه چی رو قیمت بگیرم !
دوستان خواهشا چند سایت معتبر برای خرید بازی بهم معرفی کنند.
ریجن دستگاهم پال هستش.این رو برای این گفتم که بیشتر دوستانی که ریجن دستگاهشون پال هستش و خرید آنلاین انجام دادند راهنماییم کنند.
ضمن اینکه کسی می دونه از کدوم سایت بازی gta 5 رو خرید؟یکی دو تا سایت از گوگل برای خرید بازی پیدا کردم.ولی gta رو نداشتند!!
نقل قول:کد:www.pinata.ir
منظورت GTA IV هست ؟؟؟نقل قول:
کد:www.nextgen.ir
اگه ایکس باکس پلم شده بخرم هیچ موردی نخواهد داشت جز کپی خور؟
بیرون چقد میگیرن کپی خورش کنن؟
به نظر من خریدن یک Xbox360 پلمب شده خیلی بهتر از باز شده ی اون هست چون لاقل دستگاه جلوی خودت باز میشه وکپی خور میشه .نقل قول:
8 الی 10 تومن میگیرن.15 دقیقه بیشتر هم کار نداره .
فقط باید بدید تا IXTREAM 1.6 رو هم روش نصب کنن که میشه حدود 10-15 تومننقل قول:
همچنین داشبورد جدید رو هم روش نصب کنید که از همین P30WORLD هم میشه
کپی خور کردنم بین10-20تومن میشه
عزیز جان، شما می خوای پلمپ شده اش رو از کجا بخری؟
بگو ما هم بخریم.
سخت گیر میاد ولی پیدا میشهنقل قول:
مثلا همین فروشندهای BC دارن بعضی هاشون
اینو یادت باشه تو این مملکت همه چی گیر میاد !!! همه چی !!!!نقل قول:
فقط 6 لایه از پوستت ور میاد تا پیداش کنی :31:
آره.ولی این سایتی که معرفی کردی هم نداره!نقل قول:
یه دوست دیگه ای هم سایت پیناتا رو معرفی کرده بودند.این سایت هم gta رو نداره!!:41:
برای این دربه در این بازیم.چون اینجایی که من هستم یه مغازه ایکس باکس می فروشه و بازیهاش رو میاره!
چند مدت پیش آورده بود 8 تومن می فروخت!
یه مقدار از 5 تومن بالاتر، به طور دقیق تر 50 تومن!نقل قول:
عجیبه بازی به این معروفی رو نکست جن نداشته باشه
شاید به خاطر ممنوع بودنش باشه
اون مغازه ای هم که گفتید دیگه خیلی داره گرون میده اولی که ایکس باکس 360 اومده بود هم بازی ها به این گرونی نبود!
شما یه زنگ بزن به نکست جن ظهر یا بعد از ظهر به شماره هایی که توی سایت موجوده ببین شاید دارن اسمشو نزدن
من احتمال میدم که داشته باشه
راستی حتما بگو GTA 4 یا همون GTA IV تا بفهمه کدوم بازی رو میگید
ممنون دوست عزیز برای راهنماییت.خواستم ببینم خودت ازش بازی خریدی؟قیمتش چنده؟مطمئن باشم از خرید کردن ازش؟نقل قول:
دوست عزیز.من که فکر می کنم به خاطر ممنوع بودنش نباشه!چون اگه ممنوع بود حتی مثلا بازی سونیک هم توی لیستش نبود!:31:
درسته دوست عزیز خودمم شک دارم ولی از نکست جن بعیده همچین بازی معروفی رو نداشته باشه:46:نقل قول:
شما 100 درصد خیالتون راحت باشه کیفیت بازیهاش بسیار عالیه و کاورش هم خیلی شیکه با قیمت 4000 تومن
موفق باشید:46:
دوست عزیز.از راهنماییت ممنون.اگه تو بخوای به غیر از این سایت یه سایت رو معرفی کنی پیناتا رو معرفی می کنی؟؟
شرمنده.می دونم دیگه حوصله ات رو سر بردم.ولی می خوام مطمئن شم و بعد خرید کنم!
چون تو تهران نیستم و توی یه شهرستان زندگی می کنم.
خواهش می کنم دوست من کاری نکردمنقل قول:
من خودم از نکست جن خیلی خرید کردم و شهرستان هم هستم ولی از پیناتا خرید نکردم
با توجه به اینکه بچه ها تا حالا ازش راضی بودنم من فکر می کنم که جای خوب بی برای خرید باشه.فکر کنم قیمت بازیهاشم 3000 تومن باشه.ولی پیشنهاد من همون نکست جنه:46:
مراکز فروشی مثل وست گیم و پیکسل هم هستند
و در آخر این خودتون هستید که باید تصمیم بگیرید .هر جایی که فکر می کنید بهتره از اونا خرید کنید دوست من
من براتون عکس یکی از بازی های نکست جن رو می ذارم تا ببینید چه طوریه
موفق باشید دوست من
بابا یکی جواب بده.:42:نقل قول:
وقتی سوالتون مربوط به قیمت باشه کسی جواب نمیده گل پسر .نقل قول:
اینجا سوالت رو بپرس:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=4
نقل قول:
دوست عزیز.از راهنماییت ممنون.اگه تو بخوای به غیر از این سایت یه سایت رو معرفی کنی پیناتا رو معرفی می کنی؟؟
شرمنده.می دونم دیگه حوصله ات رو سر بردم.ولی می خوام مطمئن شم و بعد خرید کنم!
چون تو تهران نیستم و توی یه شهرستان زندگی می کنم.
اینم کاور هایی که قولشو داده بودمنقل قول:
خواهش می کنم دوست من کاری نکردم
من خودم از نکست جن خیلی خرید کردم و شهرستان هم هستم ولی از پیناتا خرید نکردم
با توجه به اینکه بچه ها تا حالا ازش راضی بودنم من فکر می کنم که جای خوب بی برای خرید باشه.فکر کنم قیمت بازیهاشم 3000 تومن باشه.ولی پیشنهاد من همون نکست جنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراکز فروشی مثل وست گیم و پیکسل هم هستند
و در آخر این خودتون هستید که باید تصمیم بگیرید .هر جایی که فکر می کنید بهتره از اونا خرید کنید دوست من
من براتون عکس یکی از بازی های نکست جن رو می ذارم تا ببینید چه طوریه
موفق باشید دوست من
البته اون چیزی که می خواستم نشد چون اگه با کیفیت بالاتری اسکن می کردم آپلودش خیلی سخت می شد
محتوای مخفی: عکس کاور و چاپ دی وی دی
شما دقیقا همیچن قطعه کذایی برای تبدیل wirless دسته 360 روی pc رو از کجا گرفتید ؟نقل قول:
یکی از اشناها چند وقت پیش خریده بود 6 تومان
دیسک هایی که از نکستجن گرفتی ورباتیمه یانه؟نقل قول:
میتونی با نرم افزار ImgBurn یا nero تست کنی ببینی از چه دیسکی استفاده میکنه ؟
چون من از پیناتا که گرفتم برعکس گفته های خودش دیسکاش ورباتیم نبود متاسفانه
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم قیمت این کابل چنده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم دوستانی که میخوان یه پست بزنن حتی تو همون صفحه ای که هستن رو یک نگاه نمیکنن !!!!نقل قول:
عزیز جان من تو اول صفحه گفتم که تمام سوالات در باره ی قیمت فقط در این تاپیک :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=1
خوب البته معلومه که هیچ کسی در ازای 3000 تومن بازی رو روی دیسک ورباتیم نمی زنه و از همون اول معلوم بود که اینا یه سری دورغگوی کلاه بردار بیشتر نیستننقل قول:
ولی دیسک نکست جن رو تست میکنم بهتون میگم :46:
دوست عزیز شرمنده :42:نقل قول:
من اشتباهی تو اكسپلورر دوتا صفحه راهـنمایی
برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها و تمامی سوالات
و مباحث درمورد Xbox 360 (فقط در اینجا) - پست اول
حتما خوانده شود! باز بود که از شانس بد ما
تو این صفحه نوشته شد راستی خود منم جز کسانی
بودم که گفتم نباید تو این بخش از قیمت صحبت کرد. :31:
زمانی که من بخوام از دستهی وایرلس xbox 360 برای pc استفاده کنم چه وسیلهای لازم دارم.
نقل قول:
اینو وصل میکنی به کامپیوتر و بعدشم میتونی از دستت تو کامپیوتر هم استفاده کنی.
کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/
دمت گرم داداش اما اسمشو نگفتی اسمشو می خوام که برم تو تاپیک قیمت ببینم چند هستش.:13:نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من آخر نفهمیدم سبک این بازی Alan wake چه طوری!!!
تو سبک جی تی ای وارییه؟؟؟؟
TANX
سلام دوستان یک سوال داشتم چون هرچی گشتم جوابشو پیدا نکردم؟
این فن های LCD داری که فتحی آورده بدرد میخوره؟
کلا فن باعث کولینگ میشه یا تاثیر نداره؟(دستگاهم فالکونه)
چون بعضی جاها نوشته بودن فن اصلا تاثیر نداره و باید از روش هایی مثل 12 ولت کردن و xclamp استفاده کرد حالا فن
واقعا تاثیر داره؟
والا من خودم ندارم، شما پرسیدی کنکجاو شدم تو آمازون دیدم.نقل قول:
جالبه که قیمتشو تو سایت ایکس باکس زده 20 دلار، خود مایکروسافت تو آمازون می ده 45 دلار! حالا شما می گی 6 تومن!! احتمالا این هم مثل بقیه ی قطعات اصل و غیر اصل داره.
اسم کاملش رو هم دوستون پرسیده بودند :
Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows®
دوست عزيز قبل از وارد شدن به تاپيك خواهشا اسم تاپيك رو بخوونين و سوالتونو تو تاپيك مختص به خودش بپرسين تا پست هاي اسپم كمتر توليد شهنقل قول:
نقل قول:
فن خيلي توصيه نميشه دوست عزيز حالا فرقي نميكنه lcd دار باشه يا از برق خارجي تغذيه بشه يا از خود دستگاه در كل خيلي تاييد نميشه
ولي 12 ولت و روش هاي ديگه تاپير دارن و نميشه تاثيرشونو انكار كرد
سلام
من اگه فالکون بخرم ممکنه خراب شه ؟ چیکار کنم خراب میشه ؟ و چیکار کنم خراب نمیشه ؟
این cooling چیه؟
سلام دوست مننقل قول:
البته اگه در تاپیک alan wake مطرح می کردید بهتر بود ولی من به شما حق می دم واگه جای شما بودم در همین تاپیک سوالمو مطرح می کردم چون در تاپیک alan wake الان داره راجع به همه چی بحث میشه به جز بازی!
اما بازی alan wake
سبک بازیه alan wake روانشناسانه هست دوست من.این اولین بازی این سبک محسوب میشه و یک شاهکار خواهر بود.در این بازی 24 ساعت روز برای بازی تعریف شده.شما اگر روز برید بازی رو در روز ادامه می دید و اگه شب وارد بازی بشید باید بازی رو در شب ادامه بدید.دشمنان در بازی هنوز به طور کامل مشخص نیستن ولی این بازی به خاطر سبک روانشناسانش به شدت هراس آوره و شما دربازی مرتبا باید با تاریکی شب و دشمنان که با حملاتشان انسان رو شکه می کنند دست و پنجه نرم کنید البته در بازی زامبی و این طور چیزا وجود نداره.بهترین وسیله ی شما در بازی چراغ قوست والبته یک 7 تیر یا شات گان هم می تونید داشته باشید.اما در بازی قابلیت رانندگی هم وجود داره اما چندی پیش این خبر تایید شد که حالت open world از بازی حذف شده!یعنی وجه مشترک اصلی بازی با gta iv .
اما خبر خوشحال کننده اینه که چندی پیش انتشار بازی برای pc معلق شد.وهنوز هم معلوم نیست که برای pc بیاد یا نیاد!درباره ی پلتفرم های بازی هم باید بگم سه حالت وجود داره الان
1-بازی برای pc نمیاد
2-بازی برای pc پورت میشه که این یک تحقیر بسیار زشته برای pc
3-بازی برای pc و روش هم کار بشه که اون موقع(بر اساس گفته های منابع) تازه گرافیک بازی بر روی pc و xbox 360 یکی هست
و هر سه حالت جای تبریک داره به 360 داران که چه جوری pc داره شکستی این چنین تحقیر آمیز می خوره.ولی اگه این بازی بازی 360 اختصاری بشه pc به درک واصل میشه هر چند همین الانم به قدر کافی تحقیر شده شده
موفق باشید
نه دوست مننقل قول:
الکی که نیست خراب بشه
همین فالکون که الان این چیزا بارش میشه یه روزی بهترین بود
حالا همین جاپرم می بینی دو روز دیگه یه برد جدید تر میاد میگن جاسپر به درد نمی خوره
کولینگ هم کارهاییه که شما می تونید روی کنسول انجام بدید تا داغ نشه
قدیم از اینتر کولر های شرکت نایکو استفاده میشد که الان ثابت شده علاوه بر اینکه هیچ اثری نداشته باعث خرابی کنسول هم می شده
12ولته کردن هم کلا باعث بالا رفتن سر صدای کنسول میشه.البته 12 ولته کردنم خودش دو نوعه
کل شما یه سری موارده رعایت کنی هیچ مشکلی نخواهی داشت.ف
ممنون
پس من فالکون بخرم مشکلی ندارم دیگه ؟؟؟(در مورد خرابی)
من تو این چند روزه میخوام برم بخرم
دستگاه عمودی باشه بهتره یا افقی ؟
در مورد Cooling
اگه به مغازه ای بگم انجام میده ؟
نقل قول:نه دوست من شما نگران نباشیدنقل قول:
در مورد Cooling
اگه به مغازه ای بگم انجام میده ؟
الان خیلی ها فالکون دارن ازشم راضی هستن
درباره ی این هم بحث های زیادی شده ولی افقی بهتره.چون به هارد دستگاه فشار کمتری میاد.در کل خیلی نمی خواد در این مورد حساس باشید
12 ولته کردن موثره هم اکثر مغازه ها انجام میدن ولی من در کل توصیه نمی کنم به دردسرش نمی یرزه.صدای کنسول خیلی زیاد میشه
اگه شما همون مواردی رو که گفتم رعایت کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت
موفق باشید:46: