نه نیست ولی ای کاش تو این محدوده قیمت از k340 با کیفیت تر هم بود حیف که تو این محدوده هدفون تو بازار به سختی پیدا میشه.
Printable View
نه نیست ولی ای کاش تو این محدوده قیمت از k340 با کیفیت تر هم بود حیف که تو این محدوده هدفون تو بازار به سختی پیدا میشه.
من که حسابی گیچ شدم
واسه شافل - ۸۳۰ - ۶۵۰ - aurvana 1 - کریتیو - کدوم از این ۳ تا بهتره
باس واسم مهم و فقط واسه ورزش استقاده نمی خوام کنم - تو خیابون اینا هم تو گوشم باشه
گوشمو خسته نکنه با کیفیت باشه
cx300ii البته اصلیش بیس خوبی داره ، فرکانسهای میانی صدا رو بهتر پخش میکنه جزو ایرفونهای رده متوسط هست که کیفیت مناسبی داره در سطح همون aurvana کمی بهتر اگه می خواهید ایرفون خودتون رو ارتقا بدید مدلی رو انتخاب کنید که واقعا ارزشش رو داشته باشهنقل قول:
شما هم اگه بودجت حدودا تا 100 هست aurvana 2 رو بگیر طراحی قشنگی دارهنقل قول:
من چند دقیقه تستش کردم البته نه اونجوری که میخواستم ولی
بیس خیلی خوب و عمیقی داره کیفیت خوبی هم داشت
بعدم اینکه بخاطر طراحی فومهاش که قبلا راجبش گفتم ایزولیتینگش خیلی خوبه حدود 95% چیزی که رو جعبش زده برای شما که میخوای بیرون هم استفاده کنی کاملا مناسبه
مگه aurvana 2 تو ایران هست ؟ از ۱ خیلی بهتره ؟نقل قول:
ممنون
بله هست نه اصلا فرقی ندارن من تست کردم همون 1 رو بگیر پوله الکی نده فقط قیافش بهتر شده 2نقل قول:
بخوای تست کنی هم میتونی بیای تهران پاساژ ایرانیا بری تست کنی ولی ارزش ندار همون 1 بهتره به نظرم
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
1 ساعت که مغزتم واقعا درد میگره اینقدر فشار میارهنقل قول:
راستش cx300-II هم دارم باور کن اصلا خوب نیست من حی گفتم خوبه خوبه گرفتم البته از دبی گرفتم قیمت اروزن تر از اینجا ولی من با 630 بیشتر حال کردم تا با cx
مرسی حالا ارزش داره ۸۰ تومن بدم ۱ رو بگیرم ؟ اخه باید یکم پول جمع کنم !نقل قول:
باس و کیفیت aurvana ۱ خیلی بهتر از ۶۵۰ هست ؟
جوابتون اون دوستمون دادن ولی من جای شما بودم تو ایران همون 630 رو میگرفتم بقیه پولمم میزاشتم تو جیبم چون هدفونهایی که اینجا میفروشن کیفیتشون با قیمتشون یکی نیست مثلا همون2 aurvana قیمتش با سود فروشنده نهایتش تا 60-70 باید باشه تازه تو این رنج قیمت مدلهای خیلی بهتری از aurvana هست که تو ایران نیستنقل قول:
درود/نقل قول:
حالا با این توصیفات ارزش خریدن داره یا نه؟!
وقت خوش././././././././././.
به نظره منم نه پولته الکی هدر نده اصلا مگه قرار نبود 630 بگیری همونو بگیر عالیه :20:نقل قول:
درودنقل قول:
ببینید این بستگی به خود شما داره این موضوع رو در نظر بگیرید که حداقل دارید 40 هزار تومان پول اضافه پرداخت میکنید حالا شاید برای یکی مهم نباشه اینجا اینقدر پول اضافی بده و بگه هدفون طراحی قشنگی داره و به کیفیت متوسط صدا هم راضی هست انتخاب مناسب دیگه ای هم تو این رنج قیمت نداره و این قیمت در نظرش مناسب باشه
اما برای کسی که دنبال کیفیت هست و دوست داره بابت هر هزاری که میده کیفیت بهتری هم بگیره نه ارزش این قیمتی که دارن میدن رو نداره