نشنیده امنقل قول:
شاید وقتی وصل میشید و کاسپر شبکه رو شخیص میده و نوع شبکه رو می پرسه، recommended رو انتخاب نمی کنید
Printable View
نشنیده امنقل قول:
شاید وقتی وصل میشید و کاسپر شبکه رو شخیص میده و نوع شبکه رو می پرسه، recommended رو انتخاب نمی کنید
کاسپر این مشگل رو داره و فعلا هم حل نمیشه به کاسپر گذارش هم شدهنقل قول:
اینم از شانس منه برم همون *****32 رو نصب کنم به ما نیومده کاسپر داشته باشیم
سلام
من دسترسی برخی برنامه ها به اینترنت رو بلاک کردم ولی بازم با پروتکلهای tcp و udp به اینترنت وصل میشن.برای نمونه در تصویر زیر،cyberlink server با اینکه کاملا بلاک شده ولی باز هم در قسمت open ports وجود داره و هر روز مقداری حجم مصرف میکنه(حتی بدون اتصال وی پی ان).قوانین فایروال رو هم از آموزشهای این تاپیک تنظیم کردم و بعضی هاشون رو تغییر دسترسی دادم که در تصویر مشخصه.چرا این برنامه ها باز هم کانکت میشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز به کریو وصل شدم بعد یه دفعه کسپر قاطی کرد و لایسنس رو invaild کرد
هر چی هم روی اون ضربدر میزنم که دیلیت شه نمیره
راهی به جز reinstall هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که لایسنس اورجینال استفاده میکنند میشه بگن بهترین سایت برای خرید لایسنس اورجینال کسپر کدومه؟
سلامنقل قول:
حدس میزنم شما قبل از اینکه کلید 6 ماه رو به کسپر بدید از نسخه trial استفاده می کردید.
من هم همچین مشکلی داشتم با کلید trial 6 ماهه فعال نمیشد بعد از نصب ویندوز مستقیما کلید 6 ماهه رو به کسپر دادم و فعال شد. با همون کلیدی که گفتین کار نمیکنه 177 روز فعال شد.
احتمالا شما برنامه رو به درستی بلاک نکردیدنقل قول:
قوانینی که ساختین رو پاک کنید
برید در بخش فایروال پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید و در بالای صفحه ادیت رو بزنید در سربرگ network بسته به تنظیمات public ,local , trusted network رو بلاک کنید
و دوبار بر روی اونها کلیک راست کنید و گزینه event رو بزنید
بعد از این مراحل در بخش ریپورت ببنید فعالیتهای برنامه چگونه ثبت میشه
من با این مراحل برنامه ها رو بلاک میکنم و مشکلی هم نیست.
برنامه کر یو و کسپر با هم ناسازگار هستن بهتره اول برنامه کریو رو پاک کنیدنقل قول:
بعد کسپر رو reinstall کنید.
سلامنقل قول:
از لینک پایین میتونید لیست نمایندگیهای کسپر رو ببنید.
http://me.kaspersky.com/en/partners/buyoffline?country=ir
سلام :
کسی سریال اضافه نگرفته بمن بده؟؟؟ :n16:من آی پی خیلی جاها رو دارم جز انگلیس...( فقط برای پیوره یا اینترنت سکوریتی)؟