یه سرچ بکنی بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
abi و head-fi رو بخونی خوبه.
Printable View
یه سرچ بکنی بد نیست:
abi و head-fi رو بخونی خوبه.
شما ببینین بیشتر مدل on ear یا رو گوشی مد نظرتونهنقل قول:
یا مدل in ear یا تو گوشی
هر کدام مزایا و محاسن خودشونو دارند
و خود کاربر باید تصمیم بگیره کدوم به دردش میخوره
ie80 : 1455000
hd25: 1213000
هر دو اینترنتی قابل خرید هستند
ex1000 تا مدت زیادی حدود 650 بود
و نمایندگیهای سونی تو پایتخت موجود داشتند.
قبل از اینکه سلیقه ی خودتون رو تو صدا مشخص نکردین بهتره تصمیمی نگیرید
برین یه سر جمهوری و یه چندتا هدفون تست کنید
تا صداهای مختلف رو باهاش اشنا بشید
یکی از دوستان قبلا مقایسه ی کاملی بین دوتا از این in ear ها انجام دادن.
سلام ، خسته نباشید . به نظرتون خرید beats mixr های کپی AAA+ با قیمت ۴۵۰ تومن کار عاقلانه ایه ؟و اینکه هدفون تا ۴۰۰ تومن چی توصیه میکنید ؟
اگه من اختیارش رو داشتم کلمه Beats رو به فیلتر های سایت اضافه میکردم:n09:
Audio tecnica ATH-M50 و Sennheiser 25HDII و یکی دو مدل ار AKG میتونند گزینه های خوبی باشند
آقا سلام و خسته نباشید
من دنبال یه هدست ترجیها بی سیم میگردم که " ورودی دو کاناله چپ و راست (قرمز و سفید) بخوره چون میخوام Xbox رو هم وصل کنم بهش علاوه بر pc " میشه یه مدل معرفی کنین
اگه شد زیاد گرون نباشه یا مثلا حالا با سیم هم که بعید میدونم باشه ولی به ایم صورت اگر میشناسی میخوام بدونم
یه چیزی که تو بازار پیدا شه
ممنونم دستون طلا :n16:
در ضمن پلیرام سانسا فیوز و ایپاد تاچ هستند .
یعنی بیتز میکسر AAA+ هیچجوره توصیه نمیشه ؟
از سنهایزر و بوس و اسکول کندی یا مارکهای دیگه چی هست که تو این رنج باشه و ظاهرش هم خوب باشه ؟
شما برو یه هدست معمولی در حد بودجه خودت بگیرنقل قول:
بعد از پاساژ بزرگمهر کنار علائدین تبدیل دو به یک بگیر که بتونی این طوری استفاده کنی.
تبدیل AV به 3.5 mm شاید مجبور بشی یه کابل رابط AV بگیری طرف مادگیش رو با تبدیل و یه کابل دیگه به هدست وصل کنی اگه نتونی تبدیلش رو پیدا کنی.
سلام من می خواستم این مدل رو بخرم\\Energy Sistem DJ 400 Blue Turquoise\\قیمتش هم حدود 70تومنه به نظر شما این مدل یا سازنده خوبه?با این قیمت هدفون بهتری تو ایران وجود داره?گارانتی اصلی انرژی سیستم تو ایران چیه?موسیقی ایرانی پاپ و خارجی بی کلام Trance و House گوش میدم
سلام
اون دوستی که قيمت Z1000 را ميخواست من ديروز از نمايندگی ايران رهجو در پايتخت پرسيدم 599 هزار
EX1000 هم که موجود نبود اونجا ولی جاهای ديگه پيدا ميشه 635 هزار
نظر شخصیم اینه که اصلا طرف اینجور مارک های غیر معروف نرو چون ارزش پول خرج کردن ندارن حتی اگه ارزون تر باشن یا مشخصات بهتری داشته باشن بازم نرو سمتشوننقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2