واقعا ساکت نشون داد که همش باد هواست و حرفایی که میزنه ببخشید حرف مفته. اینم فرهنگ سازی. نابینا شدن یک سرباز.
اقای ساکت! لطفا ساکت باش
Printable View
واقعا ساکت نشون داد که همش باد هواست و حرفایی که میزنه ببخشید حرف مفته. اینم فرهنگ سازی. نابینا شدن یک سرباز.
اقای ساکت! لطفا ساکت باش
اقای ساکت! لطفا ساکت باش
به نظرتون اگه اون یارو رو بگیرن چی کارش میکنن؟
حداقلش اینه که برای اینکه عدالت رعایت بشه تحت یک عمل جراحی چشماش رو در بیارن و بعد آزادش کنند !!!!!!!نقل قول:
حالا بذار دو روز بگذره بعد انتقاد کننقل قول:
دیدین که قهرمان نیم فصل شدنقل قول:
قهرمان آخر فصل هم پرسپولیسه
چه از سپاهان 5 امتیاز کم کنن چه 5 امتاز زیاد کنن
من خودم استقلالیم ولی این حکم ربطی به پرسپولیسیها نداره.نقل قول:
حرف حق. خوش به حال آقای ساکت.نقل قول:
درست میگی.منم خودم دعا میکنم چنین اتفاقی نیفته.با این پارتی هایی که این مرتیکه ساکت داره یک وقت دیدی پرسپولیس رو جریمه کردند.راستی شاه حسینی هم که استعفا داده.اگه قبول بشه که نون ساکت تو روغنه.نقل قول:
موافقمنقل قول:
این مرتیکه ساکت فقط ادعا میکنه.اگه بخواهیم تو فوتبالمون فرهنگ سازی کنیم باید اول از همه این ساکت رو از تو فوتبال بندازیم بیرون.نقل قول:
دوست عزیز تو بقیه شهرها هم مشکلات تماشاچی هست ولی نه به اندازه اصفهان.انداختن نارنجک تو زمین مسابقه که خیلی کم شده.در حالی که تو مسابقات جام باشگاههای آسیا همین مساله نزدیک بود برای سپاهان مشکل ایجاد کنه.اونوقت تماشاچیهای سپاهانی اون نارنجک رو بین تماشاچیهای رقیب پرتاب میکنند.نقل قول:
فقط کافیه یک نگاهی به حاشیه های به وجود آمده در 3-4 سال اخیر در اصفهان نگاه بندازی.
فینال جام حذفی بین استقلال و سپاهان که با برتری 3-2 سپاهان همراه شد.یادت رفته چه دعوایی شد.حتی با شیشه به سرمربی اخراج شده استقلال حمله کردند.بازی برگشت تو تهران با حضور نود هزار تماشاچی بدون هیچ گونه حاشیه ای تموم شد.
فینال جام حذفی بین سپاهان و پرسپولیس.یادته که سر قرارداد عماد رضا چه دعوایی بود.تو یکی از روزنامه ها با سند ثابت شده بود که قراردادش مشکل داشته ولی با نفوذ ساکت همه چی به خوب و خوشی تموم شد.
همین بازی رفت بین استقلال و سپاهان.همه بازیکنان استقلال دروغ میگفتند که تماشاچیها با بلندگو خانواده بازیکنان رو فحش میدادند.ما هم کر بودیم و از تلویزیون چیزی نشنیدیم چون آقای ساکت میگفتند تماشاچیهای سپاهان با فرهنگند و نمیدونند فحش یعنی چی.
اینم از بازی بین سپاهان و پرسپولیسو حاشیه هاش
ابنها فقط بازیهایی بود که پخش مستقیم بود و اکثر مردم دیدند.وای به حال تیمهای شهرستانی.
راستی اگه میبینی فقط به ساکی گیر میدم به خاطر اینه که خیلی دم از فرهنگ سازی میزنه ولی همیشه اینجور حاشیه ها در بین طرفدارانش وجود داره.پس چرا تو تیم ذوب آهن که اون هم اصفهانیه از این مشکلات پیش نمیاد؟
به نظر من این حکم که خیلی هم کمه باید زودتر از اینها اجرا میشد.شاید این جوان چشمهاشو از دست نمیداد.نقل قول:
دوربین مدار بسته به چه درد میخوره وقتی که صدا و تصویری که از تلویزون پخش شده رو انکار میکنند.
پست شما هم تایید میشه.نقل قول:
یارو رو بدند دست ساکت تا بزنه زیر گوشش.در مرحله بعدی طرح فرهنگ سازی میشه ازش تبلیغ کرد.نقل قول:
مثلا فیلم سیلی خوردن یارو رو نشون میدند و میگن زیدن سیلی در گوش بی فرهنگی.
سلام
دوستان همین اول تایپک بگم خواهشا تایپکو ترشی نکنید.:46::46::46:
پس از صدور راي ديدار تيمهاي پرسپوليس - سپاهان، عبدالرحمن شاه حسيني رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تهديد به مرگ شد.
به گزارش ايسنا، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كه در رايي كم سابقه و به دليل اتفاقات ديدار هفته پاياني ليگ برتر بين پرسپوليس و سپاهان، باشگاه اصفهاني را علاوه بر محروميت سه ماهه از انجام ديدارهاي خانگي به كسر پنج امتياز و جريمهي نقدي محكوم كرده بود، اين راي مورد اعتراض تيم سپاهان قرار گرفت كه در ادامهي اين روند نيز افراد ناشناسي طي تماسهاي مكرر با اعضاي كميته انضباطي و شخص عبدالرحمن شاه حسيني وي را تهديد به مرگ كردند.
شاه حسيني در اين باره گفت: تاكنون در دو مورد اين اتفاق براي اعضاي كميته انضباطي افتاده است. پس از راي پرونده علي دايي و اكنون پس از راي پرونده سپاهان افرادي در تماسهايي تلفني علنا تهديدهايي را عليه اعضاي كميته انضباطي مطرح ميكنند.
وي افزود: معتقدم ذات اين كار طبيعي است اما قطعا اين تهديدات هيچ تاثيري در روند كار كميته انضباطي نداشته است.
شاه حسيني اظهار كرد: شمارههاي تماس گرفته شده و لحن صحبت افراد تماس گيرنده حكايت از دلخوري اين افراد از راي صادره براي باشگاه سپاهان دارد.
شاه حسيني همچنين در مورد عدم پذيرش استعفايش از سوي علي كفاشيان گفت: در جلسهاي با حضور رييس فدراسيون فوتبال دغدغهها و مشكلات چند ماه گذشته را مطرح خواهم كرد و پس از اين جلسه نيز نتايج آن را رسما اعلام خواهم كرد.
لطفا از لفظ اصفهانیها استفاده نکنید من اصفهانیم اما پرسپولیسی و حالم هم از این افراد به هم میخوره
فعلا که کفاشیان با استعفای شاه حسینی مخالفت کرد:27:
معلوم شد که طرف ساکت نیست البته باید هنوز صبر کرد