مسی: فکر جدایی از بارسلونا هیچ وقت به ذهنم نیامده است
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا، روز دوشنبه در گفت و گویی اختصاصی با رادیو مترو به بررسی مسائل روز فوتبالی اش پرداخته
مسی در صحبتهایی درمورد شرایطش در بارسلونا گفت:« اصلا فکر ترک بارسلونا به ذهن من نیامده است. اگر اوضاع به همین ترتیب پیش برود، هرگز از بارسا تکان نمی خورم.»
او درادامه گفت:« بگذارید یک ماجرا برایتان تعریف کنم. زمانی که یکی از بازیهمان در لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می کردیم، وقتی خودم را آماده زدن یک ضربه کرنر می کردم، یکی از من پیراهنم را برای یادگاری خواست.»
مسی که اخیرا کاپیتان تیم ملی کشورش شده در صحبتهایی درمورد شرایط تیم ملی آرژآنتین گفت:« من به تنهایی هیچ جامی نخواهم برد و قهرمانی ما به همه ما بتسگی دارد ، نه فقط من! مثل آنچه در بارسلونا رخ می دهد.در تیم ملی آرژانتین ما با شکستهای زیادی مواجه شده ایم و نتایج مطلوب همیشه با ما همراه نیست.به همین خاطر مقایسه کردن بارسا با تیم ملی آرژآنتین اشتباه است»
مسی درادامه درمورد زندگی شخصی اش صحبت کرد و گفت:« من هیچ صفحه ای در فیس بوک ندارم. درمورد رابطه ام با آنتونیا، نامزدم باید بگویم که من آدم خیلی حسودی هستم. بهترین دوستانم در دنیای فوتبال، میلیتو و ماسچرانو هستند و با سرخیو آگوئرو و اوستاری هم دوستی صمیمانه ای دارم.»
بازگشت اینیستا به تمرینات بارسا
اینیستا سه هفته قبل در دیدار بارسا مقابل میلان در لیگ قهرمانان از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و در این مدت نتوانست تیمش را همراهی کند.
سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا اعلام کرد آندرس اینیستا، هافبک ملی پوش این تیم، پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات تیمش بازگشت.
اینیستا سه هفته قبل در دیدار بارسا مقابل میلان در لیگ قهرمانان از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و در این مدت نتوانست تیمش را همراهی کند.
او به همین دلیل در فهرست تیم ملی اسپانیا برای دیدارهای پیش رو مقابل جمهوری چک و اسکاتلند در مقدماتی یورو 2012 حضور ندارد.
اما او امروز در کنار سایر بازیکنان بارسا تمرین کرد تا گواردیولا بهترین خبر را از کادر پزشکی تیمش دربافت کرده باشد.
از سوی دیگر، سسک فابرگاس نیز که در دیدار این هفته مقابل خیخون دچار آسیب دیدگی شده بود، از امروز تمرینات ریکاوری اش را آغاز کرد.
اریک آبیدال نیز که در دیدار این هفته از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شده بود، بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کرده و می تواند تیم ملی فرانسه را در دیدار های مقدماتی یورو 2012 مقابل آلبانی و بوسنی هرزگووین همراهی کند.