خوب دوستان این بازی را هم با اقتدار بردیم و خوشحال از این که 3 امتیاز گرفتیم و اونا 1 امتیاز .همه چیز روی روال داره میره جلو.به امید روزهای پر گل تر به نفع رئال عزیز:8:
Printable View
خوب دوستان این بازی را هم با اقتدار بردیم و خوشحال از این که 3 امتیاز گرفتیم و اونا 1 امتیاز .همه چیز روی روال داره میره جلو.به امید روزهای پر گل تر به نفع رئال عزیز:8:
خبرگزاری فارس: کمک مربی تیم فوتبال رئال مادرید گفت: رئال در بازی برگشت مقابل بارسا کیفیت برتری نسبت به کاتالانها داشت و اینطور باختن یعنی سرافرازی. به گزارش خبرگزاری فارس، آیتور کارانکا دستیار اول خوزه مورینیو در نزد کهکشانیهای مادریدی از جمله مقامات مسئول تیم پایتختنشین اسپانیا بود که پس از الکلاسیکو بامداد پنجشنبه با درخواستهای بیشمار رسانهها برای مصاحبه مواجه شد. او که تیمش در بازی با بارسلونا یعنی جدال برگشت از جام پادشاهی اسپانیا ۲ بر ۲ در ورزشگاه نیوکمپ به تساوی رسید تنها به خاطر باخت ۲ بر یک بازی رفت، از ادامه صعود دراین جام بازماند. وی در گفتوگویی با سایت اسپورت اظهار داشت: هر تیمی میتواند بازنده شود. این قاعده در مورد رئال هم وجود دارد اما کل رئال اکنون خوشحال است. میدانید برای چه؟ برای آنکه به زعم رسانهها ناکام شد، اما در اصل درخشید. تیم در کل بازی برگشت، کیفیتی برتر نسبت به رقیب کاتالانی نشان داد. به نظر ما اینطور باختن یعنی سرافراز بودن . یعنی اینکه این مدل باختن با یک باخت معمولی خیلی تفاوت دارد.
این چه وضعشه آخه؟بازی رئال رو پخش نمیکنن اما بازی رقیب رو پخش میکنن.بازیها هم که تداخل نداشت.
به قول بابا شاه مرحوم یعنی خون اونا رنگینتر از خون ما هستیش؟
این هم صحنه گل رونالدو هست که شبهاتی رو ایجاد کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک داور هم که دقیقا روی خط آفساید قرار گرفته.
اگه اشتباه نکنم این صحنه به این خاطر آفساید اعلام نشده که رونالدم عقب تر از دهنده پاس و توپ قرار گرفته.(از دوستان هر کسی اطلاعات کاملتری داره بگه)
تونل افتخار در زمین بارسا آیا ؟! : دی
lol
هزاران تبریک
این مشکل توی زمان رفیقت یعنی مهندس پیگرینی ! :دی خیلی مشهود و آزاردهنده بود توی رئال ، با اومدن مورینیو و به خصوص فصل قبل این مشکل کاملا حل شده به نظر میرسید ولی باز هم مجددا دچارش شدیم گویا ، راهش هم اینه که افرادی مثل راموس هم به جای انتقال تجربیات بازیگری شون به سرمربی ! بهتره به شرح وظایفشون عمل کنند تا بازیکنای رقبا جوری روی کرنر هد نزنند که تور پاره بشه !نقل قول:
2.درست کردن وضعیت دفاعی تیم و عقب نیوفتادن ها!
: دینقل قول:
ضمن اینکه زیزو هم نزدیک تر بشه به خوزه که شاید با حمایتش، خوزه رو راضی کنه حالا حالاها بمونه (بعیده!) وگرنه، ازش یاد بگیره که بعد از خوزه، بکنیمش مربیمون!
حالا یه گواردیولا جواب داد ، از طرف دیگه فرارا و لئوناردو و نسخه های وطنی دایی و استیلی و گل محمدی و ... نشون دادند که تب گواردیولا شدن کارساز نیست /
+
بهتره زیدان اسطوره باقی بمونه ، مثل دی استفانو .
+
کماکان زمزمه های جدایی مورینیو شنیده میشه ، من فکر میکنم اگر بتونه لالیگا و سی ال و توامان بدست بیاره خواهد رفت /
+
با توجه به عکس مضحک گل از صحنه ی مشکوک !!! به آفساید گل کریس ، مشخصه تحریریه اصلی گل فارسی چه وضعیتی داره ! : دی
خب این عکس نشون میده هیچ آفسایدی در کار نبوده و گزارشگر عربی بازی دیشب و افراد دیگه مزخرفی بیش نگفتند:2:نقل قول:
شبکه سوم سیما هر وقت بازی رئال رو نشون نداد بارسا یا باخت یا مساوی کرد رئال هم برد:8:
گزارش کننده ترکی شبکه ntv که تو بازپخش اون صحنه افساید رو کاملا رد کرد !!!
کسی که اون صحنه رو افساید میگه که کلا باید تو عقلش شک کرد !!
آقا این چه وضعشه؟ این کانال سه دیگه شورش رو در آورده بود دیشب...یادم رفت بگم...! مرتیکه دونگ این پیمان یوسفی برگشته وسط بازی بارسا/ویارئال میگه آره یک نا رضایتی هایی از طرف مسئولان رئال در رابطه با داور الکلاسیکوی قبلی شنیده شد همچنین در بازی امروز رئال یک گل کاملا آفساید از کریس رونالدو مورد قبول واقع شد...!نقل قول:
این چه وضعشه آخه؟بازی رئال رو پخش نمیکنن اما بازی رقیب رو پخش میکنن
اینقدر اعصاب منو به هم ریخت، این اینترنت لعنتی هم سرعتش رو برادرن زحمت کش لطف کرده بودن کلا آورده بودن پایین نمیتونستم از طریق اینترنت ببینم ! مجبور شدم از کانال سه نگاه کنم...!
نکته بعدی هم که بهش اشاره کرد حرف سخنگوی مورینیو بود که دنی آلوز رو به خر و الاغ تشبیه کرده بود رو مطرح کرد ولی حرف های ژاوی که در جواب سخن گوی رئال گفته بود اصلا به روی خودش نیاورد....! یکی نبود بگه آقای یوسفی خجالت بکش !
من خودم به شخصه اصلا خبر های ورزشی رو از کانال های ایران دنبال نمیکنم ، یک عده از دوستم بهم میگن که این مسئولان خبر ورزشی و این حرفا کلا طرفدار بارسا هستند و تمام خبر های ضد رئال رو از کانال های ایران پخش میکنند ! کلا تو قسمت ورژش شبکه سه هم که معلومه فقط رضا جاودانی فکر کنم رئال باشه...! فردوسی پور هم بارسایی ولی به روی خودش نمیاره...!
پ.ن:گل رونالدو هم آفساید نبود چون هر دو بازکن از خط آفساید بازیکنان جریف گذشته بودند..!
1. گل کریس رونالدو آفساید نبود، دقایقی بعد از به ثمر رسیدن این گل، سایت مارکا از یه کارشناس داوری سوال کرد و اونم گفت جون رونالدو با دهنده پاس تو یه خط هست، آفساید نیست.
2. گرانرو و آلتینتوپ هم بد کار نکردن، تو یه صحنه همکاری این دوتا در نهایت منجر به گل شد.
3. متاسفانه این گل خوردن های ما تمومی نداره! درسته میبریم، درسته عادت کردیم عقب بیفتیم و بعدش جبران کنیم، اما وقتی از یه تیم ضعیف یه گل میخوریم، مشخصه که از بارسلونا 3 تا باید بخوریم!
مقایسه ای بین شیوه ی بازی بارسلونا و رئال:
بعضی ها میان خرده میگیرن که ما خیلی رو ضد حمله تمرکز داریم، سریع توپ رو میرسونیم و گل میزنیم و این کار زیبایی بازی بارسلونا رو نداره. بعد زیبا یا زشت بودنش که یک چیز سلیقه ای هست.
اما دلیل این همه مساوی بارسلونا چیه؟! 6 مساوی تا اینجای فصل دلیلش نمیتونه فقط نداشتن چند بازیکن کلیدی یا داوری بد باشه. تازه فقط تو لیگ. بازی های دیگه مثل لیگ قهرمانان (جلوی میلان) رو بذاریم کنار.
دلیل اینکه جلو یه دفاع بسته کم میارن چیه؟ چون تقریبا تنها تاکتیک اونا پاس های مکرر و گیج کردن مدافعین هست، حالا تو یه بازی که مدافعین پرشمار و هشیار هستن چی میشه؟
اما رئال از راه های متفاوتی حمله میکنه. و تو همچین بازی هایی که راه ها بستست، به تیم روبرو اجازه میده بیاد جلو، حمله کنه و بعد وقتی دفاعش خالی شد، با سرعت بالای بازیکنایی مثل رونالدو ضد حمله رو پیاده کنه.
ما تقریبا بیشترین گل های خودمون رو تو نیمه دوم زدیم و از این لحاظ هم فکر کنم تو لیگ رکورد داریم. بهترین خط حمله رو هم اگر اشتباه نکنم خودمون داریم. دوره هایی هم بود که اگه یاتون باشه، همون نیمه اولی با زدن 4-5 تا گل کار رو تموم میکردیم و نیمه دوم فقط با توپ بازی بازی میکردیم تا مسابقه تموم بشه.
در نهایت، چند بازی سخت تو لیگ داریم، اگر اونا رو ببریم، میتونیم مطمئن باشیم که قهرمان لیگ خودمونیم.
دقیقا.اتفاقا توی خبرشون هم چنین چیزی نوشته شده.نقل قول:
با توجه به عکس مضحک گل از صحنه ی مشکوک !!! به آفساید گل کریس ، مشخصه تحریریه اصلی گل فارسی چه وضعیتی داره ! : دی
یعنی حتی خطای دیدی که از این زاویه رخ میده رو هم در نظر نگرفتند و دست رونالدو رو از خط جلوتر در نظر گرفتند.اصلا تابلو نیست که طرفدار رئال نیستند:31:نقل قول:
CR7 يك دست جلوتر از توپ و يك تنه عقبتر از آن دارد. آيا اين صحنه آفسايد بود؟