سلام دوستان میشه راهنماییم کنید خمیری که بین چیپ ست گرافیک و هدسینک(جذب حرارت)و یا چیبپ ست بایوس و هدسینگ قرار میدهند چیست و کجا میشه تهیش کرد
دوستان خمیر سیلیکون منظورم نیست خمیر مورد نظرم به رنگ آبی روشن است.
Printable View
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید خمیری که بین چیپ ست گرافیک و هدسینک(جذب حرارت)و یا چیبپ ست بایوس و هدسینگ قرار میدهند چیست و کجا میشه تهیش کرد
دوستان خمیر سیلیکون منظورم نیست خمیر مورد نظرم به رنگ آبی روشن است.
سلام
من ایسپایران 1525 دارم که یه بار خورد زمینو....
حالا مشکل اینجاست که وقتی منبع تغذیه(باطری) رو از جاش در میارم و دوباره جا می زنم سر جاش تمام ساعت و تنظیمات بایوس بر می گرده به حالت تنظیم کارخانه (البته به جز رمز بایوس که همون رمز خودمه!! ) حالا کی می دونه مشکل از کجاست؟
مسله اینجاست که به من گفتن باطری بایوس لپ تاپ رو مادر لحــــیمه!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایــــــــــــــــــ ی کنید
چون گرافیک لپ تاپ شما ضعیف است (intell 4500) که اکثرا از حافظه شیر بهره می برند. در ضمن بازی ها فقط به مقدار حافظه گرافیک بستگی ندارند. به سرعت پردازش گرافیکی هم بستگی دارند. که اونم بسته به انواع کارت گرافیک متفاوتند.نقل قول:
سلام خسته نباشید
من یه vgn-fw290 گرفتم . ویستا راحت نصب میشه بدون مشکل اما اکس پی نه !!!!!!
همون اولش چند دقیق که میگذره یه اروره عجیب غریب میده . . . .
مقاله های شما رو هم نمیدونم کدومو بخونم .
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟
سلام بر دوستان عزیز..
لپ تاپی که من دارام چندوقتیه که CD نمیتونه بزنه ولی DVD خیلی خوب میزنه..
موقع زدن CD وسطاش خطا میده و یا میسورنه رو هیچی رایت نمیشه کرد..(همه فرمتو امتحان کردم..)
خواشها کمک کنید..دارم دیو.نه میشم..(مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری..ها.چیکارش کنم..)
مدلش لپ تاپ..Sony VGN-C190P
مدل دی وی دی رایتر:PIONEER DVD-RW DVR-k16M
شما این مقاله رو بخون مشکلت حلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موس لپ تاپ من چند روزیه که از کار افتاده. نمی دونم چرا. ممکنه راهنماییم کنین؟
با عرض سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل vgn-fw 35g خریدم خیلی ازش راضیم فقط برای شارژ باطریش یک سوال دارم
وقتی میخوام فقط از برق استقاده کنم گزینه ای نداره که شارژ کردن رو قطع کنم تا فقط از برق استفاده کنه
وقتی شارژش 100% میشه اونوقت فقط از برق استقاده میکنه
اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید که به چه روشی میتونم وقتی شارژم هم کامل نیست فقط از برق استفاده کنم .
یا به عبارتی به چه روشی میتونم شارژ رو بهتر مدیریت کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
شما وقتی به برق وصلش می کنین منبع تغذیه به طور اتوماتیک فقط برق شهریه و علاوه بر اون شارژ باتری رو هم انجام می ده و گزینه ای مبنی بر قطع شارژکردن وجود نداره!!!!
مگر اینکه باتریتون رو از جاش در آرین که کار خطرییه چون اگه برق قطع شه ممکنه لپ تاپ صدمه ببینه
درایو لپ تاپ من که سونی هست مشکل پیدا کرده دی وی دی میخونه ولی اکثر سی دی هارو نمی شناسه از تصویری بگیرید تا صوتی و نرم افزار!!باید تعویض بشه ؟