يوونتوس تلاش ميكند تا درنته را در تابستان از رئال بخرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
باشگاه يوونتوش در تلاش است تا درنته هلندي را در تابستان از رئال بخرد
اين هافبك هلندي در حال حاضر به طور قرضي براي اركولس بازي مي كند و علي رغم توافق مديران يووه و رئال براي انجام اين انتقال در آخرين روز پنجره نقل و انتقالات ژانويه، باشگاه اركولس حاضر نشد بقيه قرارداد او را فسخ كند.
Tuttosport مدعي است كه ماروتا انتخابش در تابستان به خدمت گرفتن درنته 23 ساله است .
پس از پايان قرارداد قرضي درنته با هركولس اين بازيكن هلندي در ماه ژوئن به برنابئو برميگردد قرار داد درنته با رئال سال 2012 است اما يوونتوسي ها مي خواهند براي تقويت سمت چپ خط مياني شان اين بازيكن را به خدمت بگيرند.
کد:http://onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=2996&p=110041
بنزما : "هدف ما شكست دادن سويا است "
بنزما مهاجم فرانسوي رئال مادريد در خصوص شرايط تيم و بازي امشب با سويا در دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي مصاحبه مفصلي با سايت رسمي باشگاه انجام داده است
وضعيت تيم قبل از بازي با سويا در نيمه نهايي جام حذفي چگونه است؟
ما احساس خوبي داريم و براي بازي امشب آماده هستيم بازي كه برايمان اهميت زيادي دارد .ما انتظار داريم تا سويا را شكست دهيم"
شما گل حساسي را در ورزشگاه Sanchez Pizjuan به ثمر رسانديد
يكي از زيباترين گلهايي بود كه تا به حال در ليگ اسپانيا به ثمر رسانده بودم چون كه از روي كار فردي صورت گرفت و باعث شد تيم به پيروزي برسد.من به توانايي هايم ايمان دارم و هميشه سخت تمرين ميكنم .انتظار دارم بازي خوبي مقابل سويا انجام دهم"
تنها يك بازي به فينال جام حذفي مانده است
بله .تنها يك بازي مانده .ما بايد سويا را شكست دهيم و اميدوارم امشب بتوانيم 1 يا 2 گل به ثمر برسانيم .با اين حال مهم ترين چيز بازي زيبا و پيروزي است "
در بازي رفت 1-0 پيروز شده ايد اين براي اعتماد به نفس كافي بود؟
ما در بازي رفت بازي بسيار خوبي ارائه داده بوديم ولي فقط 1 گل به ثمر رسانديم و سويا حريف سرسختي بود .ما اميدوار به رفتن به فينال هستيم و ميخواهيم پيروز شويم"
تيم چطور ميخواهد در زمين بازي كند؟
ما در فرم خوبي به سر ميبريم .و سعي ميكنيم از همان ابتدا گلزني كنيم درست مثل پيروزيهاي هميشگي در خانه (برنابئو).ما نميتوانيم گلي بخوريم چون كار برايمان سخت خواهد شد"
واكنش هوادارن در برنابئو را چطور ميبيني؟
من انتظار دارم تا هوادارن از ما حمايت كنند چون كه برايمان بسيار مهم است .ما فقط يك بازي داريم تا به فينال راه يابيم و اميدوارم با حمايت هوادارن بتوانيم سويا را شكست دهيم .آرزو ميكنم ورزشگاه امشب پر شود .ما ميخواهيم سويا را حذف كنيم"
شما در خانه تيم بسيار محكم و باورنكردني هستيد
بله همينطور است .ما در اين فصل همه بازيهايي كه در برنابئو برگزار كرده ايم را پيروز شده ايم و تلاش ميكنيم اين روند را ادامه دهيم .ما انتظار داريم هوادارن امشب حمايت خوبي از ما داشته باشند"
مورينيو متخصص در قهرماني است نظر شما چيست؟
مورينيو در ليگ پرتغال -ايتاليا و انگليس قهرمان شده است و حالا اميدوار است با رئال نيز قهرماني را تجربه كند .رئال در 17 سال گذشته نتوانست قهرمان جام حذفي شود و قهرماني در اين جام براي باشگاه و او بسيار اهميت دارد"
قهرماني در جام حذفي چه قدر مهم است؟
قهرماني در اين جام بسيار مهم است و تيم سخت تلاش ميكند تا اين عنوان را بدست بياورد .ما اميدواريم در تاريخ 20 آوريل كه فينال برگزار ميشود بتوانيم با شايستگي قهرمان شويم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039318620/noticia/Entrevista/_We_are_going_to_beat_Sevilla_.htm#
سرمربي سويا : "ما ميتوانيم رئال را شكست دهيم و به فينال راه يابيم"
Greogorio Manzano سرمربي سويا در بازي امشب تيمش مقابل رئال مادريد از دور برگشش نيمه نهايي جام حذفي اعتقاد دارد كه شاگردانش ميتوانند رئال را شكست دهند و به فينال راه يابند
رئال در بازي رفت در ورزشگاه خانگي سويا توانست با تك گل بنزما پيروزي مهمي را بدست بياورد و امشب در بازي برگشت در برنابئو با حفظ اين نتيجه ميتوانند به فينال صعود كنند
سرمربي سويا در خصوص بازي امشب به خبرنگاران گفت:
"ما ميخواهيم تلاش كنيم تا پيروز شويم و به فينال راه يابيم .بازي از لحاظ رواني براي هر دو تيم كار را سخت ميكند ولي ما بايد پيروز شويم"
"ما به خوبي ميدانيم كه مقابل حريف بسيار قدرتمندي قرار داريم .عده اي ميگويند رئال شانسي براي قهرماني در لاليگا ندارد ولي من موافق نيستم .با اين حال رئال هنوز ميتواند در دو جام ديگر نيز قهرمان شود."
"رئال هميشه به دنبال پيروزي است .آنها انگيزه زيادي دارند چون كه ميخواهند به فينال صعود كنند و ما هم انتظار نداريم كه بازي آساني مقابل شاگردان مورينيو داشته باشيم .بازي كردن در برنابئو بسيار سخت است چون هوادارن حمايت خوبي از تيمشان دارند .علاوه براين بازيكنان و مربي بزرگي در اين تيم حضور دارد .ما اگر بازي را كنترل كنيم ميتوانيم كار را براي آنان سخت كنيم"
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/02/01/2333225/sevilla-coach-gregorio-manzano-we-can-defeat-real-madrid-to
صحبتهاي مدير عامل سويا در خصوص بازي امشب با رئال مادريد
خوزه ماريا دل نيدو مدير عامل سويا در خصوص بازي امشب مقابل رئال مادريد اعلام كرد كه مسابقه پرهيجان و دشواري خواهد بود
مدير عامل سويا در خصوص بازي امشب به Marcaگفت:
"درست است كه رئال شانس بهتري براي رفتن به فينال دارد ولي هنوز 90 دقيقه ديگر باقي مانده است "
"مسابقه برگشت براي ما قطعا دشوار خواهد بود ولي ما ميجنگيم و ميخواهيم به مرحله فينال صعود كنيم .رئالي ها از بازيكنان بزرگي بهره مند هستند و اشتباه كوچي باعث حذفمان خواهد شد"
"مسابقه امشب بين دو تيم بزرگ فوتبال قطعا تماشايي خواهد شد"
کد:http://onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=1743&p=110065