شما باید با سعید_رونالدو در میان بذاري (پی ام) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
Printable View
شما باید با سعید_رونالدو در میان بذاري (پی ام) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه كه به لقا الله ميپيونديم اما بعضي زودتر و بعضي دير تر .... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
خدا شاهده رامبد به پيغمبر قسم توهين نكردم .. بابا چرا ميگي من به مخونيكا بياحتامي كردم ..خدا شاهده من منظ.رم اون زن خيالي تو بحث بوود . من غلط بكنم .. به خدا قسم منظور نداشتم. چرا اينمور ميكني...نقل قول:
يه توهين كوچولو بود ... انشاالله حل ميشه ...
ممنون عزيز ...
من اگه مونيكا رو بيشتر از شما دوست نداشته باشم و ارزش قايل نباشم خدا شاهده كمتر نيست ... به ضيغمبر قسم .. خدا شاهده يكي ا زكاربراي فهمي فمرمه كه من ارادت خاصي هم نسبت بهش دارم ... باباچرا اينجوري ميكنيد والان 1000 نفر واسه خودشون فكر و خيال كردن كه چه خبره و ديليل اينكه مستر نفهم چرااومده به يه ادم متشخص كه اينقدر هم فهيمه بياحترامي بكنه . بخدا قسم خيلي مونيكا خانو م رو دوست دارم و ارزش زيادي هم براشون قاعلم .و اميد وارم كه از كن نرنجيده باشن ... بخدا قسم اصلا و ابدا منظورم ايشون نبوده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Master جان ... دو تا شكلك گريه هم مي ذاشتي همه مي فهميدند ناراحتي ... احتياجي به 20 تا شكلك نبود !
ببخشید می تونم بپرسم چرا رو شکلکا حساسید؟ برام سوال شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مي خوام چند تا سوال ديبش ازت بپرسم .... ولي از خدا پنهون نيست از تو چه پنهون اينجا يه خبراييه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... كه بايد بهت وويگولنزج ... در ضمن داداش ررامبئ شماره تلفنت چي شد .. سره كارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه محلي هم به ما بزار ...
اينچا چه خبراييه ؟ (پي ام) ..... من نوكرتم .... شماره رو واست پي ام ميزنم ...
راستي يه سوال هم از ما ...
مي دوني عقده ي الكترا چيه؟ يا اين لفظ به چه كساني اطلاق ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قول ساويس يكي از عزيز و عزيز و عزيزترين كسم (بعد از خواهرم) اينجا حسين تو فازت به نولت نمي خوره ... بمبو تريبوكس مي زني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستم ميگه ..اگه ايم نمي دوني بذار بي خيال ... وللش ... چون نمي توني بفهمي چي ميگم ..زدم تو بيخ بنگلو ببمبوسستان ...
قيافه من بعد از خوندن جملات بالا: : :blink:
واي زندگي شيرن است نه رامبد ... آره خيلي موافقم ...
10 سوال از خودت بكن جواب بده گرفتي من رو ؟
اگه واقعا با يكي مزدوج بشي و بعدش ميگي حسين اينم خواهر داره بيا بگيرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ديگه نميشه يا داداشم باش يا باجناق .... تكليف من رو مشخص كن ...
اخه شنيدم يكي از با وفاترين مردمان ايران كرمانشاهي هاي عزيزن .. خداييش خيلي تعريفشونو شنيدم ... خودم يكي دارم ميلاد اسمشه .... خيلي باحاله ... حالا موندم ... تو مي خواي از كجا زن بستوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..كرمانشاه؟ يا تيرون شيراز اصفهان ؟اهواز ابادان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم كه نيست :blush: ... همه جاي ايران سراي من است (از هر استان يكي ميستونم ... :biggrin: )
خداييش ..اينو جدي دارم مي گم .بي شيله پيله .. الله وكيلي راستشو بگو ... چند درصد رو راست بودي تو حرفات و جوابات تو پي سي با بچه ها ... (صندلي داغ ) و چند درصد با من ... الله وكيلي رامبد بگو ... تاالان اينجا دروغ مصلحطي هم گفتي؟
فكر كنم تا حالا بالاي 400 تا سوال جواب دادم .... به جان خودم فقط دو حالت داشته ....
يا گفتم نميدونم يا صادقانه جواب دادم ....هم با تو هم با بقيه ...
اينم بگم كه همين الان شماره تلفنتو بده بياد (گوشي ) خيلي مي خوام باهات بحرفم ... من اگه بيام كرمانشاه /// تحويلم مي گيري؟
من چاكرتم تو بيا ... ميبيني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوري از من پذيرايي مي كني؟
اول يه دنده كباب مشتي ميزنيم تا روشن شيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............................
مثل كاربري كه اومد كرمانشاه دو هفته ازش پزيرايي كردي از منم پذيرايي مي كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون كاربر؟؟؟؟؟؟ نميتونستم ازش پذيرايي كنم .... (اينجوري ميشدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حس واقعيتو نسبت به اين افراد بگو (حس دروني ... اونييو كه نمي توني نقطه بذار)
ساويس اسسسسسسسستاد (هندونه ميزارم زير بغلش)
مهدي هيرو مومن خدا
يوسف عزيز بروبچ توووپ و تودل برو
خواهرت (در زندگي واقعي اگه نباشه نويد بي معني ميشه ..و دز دنياي مجازي يه درجه از خواهر واقعي پايينتر)
ونوس مهربان و فعال
مهران عزيز مافيا ديگه ..... خداييش خووووب ميدونه مديريت چيه .....
مگمگ اف جنبه دار و خوش صحبت
شهريار دوست داشتني و كم پيدا (مي دوني كه بخاطر اينكه تاپيك سوتي ها رو زدن قلع و قم كردن نمي اد ديگه ...)
چه دوراني داشتيم .... البته توي پي ام باهاش در ارتباطم ..... :)
خاك زير پات ..نوكر خانه زادت Master (برده ي معرفتت )
داري چوووبكاري ميكنيا .......... تو كه ديگه جاي خود داري .... تعريف نميكنم (تو يه كلمه آخرشي)
بگو فدات شم ...
در ضمن نظرت راجع بع امضام چيه ؟ايا بدرد بخور هست؟ارزش داره؟ نه خوبه بذار باشه ....
(هوي اينم بگم حق رفتن ندار ي... دارم برات ..اگه اون امضات و بر نداري؟
دارم يه جورايي از پي سي دلسدر ميشم بخاطر ......... هيچي ولش كن .... ;) )
من نوكرتم يا علي خدانگهدار دل انگيز
سلام مجدد سوال قبلي طفره رفتي ها...حق رو توضيح بده...توكل رو همينطور...يا حق...
نه بابا کجا طفره رفتم ..... حق: اون چیزیه که خیلی کم گیر میاد (گرفتي؟) ..... توكل: چيزي كه اگه نباشه زندگي معني ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
خوب يه لحظه صبر كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... آخـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــيــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... خيالم راحت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
خواستم به اين حرفهاي جناب والا مقام صدراعظم بزرگ ساويس خان كبير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير بدم كه موفق شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
......
رامبد عزيزم سلام خدمتت هوارتـــــــــــــا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... با مشكلات و زحمتهاي من چه ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
حالا من مهمون دارم تا 12 شب بيدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... شما كه بايد ساعت 8 شب ..... جيش - بوس - لالا ..... بشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
1- شام چي خوردي ؟ ( ميخوام از نظر بهداشتي و وزني شما رو سنجش كنم ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برم كه صبح بايد برم يك جاي دوووور نه همينجا تو پي سي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
خودم نفهميدم چي تايپ كردم اون بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم سوءتفاهم رفعيد اما پست شما نويرايشيد؟ سال 1997 هميشه منحوص بود ... پستشم واسه ما دق مي اره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(راستي يوسف چت شده ؟ چه خبره اون امضا واسه چيه؟ :sad: :sad: :sad: )