سبک بازیتو آرمین توی بازیهای آنلاینی که داشتیم دیدم خیلی با حوصله و منظم بازی میکنی سبک بازیت شباهت بسیار زیادی به سبک بازی آرسنال و تفکرات آرسن ونگر داره . دائم پشت یک سوم حریف توپو توی عرض به چرخش در میاری و با پاسهای کوتاه منتظری یک روزنه برای نفوذ ایجاد بشه . اینقدر اینکارو تکرار میکنی که بالاخره حریفت خسته بشه و یک جا اشتباه کنه . اینو نمیخواستم بگم اما این روشت منو که توی دفاع بسیار با حوصله کار میکنم و بقول بچه های گیم رنجر یکی از بهترین دفاعها رو بین بچه ها دارم چند بار مغلوب خودش کرد . به نظر من روی همین سبکت با فرمیشن و تاکتیهای بهینه شده در برابر بچه ها با همین روش میتونی خیلی موفق باشی .
در مورد حرکت مالودا هم اینو بگم که علت این نوع حرکتش بخاطر خصوصیت دامنه حرکتی رو به جلوی زیادیه که داره توی عکس زیر میتونی این مساله رو ببینی :
ممنون از اون نکته ای که در مورد آنلکا و دروگبا گفتی من این موردو نمیدونستم .
ما هر چی بیشتر در مورد نوع حرکات بازیکنان بدونیم مسلما خیلی شناورتر و هماهنگ تر میتونیم در برابر بچه ها بازی کنیم و مسلما این دانسته ها توی نتیجه گیری خیلی موثره .
ممنون جواد عزیز بابت توضیحات بسیار خوبت که با تصویر و ویدئو کاملش کردی جالبه منی که با بارسا زیاد بازی میکنم هنوز به این مورد پی نبرده بودم . مسلما روی این حرکت بیشتر کار میکنم فکر میکنم حرکت تاکتیکیه بسیار خوبی برای موقعیت سازی باشه .
اون تکنیک دریبل دو طرفه هم کار خیلی سختیه اما به نظر میرسه مهارت خوبی توی این تکنیک داری . جواد ببین وقتی آنالوگ راستو گرفتی مخالف جهت با آنالوگ چپ حرکت کن دریبل دوطرفه رو میتونی بصورت کامل اجرا کنی .
ممنون از اینکه توی بحث شرکت کردی و اطلاعات خوبی هم در اختیارمون قرار دادی .
با توجه به اینکه شما توجه و دقت خیلی زیاد روی تواناییهای بازیکنان داری به نظر میرسه که فیفا 11 کنسولی ( که احتمالا 12 پی سی همین نسخه 11 کنسولی باشه ) خیلی برات جذاب باشه چون توی اون نسخه روی تواناییهای اختصاصی هر بازیکن خیلی خوب و دقیق کار شده ( بخاطر تمرکز زیادی که روی بخش پرسنالدی پلاس توی نسخه 11 کنسولی شده ) . توی اون نسخه شما دقیقا میتونی بازیکنانی با خصوصیاتی که لازم داریو پیدا کنی من چند نمونه از مواردی که بالا اشاره کردیو اینجا میذارم :
توی فیفا فقط 17 تا بازیکن تمام این ویژگیها رو با هم دارن که سرعت اکثرشون هم متوسطه .
پویول یک نمونه از این بازیکنست که البته قدرت هد زنیش در حد عالی نیست اما بقیه ویژگیها رو داره ( هم تکل زنه هم توانایی بازی خونی حریفو داره و هم قدرت بدنی بسیار خوبی داره ) . جان تری علاوه بر ویژگیهای بالا قدرت هدزنی بسیار خوبی هم داره .
این مورد ویژگی تکل زنی توی فیفا کنسولی به این شکل طراحی شده که این دسته از بازیکنان در زمانیکه مهاجم پا به توپ بهشون نزدیک میشه خیلی سریعتر و مهمتر از اون با دامنه وسیع تر در زمین تکل زنی بسیاری از توپا رو میتونن از مهاجمین بگیرن باید خودتون توی کنسول امتحان کنید تا متوجه حرفم بشید . واقعا این دست مدافعین برای یک تیم نعمتی هستن .
هاینزه هم جزء بازیکنان تکل زن و هد زنه اما توانایی بازی خونی حریف برای بریدن توپها رو نداره .
در مورد دروازه بانها هم توی فیفا کنسولی بسیار دقیق کار شده . توی فیفا 11 پی سی دروازه بانها تقریبا توی اکثر مهارتها توانایی یکسانی دارن فقط ممکنه کمی توی پرشهاشون با هم متفاوت باشن اما توی کنسولی دروازه بانها مثل فوتبال واقعی ویژگیهاشون با هم فرق میکنه مثلا یک دروازه بان رفلکس و عکس العمل سریعی داره یکی دایوینگ و پرشهای خوبی داره یکی جایگیری خوبی توی دروازه داره یکی روی توپهای هوایی خوب کار میکنه یکی پرتاپ توپ خیلی بلندی داره بعضیا بازی با پای خوبی دارن ( دروازه بانایی که بازی با پای خوبی ندارن وقتی بهشون پاس داده میشه بخاطر اینکه کنترل ضعیفی روی توپ دارن معمولا نمیتونن توپو خوب کنترل کنن و بعد از برخورد توپ با پاشون توپ از پاشون فاصله میگیره که ممکنه موقعیت خطرناکی برای حریف ایجاد بشه ) . مثلا اینجا میبینید که بازی با پای کاسیاس خیلی خوب نیست .
حتی در زمینه حرکات بعد از سیو و مهار توپ هم متفاوتن بعضیا مثل کاسیاس حرکات نمایشی ندارن و بعد از مهار توپ حرکتشون کلاسیکه اما بعضی مثل دروازه بان لیورپول نمایشی توپ مهار میکنن .
این بازیکنا هم در زمینه دفاع و هم حمله ورک ریت و دامنه حرکتی زیادی دارن یک نمونش مایکون بازیکن اینتر که ویژگی سانتر خوبی هم داره :
تعداد این بازیکنا هم زیاد نیست که هم تکل زن خوبی باشن هم قدرت بدنی بالایی داشته باشن و هم اینکه قدرت بازیخونی شون زیاد باشه یک نمونشو توی تصویر پایین گذاشتم :
یک نمونه کامل این پست میشه به ژاوی اشاره کرد که هم دید بسیار خوبی داره هم جایگیریش توی زمین خیلی خوبه هم بازیساز بسیار خوبیه و هم دقت پاساش خیلی خوبه ( توی فیفا 11 پی سی دقت پاس تمام بازیکنا یک جوره اما توی کنسولی روی این مورد هم کار شده و بازیکنان از نظر دقت پاس کمی با هم متفاوتن مثلا با بازیکنانی مثل اسنایدر , فابرگاس , ژاوی , اینیستا و ... خیلی راحت میشه تکضرب بازی کرد اما با بازیکنان عادی نمیشه چون دقت پاسشون در حد اینا نیست و در صورتیکه بخوایید تکضرب بازی کنید توپ پله میکنه و شتاب لازمه رو نمیگیره ) :
یک نمونه دیگه از این دست بازیکنان جرارده که متور و انجین تیمه و در طول 90 دقیقه با توان زیاد بارها طول و زمینو طی میکنه .
این ویژگیها رو هم میشه توی بازیکنانی مثل لمپارد دید که هم بازیسازه هم دید خوبی داره هم شوتزنه هم پاسور خوبیه و هم یک تمام کننده بسیار خوبه ( از فواصل دور و اینکه دید بسیار خوبی برای موقعیت گلزنی داره همون اصطلاح معروف کلینیکال فنیشر )
یک نمونه برجسته این پست فرانک ریبری بازیکن بایرن مونیخه که هم دریبل زنه هم سرعت پا به توپ بسیار خوبی داره هم سانتر خوبیه .
و یا کریس رونالدوی پرتغالی که این ویژگیها رو داره :
این ویژگیها رو میشه توی بازیکنی مثل آنلکا پیدا کرد که هم قدش بالای 180 هستش هم هیکلش خوبه هم سرعت و قدرتش بالای 80 هستش هم هد زنه و هم اینکه پوچر خوبیه که میتونه توی محوطه جریمه یک بازیکن شیش دانگه که میتونه فرصتهای نصف و نیمه رو با قدرت تمام کنندگی هد و شوتهاش تبدیل به گل کنه :
البته مهاجمین دیگه ویژگهای دیگه ای هم دارن که باز توی آنلکا نیست مثل شوتهای فنی دقیق و ... دروگبا یک نمونه از این بازیکنانست :
توی فیفا 11 پی سی چندان ارزش نداره توی منیجر مود مثلا 50-60 میلیون دلار برای بازیکنانی مثل ژاوی داده بشه اما توی کنسولی واقعا ارزش دادن این پولو دارن چون در نتیجه گیری خیلی میتونن موثر باشن .
فکر کنم اگه بخواییم یک چنین تیمی ببندیم حداقل نیم میلیارد دلار برای آدم آب میخوره تازه اگه همه شونم تمایل داشته باشن بیان توی تیم .