دوستان چند نفر تونستن همه ی مراحل رو ( هم پلیس و هم اون یکی ! ) طلا بگیرن ؟! ( البته به جز خودم !!! :31: )
Printable View
دوستان چند نفر تونستن همه ی مراحل رو ( هم پلیس و هم اون یکی ! ) طلا بگیرن ؟! ( البته به جز خودم !!! :31: )
نقل قول:
مرحله دوم Big Timber Forest
تسلط خوبه اما ماشین های این رقبا خیلی سرع فاصله میگیرن با من و دیگه دست یافتن بهشون یجورایی ممکن نیست
نقل قول:
شما ماشاالله واردی ما تازه کاریم و زیاد وارد نیستیم چطوری به این ماشین ها که سریع از ما فاصله میگیرن برسیم
یکم سخته رسیدن بهشون و میشه گفت شاید بشه سومین عنوان رو کسب رد ولی عنوان اول دست یافتن بهش به نظر سخت میاد
نقل قول:
دوستان عزیز یه راهنمایی هم ما رو بکنید ثواب داره:31:
:43::43::43::43::43::43:نقل قول:
من از تاکتیک فحش کشیدن به اقوام Nfs استفاده میکنم. . . شما چطور؟!!:27:
این مراحل که راحته یه کم بازی کنی برات آب خوردن میشه ! من پورشه رو برداشتم و بدون هیچ مشکلی طلا گرفتم ! بذار به مراحل Hyper برسی اون وقت می فهمی دنیا دست کیه !:31: داری با بوگاتی 360 تا میری می بینی CCX مثل برق از کنارت سبقت میگیره و میره !!!:31:نقل قول:
کلا دو تا نکته رو بگم بد نیست ، اول اینکه از نیترو تا میتونی استفاده کن مخصوصا تو سر بالایی ها ، دوم هم اینکه تو پیچ هایی که از 90 درجه کمتر هستن به جای استفاده از handbreak ، گاز رو رها کن و بلافاصله بگیر ( همون طور که جهت رو گرفتی ) چون با این کار دنده کم نمیشه و بعد از پیچ شتاب بهتری می گیری !
مگه این بازی پچ هم داره ؟!!!:31: دوستان اگه پچی هست که ماشین های جدید به بازی اضافه کنه دریغ نکنن ! واقعا جای ماشین های فراری و علاوه بر اون ماشین هایی مثل می باخ و اتم ، تو این بازی خالیه !نقل قول:
چطور دلت میاد به سازندگان چنین بازی زیبایی فحش بدی ؟ خجالت بکش ! :31:نقل قول:
بله متوجه شدم در پست اولنقل قول:
نحوه برخورد خشونت امیز رو استفاده میکنید و بازی میترسه و جلو شما م میاره :27:
نقل قول:
پورش باز نیست و آخرین ماشینی که بازه جگوار هست و قبلش هم مازراتی
من سر پیچ ها هیچوقت space نمیزنم و همین سرعت رو کم میکنم و اگر پیچ خیلی تند باشه یک ترمز میزنم و سریع گاز رو میگیرم عقب ماشین خودش میچرخه و پیچ 90 درجه رو راحت رد میکنه
وقتی کم میارم دیگه کسی رو نمیشناسم . . . ! :31::31:نقل قول:
چطور دلت میاد به سازندگان چنین بازی زیبایی فحش بدی ؟ خجالت بکش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولن جواب میده ! ولی انصافن دست فرمون خودم رو قبول دارم .. .. .. :46:نقل قول:
بله متوجه شدم در پست اول
نحوه برخورد خشونت امیز رو استفاده میکنید و بازی میترسه و جلو شما م میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست نمیدونم که پچ داره یا آپدیت توی درخواستمم گفتم یا پچ یا آپدیتنقل قول:
حالا لینک آخرین ورژن آپدیت رو برای من بزار
نقل قول:
منم همه رو با طلا رفتم:8:
چطوری از صفحه بازی عکس میگیرید؟
من با print screen عکس میگیرم تو 5paint که insert میکنم صفحه مشکی میاد!!!