وقتي ثبت نام كني فقط اس ام اس و ايميل ميادنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic-Arts [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دوستان من دیشب ساعت حدود 9 ثبت نام کردم گفت قبل از واریز پول بهتون زنگ میزنیم ولی هنوز زنگ نزده برای شماها کی زنگ زدن؟ بعد از زنگ زدن واریز کردین یا قبلش؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه بعد از اينكه واريز ميشه زنگ ميزنن
تازه براي من كه اصلا زنگ نزدند
كلي زنگ زدم به پشتيبانيشون كه كي مياين براي نصب ؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic-Arts [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه هم پشتیبانی هم تو ایمیل و اس ام اس گفت که نباید پول رو واریز کنی اول وایسا زنگ بزنن بهت بعد پولو واریز کن
نقل قول:
نوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا اول پولو بايد واريز ميكردي بعد باهات تماس ميگرفتن
شايد روال كار عوض شده كه من خبر ندارم
در هر حال ما اول پولو واريز كرديم بعد از كلي مكافات اومدن نصب كردن (اصلا به ما هم زنگ نزدن) !!!
وقتي پول بريزي به حساب زنگ ميزنن كه پول ريخته شده و واسه روز اتصال باهات هماهنگ ميكنن
همين
البته شايد هم زنگ نزدن ولي اتوماتيك سيستم بهت اس ام اس و ايمل ميده و تاييد ارسال پول رو بهت اعلام ميكنه!!
البته الان ثبت نام و پرتال ثبت نام دقيق تر و آدم وار تر شده. تاريخ واسه اومدن رو 8 روز بعد از تاريخ ثبت نام به طور اتوماتيك اعلام ميكنه كه ميتوني يه روز بعد از اون 8 روز رو انتخاب كني.
ولي قبلش حتما مطمعن شو منطقه ات مشكل نداشته باشه چون مودم رو اون موقع عوض نكينن. يه پروسه طولاني داره واسه اين كار