هارد قدیمی حدود 40 تا reallocated sector count داره و هارد جدید حدود 300 تانقل قول:
با اپدیت firmware ممکنه درست بشه؟
Printable View
هارد قدیمی حدود 40 تا reallocated sector count داره و هارد جدید حدود 300 تانقل قول:
با اپدیت firmware ممکنه درست بشه؟
با آپديت Firmware اين مورد درست نميشه .نقل قول:
هارد رو با خود ویندوز چک کردم درایوهای c,d,e مشکلی نداشتند اما درایو f ارور داشت .با برنامه hdd regenerator اسکن کردم تا 97-98 درصد مشکلی نبود اما از اونجا به بعد 30-40 تا delays پیدا کرد میشه کاری کرد که اون قسمت از هارد از دسترس ویندوز خارج بشه؟ و اگه میشه با این کار مشکل حل میشه؟
ميتونيد قسمتهاي آخر هارد ديسك مورد نظر را پارتيشن بندي نكنيد تا از دسترس ويندوز خارج بشه .نقل قول:
اگه کل هارد رو فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و چند گیگ از آخر هارد رو پارتیشن بندی نکنم مشکل پایین بودن سرعت کپی درست میشه؟نقل قول:
بهترين راه تست و تجربه عملي هست .نقل قول:
دوستان ببخشید این سوالو میکنم
بهترین کیف محافظ برای هارد اکسترنال چه کیفی هست و چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟
این wd nomad که توی سایت خود wd هست خوبه واقعا؟
بنظر من یک کیف محافظ مناسب باید ؛ 1. خیلی کوچک و یا بزرگ نباشد بطوریکه بتوان به راحتی هارد اکسترنال به همراه کابل را داخل آن گذاشت و براحتی خارج کرد . 2. درب آن طوری باشد که ناخواسته باز نشود و همچنین باز و بسته کردن آن به راحتی انجام بشود . 3. دارای ضربه گیرهای مناسبی باشد . 4. کیف باید دارای بند و یا هر چیز دیگری باشد که بتوان براحتی و با امنیت بیشتر با دست حمل و نقل و جابجا کرد . 5. اگر ضد آب و گرد و خاک باشد که ایده آل هست . در سایت وسترن چند نمونه کیف هارد موجوده (عکس زیر) .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال آخر اگر بتونید wd nomad را پیدا کنید بنظر من ایده آل هست و نیازی هم نیست که برای استفاده هارد اکسترنال را از آن خارج کنید . نکته منفی این محافظ اندازه بزرگ آن هست . دقت کنید این محافظ فقط با بعضی از مدلها سازگار هست .
کیفهاش توی ایران گیر میاد؟
من 2 تا هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی دارم که تقریبا جفتشون پر شده
هارد لپ تاپم هم پر شده
حالا تو فکرم یه هارد 2 ترابایت اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم برای اینکه اکثر فایل هایی که برایم کمتر کاربرد دارند به این هارد منتقل بکنم
نمی دونم هارد my book وسترن بگیرم 2 ترابایت؟ یا مدلی دیگر پیشنهاد می کنید؟
فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم :n13:
سیگیت یه مدل هایی داره که افقی هست اما نمی دونم شاید هم به خاطر داغ شدن اکثرا ایستاده طراحی می کنند؟
سرعت های سیگیت مقداری بالاتر هست اما واقعا خیلی برایم کارایی نداره! و فکر نمی کنم خیلی تاثیری در کار ها بگذارد.
به وسترن دیجیتال بیشتر اطمینان دارم! اما باز دوستان پیشنهادی داشتند ممنون میشم.
قیمت هم خیلی حاضر نیستم خرج بکنم همین حدود مای بوک 2 ترا یا مشابه فکر می کنم مناسب باشد مگر اینکه تفاوت زیادی وجود داشته باشد.
(چون وسترن دیجیتال بک آپ گیری دارد و یه حجم قابل توجه ای از فایل هایم نامرتب هستند و... یکی دو باری که تست زدم بک آپ گیریش خیلی راضیم نکرد اما بالاخره بهتر از هیچ چیزی هست و بعد از دوباره خودم می تونم فایل بندی مناسب تری ایجاد بکنم.)