سلام.منم حرف بقیه بچه ها رو تایید میکنم.اصولا از 100% کسایی که غیر حضوری میگیرن 99%موفق نمیشن ولی اون 1%که موفق میشن نتیجه عالی میارن.ولی اگه میخوای غیر حضوری بگیری به نکات زیر توجه کن:
1.کسی میتونه غیر حضوری بگیره که اول تشریحی رو کاملا خوب کار کرده باشه برای همین خیلی ها که غیر حضوری میگیرن 2 تا معلم دارن 1کی تشریحی 1کی تستی.
2. 1دیگه از شروظ اینکه بتونی غیر حضوری بگیری معدله ،درضمن اگه کسی درسش خیلی خوب نباشه غیر حضوری بگیره ضرر میکنه.
3.پارامتر دیگه ای که وجود داره مدرسه است.اگه رو مدرسه ات شناخت داری و میدونی که عالیه هیچوقت غیرحضوری نگیر.
4.اگه غیر حضوری بگیری باید یک جو رقابتی برای خودت درست کنی(مثلا آزمون بدی) درضمن اگه بچه های کلاس مدرستون اکثرا قوی هستنند توصیه اکید میشه که بری مدرسه.
5.اگه مدرستون همینجوری شلم شوربا باشه و بچه هاش اکثرا دنبال درس نباشن،پیشنهاد میشه که یا به مدرسه بهتر بری یا غیر حضوری بگیری.
6.یکی دیگه از شرایط موفقیت در غیر حضوری اینه که شما سابقا دانش آموز فعالی باشید مثلا این تجربه رو داشته باشی که با از رو کتاب کمک آموزشی خوندن درسو بطور کامل بفهمی.
7.یک شرط خیلی خیلی مهم دیگه وضعیت خونه شماست اگه تو خونتتون شرایط حتی به مقدار کمی برای درس خوندن مناسب نیست غیر حضوری گرفتن خودکشیه.
8.اگه سابقه افسردگی دارید غیر حضوری اصلا توصیه نمیشه.
9.شما باید دقت کنید که در مدرسه همه شما رو از غیر حضوری منع میکنن ولی در آموزشگاه اکثرا شما رو به اون ترغیب میکنن،البته تصمیم با شماست که گول تبلیغات هیچکدوم رو نخورید.
10.یک راه حل خوبم هست(به نظر من) ترم اول مدرسه بورو و هر چند وقت یکبار (سر زنگ های کم اهمیت )غیبت کن و ببین میتونی تو خونه بخونی و جبران کنی یا نه؟ بعدش اگه جواب داد ترم دوم و غیر حضوری بگیر.
11.یکی دیگه از شرایطش علاوه بر معلم خوب کتاب های کمک آموزشی خوب هست.
12.در صورت گرفتن غیر حضوری فکر نکن که از خیلی ها جلویی،چون خیلی ها هم 1 سال موندن.
13.سیزده اصلا نحس نیست.
14.ببخشید که طولانی شد.اگه بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم.درضمن درمورد نیمه حضوری و از راه دوراطلاعی ندارم.