از مرحله بالایی هم خلاص شدم وارد مرحله جدیدی شدم
Printable View
از مرحله بالایی هم خلاص شدم وارد مرحله جدیدی شدم
شیفت رو بزن خب:18:
خب شیفتو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
من مشکل لگ دارم ! اخرین ورژن درایور کارت گرافیک 266.58 هست . ( آخرین نسخه)
Nvidia GeForce GT 240
Intel Pentium D (Dual Core) 3.00 GHz
3.00 GB Ram
Windows 7 Ultimate 32Bit
اسم هاردتون چيه؟
ماله من وسترن گرين يك ترا هستش متاسفانه چون سرعتش كمه تو بعضي بازياي پر حجم لگ لودينگ دارم
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
كاري كنيد كه شبيه بالارفتن از ديوار بشيد (دستاشو بذاره رو ديوار) بعد شيفت رو بزنيد.نقل قول:
خب شیفتو بزن
احتیاج به اینکار نیست..........جلو در شیفت رو بزنه تمومه:46:نقل قول:
كاري كنيد كه شبيه بالارفتن از ديوار بشيد (دستاشو بذاره رو ديوار) بعد شيفت رو بزنيد.
ماله من كه بعضي وقتا اينطوري ميشه
وقتی شیفت رو میزنم فقط عمل چیزی کنار زدن رو انجام میده اون جعبه جلویم رو هم نمیتونه برداره لطفا راهنمایی کنید :11:
منم یبار گیر کردم اونجا جعبه رف تو زمین و اون مرحله رو دوباره بازی کردم و تو باره دوم تونست برداره
جعبه رو از اون یکی طرفش بردارین! (چون خودم دیدم میگم!)نقل قول: